2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cok sukur sagsalim kavusmussunuz.Mubarek gunde meleginiz yaninizda.Darisi biz bekleyenlerin basina.

Beni en çok korkutan o zaten yara olması hatta Doğumu bile düşünmüyorum onu düşündüğüm kadar çünkü ilk Aydan beridir hep kurudu çatladı parça koptu göğsümde şişme filan olmadı hatta göğsüm ağrımadı hiç ucu dışında ben şu göğüs ucu çıkartıcı Kalkan’lar var onu almayı düşünüyorum ucu var göğsümün şükür ama o hem yumuşak hem işe yarat diye düşünüyorum bakalım ya artık bir an önce sağ Salim doğalım da başka birşey istemem çatı ağrılarım fazlalaştı uykularım bölük pörçük İnan doğru düzgün uyumuyorum sürekli uyanığım sağ sol yaparken çok zorlanıyorum öyle aşırı bir göbek şişmesi yok benim ama nedense ağırlaştım otururken bile zor kalkıyorum ve sürekli aç hissediyorum kendimi dün sabah yine kustum sanırım bu kusmalar Doğuma kadar devam edecek öyle görünüyor nefret ettim kusmalardan artık birde sabah olunca bütün günüm kötü oluyor rabbim yardımcımız olsun

Gözün aydın cnm hayırlı olsun darısı bize inş

Ay inanmiyorum...
Saglikla kavusmussunuz, saglikla buyusun kucuk bey

Gunaydin, hemen korkmayin her emzirmeden sonra kreminizi surun insallaha hic birsey olmaz. Instagramda emzirme danismani esra ertugrul var. Bebegimgeliyor rumuzlu. Esra hn yanlis pozisyonda bebek memeyi tam kavrayamazsa o zaman yara olur diyor. Dogru pozisyonda emzirir ve her emzirmeden sonra krem surerseniz yara olacagini dusunmuyorum. Benim ilk oglumda sadece tek tarafli yara oldu. O zamanda aventin gogus uclari var onlari kullanarak emzirdim. Birde emzirme yastigi aldim bu sefer.

Lalekiran ayy çok şükür sağlıkla kavuşmuşsunuz canım .. Allah analı babalı büyütsün . Hemen toparlar inşallah bebeğin. Hızlı hızlı alır kiloları

Maşallah canım gözün aydın. Sağlıkla mutlulukla büyüsün

Masallah canım gözün aydın. Sağlıklı mutlu ömrü olsun insallah. Kilo alır annesi hiç sıkma canını

Kasım annelerini okuyordum da heyecanlı heyecanlı sizler de hızlı çıktınız maşallahh... Rabbiim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepinizinn
Bende son günlerde kasim annelerini okuyordum daha heyecanlı diye bi baktim bizim kızlar daha aceleci çıktı

Benim 2. Çocuk bidaha düşünmüyorum ama ilkinde biraz zorlanmıştım yara olmuştu ama zamanla düzelmişti acaba sılvernurse 195 tl onu mu alsam amma kararsız ‍ kaldım

Valla kuzum çok ani oldu benim için de. Her şeyde bir hayr vardır illa ki,
Ama çok şükür bugün e.
aralık annelerıne de bakıyorum bazen ben de aralık olabilirim kasılmalarım çok fazla dr.um ıstırahat ve ılac verdı kasılma için. çok ürperdim şuan burda erken dogumları gördükçe ve heyecanlandım. Allahım saglık sıhhat versin hayırlı olsun çok şükür sorunsuz atlatmışsınız. Ne mutlu sıze Alalh şifa versin inşallah maşallah bebişe ❤

Benim 2. Çocuk bidaha düşünmüyorum ama ilkinde biraz zorlanmıştım yara olmuştu ama zamanla düzelmişti acaba sılvernurse 195 tl onu mu alsam amma kararsız ‍ kaldım
Eger daha once yara olduysa risk almazdim gumus kapak alirdim ben olsam bir de hepsi ayni gumus kapaklarin hepsi 925 ayar sertifikali. Silvernurse en uygunu diye onu aldim ben sertifikasiyla geldi yerli uretim diye daha uygun sanirim. Siz bilirsiniz tabi yine

Ben de ondan alayım en iyisi silveretto aldın sandım yanlış anlamışım İnstagramdan mı aldın

Aldım int den karar vermem de yardımcı olduğun için teşekkürler

hayırlı olsun canım bebişin sağlıcakla büyüt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…