- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.881
Cok sukur sagsalim kavusmussunuz.Mubarek gunde meleginiz yaninizda.Darisi biz bekleyenlerin basina.Doğum yapan kızlar Rabbim hayırlı eylesin İnşallah sağlıkla eve geçelim.
Ben de bugün regl sancısı ile hastaneye geldim nst de önce bir şey yoktu sonra sancılar çok çıktı , benden akıntı gelmedi ama aşırı idrar yaptım ard Arda sonra tedirgin oldum . Sancılar çıkınca ebe alttan açılma ya bakmak istedi çok nazikti ama parmağını çektikten sonra benden akıntı geldi amniyon olabilir dendi doktorum da acil sezaryene aldı , gelişim geriliği nden dolayı.
2190 gram çıktı ilk ağırlığı, kızlar minicik oğlum ama çok şükür sağlıklı , küveze girmedi mama verdik, beni de emmeye çalıştı ama kolostrum zor geliyor ve o da çabuk yoruluyor. Ama inşallah evde daha çok ilgilenirim.
Ayağa kalktım yürüdüm lakin ben aşırı regl sancısı hissediyorum, sanırım ağrı eşiğim düşük dedim hemşire hiç kalkamayan oluyor dedi. Normalde de regl döneminde ilk 2 gün felaket ağrım olurdu şu anda da onun gibi ağrı var.
Rabbim kalanlarımızı da sağ salim kavuştursun inşallah.
Beni en çok korkutan o zaten yara olması hatta Doğumu bile düşünmüyorum onu düşündüğüm kadaraynen cnm en son care olmadi onu alirsin
ya benim gogusumde hamileligimin basindan beri hic agri olmadi.cok sasiriyorim buna.cunku adet olmadan ta 1 hafta once inanilmaz agrirdi simdi tık yok
sadece hamileligin 3.aylarinda falan derisi soyuluydu ama zamnla gecti.rengi hafif degistigi icin soyuluyo sanirim diyordum ben.oyle catlama falan da olmadi.
ama insallah yanlis emzirmeyelim bebis hemen tutsun da yara olmasin.
gogus ucu cok hassas oluyo ya ben de tirsiyorum ama bakalim.
bir de kendi sutumuzu bebek emzirdikten sonra gogusumuze surup kurumasini beklicekmisiz ondan sonra giyincekmisiz ki yara olmasin diye cnm.onu denicem.baktim krem ve anne sutu ise yariyo hic kalkan almam.ama yara olursa hemen alirim eminim cok kotu biseydir aglaya aglaya emzirmek istemiyorum
Gözün aydın cnm hayırlı olsun darısı bize inşDoğum yapan kızlar Rabbim hayırlı eylesin İnşallah sağlıkla eve geçelim.
Ben de bugün regl sancısı ile hastaneye geldim nst de önce bir şey yoktu sonra sancılar çok çıktı , benden akıntı gelmedi ama aşırı idrar yaptım ard Arda sonra tedirgin oldum . Sancılar çıkınca ebe alttan açılma ya bakmak istedi çok nazikti ama parmağını çektikten sonra benden akıntı geldi amniyon olabilir dendi doktorum da acil sezaryene aldı , gelişim geriliği nden dolayı.
2190 gram çıktı ilk ağırlığı, kızlar minicik oğlum ama çok şükür sağlıklı , küveze girmedi mama verdik, beni de emmeye çalıştı ama kolostrum zor geliyor ve o da çabuk yoruluyor. Ama inşallah evde daha çok ilgilenirim.
Ayağa kalktım yürüdüm lakin ben aşırı regl sancısı hissediyorum, sanırım ağrı eşiğim düşük dedim hemşire hiç kalkamayan oluyor dedi. Normalde de regl döneminde ilk 2 gün felaket ağrım olurdu şu anda da onun gibi ağrı var.
Ay inanmiyorum...Doğum yapan kızlar Rabbim hayırlı eylesin İnşallah sağlıkla eve geçelim.
