2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ayni sorunlar bende de var kizlar. Gece nerdeyse saat basi kalkiyorum, kalkinca geri uyumam bayagi zaman aliyor. 30dan sonra zor gecmeye basladi.
tinyrose havlu veya pamuk artik ne hazirlayacaksan gunluk hazirlaman lazim cunku bakteri olusuyormus artik 24 saat sonra. Ben de temizleme pamugu aldim ama kaka yapinca ilik suyla yikarim silmem, cisinde de sicak suyla islatip silerim artik.

Kışlıkları çıkarmamıştık, dün hurçları eşim dolabın önüne koydu, bugün birazını yerleştireyim derken eğilip kalktım, göbeğim çok acıdı tedirgin oldum

Kışlıkları çıkarmamıştık, dün hurçları eşim dolabın önüne koydu, bugün birazını yerleştireyim derken eğilip kalktım, göbeğim çok acıdı tedirgin oldum
Tedirginlikler yaşlandırdı bizi malesef birşey olmamştır inşallah korkma annesi bebeklerimiz allaha emanet olsun
Kendini çok yormadan yap arada uzan dinlen
Bende dün kapıya çarptım göbegim çok acıdı oturdum agladım uzun süre hareket etmedi sonra hareket edince rahatladım bende

Ben de çok şükür bulantı olmuyor ama 9 aydır aşermedim hiç son ayda herşey canım ister oldu kokusu burnuma geliyor canımın çektiği o derece

Ay yeminle öyle oldu başından beri sona yaklaştıkça artık az kaldı heyecanı da artıyor. Kalktım uzandım hemen ben de. Hareket ediyor ama biraz kasıklarımda regl sancısı hissediyorum. İnşallah bi şey olmaz.

Ben de çok şükür bulantı olmuyor ama 9 aydır aşermedim hiç son ayda herşey canım ister oldu kokusu burnuma geliyor canımın çektiği o derece
Aynen ben de hiç aşermedim sayılır, ama dün aklıma bazı yiyecekler geldi maalesef :)) Senin de az kalmış baya ne güzel, normal mi olacak canım?

Hic korkma allahin izniyle birsey olmaz ben gecenlerde cok kotu merdivenlerden dustum asagi inerken degil yukari cikarken tam merdivenin sivri yeri karnima batti parmagim kanadi canim cok yandi eve grlip bekledim kanama olursa yada bebek hareket etmesse esime diyecektim ama cok sukur bir sorun olmadi

Ayy zaten bizim memlekette herkes uzman herkes kadin dogumcu illa bi fikirleri var cocukla daha da zordur allah yardimcin olsun cocugum olsa bide nasil gecerdi acaba dusunemiyorum. 1 aydir arada bir yemek yapmak disinda hicbisey yapmiyorum annem bende kaliyor sagolsun ondan sonra zaten toparladim cok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…