2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kalın da giydirmeyin diyorlar. O kadar çok kafa karıştıran var ki bugün dondum kaldım ne yapacağımı bilemedim resmen
Evet bende kalın giydirmeye düşünmüyorum kış bebeği olunca çok tereddutte kalıyoruz benimde senin gibi kafam karışıktı ama böyle karar verdim en son hani benim evimde soğuk doğalgaz olacak ama bir atlet bir üst gibi oluyor normal sanki oda kışın ortasında:)

Kızlar bebeklerin yataklarını hazırladınızmı? Çarşafını falan serdinizmi? Erkenmi?
Ben serdim canim. Bayagi detayli uyku seti falan sonra ugrasamam diye yikadim utuledim serdim. Ustune de carsaf attim tozlanmasin diye.
Merhaba kizlar persembe guni sezeryan oldum kizimda bnde cok iy❤❤iyiz rabbim sizlerede hayirli dogumlar nasip etsin optm hepiniziiii❤
Cok sevindim gozunaydin,saglikla buyusin minigin darisi basimiza insallah
Masallah hayirli olsun saglikla buyusun bebisin canim

Hmm peki canım. Şu EmZirme öncesi yıkanmasına gerek olmayan krem hangisiydi. Sen hangisini kullandın
Yıkanmasına gerek olmayan krem lansinoh. Yıkanması gereken ise garmastan pomad. Ben ikisini de almıştım. buara biraz sağma makinası kullanmak zorunda olduğum için ikisini de kullanıyorum. Emzirmeden önce lansinohu sürüyorum. Emzirdikten sonra garmastanı sürüyorum ve kalkanı kapatıyorum. Ama bir sonraki emzirmeden önce mutlaka göğüs ucumu yıkıyorum ve tekrar lansinohu sürüyorum.

Merhaba kizlar persembe guni sezeryan oldum kizimda bnde cok iy❤❤iyiz rabbim sizlerede hayirli dogumlar nasip etsin optm hepiniziiii❤

Kızlar hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebeklerinizi inşallah

Canım kalkan kullanımını anlatırmısın ? Üzerine sütyen falan nasıl oluyor mesela. Yıkaması , takıp çıkarması, duruşu ?

Ayy çok sevindim canım nasıl anestezi uygulandi.hemen kendine geldinmi ayağa ne zaman kalktın?kuveze girmedi bebişim değil mi maşallah size.bakalim biz napicak

Canım kalkan kullanımını anlatırmısın ? Üzerine sütyen falan nasıl oluyor mesela. Yıkaması , takıp çıkarması, duruşu ?
Canım emzirme yada sağma işleminden sonra kremimi sürüyorum ve kalkanın delikli olan aparatlarını göğsümün üzerine yerleştiriyorum. Ben şuan emzirme atleti giyiyorum o zaten tutuyor kalkanı. Krem hemen çamaşırına bulaşmamış ve göğüs uçların hava almış oluyor. Bir yarım saat durduktan sonra kalkanları çıkarıp göğüs pedi koyuyorum. Yıkama işlemini de kaynar suya koyarak yapıyorum. Sterilize oluyor böylelikle.

Reactions: 114

Oyy maşallah, Allah analı babalı büyütsün

Masallah cnm arastrmaci anne sen simdi bezo fslan hepsini biliysndr ne alcagni
net var kk var bu sayede ogreniyoruz biseyler cnm
tabi uygulama kismina geldigimde nasil olur bilmiyorum
muhendisinoglu ni takip ediyorum o sayede goon bebek bezi aldim cnm.ondan memnun kalmazsak sleepy artik ondan da memnun kalmazsak bilmiyom

Son düzenleme:
Teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…