2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah oh sağlıcakla kurtuldun benim doktorumda Nahit bey neyinden memnun kaldın nasıl geçti doğum müsait olduğunda bilgi verirsen çok sevinirim ben hala nasıl doğuracağıma karar veremedim Nahit beyde konuşmak için erken demişti kpntrolümede 1 hafta var daha

yok cnm ya hic dusunmedim asiri pahali bi de gerek kalmazsa yazik olur.
bence gogus kalkani daha mantikli ise de yarar.surekli o bolgeyi nemli tutuyor kuru kalmasini engelliyor ki yara olmasin.

Ben silvernurse aldim canim. Avent de 100 tl oldu zaten dedim bari bunu alayim. Bir de avent ise yaramazsa gumus alacaktim astari yuzunu gececekti. Simdiden gogus uclarim hassaslasinca riske atmak istemedim alan herkes cok memnun. Ilerde baska cocuk da istiyoruz hayirlisiyla olur da insallah onlarda da kullanirim

yok cnm ya hic dusunmedim asiri pahali bi de gerek kalmazsa yazik olur.
bence gogus kalkani daha mantikli ise de yarar.surekli o bolgeyi nemli tutuyor kuru kalmasini engelliyor ki yara olmasin.
Yani bana da öyle geliyor amaç aynı gibi inş yara olmaz diyorum ama olacak çok belli şimdiden ağrıyor kopuyor kuruyor emzirince daha kötü olur diye düşünüyorum merhem sürerim artık kalkanı alırım onu da denerim ama gümüş kapak çok pahallı geliyor biledim şimdi

aynen cnm en son care olmadi onu alirsin
ya benim gogusumde hamileligimin basindan beri hic agri olmadi.cok sasiriyorim buna.cunku adet olmadan ta 1 hafta once inanilmaz agrirdi simdi tık yok
sadece hamileligin 3.aylarinda falan derisi soyuluydu ama zamnla gecti.rengi hafif degistigi icin soyuluyo sanirim diyordum ben.oyle catlama falan da olmadi.
ama insallah yanlis emzirmeyelim bebis hemen tutsun da yara olmasin.
gogus ucu cok hassas oluyo ya ben de tirsiyorum ama bakalim.
bir de kendi sutumuzu bebek emzirdikten sonra gogusumuze surup kurumasini beklicekmisiz ondan sonra giyincekmisiz ki yara olmasin diye cnm.onu denicem.baktim krem ve anne sutu ise yariyo hic kalkan almam.ama yara olursa hemen alirim eminim cok kotu biseydir aglaya aglaya emzirmek istemiyorum

Hayirli ugurlu olsun gözün aydın :)

Cok guzel boyle olumlu seyler duymak benimde 1 gunum var.Korkulacak hicbirsey yok degilmi.Benimde sizinki gibi guzel bir dogum hikayem olsun insallah.
Hiç korkma ve anı yaşa canım. Stres yaparsan sakinleştirici yapıyorlarmış bana yapılmadı çok sakindim.

Ayy çok sevindim canım nasıl anestezi uygulandi.hemen kendine geldinmi ayağa ne zaman kalktın?kuveze girmedi bebişim değil mi maşallah size.bakalim biz napicak
Spinal uygulandı hiç zor olmadı, hiç acı duymadım. Hep kendimdeydim her anı yaşadım çok şükür. 7 saat sonunda ayağa kalktım yürüdüm. Kğveze de girmedi yanımda şükür, süt gelmedi ona uğraşıyoruz. Sizin de güzel olur inşallah Benim kız sizden de aceleci çıktı. Muhteşem bi duygu çok şükür.

gulgun45
cnm masallah bebisinle hayirli saglikli bir omur mutluluklar dilerim.
cesaret aliyorum sayenizde
cunku ben de spinal olcam
cnm bebekle ten tene temaz kurdurdularmi gosterdiler mi hemen bebegi cikar cikmaz
Hemen gördüm canım. Öptüm kokladım. Önceki doğumum geneldi çok ağrım olmuştu bunda ağrım çok çok az oldu sonrasında ve iğne yaptılar çok iyiyim şükür. Hiç genele gerek yok bence.

Sağlıkla büyüsün inş canım.

Doğum yapan kızlar Rabbim hayırlı eylesin İnşallah sağlıkla eve geçelim.
Ben de bugün regl sancısı ile hastaneye geldim nst de önce bir şey yoktu sonra sancılar çok çıktı , benden akıntı gelmedi ama aşırı idrar yaptım ard Arda sonra tedirgin oldum . Sancılar çıkınca ebe alttan açılma ya bakmak istedi çok nazikti ama parmağını çektikten sonra benden akıntı geldi amniyon olabilir dendi doktorum da acil sezaryene aldı , gelişim geriliği nden dolayı.
2190 gram çıktı ilk ağırlığı, kızlar minicik oğlum ama çok şükür sağlıklı , küveze girmedi mama verdik, beni de emmeye çalıştı ama kolostrum zor geliyor ve o da çabuk yoruluyor. Ama inşallah evde daha çok ilgilenirim.
Ayağa kalktım yürüdüm lakin ben aşırı regl sancısı hissediyorum, sanırım ağrı eşiğim düşük dedim hemşire hiç kalkamayan oluyor dedi. Normalde de regl döneminde ilk 2 gün felaket ağrım olurdu şu anda da onun gibi ağrı var.
Rabbim kalanlarımızı da sağ salim kavuştursun inşallah.

Ayyyy canım benim sağlıklı olduğuna çok sevindim ne güzel yanında maşallah aman bol bol emzir sarılık olmasın kilo vermesin rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin dikkat et kendine

Canım bebeğine bol bol kolostromu ver yattığın yerde ağrın bile olsa bende ağrılardan bebeğimle ilgilenemedim annem göğüsümü sıkıp çay kaşığını dolduruyordu sapsarı su içiyordu bebek devamlı şurup gibi ilaç niyetine o şekilde sarılık olmadı sizde öyle yapın eşine söyle çay kaşığına sıkıp içirin zaten süt emdikçe geliyor mutlaka emzir sütüm Yok sanma

Maşallh canım gözün aydın. Sağlıklı olduğuna çok sevindim. İlk gün oluyor ağrılar ama ertesi gün geçecek inşallah. Hayırlısı ile kurtulmuşsun ya darısı bize inşallah. Süt için hümana çayı var birde galactago süt arttırıcı damla var. Ben oğlumda çok faydasını gördüm tavsiye ederim. Hatta bunda inşallah doğuma gitmeden 1 gün önceden başlamayı düşünüyorum.

Hayırlı olsun canım iyi olmanıza çok sevindim sen emzir annesi hemencecik toparlar yavrun emdikce sütünde gelir Allah analı babalı büyütsün

Maşallah canım gözün aydın
İyi olmanıza çok sevindim
Çok şükür ogluşun küvezede girmemiş
Rabbim size bagışlasın inşallah

İkinizinde iyi olmanıza çok sevindim maşallah Allah analı babalı büyütsün yavrunu size bağışlasın canım ❤

Hayırlı olsun gözün aydın canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…