- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.761
Ayy sorma benimki de öyle. Babası dokunup sevene konuşana kadar canıma okuyor kıpır kıpır. Babayı hissedince tik yok. Hatta bazen canimi yaktigi oluyor ayağıyla o kadar güçlü itiyor ki maşallah babası okşayınca sakinleşiyor. Sanırım benimki de babacı olacakBizimkide simdiden anacı sanırim babası konuştugu anda olan hareketi kesiyor
Evet battaniyeye sarip veriyorlarmis bebegi, üşür gibi geldi bana da yoksa. Yani benim gorduklerim, okuduklarimda battaniye vardi hep. 10lu takimin penye battaniyesi var onu koydum ben de.Kızlar doğumhaneye hemşireye hastane çıkışı yanında battaniye de mi veriliyor?
Veriliyor dediler ama hastane cok sicak bence. Ben yesil kisa kollu ameliyat onluguyle bile terlemistim. Kisin da klimalari daha cok acarlar sanki vermesek de olur battaniyeKızlar doğumhaneye hemşireye hastane çıkışı yanında battaniye de mi veriliyor?
Benimki geçen aydır aynı durumda seminerler var katılmak istediğim kendi götürürse alıp bırakırsa onun dışında istemiyor. Ya düşersen ya biri çarparsa bir sürü senaryo :) baba yüreği diyorum :))Kizlar esi bi tuhaflasan var mi?
Benimki artik hastaneye gitmekharici araba kullanmami istemedigi gibi tek basima cikmami da istemiyor. Arkadas cagirmisti oturmaya 15 dk uzaklikta arac ile,gidemezsin dedi. Gecen gun baska arkadaslar cagirdi yemege kavga gurultu gidebildim ama surekli soylendi. Evde de onu tasima bunu yapma surekli yat-otur modunda. O zaman yemegi sen yap ama o da yoknasil gececek bu vakitler bilemedim.
Ben hastane kıyafetlerini battaniyesinin içine bohça yaptım canım hem çıkışın battaniyesini koydum penyeyi yani birde kalın battaniye koydum onu bohça olarak kullandımKızlar doğumhaneye hemşireye hastane çıkışı yanında battaniye de mi veriliyor?
Çok az kalmış canım sağlıkla olur inşallah herşeyBenim bebeğimin yeri azaldığı için hareketleri de azaldı doktor da öyle söyledi zaten, nst de kasilma da çıkınca bir sey olursa hic bekleme gel demisti, bütün gün hareketlerini takip etmeye başladım, kaygı durumları geldi bana, yoğun akıntı olsa suyum mu geliyor diye panik oluyorum, sancılarımı takip ediyorum sürekli ya anlamazsam diye korkuyorum, son 12 günümüz.
Benimki kimsenin gelmesini de istemiyor. Gecen hafta arkadasi cagirdim bi pogaca bi salata yaptim. Esim gelip gorunce bir suru laf saydi, insan gelirken bir sey yapar getirirmis, benim durumumdaki insana is yaptirilir miymis falan. Arkadasim da cok samimi gel 2 yumurta kirayim desem ayni sey ama iyi hissettim yapiverdim.
Beni daha cok geriyorsun diyorum anlamiyor.
40 a kadar dogurmazsak ne olacak boyle evde yat yatseninki yine iyi, benimki cani isterse supurur siler is yapar yoksa benim yapmama da kizar. Birak kirli kalsin der,tost yapar yeriz der. Ya sen tost ye de ben tost yesem cocuk parmak kadar dogar herhalde zaten kilo almiyor
Kızlar doğumhaneye hemşireye hastane çıkışı yanında battaniye de mi veriliyor?
Aynı konuyu dakikalar önce yaşadım akrabalarım bir Araya toplanmış beni de çağırdılar gidemezmisim evde oturup yatacakmisim.evi şupur ben sileyim dedim supurende silende o oldu ben toz aldım sadece. Çok sinir oluyorum ve çok zoruma gidiyor küçücük poşet bile taşımaz oldum çok kızıyorum kocama.
kızlar ne güzel işte siz de tadını çıkarın .bizde de her işi ben yapıyorum ve hala çalışıyorum malesef gece ağrı sizi dan yatamıyorum..Benimki kimsenin gelmesini de istemiyor. Gecen hafta arkadasi cagirdim bi pogaca bi salata yaptim. Esim gelip gorunce bir suru laf saydi, insan gelirken bir sey yapar getirirmis, benim durumumdaki insana is yaptirilir miymis falan. Arkadasim da cok samimi gel 2 yumurta kirayim desem ayni sey ama iyi hissettim yapiverdim.
Beni daha cok geriyorsun diyorum anlamiyor.
40 a kadar dogurmazsak ne olacak boyle evde yat yatseninki yine iyi, benimki cani isterse supurur siler is yapar yoksa benim yapmama da kizar. Birak kirli kalsin der,tost yapar yeriz der. Ya sen tost ye de ben tost yesem cocuk parmak kadar dogar herhalde zaten kilo almiyor
evet canım hastane çıkışının battaniyesini ver kalın battaniyeye gerek yok penye battaniye yeterli olurKızlar doğumhaneye hemşireye hastane çıkışı yanında battaniye de mi veriliyor?
Daha erken diye sermedim canım tozlanır falan.Kızlar bebeklerin yataklarını hazırladınızmı? Çarşafını falan serdinizmi? Erkenmi?
Sadece 1 haftadır evdeyim 2 kitap bitti ütüler bitti örgü sevmiyorum yavaştan evi temizledim cunkü doktor kısıtlı hareket verdi geri kalan haftalarda napcam bilmiyorum bayagi iskolikmisim ben :)Hiç bilmeme rağmen örgüye başladım. Bebeğime kapı süsü babynest yaptım. Tulum patik kazak filan ördüm. Kitap okudum. Kuran okudum. Internette takıldım tüm eşyaları internetten aldım. Ama ben bayadır çalışmıyorum 4.aydan beri evdeyim. Çok şükür zaman geçti bir şekilde senin haftan gayet iyi canım azıcık sabır sonu selamet insallah
Kapi susu yaptim begenmedim satin aldim :)37 ye kadar yatmaktan çok sıkılmıştım. Bebeğin eşyalarını koltuğa göre ütü masasını ayarlayıp ütülemiştim. Kapı süsü yapmıştım valizi yavaştan hazırlamıştım. 37 den sonra rahatladım :)
Gözün aydın canım iyi olmanıza çok sevindimMerhaba kizlar persembe guni sezeryan oldum kizimda bnde cok iy❤❤iyiz rabbim sizlerede hayirli dogumlar nasip etsin optm hepiniziiii❤
Kalın battaniye valize koydum ama hemşireye vermeyeceğim. İsterse valizden veririz ama gerek yok bence. Hastaneler çok sıcak oluyor. Pazen vercem ben odadan odaya getirecek yeter benceHastane çıkışını penye takım aldım kızlar devamlı alıcam emzicem falan diye çıkışın içine hemşireler giydirsin diye ayaklı alt çorap ve badisini uzun kollu koydum penye battaniye ye sararlar kalınıda üstüne örterler diye iki battaniye koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?