- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.861
Ay canim hayirli olsun insallah sagsalim evinize gidersiniz tez vakitteDoğum yapan kızlar Rabbim hayırlı eylesin İnşallah sağlıkla eve geçelim.
Ben de bugün regl sancısı ile hastaneye geldim nst de önce bir şey yoktu sonra sancılar çok çıktı , benden akıntı gelmedi ama aşırı idrar yaptım ard Arda sonra tedirgin oldum . Sancılar çıkınca ebe alttan açılma ya bakmak istedi çok nazikti ama parmağını çektikten sonra benden akıntı geldi amniyon olabilir dendi doktorum da acil sezaryene aldı , gelişim geriliği nden dolayı.
2190 gram çıktı ilk ağırlığı, kızlar minicik oğlum ama çok şükür sağlıklı , küveze girmedi mama verdik, beni de emmeye çalıştı ama kolostrum zor geliyor ve o da çabuk yoruluyor. Ama inşallah evde daha çok ilgilenirim.
Ayağa kalktım yürüdüm lakin ben aşırı regl sancısı hissediyorum, sanırım ağrı eşiğim düşük dedim hemşire hiç kalkamayan oluyor dedi. Normalde de regl döneminde ilk 2 gün felaket ağrım olurdu şu anda da onun gibi ağrı var.
Rabbim kalanlarımızı da sağ salim kavuştursun inşallah.
Valla kuzum çok ani oldu benim için de. Her şeyde bir hayr vardır illa ki,
Sağma makinesiyle de çektirebilirsin canım sütünü yine verirsiniz bebişe. Geçmiş olsun Rabbim analı babalı büyüsün İnşaAllah küvezde de girmemiş bak gerilik yok demek ki MaşaAllah ikinize deDoğum yapan kızlar Rabbim hayırlı eylesin İnşallah sağlıkla eve geçelim.
Ben de bugün regl sancısı ile hastaneye geldim nst de önce bir şey yoktu sonra sancılar çok çıktı , benden akıntı gelmedi ama aşırı idrar yaptım ard Arda sonra tedirgin oldum . Sancılar çıkınca ebe alttan açılma ya bakmak istedi çok nazikti ama parmağını çektikten sonra benden akıntı geldi amniyon olabilir dendi doktorum da acil sezaryene aldı , gelişim geriliği nden dolayı.
2190 gram çıktı ilk ağırlığı, kızlar minicik oğlum ama çok şükür sağlıklı , küveze girmedi mama verdik, beni de emmeye çalıştı ama kolostrum zor geliyor ve o da çabuk yoruluyor. Ama inşallah evde daha çok ilgilenirim.
Ayağa kalktım yürüdüm lakin ben aşırı regl sancısı hissediyorum, sanırım ağrı eşiğim düşük dedim hemşire hiç kalkamayan oluyor dedi. Normalde de regl döneminde ilk 2 gün felaket ağrım olurdu şu anda da onun gibi ağrı var.
Canım hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah. Sütün de gelir yakında zaten bebişin yanındaymış hiç endişe etme. Ben süt sağarken fotolarına bakıyorum, gözümü kapatıp kokusunu hayal ediyorum hemen geliyor sütüm. Hatta bu sabah evde göğüslerimin ağrısıyla uyandım, dolmuşlar resmen. Bana da bu kısmet oldu ne yapayım diyorum kendi kendime. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.Doğum yapan kızlar Rabbim hayırlı eylesin İnşallah sağlıkla eve geçelim.
Hayirli olsun canim. Saglikla buyutKızlarrrrr ben de doğum yapanlar kervanına katıldım. Prensesim geldi. Ani ve erken oldu ama şükür bebeğim yanımda ikimiz de iyiyiz. Ani sma muhteşem bi doğum yaşadım. Şükürler olsun. Cuma 2300 gr demişti Dr umuz 2500 doğdu bin şükür. Dr um il dışındaydı Nahit Bey yaptırdı doğumu muhteşemdi. Özellikle Manisa daki arkadaşlara cidden tavsiye ediyorum.
Ben tecrübeli olduğum için hastane çantama rezene hatta ıhlamur da koydum çünkü bol bol sıvı içmek iyi geliyor süt için ama ben su çok içince midem bulanıyor ıhlamuru kışın doktorlar bol için sütünüzede bir miktar geçer ve çocuğunuzu hastalıklardan korur diyor oyüzden hastanede 2 fincan demlicem çok severim zaten kettle kağıt bardak çay kaşığı ve sezeryan olacağım için nescafe süt pompamı koydum tam teşekküllü gidiyorum yani ilk doğumum acemiliğime geldi bi göğüs ucu kremi bile hiç duymamıştım 7 yıl önce şimdi kremim avent kalkanım aylar önceden hazır ettim her emzirmeden sonra krem sürseydim belki ozamanlar meme ucum yara olmayacaktıEşime hastane çantasına kettle ya da termosla su koyalım. Rezene çayı yaparız hem sütü artırır hem gazı alır diyorum da abartma diyor bana. Demekki gerçekten ihtiyaç. Bir de benim küçük seyahat ütüm var. Küçük el havlusu ile onu koyup ısıtıp ısıtıp göğsüme koyarız diye aklımda var. Onu da yapmalı demekki.
Maşallah canım. Tavsiyelerin için çok sağolKızlar süt arttırıcı olarak lactamil çay ve galactago damla kullanıyorum. Bol su içiyorum. 34+4 doğum yapmama ve bebeğim yanımda olmamasına rağmen göğüslerim sütten kocaman oldu ağırlaştı ağrıyor resmen. Sağıyorum bolca. Bir de dün eve gelince ılıkla sıcak arası duş aldım. O da çok iyi geldi. Size de tavsiye ederim.
Tavsiyelerin için sağol canım benim inşallah en kısa zamanda koynuna alırsın emzirirsin belki bugün çıkarırlar almıştır kiloKızlar süt arttırıcı olarak lactamil çay ve galactago damla kullanıyorum. Bol su içiyorum. 34+4 doğum yapmama ve bebeğim yanımda olmamasına rağmen göğüslerim sütten kocaman oldu ağırlaştı ağrıyor resmen. Sağıyorum bolca. Bir de dün eve gelince ılıkla sıcak arası duş aldım. O da çok iyi geldi. Size de tavsiye ederim.
Canim hayirli olsun. Tez zamanda yoluna girer her sey duzene oturur eve gidince sutun gelir bebegin kg almaya baslar insallah. Sen moralini yuksek tut.Doğum yapan kızlar Rabbim hayırlı eylesin İnşallah sağlıkla eve geçelim.
Canim cok sevindim gozun aydin bak cok sukur kuveze bile girmedi bebisin saglikla buyut inssllahhhDoğum yapan kızlar Rabbim hayırlı eylesin İnşallah sağlıkla eve geçelim.
Cok tesekkurler bende almayi dusunuyordum bu bilgi iyi olduKızlar süt arttırıcı olarak lactamil çay ve galactago damla kullanıyorum. Bol su içiyorum. 34+4 doğum yapmama ve bebeğim yanımda olmamasına rağmen göğüslerim sütten kocaman oldu ağırlaştı ağrıyor resmen. Sağıyorum bolca. Bir de dün eve gelince ılıkla sıcak arası duş aldım. O da çok iyi geldi. Size de tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?