- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.801
Maşallah canim gözün aydın :))Bi maşşallah alırız. Darısı doğum yapacak arkadaşlara. Plan falan hepsi boş Rabbin planı bambaşka. Muhteşem bi duygu, Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin.
Evet bende kalın giydirmeye düşünmüyorum kış bebeği olunca çok tereddutte kalıyoruz benimde senin gibi kafam karışıktı ama böyle karar verdim en son hani benim evimde soğuk doğalgaz olacak ama bir atlet bir üst gibi oluyor normal sanki oda kışın ortasında:)Kalın da giydirmeyin diyorlar. O kadar çok kafa karıştıran var ki bugün dondum kaldım ne yapacağımı bilemedim resmen
Maşallahhhj sizeeBi maşşallah alırız. Darısı doğum yapacak arkadaşlara. Plan falan hepsi boş Rabbin planı bambaşka. Muhteşem bi duygu, Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin.
Çok tatlı masallah Allah'ım esirgesin Allah analı babalı büyütsun şansı bahti açık olsunBi maşşallah alırız. Darısı doğum yapacak arkadaşlara. Plan falan hepsi boş Rabbin planı bambaşka. Muhteşem bi duygu, Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin.
Ben serdim canim. Bayagi detayli uyku seti falan sonra ugrasamam diye yikadim utuledim serdim. Ustune de carsaf attim tozlanmasin diye.Kızlar bebeklerin yataklarını hazırladınızmı? Çarşafını falan serdinizmi? Erkenmi?
Cok sevindim gozunaydin,saglikla buyusin miniginMerhaba kizlar persembe guni sezeryan oldum kizimda bnde cok iy❤❤iyiz rabbim sizlerede hayirli dogumlar nasip etsin optm hepiniziiii❤
Masallah hayirli olsunKızlarrrrr ben de doğum yapanlar kervanına katıldım. Prensesim geldi. Ani ve erken oldu ama şükür bebeğim yanımda ikimiz de iyiyiz. Ani sma muhteşem bi doğum yaşadım. Şükürler olsun. Cuma 2300 gr demişti Dr umuz 2500 doğdu bin şükür. Dr um il dışındaydı Nahit Bey yaptırdı doğumu muhteşemdi. Özellikle Manisa daki arkadaşlara cidden tavsiye ediyorum.
Hayırlı olsun rabbim anali babali buyutsun sağlıklı huzurlu ömrü olsunMerhaba kizlar persembe guni sezeryan oldum kizimda bnde cok iy❤❤iyiz rabbim sizlerede hayirli dogumlar nasip etsin optm hepiniziiii❤
Cok guzel boyle olumlu seyler duymak benimde 1 gunum var.Korkulacak hicbirsey yok degilmi.Benimde sizinki gibi guzel bir dogum hikayem olsun insallah.Yok canım sezeryan oldu. Spinal oldum ve çok memnun oldum. Her anını yaşadım.
Yıkanmasına gerek olmayan krem lansinoh. Yıkanması gereken ise garmastan pomad. Ben ikisini de almıştım. buara biraz sağma makinası kullanmak zorunda olduğum için ikisini de kullanıyorum. Emzirmeden önce lansinohu sürüyorum. Emzirdikten sonra garmastanı sürüyorum ve kalkanı kapatıyorum. Ama bir sonraki emzirmeden önce mutlaka göğüs ucumu yıkıyorum ve tekrar lansinohu sürüyorum.Hmm peki canım. Şu EmZirme öncesi yıkanmasına gerek olmayan krem hangisiydi. Sen hangisini kullandın
Güle gule buyut bebegini canimMerhaba kizlar persembe guni sezeryan oldum kizimda bnde cok iy❤❤iyiz rabbim sizlerede hayirli dogumlar nasip etsin optm hepiniziiii❤
Merhaba kizlar persembe guni sezeryan oldum kizimda bnde cok iy❤❤iyiz rabbim sizlerede hayirli dogumlar nasip etsin optm hepiniziiii❤
Kızlar hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebeklerinizi inşallahKızlarrrrr ben de doğum yapanlar kervanına katıldım. Prensesim geldi. Ani ve erken oldu ama şükür bebeğim yanımda ikimiz de iyiyiz. Ani sma muhteşem bi doğum yaşadım. Şükürler olsun. Cuma 2300 gr demişti Dr umuz 2500 doğdu bin şükür. Dr um il dışındaydı Nahit Bey yaptırdı doğumu muhteşemdi. Özellikle Manisa daki arkadaşlara cidden tavsiye ediyorum.
