- 7 Aralık 2008
- 256
- 259
- 628
- 41
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.381
Canım bende vitalde Ali Fuat Şengöre gidiyorum. Şimdilik memnunum sadece biraz yoğun oluyor.Allah izin verirse aynı hastanede doğum yapıcaz desene :)Yok cnm duymadım daha cumartesi günü gideyim diyorum ama dayana bilirmiyim bilmiyorum. Varsak şifa hastanesine iş yerim yakın kerim emrah beye gidiyorum ama dr değiştiricem vitalede koray bey var herkes onu önerdi çok güler yüzlüde bi adam ona gitmeyi düşünüyorum sen kime gidiyorsun
Hay maşallah.rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın.benimde adetimin 10 günü ovülasyon oldu.yinede erken olmasına rağmen yinede adetime 3 4 gün vardı.Olabilir canım ama benim de yumurtlama erken oldu ovilasyon testi yaptığım için biliyorum normalde 30 günde bir adet oluyorum eğer erken öğrenmemiş olsaydım adet günümde 2000 lerde olacaktı keseyi gördüm çünkü
Canım sanırım havalar da dengemizi bozuyor. kritik zamanlarimiz hormonlar tavan havalar degisken :)Ben dün birşeye sinirlendim ve sabaha kadar uyumadım hep kötü şeyler düşünüyorum geceleri uyku tutmuyor Oğlumda hiç böyle değildim çok endişeli çok gerginim
Evet cnm ali fuat tedavide çok iyi çok yoğun olduğu için hamilelerle çok ilgilenemiyor aynı güne bile denk gelebilir doğum :) benim ilk oğlumda vitalede oldu çok memnundumCanım bende vitalde Ali Fuat Şengöre gidiyorum. Şimdilik memnunum sadece biraz yoğun oluyor.Allah izin verirse aynı hastanede doğum yapıcaz desene :)
Aminn canım cümlemiz inşallah bende hesaplama yapmıştım. Ovilasyona göre daha bebeği görmedim ama tek kese var eşim dr sordu benimde ikiz olma ihtimali var mı ye şimdi görülmez dedi drHay maşallah.rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın.benimde adetimin 10 günü ovülasyon oldu.yinede erken olmasına rağmen yinede adetime 3 4 gün vardı.
Aynen canım ondan sanırım bazen nefes nefese kalıyorum . Bide antalya sıcak şimdiden yaz geldi iyice basıyor havaCanım sanırım havalar da dengemizi bozuyor. kritik zamanlarimiz hormonlar tavan havalar degisken :)
Ne güzel maşallah.ben daha keseyi bile görmedim .çünkü yeni daha 4 üncü haftasına girdik.inşallah sağlıklı olsunlarda ğerisini zaman gösterirAminn canım cümlemiz inşallah bende hesaplama yapmıştım. Ovilasyona göre daha bebeği görmedim ama tek kese var eşim dr sordu benimde ikiz olma ihtimali var mı ye şimdi görülmez dedi dr
Aminn canım 4+3 gittim 4+4 günlük görünüyor dedi dr 4 mm di cnm en yakın zmnda görürsün kalp atışlarınıduyarız inşallahNe güzel maşallah.ben daha keseyi bile görmedim .çünkü yeni daha 4 üncü haftasına girdik.inşallah sağlıklı olsunlarda ğerisini zaman gösterir
Benim vaaarrrmerhabalar kızlar....mide bulantılarınız basladı mı? benım 3 gündür sabah aksam sürekli bi bulantı var ne yesem içsem gecmiyor
Benimde başladı açık hava iyi geliyor şuanmerhabalar kızlar....mide bulantılarınız basladı mı? benım 3 gündür sabah aksam sürekli bi bulantı var ne yesem içsem gecmiyor
Bende pencereyi açtım yatıyorumBenimde başladı açık hava iyi geliyor şuan
Hayirlisi bakalim kazasiz belasiz dogum yapalımda :)Yok cnm ben çok memnun kaldim ilk kalkmak çok zor geldi ondan sonra 2 günde ayaktaydım gerçi hiç yatmadım evet dikiş yerlerin açıyor ama o kadat olucak hatta bana evde kızıyorlardı yat siye ben yatmadım düşün doğumdan 2 gün sonra oğlumu sarılıktan hastaneye yatırdık ben kaldim 2 gün yanında epidural olmuştum doğumum herseyini hatırlıyorum yani
İnşallah ya benim doktor çok ileri zamana verdi daha 10 gün var meraktan çatlıyorum.hergün içim içimi yiyor.çünkü antibiyotikte kullanmıştım gebeliğimi bilmedenAminn canım 4+3 gittim 4+4 günlük görünüyor dedi dr 4 mm di cnm en yakın zmnda görürsün kalp atışlarınıduyarız inşallah
4 artı 4 nasıl görüyor acaba.adeti baz almıyorlarmı acaba ...çok meraklıyımAminn canım 4+3 gittim 4+4 günlük görünüyor dedi dr 4 mm di cnm en yakın zmnda görürsün kalp atışlarınıduyarız inşallah
Evet haklısın canım bi oğlum var 4 yaşındaE o zaman daha rahat olman gerek canim. Ama bu isler biraz da yapi meselesi normal hayatta da cok vesveseli degilimdir. Dusunur kafama takarim ama onlada yasamam. Kizin mi var oglun mu kac yasinda
Seninle aramızda 2 gün var doktora gittin mi canım ben henüz erken diye bekliyorumNe güzel maşallah.ben daha keseyi bile görmedim .çünkü yeni daha 4 üncü haftasına girdik.inşallah sağlıklı olsunlarda ğerisini zaman gösterir
O kadar önemli değil canım, 35 gün bebek anneden anneden beslenmiyor. Ben de öğrendiğim güne kadar 1000 lik antibiyotik içiyordumİnşallah ya benim doktor çok ileri zamana verdi daha 10 gün var meraktan çatlıyorum.hergün içim içimi yiyor.çünkü antibiyotikte kullanmıştım gebeliğimi bilmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?