- 8 Nisan 2018
- 929
- 1.055
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.741
Ayy benim hastane cantam hala yarım yamalak :):) bazı seyleri annem almıştı o getirene kadar doğurmamam lazım :)Allah güzel heyecanlar yaşatsın inşallah hepimize
Ben tamamladım ama sanki hep bi eksik varmış gibi hissediyorum :)
İnşallah canım benim çabucak toplar çabucak gelirKızlar ben taburcu oldum. Miniğim hala küvezde. Ama çıkmadan gördüm onu kucağıma aldım emzirdim. Şimdi de sağıp gönderiyorum hastaneye. Her gün 13 gibi gidip emzireceğim. Sağlığı iyi çok şükür. Sadece kilosunun toparlanmasını bekliyoruz. İnşallah tez zamanda gelir evimize.
Sağlığının yerinde olmasına çok sevindim canım maşallahKızlar ben taburcu oldum. Miniğim hala küvezde. Ama çıkmadan gördüm onu kucağıma aldım emzirdim. Şimdi de sağıp gönderiyorum hastaneye. Her gün 13 gibi gidip emzireceğim. Sağlığı iyi çok şükür. Sadece kilosunun toparlanmasını bekliyoruz. İnşallah tez zamanda gelir evimize.
Geçen hafta ayni durumdaydım. Benim bebis de bazen beni korkutmayı seviyor. Acile gittim nst ye aldılar. Saatlerdir hareketsiz olan o değilmiş gibi net de kudurmaya basladi :) sıkma canını dinleniyordur .ben 2 saatte bir 10 hareket etmeli vs olayına hiç takilmiyorum. Banu çiftçi de diyir zaten her bebek kendine özgüdür kimi cok hareketlidir kimi daha sakindir diyor.Bende sabahtan bunyana kendimi dinliyorum bebeğin hareketini hiç alamadım kalbimi bir korku sardı eşime diyemedim az daha beklicem bakalım oynarsa oynamazsa gidiyim diyorum son aylarda azalıyor hareketleri ama gel bunu bana anlat şimdi
Bende dün paketledim hepsini yarın valize yerlestirecegim benim koyduklarim şu şekildeDün ütü işini hallettim bugün de çantayı hazırlayayım dedim ama işin içinden çıkamadım ya
- hemşireye verilecek 5 li takım, battaniye ve bez
ayrı paket yaptım
- 2 tane yine 5 li takım koydum
- 10 tane bez
- 1 tane alt açma örtüsü
-ıslak mendil
- battaniye
- hastaneden çıkarken kullanmak için kalın polar battaniye
- 3-4 çift çorap
- bir tane yastık koydum emzirirken başının altına koyarım diye
- 6 tane ağız mendili
- bir tane de kundak için örtü
Var mı eksik sizce. Altyan çıtçıtlı badilerdinden koysam mı iki üç tane bilemedim. Zaten yenidoğan aldıklarım hemen hemen bu kadarmış3-6 ay hemen kullanırsın dediler ondan daha çok almışım. Bebeğin eşyalarını ayrı kendim ve hastanede kullanılacaklar şeklinde ikiye mi bölsem çanta işini de napsam. Kafam almak bullak oldu
Bende zaten burda bebeğin hareketlerini en geç hisseden olarak tarihe geçtim :))) ve hala az oynar huyunu öğrendim ama beklediğim saatleri anları var bugün korkuttu ya bencede her bebek kendine özelGeçen hafta ayni durumdaydım. Benim bebis de bazen beni korkutmayı seviyor. Acile gittim nst ye aldılar. Saatlerdir hareketsiz olan o değilmiş gibi net de kudurmaya basladi :) sıkma canını dinleniyordur .ben 2 saatte bir 10 hareket etmeli vs olayına hiç takilmiyorum. Banu çiftçi de diyir zaten her bebek kendine özgüdür kimi cok hareketlidir kimi daha sakindir diyor.
Dün ütü işini hallettim bugün de çantayı hazırlayayım dedim ama işin içinden çıkamadım ya
- hemşireye verilecek 5 li takım, battaniye ve bez
ayrı paket yaptım
- 2 tane yine 5 li takım koydum
- 10 tane bez
- 1 tane alt açma örtüsü
-ıslak mendil
- battaniye
- hastaneden çıkarken kullanmak için kalın polar battaniye
- 3-4 çift çorap
- bir tane yastık koydum emzirirken başının altına koyarım diye
- 6 tane ağız mendili
- bir tane de kundak için örtü
Var mı eksik sizce. Altyan çıtçıtlı badilerdinden koysam mı iki üç tane bilemedim. Zaten yenidoğan aldıklarım hemen hemen bu kadarmış3-6 ay hemen kullanırsın dediler ondan daha çok almışım. Bebeğin eşyalarını ayrı kendim ve hastanede kullanılacaklar şeklinde ikiye mi bölsem çanta işini de napsam. Kafam almak bullak oldu
Evet sesten çok etkileniyorlar geçende sinemaya gittik film bitene kadar hiç durmadi, korktu galibaBen şunu farkettim sanırım karakter olarak rahatsız olunca bişeyden daha çok hareket ediyor özellikle sese çok duyarlı hemen rahatsız oluyor bebeğim. Sinirli bi kız olmasa bari :))
Canim iyi olmaniza cok sevindim masallahKızlar ben taburcu oldum. Miniğim hala küvezde. Ama çıkmadan gördüm onu kucağıma aldım emzirdim. Şimdi de sağıp gönderiyorum hastaneye. Her gün 13 gibi gidip emzireceğim. Sağlığı iyi çok şükür. Sadece kilosunun toparlanmasını bekliyoruz. İnşallah tez zamanda gelir evimize.
