- 8 Nisan 2018
- 929
- 1.055
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.781
Tamam canım teşekkürler :) göğüs pişik kremi vs koymuş muydun sen kullandın mı? Ben almadım zaten gerek olursa alırım diye ama içim de rahat değil açıkcası sen de ihtiyaç oldu muBezi 10 dan fazla koyun bence ben 10 tañe koydum ama yetmedi eşim eve gitti geldi mecburen sandıgımızdan daha fazla harcayabiliyorlar ☺☺☺
Benim hemşireye vereceklerim (Battaniye,bez, şapka, eldiven, patikli alt, iç zıbın, üst zıbın) alttan çıtçıtlı badi koymadım. Bunlar yeter dediler. Tulum dediğin hem alttan hem üstten uzun yandan çıtçıtlı kıyafet mi oluyor. Bebek kıyafetleri karıştı bende. Neye ne deniliyor :)Bende dün paketledim hepsini yarın valize yerlestirecegim benim koyduklarim şu şekilde
Doğumhaneye bir takım citcitlisi içinde battaniyesi şapkası eldiveni çorabı ayriyeten yanımıza 3 takım yedek tulum aldım her kesenin içine yine alttan giydirecegim patikli pijamasini citcitlisini çorabini eldivenini koydum 10 tane bez aldım yedek şapka eldiven çorap agiz mendili aldım ıslak mendil battaniye yelek bunları aldım valizin bir bölümüne benimkileri diğerine bebeginkileri koyacağım bulunmasi kolay olur diye insallah aldiklarimiz yeterli olur bende yedekli olsun diye düşündüm
Benimki uyku seti canim. Set hariç herseyini yıkadım hazırladım. Tozlanır diye onu en sona biraktim. Kurutmam da var nasılsa. 1 günlük iş diye düşünüyorum. Hatta annemler Yıkar ütüler serer onu bence. Bize de iş bırak deyip duruyorlar zaten. Yapsınlar işteKızlar bebeklerin yataklarını hazırladınızmı? Çarşafını falan serdinizmi? Erkenmi?
Canm göğüs ucu kremini mutlaka tavsiye ederim. Yara olup olmayacağını bilmeseniz bile sürün derim. Krem ve avent kalkanlar kurtarıcım oldu benim. İlk emzirmede krem sürmemiştim hemen kırmızı yaralar açıldı. Sonra emzirmeden önce ve sonra sürekli sürmeye başladım baya iyileşti. Hele ki sağmak zorunda kalırsanız baya hırpalıyor makinalar göğüs ucunu.Tamam canım teşekkürler :) göğüs pişik kremi vs koymuş muydun sen kullandın mı? Ben almadım zaten gerek olursa alırım diye ama içim de rahat değil açıkcası sen de ihtiyaç oldu mu
Gözünüz aydın olsun saglicakla büyütün inşallah.Merhaba kizlar persembe guni sezeryan oldum kizimda bnde cok iy❤❤iyiz rabbim sizlerede hayirli dogumlar nasip etsin optm hepiniziiii❤
Evet canım tulum o oluyor ben genelde tulum almıştım zaten ama doğumhaneye ilk alt üst takım vereceğim zıbın almadım ben o takımın uzun kollu citcitlisi var yani toplamda citcitlisi ile birlikte iki kat gitmiş olacak tulumunda altına bir citcitli bir patikli pijama olacak şekilde ayarladim evdede aynı şekilde giydirecegim fazla yedek aldım keseden çıkmadığı sürece birsey olmaz olurda lazım olursa zor durumda kalmayalimBenim hemşireye vereceklerim (Battaniye,bez, şapka, eldiven, patikli alt, iç zıbın, üst zıbın) alttan çıtçıtlı badi koymadım. Bunlar yeter dediler. Tulum dediğin hem alttan hem üstten uzun yandan çıtçıtlı kıyafet mi oluyor. Bebek kıyafetleri karıştı bende. Neye ne deniliyor :)
hamile olduğumu öğrendiğim günden beri raporluyum, internetten alışverişe öyle bir sardım ki en güzelini en ucuzunu araya araya geçiyorum günleriBişey sorcam kızlar çalışıp erken doğum riski sebebiyle evde yatanlar nasıl vakit geçiriyosunuz. Benim günler geçmiyor bi türlü
20 kasimda bende doguma giricem kismetse.Toplamda 6 kişi doğum yaptı sanırım. Kasımın son 12 günü dahada olur mu acaba doğum yapan
Hmm peki canım. Şu EmZirme öncesi yıkanmasına gerek olmayan krem hangisiydi. Sen hangisini kullandınCanm göğüs ucu kremini mutlaka tavsiye ederim. Yara olup olmayacağını bilmeseniz bile sürün derim. Krem ve avent kalkanlar kurtarıcım oldu benim. İlk emzirmede krem sürmemiştim hemen kırmızı yaralar açıldı. Sonra emzirmeden önce ve sonra sürekli sürmeye başladım baya iyileşti. Hele ki sağmak zorunda kalırsanız baya hırpalıyor makinalar göğüs ucunu.
