2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Göğüs Kalkan’ı alan arkadaşlar hangi marka aldınız ve daha önce kullandınız mı???memnun kalan var mı Doğuma az kaldı almayı düşünüyorum

ben de oyle sekilde yapicam cnm yoksa kufleniyormus.
gunluk zaten bayagi havlu ve pamuk gider diye dusnuyorum.tabi bunu yaomadan anlayamam bebisjn poposuna gore ayarlicam artik
kaka yaparsa ben de yikicam ama kişin nasil olcak bilmiyorum insallaj usutmez bebisler.
zaten bi yakinim bebegi kaka yaptiktan sonra yikamamis sılmis kiş ayi diye.bebekte egzama cikmis.doktor kakayi sadece yikamak temizler yika silme demis.ben de oyle yapicam

Ben de yıkamaktan yanayım cnm ama üşütür diye de korkuyorum inş hasta etmeyiz bu minikleri

Ben de yıkamaktan yanayım cnm ama üşütür diye de korkuyorum inş hasta etmeyiz bu minikleri
insalah cnm ya
bu arada gogus kalķani olarak herkes pbilips aventten memnun cnm.
ama ben bu ay alamicam dogumdan sonra artikmgogus kremiyle idare edicem.onu da daha almadim.bi arkadasim lanolin onerdi.onu dusunuyorum.

gulgun45
cnm masallah bebisinle hayirli saglikli bir omur mutluluklar dilerim.
cesaret aliyorum sayenizde
cunku ben de spinal olcam
cnm bebekle ten tene temaz kurdurdularmi gosterdiler mi hemen bebegi cikar cikmaz

insalah cnm ya
bu arada gogus kalķani olarak herkes pbilips aventten memnun cnm.
ama ben bu ay alamicam dogumdan sonra artikmgogus kremiyle idare edicem.onu da daha almadim.bi arkadasim lanolin onerdi.onu dusunuyorum.
Cnm ben lansinoh krem aldım bir iki kez sürdüm çünkü uçları çatladı daha şimdiden ve aşırı hassaslaştı kalkan için karar veremdim gerekli olur mu diye silverette için olumlu şeyler söylüyor lar ama çok pahallı belki ikinci çocuğu düşünmiycem elimde kalacak sen de almayı düşünmüyor musun cnm ?

Masallah Allah bağışlasın canım ❤

Benim yaptığımın aynısını yapmışsın iyi bari sevindim yalnız değilmişim

Göğüs Kalkan’ı alan arkadaşlar hangi marka aldınız ve daha önce kullandınız mı???memnun kalan var mı Doğuma az kaldı almayı düşünüyorum
Ben de alcam aventin ya da silveretto gümüş kapak alayım diyorum ama oda 295 tl alsam mı bir türlü karar veremedim bir de silvernurse yerli marka var 195 oda gümüş kapak acaba bunu mu alsam diyorum çok kararsız kaldım silvernurse alan var mı

Yani mantıklı düşününce anne sütü iyileştirici özelliğe sahip oraya hangi kalkanı koyarsak koyalım süt değdikçe iyileşecektir diye düşünüyorum ben de kararsız kaldım açıkçası çok pahallı ya gümüş kapaklar ikinci elini bile 220 tl satıyorlar en iyisi göğüs ucu koruyucu bir kalkan

Reactions: 114
Aynen hiç olmadı aventin alcam ama karar veremedim ilk bebeğimde yara olmuştu o zaman almamıştım şimdi alcam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…