2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ay canim hayirli olsun insallah sagsalim evinize gidersiniz tez vakitte saglikla buyusun yavrun insallah

Sağma makinesiyle de çektirebilirsin canım sütünü yine verirsiniz bebişe. Geçmiş olsun Rabbim analı babalı büyüsün İnşaAllah küvezde de girmemiş bak gerilik yok demek ki MaşaAllah ikinize de

Eşime hastane çantasına kettle ya da termosla su koyalım. Rezene çayı yaparız hem sütü artırır hem gazı alır diyorum da abartma diyor bana. Demekki gerçekten ihtiyaç. Bir de benim küçük seyahat ütüm var. Küçük el havlusu ile onu koyup ısıtıp ısıtıp göğsüme koyarız diye aklımda var. Onu da yapmalı demekki.

Doğumlar başladı da devam ediyor kızlar korkmaya başladım bende. Sancılarım artıyor belim ve sırtım çok ağrıyo artık. Doğum yapan arkadaslar hepinize geçmiş olsun. Miniklerinizle musmuutlu günler gecirirsiniz inşaallah

Yine bir uyandım yine çoğalmışız en merak ettiklerimden Lalekiran hanımda sağ salim doğurduya valla artık gam yemem Rabbim analı babalı büyütsün canım hayırlı bir evlat olsun inşallah

Canım hayırlı olsun. Sağlıkla büyüsün inşallah. Sütün de gelir yakında zaten bebişin yanındaymış hiç endişe etme. Ben süt sağarken fotolarına bakıyorum, gözümü kapatıp kokusunu hayal ediyorum hemen geliyor sütüm. Hatta bu sabah evde göğüslerimin ağrısıyla uyandım, dolmuşlar resmen. Bana da bu kısmet oldu ne yapayım diyorum kendi kendime. Sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.

Hayirli olsun canim. Saglikla buyut

Kızlar süt arttırıcı olarak lactamil çay ve galactago damla kullanıyorum. Bol su içiyorum. 34+4 doğum yapmama ve bebeğim yanımda olmamasına rağmen göğüslerim sütten kocaman oldu ağırlaştı ağrıyor resmen. Sağıyorum bolca. Bir de dün eve gelince ılıkla sıcak arası duş aldım. O da çok iyi geldi. Size de tavsiye ederim.

Ben tecrübeli olduğum için hastane çantama rezene hatta ıhlamur da koydum çünkü bol bol sıvı içmek iyi geliyor süt için ama ben su çok içince midem bulanıyor ıhlamuru kışın doktorlar bol için sütünüzede bir miktar geçer ve çocuğunuzu hastalıklardan korur diyor oyüzden hastanede 2 fincan demlicem çok severim zaten kettle kağıt bardak çay kaşığı ve sezeryan olacağım için nescafe süt pompamı koydum tam teşekküllü gidiyorum yani ilk doğumum acemiliğime geldi bi göğüs ucu kremi bile hiç duymamıştım 7 yıl önce şimdi kremim avent kalkanım aylar önceden hazır ettim her emzirmeden sonra krem sürseydim belki ozamanlar meme ucum yara olmayacaktı

Son düzenleme:
Maşallah canım. Tavsiyelerin için çok sağol

Tavsiyelerin için sağol canım benim inşallah en kısa zamanda koynuna alırsın emzirirsin belki bugün çıkarırlar almıştır kilo

Canim hayirli olsun. Tez zamanda yoluna girer her sey duzene oturur eve gidince sutun gelir bebegin kg almaya baslar insallah. Sen moralini yuksek tut.

Reactions: 114
Canim cok sevindim gozun aydin bak cok sukur kuveze bile girmedi bebisin saglikla buyut inssllahhh

Cok tesekkurler bende almayi dusunuyordum bu bilgi iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…