Ben silvernurse aldim canim. Avent de 100 tl oldu zaten dedim bari bunu alayim. Bir de avent ise yaramazsa gumus alacaktim astari yuzunu gececekti. Simdiden gogus uclarim hassaslasinca riske atmak istemedim alan herkes cok memnun. Ilerde baska cocuk da istiyoruz hayirlisiyla olur da insallah onlarda da kullanirim
Yani bana da öyle geliyor amaç aynı gibi inş yara olmaz diyorum ama olacak çok belli şimdiden ağrıyor kopuyor kuruyor emzirince daha kötü olur diye düşünüyorum merhem sürerim artık kalkanı alırım onu da denerim ama gümüş kapak çok pahallı geliyor biledim şimdi
Ahahahaha yok canım ameliyata girerken sedyeden yazarım ben sana :)Anka canım nerdesin en son dun 13.25 girmissin dogurmadin demi
Maşallah canım gözün aydın. Sağlıkla mutlulukla büyüsünKızlarrrrr ben de doğum yapanlar kervanına katıldım. Prensesim geldi. Ani ve erken oldu ama şükür bebeğim yanımda ikimiz de iyiyiz. Ani sma muhteşem bi doğum yaşadım. Şükürler olsun. Cuma 2300 gr demişti Dr umuz 2500 doğdu bin şükür. Dr um il dışındaydı Nahit Bey yaptırdı doğumu muhteşemdi. Özellikle Manisa daki arkadaşlara cidden tavsiye ediyorum.
Masallah canım gözün aydın. Sağlıklı mutlu ömrü olsun insallah. Kilo alır annesi hiç sıkma canınıDoğum yapan kızlar Rabbim hayırlı eylesin İnşallah sağlıkla eve geçelim.
Bende son günlerde kasim annelerini okuyordum daha heyecanlı diye bi baktim bizim kızlar daha aceleci çıktıKasım annelerini okuyordum da heyecanlı heyecanlısizler de hızlı çıktınız maşallahh... Rabbiim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hepinizinn
Benim 2. Çocuk bidaha düşünmüyorum ama ilkinde biraz zorlanmıştım yara olmuştu ama zamanla düzelmişti acaba sılvernurse 195 tl onu mu alsam amma kararsız Ben silvernurse aldim canim. Avent de 100 tl oldu zaten dedim bari bunu alayim. Bir de avent ise yaramazsa gumus alacaktim astari yuzunu gececekti. Simdiden gogus uclarim hassaslasinca riske atmak istemedim alan herkes cok memnun. Ilerde baska cocuk da istiyoruz hayirlisiyla olur da insallah onlarda da kullanirim
aralık annelerıne de bakıyorum bazen ben de aralık olabilirim kasılmalarım çok fazla dr.um ıstırahat ve ılac verdı kasılma için. çok ürperdim şuan burda erken dogumları gördükçe ve heyecanlandım. Allahım saglık sıhhat versin hayırlı olsun çok şükür sorunsuz atlatmışsınız. Ne mutlu sıze Alalh şifa versin inşallah maşallah bebişe ❤Valla kuzum çok ani oldu benim için de. Her şeyde bir hayr vardır illa ki,
Ama çok şükür bugün e.
Eger daha once yara olduysa risk almazdim gumus kapak alirdim ben olsamBenim 2. Çocuk bidaha düşünmüyorum ama ilkinde biraz zorlanmıştım yara olmuştu ama zamanla düzelmişti acaba sılvernurse 195 tl onu mu alsam amma kararsız kaldım
Ben de ondan alayım en iyisi silveretto aldın sandım yanlış anlamışım İnstagramdan mı aldınEger daha once yara olduysa risk almazdim gumus kapak alirdim ben olsambir de hepsi ayni gumus kapaklarin hepsi 925 ayar sertifikali. Silvernurse en uygunu diye onu aldim ben sertifikasiyla geldi yerli uretim diye daha uygun sanirim. Siz bilirsiniz tabi yine
Aldım int den karar vermem de yardımcı olduğun için teşekkürlerEger daha once yara olduysa risk almazdim gumus kapak alirdim ben olsambir de hepsi ayni gumus kapaklarin hepsi 925 ayar sertifikali. Silvernurse en uygunu diye onu aldim ben sertifikasiyla geldi yerli uretim diye daha uygun sanirim. Siz bilirsiniz tabi yine
hayırlı olsun canım bebişin sağlıcakla büyütDoğum yapan kızlar Rabbim hayırlı eylesin İnşallah sağlıkla eve geçelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?