- 6 Mayıs 2017
- 321
- 275
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.661
İnsallah canim hepimizin insallah sorunsuz kolay dogumlari saglikli bebisleri olur daha ne isterizkiAnladım canım. İnşallah sorun olmaz. Ben baya araştırmıştım evet risk var deniyor ama genelde sorun çıkmamış küveze girmemiş bebekler. Senin de sıkıntısız geçer inşallah
Gebelik zehirlenmesi preklampsi diyolar. Protein kaçagı oluyormuş idrar tansiyon ykseliyormuş bebege giden bütün damaarar şişiiyor ödem oldu vücudumda çok şiştüm bir an Da tansiyondan dolayı benim ve bebegümin ölüm riski oldu beni bir an Da aldılar öyle hızlı bir ameliyatı oldı ki ne oldçok geçmiş olsun. Hayırlı uğurlu olsun. Acil şifalar diliyorum. Benim de plasenta pfrevia totalisim var. Yani plasentam aşağıda ve riskli ben de 26kasımda ameliyat olacağım. Daha doğrusu sezeryan. Allahtan hayırlısı
Ayyy canim gule gule büyüt. Sarilik 15te kuveze aliyorlardi 12de duymamistim canim. Bi an once saglikli bi sekilde sekilde evinize gecin insallah. Canim bu arada spinal mi oldun nasil gecti dogum. Benim de haftaya olacak sanirim dogum. Sancilarim var simdilik dikislerim iyi diye bekliyiruz
Gözün Aydın canım, çok güzelsiniz, sağlıkla büyüsün inşallah fıstık.Bu da sürpriz fotomuz olsun teyzeleri size
Tebrikler maşşallah bebişler artıyor. Sağlıkla büyüsün canım.Herkese merhaba. 13 kasim sali gunu saat 17.02de kizimiz dunyaya geldi. 2300 gr kilo 47 cm boyunda. Haftamizdaki gerilikten dolayi ve pihtilasma sorunum oldugundan bebegi riske atamadik. Sezeryanla dogumu gerceklestirdi doktorumuz.
Oldukca iyiyim cok mutluyum rabbim sizlere de en hayirlisindan kolay dogumlar nasip etsin insallah.
Bebegin kanda sarilik degeri 12 cikti sinirfa oluyormus. 1 gece kuvezde mavi isik verildi. Yarin degeri tkrr kontrol edecekler ona gore taburcu olacaz.
ben de denicem baktim olmuyo islak mendile devam.ama havlu kagiti yapabilirim gibi geliyo atiyim videoyu fikir olur cnmOle de deneeim zaten aldm cnm kullancm istanbulada dondum simdi kizimda sira gelsn biran once ins:)
cnm h.cevizi yagı bebeklerde pisik icin kullaniliyor.Kızlar ben diğerlerinde hep ıslak pamuk kullandım. Yağ falan dökmedim. Temizledikten sonra krem sürdüm tamam. Yağı ne için katıyorsunuz?
Bi dene bakalm ole bebege iyi gelyr mu yagli felan cnmben de denicem baktim olmuyo islak mendile devam.ama havlu kagiti yapabilirim gibi geliyo atiyim videoyu fikir olur cnm
yalniz icine ben su ve h.cevizi yagi koyucam sadece.videoda baska bisey de koyuyo.
