2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bezi 10 dan fazla koyun bence ben 10 tañe koydum ama yetmedi eşim eve gitti geldi mecburen sandıgımızdan daha fazla harcayabiliyorlar ☺☺☺
Tamam canım teşekkürler :) göğüs pişik kremi vs koymuş muydun sen kullandın mı? Ben almadım zaten gerek olursa alırım diye ama içim de rahat değil açıkcası sen de ihtiyaç oldu mu

Benim hemşireye vereceklerim (Battaniye,bez, şapka, eldiven, patikli alt, iç zıbın, üst zıbın) alttan çıtçıtlı badi koymadım. Bunlar yeter dediler. Tulum dediğin hem alttan hem üstten uzun yandan çıtçıtlı kıyafet mi oluyor. Bebek kıyafetleri karıştı bende. Neye ne deniliyor :)

Kızlar bebeklerin yataklarını hazırladınızmı? Çarşafını falan serdinizmi? Erkenmi?
Benimki uyku seti canim. Set hariç herseyini yıkadım hazırladım. Tozlanır diye onu en sona biraktim. Kurutmam da var nasılsa. 1 günlük iş diye düşünüyorum. Hatta annemler Yıkar ütüler serer onu bence. Bize de iş bırak deyip duruyorlar zaten. Yapsınlar işte

Tamam canım teşekkürler :) göğüs pişik kremi vs koymuş muydun sen kullandın mı? Ben almadım zaten gerek olursa alırım diye ama içim de rahat değil açıkcası sen de ihtiyaç oldu mu
Canm göğüs ucu kremini mutlaka tavsiye ederim. Yara olup olmayacağını bilmeseniz bile sürün derim. Krem ve avent kalkanlar kurtarıcım oldu benim. İlk emzirmede krem sürmemiştim hemen kırmızı yaralar açıldı. Sonra emzirmeden önce ve sonra sürekli sürmeye başladım baya iyileşti. Hele ki sağmak zorunda kalırsanız baya hırpalıyor makinalar göğüs ucunu.

Evet canım tulum o oluyor ben genelde tulum almıştım zaten ama doğumhaneye ilk alt üst takım vereceğim zıbın almadım ben o takımın uzun kollu citcitlisi var yani toplamda citcitlisi ile birlikte iki kat gitmiş olacak tulumunda altına bir citcitli bir patikli pijama olacak şekilde ayarladim evdede aynı şekilde giydirecegim fazla yedek aldım keseden çıkmadığı sürece birsey olmaz olurda lazım olursa zor durumda kalmayalim

Bişey sorcam kızlar çalışıp erken doğum riski sebebiyle evde yatanlar nasıl vakit geçiriyosunuz. Benim günler geçmiyor bi türlü
hamile olduğumu öğrendiğim günden beri raporluyum, internetten alışverişe öyle bir sardım ki en güzelini en ucuzunu araya araya geçiyorum günleri

Kızlarrrrr ben de doğum yapanlar kervanına katıldım. Prensesim geldi. Ani ve erken oldu ama şükür bebeğim yanımda ikimiz de iyiyiz. Ani sma muhteşem bi doğum yaşadım. Şükürler olsun. Cuma 2300 gr demişti Dr umuz 2500 doğdu bin şükür. Dr um il dışındaydı Nahit Bey yaptırdı doğumu muhteşemdi. Özellikle Manisa daki arkadaşlara cidden tavsiye ediyorum.

Hmm peki canım. Şu EmZirme öncesi yıkanmasına gerek olmayan krem hangisiydi. Sen hangisini kullandın

Hayirlisi olsun Maşalllah darisi basimiza insallah normalmi dogdu bebeginiz

Bi maşşallah alırız. Darısı doğum yapacak arkadaşlara. Plan falan hepsi boş Rabbin planı bambaşka. Muhteşem bi duygu, Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin.

Eklentiler

• AD5246D5-AD64-444D-8B03-3F91D5D00A3B.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 158
  • AB933154-97D5-4E8E-AD46-244FBE0786F9.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 151
Kalın da giydirmeyin diyorlar. O kadar çok kafa karıştıran var ki bugün dondum kaldım ne yapacağımı bilemedim resmen

Bi maşşallah alırız. Darısı doğum yapacak arkadaşlara. Plan falan hepsi boş Rabbin planı bambaşka. Muhteşem bi duygu, Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin.
Oyyy çirkine bak sen nasıl da tatlı MaşaAllah geçmiş olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün İnşaAllah. Suyun gelmişti dimi. Normal mi oldu sezeryan mı

Hayırlı olsun canım gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…