2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ayy insallah tersi olur benimki hic durmuyor cunku. 1 saat hareketsiz kaldigini bilmem. Bu aralar da surekli hickiriyor, bir baslayinca 5 dakika suruyordur. Gecen doktor solunum hareketleri yapiyor iyiye isaret dedi ama dogunca nasil olacak bakalim.

Ayy insallah tersi olur benimki hic durmuyor cunku. 1 saat hareketsiz kaldigini bilmem. Bu aralar da surekli hickiriyor, bir baslayinca 5 dakika suruyordur. Gecen doktor solunum hareketleri yapiyor iyiye isaret dedi ama dogunca nasil olacak bakalim.
O hıckırmalar beni benden alıyor zaten çok tatlı oluyolar. Eşimde başta su iç gecsin diyordu ama :):)

Ayyy benim oğlumda çok hıçkırıyor. Günde bazen 3 kere 5-10 dk sürüyot çok üzülüyorum kıyamam geçmiyorda cabucak diyorumtabi iyi bir şey bende biliyorum solunum hareketi yaptığından oluyor ama yinede dayanamıyorum

Bişey sorcam kızlar çalışıp erken doğum riski sebebiyle evde yatanlar nasıl vakit geçiriyosunuz. Benim günler geçmiyor bi türlü

Hadi ya :)) inşallah tersi olur dün akşam öyle hareketliydiki canım çok yandı eşim bile doğucak helalde bu gece dedi :) dışardan herşeyini görüyoruz artık
Masallah masallah :) dogsunlar da merakimiz gitsin bir an once

Ay normal demek ki cok korkmaya gerek yok :)

Valla o gunleri düsününce bile heyecan basıyor.
Bu heyecan bir gecmedi :) her gun hastane icin hazirladigim seyleri acip bakip kapatiyorum. Twkrar tekrar ayni seyler. Bakip agliyorum falan surekli boyle bi moddayim heyecan stres korku hersey mevcut

Benim doktorumda bebek mutlu ve saglikliysa hareket eder hareketlerden tedirgin olma diyor. Gün içinde farklı saatlerde en az 10 hareket olmalı diyor.

Ben şunu farkettim sanırım karakter olarak rahatsız olunca bişeyden daha çok hareket ediyor özellikle sese çok duyarlı hemen rahatsız oluyor bebeğim. Sinirli bi kız olmasa bari :))

Bu heyecan bir gecmedi :) her gun hastane icin hazirladigim seyleri acip bakip kapatiyorum. Twkrar tekrar ayni seyler. Bakip agliyorum falan surekli boyle bi moddayim heyecan stres korku hersey mevcut
Ayy benim hastane cantam hala yarım yamalak :):) bazı seyleri annem almıştı o getirene kadar doğurmamam lazım :)Allah güzel heyecanlar yaşatsın inşallah hepimize

Ben şunu farkettim sanırım karakter olarak rahatsız olunca bişeyden daha çok hareket ediyor özellikle sese çok duyarlı hemen rahatsız oluyor bebeğim. Sinirli bi kız olmasa bari :))
Bizimkide simdiden anacı sanırim babası konuştugu anda olan hareketi kesiyor

ruhum_mavi naptın canım bebeğin nasıl oldu çıktınmı

gulgun45 canim sagsalim kavusun insallah

ruhum_mavi canim sen nasil oldun ciktin mi hastaneden? Bebisinle de kavusun tez zamanda insallah
Kızlar ben taburcu oldum. Miniğim hala küvezde. Ama çıkmadan gördüm onu kucağıma aldım emzirdim. Şimdi de sağıp gönderiyorum hastaneye. Her gün 13 gibi gidip emzireceğim. Sağlığı iyi çok şükür. Sadece kilosunun toparlanmasını bekliyoruz. İnşallah tez zamanda gelir evimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…