37 ye kadar yatmaktan çok sıkılmıştım. Bebeğin eşyalarını koltuğa göre ütü masasını ayarlayıp ütülemiştim. Kapı süsü yapmıştım valizi yavaştan hazırlamıştım. 37 den sonra rahatladım :)Bişey sorcam kızlar çalışıp erken doğum riski sebebiyle evde yatanlar nasıl vakit geçiriyosunuz. Benim günler geçmiyor bi türlü
Yada çok naif :)Ben şunu farkettim sanırım karakter olarak rahatsız olunca bişeyden daha çok hareket ediyor özellikle sese çok duyarlı hemen rahatsız oluyor bebeğim. Sinirli bi kız olmasa bari :))
Aynı konuyu dakikalar önce yaşadım akrabalarım bir Araya toplanmış beni de çağırdılar gidemezmisim evde oturup yatacakmisim.evi şupur ben sileyim dedim supurende silende o oldu ben toz aldım sadece. Çok sinir oluyorum ve çok zoruma gidiyor küçücük poşet bile taşımaz oldum çok kızıyorum kocama.Kizlar esi bi tuhaflasan var mi?
Benimki artik hastaneye gitmekharici araba kullanmami istemedigi gibi tek basima cikmami da istemiyor. Arkadas cagirmisti oturmaya 15 dk uzaklikta arac ile,gidemezsin dedi. Gecen gun baska arkadaslar cagirdi yemege kavga gurultu gidebildim ama surekli soylendi. Evde de onu tasima bunu yapma surekli yat-otur modunda. O zaman yemegi sen yap ama o da yoknasil gececek bu vakitler bilemedim.
Canım erken doğum riskin var eşinin daha üstüne düşmesi normal bence kaldı ki sende dikkat et. Bak ne güzel seni düşünüyor maşallah kızması da bundan dolayıdırKizlar esi bi tuhaflasan var mi?
Benimki artik hastaneye gitmekharici araba kullanmami istemedigi gibi tek basima cikmami da istemiyor. Arkadas cagirmisti oturmaya 15 dk uzaklikta arac ile,gidemezsin dedi. Gecen gun baska arkadaslar cagirdi yemege kavga gurultu gidebildim ama surekli soylendi. Evde de onu tasima bunu yapma surekli yat-otur modunda. O zaman yemegi sen yap ama o da yoknasil gececek bu vakitler bilemedim.
Hiç bilmeme rağmen örgüye başladım. Bebeğime kapı süsü babynest yaptım. Tulum patik kazak filan ördüm. Kitap okudum. Kuran okudum. Internette takıldım tüm eşyaları internetten aldım. Ama ben bayadır çalışmıyorum 4.aydan beri evdeyim. Çok şükür zaman geçti bir şekilde senin haftan gayet iyi canım azıcık sabır sonu selamet insallahBişey sorcam kızlar çalışıp erken doğum riski sebebiyle evde yatanlar nasıl vakit geçiriyosunuz. Benim günler geçmiyor bi türlü
Benimki kimsenin gelmesini de istemiyor. Gecen hafta arkadasi cagirdim bi pogaca bi salata yaptim. Esim gelip gorunce bir suru laf saydi, insan gelirken bir sey yapar getirirmis, benim durumumdaki insana is yaptirilir miymis falan. Arkadasim da cok samimi gel 2 yumurta kirayim desem ayni sey ama iyi hissettim yapiverdim.Aynı konuyu dakikalar önce yaşadım akrabalarım bir Araya toplanmış beni de çağırdılar gidemezmisim evde oturup yatacakmisim.evi şupur ben sileyim dedim supurende silende o oldu ben toz aldım sadece. Çok sinir oluyorum ve çok zoruma gidiyor küçücük poşet bile taşımaz oldum çok kızıyorum kocama.
Benim eşim de markete bile gitmeme izin vermiyor. Yarın dışarı çıkacağım ama kesin. Temizliği hiç aksatmaz yapar yemeği de annesi yapıyor. Ben de biraz üşüttüm şimdi sıkı giyinip çıkarım desem de olmaz ne istersen ben alırım diyor. Neyse ki sona yaklaştık ama doğum da soğukta olacak yine pek çıkamayacağız. Artık yazın güzel bir tatille acısını çıkarırız insallahBenimki kimsenin gelmesini de istemiyor. Gecen hafta arkadasi cagirdim bi pogaca bi salata yaptim. Esim gelip gorunce bir suru laf saydi, insan gelirken bir sey yapar getirirmis, benim durumumdaki insana is yaptirilir miymis falan. Arkadasim da cok samimi gel 2 yumurta kirayim desem ayni sey ama iyi hissettim yapiverdim.
Beni daha cok geriyorsun diyorum anlamiyor.
40 a kadar dogurmazsak ne olacak boyle evde yat yatseninki yine iyi, benimki cani isterse supurur siler is yapar yoksa benim yapmama da kizar. Birak kirli kalsin der,tost yapar yeriz der. Ya sen tost ye de ben tost yesem cocuk parmak kadar dogar herhalde zaten kilo almiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?