2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben de çok şükür bulantı olmuyor ama 9 aydır aşermedim hiç son ayda herşey canım ister oldu kokusu burnuma geliyor canımın çektiği o derece
Bendede var o ya 9 ayın asermesini yasiyorum resmen :) bi insan burnu 5 kokuyu ayni anda alabilir mi aliyomus demekki :):):)

Bende sabahtan bunyana kendimi dinliyorum bebeğin hareketini hiç alamadım kalbimi bir korku sardı eşime diyemedim az daha beklicem bakalım oynarsa oynamazsa gidiyim diyorum son aylarda azalıyor hareketleri ama gel bunu bana anlat şimdi

Haklisin canim simdi daha iyiyim dun oyle beklemedigim bi anda duyunca soka girdim sali kendi doktorumla gorusucem insallah o guzel seyler soylerde biraz rahatlatir

Canim dun doktor 3 saat oynamazsa gel dedi 3 saat araliklarla hareket hissetmeliymisiz

Ben dürtüyorum sağdan soldan Hareketini uzun zaman hissetmezsem. Sen de dürtükle bakalım yatmasın sıpa Pazar diye :)

Benim doktor da bir günde 15 hareket yeter diyor

Benim doktorum da gunde 10 hareket yeterli demisti. Tam da bu hareket konusunda yazmaya gelmistim topigin konusu bu olmus :) benim kiz da bu aralar cok az hareket ediyor. Bir de eskisi gibi sert vurmuyor. Cok sert hissedemiyorm. Yeri daraldi diye mi acaba? Gecen haftalarda o vurunca canim acirdi simdi gidikliyor gibi oluyor Acaba normal mi yoksa suyuyla mi alakali bir durum bilemiyorum. Yarin kontrolum var soracagim hepsini bir bir unutmazsam

19 saat uyuyomuymuş o zaman benimki hiç uyumuyor :) dünyaya gelincede böyle devam ederse yandık :)

Tersi oluyor derler rahat ol Annem benim icin icimde yoksun saniyordum korkuyordum bisey oldu diye bi ciktin sabah ezaniyla 2 saat uyur oldun der hep hatta cami hocasina su sabah ezanini 2 saat erken okusan ya bile demis kadinagiz. Hoca da kasete sesini kaydedip anneme vermis

Hadi ya :)) inşallah tersi olur dün akşam öyle hareketliydiki canım çok yandı eşim bile doğucak helalde bu gece dedi :) dışardan herşeyini görüyoruz artık

Benim doktorumda günde 19 saat uyudugunu bazen oynamayabileceğini telaş yapmamam gerektigini söyledi. Belki bu haftalarda farklidir bana 1 ay once söylemisti
Belki saat hesabiyla hareket sayisi aynidir. Her doktorun demekki gorusu farkli olabiliyor. Benim doktor hareketleri onemsiyor cok hareketli bebegin her zaman iyi oldugunu soyler.

Benimki hiç bi zaman aşırı hareketli olmadı ama bu aralar tırmaladığını düsünüyorum. O tarz bi acı oluyor :)):) özellikle ayağını elini görenlere saşıyorum çünkü bana hep sırtını dayıyor

Korktum su an benim bebegimde uslu duruyor doğunca yandım deseene :)

Benim de aynı canım. Bir haftadan fazla oldu belki de hareketleri azaldı. Sert vururdu canımı acıtırdı şimdilerde derinden ve az hissediyorum. Doktor da dediğim gibi günde 15 kez vuruyorsa sıkıntı yok dedi. O kadar oluyor zaten şükür

Belki saat hesabiyla hareket sayisi aynidir. Her doktorun demekki gorusu farkli olabiliyor. Benim doktor hareketleri onemsiyor cok hareketli bebegin her zaman iyi oldugunu soyler.
Kesinlikle doğru hatta doguncada öyle hareket hep sağlık göstergesidir. Bana sadece süre kısa geldi

Sağsağlim kavuşsakta miniklerimize :) bu endişeler yiyip bitiriyor bizi. Anne olmak böyle bişey sanırım. Gerçi doğuncada nefesini kontrol edecekmişiz öyle diyorlar :) bir ömür sürecek muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…