2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Anladım canım. İnşallah sorun olmaz. Ben baya araştırmıştım evet risk var deniyor ama genelde sorun çıkmamış küveze girmemiş bebekler. Senin de sıkıntısız geçer inşallah
İnsallah canim hepimizin insallah sorunsuz kolay dogumlari saglikli bebisleri olur daha ne isterizki

Sagol canimm. Gunune gore sinir oluyormus canim. Neyse ki taburcu olduk bugun deger 8.82 dusmus. Fototerapiyle daha cabuk atlatti dr kucuk oldigu icin onlem almak istedi.

Dogum genel anestezi oldu gayet iyiydi ekip ilgiliydi. Yeliz hanim da basindan sonuna yanimdaydi valla civil civil sesiyle baya moral veriyor. Senin spinal olursa sohbet edersiniz artik:)))

Tebrikler maşşallah bebişler artıyor. Sağlıkla büyüsün canım.

Ole de deneeim zaten aldm cnm kullancm istanbulada dondum simdi kizimda sira gelsn biran once ins:)
ben de denicem baktim olmuyo islak mendile devam.ama havlu kagiti yapabilirim gibi geliyo atiyim videoyu fikir olur cnm
yalniz icine ben su ve h.cevizi yagi koyucam sadece.videoda baska bisey de koyuyo.

Kızlar ben diğerlerinde hep ıslak pamuk kullandım. Yağ falan dökmedim. Temizledikten sonra krem sürdüm tamam. Yağı ne için katıyorsunuz?
cnm h.cevizi yagı bebeklerde pisik icin kullaniliyor.
islak mendil yapiminda da o sekilde kullanilmis bana da mantikli geldigi icn kullanicam ben.zatem cok kulkanilmiyor

ben de denicem baktim olmuyo islak mendile devam.ama havlu kagiti yapabilirim gibi geliyo atiyim videoyu fikir olur cnm
yalniz icine ben su ve h.cevizi yagi koyucam sadece.videoda baska bisey de koyuyo.
Bi dene bakalm ole bebege iyi gelyr mu yagli felan cnm

Bi dene bakalm ole bebege iyi gelyr mu yagli felan cnm
cnm zaten h.cevizi yagi bebeklerde pisik olusumunu engelliyormus
o yuzdem faydasinin olacagini dusunuyorum
zaten bi tarif gormustum pisik kremi tarifi icinde h.cevizi yagi da vardi.tarifi kaydetmistim ama bulamiyorum telde o kadar cok seyi kaydetmisimki

Evet hayırlısı inş canım, zaten kendileri gelmek istersede napalım yapacak bişey yok yeterki sağlıkla doğsunlar. Buarada 6.5 aylıkken oğlumu kreşe götürüp getirdiğim sıralar gören banada son ay doğum yakın galiba diye soran çoktu bende daha 2.5 ay var diyodum şaşırıyolardı.hem karnımı büyük görüyolar hemde aşağıda taşıyosun diolardı. Demekki şimdiki halimi görseler şok olurlar çünkü şişlik bianda başladı ve 32.hafta dolar dolmaz artık ağırlaştığımı farkettim artık istesemde götüremezdim
2.5 hafta öncede servise verdik tam zamaninda vermişiz diyorum. bide yolda devamlı karşılaştığım bi genç kadın vardı habire daha doğurmamışıñ yürü yürü iyidir diodu, bende de haliyle herseferinde muhabbet aynı olunca sıkılmıştım iyi oldu.

Daha önce yaptın mı canım bunu deneyen var mı acaba

Şu saat olmuş bir saat uyudum uyamadım el ayak şişmiş ne yana yatsam karnım ağırıyor döneniyorum bile tuvaletim geliyor kalkıyorum bu kez açılıyorum birşeyler atıştırayım diyorum bu kez midem ekşiyor son ayda ilk aylar gibi zormuş rabbim yardımcımız olsun

Aynen canım bende öyleyim dönemiyorum sağ tarafım komple ağrıyor belim çok feci bir sorun yoktur umarım

Aynen canım bende öyleyim dönemiyorum sağ tarafım komple ağrıyor belim çok feci bir sorun yoktur umarım
Yok cnm herkesin bu haftalar böyle sıkıntıları var derlerdi de inanmazdım meğer gerçekten zormuş son aylar resmen uyku yok sürekli uyanık haldeyim Doğumdan sonrada böyle mi olcaz?ıyku olmazsa sütte iyi gelmez derler nasıl olacak çok merak ediyorum inş düzene girer bu uyku

İnsallah canim sali gunu kendi doktoruma randevum var yuz yuze iyice konusmak istiyorum beni ne bekliyor bilmem lazim. Biz 34 u gectik diye sevinirken boyle bir sey beklemiyodum insallah guzel seyler soyler doktorum
Kalbinî ferah tut canım eminim bir sıkıntı olmasığını söyleyecek ve sende üzüldüğün günlere ve o doktor denilen kişiye söylenerek geçireceksin. O yüzden kendini yıpratma. Bu hamilelik günlerimiz sona eriyor artık geri dönüşü yok mutlu olmaya keyfini çıkarmaya çalış sadece. Bebeğine güven onlar çok güçlüler

İnşallah canım gece uyku yok gündüz sersem gibi dolasiyorum

Aaaaa cok sevindim canim taburcu olmaniza evinde daha rahat eder tosuncuk yaparsin kizimizi
Sen mi genel istedin canim. Ben bu sefer spinal istiyorum yelizle de konustum tamam spinal yapalim dedi ilk bebegimde genel olunca ayilamamistim

Dün uzun zamandan sonra dışarı çıktım civile ve Koçtaş a gittik , hiç ağrı yorgunluk hissetmedim ama eve gelince yavrum baya sertleşti birkaç i uzunca oldu hatta
Kızlar bir de bulantım oluyor biraz yoğun gibi aynı zamanda hafif geçince de ne görsem canim çekiyor , tövbe tövbe
Anlamadım kendimi yeminle bu kadar karışık olunur mu ya

Masallah cnm arastrmaci anne sen simdi bezo fslan hepsini biliysndr ne alcagni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…