cnm zaten h.cevizi yagi bebeklerde pisik olusumunu engelliyormusBi dene bakalm ole bebege iyi gelyr mu yagli felan cnm
Evet hayırlısı inş canım, zaten kendileri gelmek istersede napalım yapacak bişey yok yeterki sağlıkla doğsunlar. Buarada 6.5 aylıkken oğlumu kreşe götürüp getirdiğim sıralar gören banada son ay doğum yakın galiba diye soran çoktu bende daha 2.5 ay var diyodum şaşırıyolardı.hem karnımı büyük görüyolar hemde aşağıda taşıyosun diolardı. Demekki şimdiki halimi görseler şok olurlar çünkü şişlik bianda başladı ve 32.hafta dolar dolmaz artık ağırlaştığımı farkettim artık istesemde götüremezdimBide bizim aralik bebekleri aceleci cikti ne olur ne olmaz hazirliklari tamamlamak lazimİnsallah bekler bebislerimiz ya. Sali gunu konusucam bakalim eger riskli bir durum yoksa ertelemeyi teklif edicem ne der bilmiyorum artik dua etmekten baska care yok hayirlisi olsun
Daha önce yaptın mı canım bunu deneyen var mı acababen de denicem baktim olmuyo islak mendile devam.ama havlu kagiti yapabilirim gibi geliyo atiyim videoyu fikir olur cnm
yalniz icine ben su ve h.cevizi yagi koyucam sadece.videoda baska bisey de koyuyo.
Aynen canım bende öyleyim dönemiyorum sağ tarafım komple ağrıyor belim çok feci bir sorun yoktur umarımŞu saat olmuş bir saat uyudum uyamadım el ayak şişmiş ne yana yatsam karnım ağırıyor döneniyorum bile tuvaletim geliyor kalkıyorum bu kez açılıyorum birşeyler atıştırayım diyorum bu kez midem ekşiyor son ayda ilk aylar gibi zormuş rabbim yardımcımız olsun
Yok cnm herkesin bu haftalar böyle sıkıntıları var derlerdi de inanmazdım meğer gerçekten zormuş son aylar resmen uyku yok sürekli uyanık haldeyim Doğumdan sonrada böyle mi olcaz?ıyku olmazsa sütte iyi gelmez derler nasıl olacak çok merak ediyorum inş düzene girer bu uykuAynen canım bende öyleyim dönemiyorum sağ tarafım komple ağrıyor belim çok feci bir sorun yoktur umarım
Kalbinî ferah tut canım eminim bir sıkıntı olmasığını söyleyecek ve sende üzüldüğün günlere ve o doktor denilen kişiye söylenerek geçireceksin. O yüzden kendini yıpratma. Bu hamilelik günlerimiz sona eriyor artık geri dönüşü yok mutlu olmaya keyfini çıkarmaya çalış sadece. Bebeğine güven onlar çok güçlülerİnsallah canim sali gunu kendi doktoruma randevum var yuz yuze iyice konusmak istiyorum beni ne bekliyor bilmem lazim. Biz 34 u gectik diye sevinirken boyle bir sey beklemiyodum insallah guzel seyler soyler doktorum
İnşallah canım gece uyku yok gündüz sersem gibi dolasiyorumYok cnm herkesin bu haftalar böyle sıkıntıları var derlerdi de inanmazdım meğer gerçekten zormuş son aylar resmen uyku yok sürekli uyanık haldeyim Doğumdan sonrada böyle mi olcaz?ıyku olmazsa sütte iyi gelmez derler nasıl olacak çok merak ediyorum inş düzene girer bu uyku
Aaaaa cok sevindim canim taburcu olmaniza evinde daha rahat eder tosuncuk yaparsin kizimiziSagol canimm. Gunune gore sinir oluyormus canim. Neyse ki taburcu olduk bugun deger 8.82 dusmus. Fototerapiyle daha cabuk atlatti dr kucuk oldigu icin onlem almak istedi.
Dogum genel anestezi oldu gayet iyiydi ekip ilgiliydi. Yeliz hanim da basindan sonuna yanimdaydi valla civil civil sesiyle baya moral veriyor. Senin spinal olursa sohbet edersiniz artik:)))
Masallah cnm arastrmaci annecnm zaten h.cevizi yagi bebeklerde pisik olusumunu engelliyormus
o yuzdem faydasinin olacagini dusunuyorum
zaten bi tarif gormustum pisik kremi tarifi icinde h.cevizi yagi da vardi.tarifi kaydetmistim ama bulamiyorum telde o kadar cok seyi kaydetmisimki
Al benden de okadar akşama kadar sersem oluyorum akşam olunca başlıyor uykusuzlukİnşallah canım gece uyku yok gündüz sersem gibi dolasiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?