Kuzumm aklım sendeydi çok sevindim iyi olmanızaMerhaba kizlar persembe guni sezeryan oldum kizimda bnde cok iy❤❤iyiz rabbim sizlerede hayirli dogumlar nasip etsin optm hepiniziiii❤
Hayirlisi olsun Maşalllah darisi basimiza insallah normalmi dogdu bebeginizKızlarrrrr ben de doğum yapanlar kervanına katıldım. Prensesim geldi. Ani ve erken oldu ama şükür bebeğim yanımda ikimiz de iyiyiz. Ani sma muhteşem bi doğum yaşadım. Şükürler olsun. Cuma 2300 gr demişti Dr umuz 2500 doğdu bin şükür. Dr um il dışındaydı Nahit Bey yaptırdı doğumu muhteşemdi. Özellikle Manisa daki arkadaşlara cidden tavsiye ediyorum.
Kalın da giydirmeyin diyorlar. O kadar çok kafa karıştıran var ki bugün dondum kaldım ne yapacağımı bilemedim resmenEvet canım tulum o oluyor ben genelde tulum almıştım zaten ama doğumhaneye ilk alt üst takım vereceğim zıbın almadım ben o takımın uzun kollu citcitlisi var yani toplamda citcitlisi ile birlikte iki kat gitmiş olacak tulumunda altına bir citcitli bir patikli pijama olacak şekilde ayarladim evdede aynı şekilde giydirecegim fazla yedek aldım keseden çıkmadığı sürece birsey olmaz olurda lazım olursa zor durumda kalmayalim
Evet maalesef o aliskanlik bendede oldu ama kart borcu gelince vazgeçtimm:)hamile olduğumu öğrendiğim günden beri raporluyum, internetten alışverişe öyle bir sardım ki en güzelini en ucuzunu araya araya geçiyorum günleri
Yok canım sezeryan oldu. Spinal oldum ve çok memnun oldum. Her anını yaşadım.Hayirlisi olsun Maşalllah darisi basimiza insallah normalmi dogdu bebeginiz
Oyyy çirkine bak sen nasıl da tatlı MaşaAllahBi maşşallah alırız. Darısı doğum yapacak arkadaşlara. Plan falan hepsi boş Rabbin planı bambaşka. Muhteşem bi duygu, Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin.
Maşallah cnm hayırlı olsun çok şekersiniz rabbim sizi korusun darısı başımıza inşBi maşşallah alırız. Darısı doğum yapacak arkadaşlara. Plan falan hepsi boş Rabbin planı bambaşka. Muhteşem bi duygu, Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin.
İnşallah canım hayırlı sağlıklı doğumların olsun20 kasimda bende doguma giricem kismetse.
Hayırlı olsun canım gözün aydınKızlarrrrr ben de doğum yapanlar kervanına katıldım. Prensesim geldi. Ani ve erken oldu ama şükür bebeğim yanımda ikimiz de iyiyiz. Ani sma muhteşem bi doğum yaşadım. Şükürler olsun. Cuma 2300 gr demişti Dr umuz 2500 doğdu bin şükür. Dr um il dışındaydı Nahit Bey yaptırdı doğumu muhteşemdi. Özellikle Manisa daki arkadaşlara cidden tavsiye ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?