Canım kalkan kullanımını anlatırmısın ? Üzerine sütyen falan nasıl oluyor mesela. Yıkaması , takıp çıkarması, duruşu ?Yıkanmasına gerek olmayan krem lansinoh. Yıkanması gereken ise garmastan pomad. Ben ikisini de almıştım. buara biraz sağma makinası kullanmak zorunda olduğum için ikisini de kullanıyorum. Emzirmeden önce lansinohu sürüyorum. Emzirdikten sonra garmastanı sürüyorum ve kalkanı kapatıyorum. Ama bir sonraki emzirmeden önce mutlaka göğüs ucumu yıkıyorum ve tekrar lansinohu sürüyorum.
yok cnm zaten ilk bebegim olcgi icin ilk kez denicem bakalim.memnun kalirsam buraya yazarim cnmDaha önce yaptın mı canım bunu deneyen var mı acaba
Ayy çok sevindim canım nasıl anestezi uygulandi.hemen kendine geldinmi ayağa ne zaman kalktın?kuveze girmedi bebişim değil mi maşallah size.bakalim biz napicakKızlarrrrr ben de doğum yapanlar kervanına katıldım. Prensesim geldi. Ani ve erken oldu ama şükür bebeğim yanımda ikimiz de iyiyiz. Ani sma muhteşem bi doğum yaşadım. Şükürler olsun. Cuma 2300 gr demişti Dr umuz 2500 doğdu bin şükür. Dr um il dışındaydı Nahit Bey yaptırdı doğumu muhteşemdi. Özellikle Manisa daki arkadaşlara cidden tavsiye ediyorum.
Canım emzirme yada sağma işleminden sonra kremimi sürüyorum ve kalkanın delikli olan aparatlarını göğsümün üzerine yerleştiriyorum. Ben şuan emzirme atleti giyiyorum o zaten tutuyor kalkanı. Krem hemen çamaşırına bulaşmamış ve göğüs uçların hava almış oluyor. Bir yarım saat durduktan sonra kalkanları çıkarıp göğüs pedi koyuyorum. Yıkama işlemini de kaynar suya koyarak yapıyorum. Sterilize oluyor böylelikle.Canım kalkan kullanımını anlatırmısın ? Üzerine sütyen falan nasıl oluyor mesela. Yıkaması , takıp çıkarması, duruşu ?
Merhaba kizlar persembe guni sezeryan oldum kizimda bnde cok iy❤❤iyiz rabbim sizlerede hayirli dogumlar nasip etsin optm hepiniziiii❤
Kızlarrrrr ben de doğum yapanlar kervanına katıldım. Prensesim geldi. Ani ve erken oldu ama şükür bebeğim yanımda ikimiz de iyiyiz. Ani sma muhteşem bi doğum yaşadım. Şükürler olsun. Cuma 2300 gr demişti Dr umuz 2500 doğdu bin şükür. Dr um il dışındaydı Nahit Bey yaptırdı doğumu muhteşemdi. Özellikle Manisa daki arkadaşlara cidden tavsiye ediyorum.
Amin canim hepimizin insallah.İnşallah canım hayırlı sağlıklı doğumların olsun
ben de artık durdurmaya çalışıyorum kendimi yoksa sıkıntıya düşmeye başladıkEvet maalesef o aliskanlik bendede oldu ama kart borcu gelince vazgeçtimm:)
net var kk var bu sayede ogreniyoruz biseyler cnmMasallah cnm arastrmaci annesen simdi bezo fslan hepsini biliysndr ne alcagni
Teşekkür ederimCanım emzirme yada sağma işleminden sonra kremimi sürüyorum ve kalkanın delikli olan aparatlarını göğsümün üzerine yerleştiriyorum. Ben şuan emzirme atleti giyiyorum o zaten tutuyor kalkanı. Krem hemen çamaşırına bulaşmamış ve göğüs uçların hava almış oluyor. Bir yarım saat durduktan sonra kalkanları çıkarıp göğüs pedi koyuyorum. Yıkama işlemini de kaynar suya koyarak yapıyorum. Sterilize oluyor böylelikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?