2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gunde 10 kez kaka yapsa 10 kez bebegin poposunu mu yikacaksiniz. Bence üşütür tatlim

Bende son günlerde kasim annelerini okuyordum daha heyecanlı diye bi baktim bizim kızlar daha aceleci çıktı
sağlıkla gelsinler de cnm.. baksana ciğer gelişimi için iğne falan da vuruyorlar.. kuvöze girseler de çıkarlar.. girmeye de bilirler.. Hayırla gelsinler inşallah..

Ben de ondan alayım en iyisi silveretto aldın sandım yanlış anlamışım İnstagramdan mı aldın
kızlar araştırmalarıma göre avent göğüs kalkanı ile gümüş kalkanlar aynı işlev görüyor sadece büyük hali avent ve olumsuz yorum hıc duymadım ama silveretteden memnun kalmayanlar oluyormuş ben de oyüzden bosa 300tl vermek ıstemedım avent göğüs kalkanı aldım 90tl civarında. yaram vs olursa gümüşü de denerim belki. aventte belki bilirsiniz süt toplama ozellıgı de var memeden akan sütü bebegınıze ıcırebılıyorsunuz boşa gıtmıyor.

Canım silvernurse aldım sipariş verdim inş işe yarar ve yara olmaz saol tavsiyen için

Gule gule büyüt canim canim bir an once gecer ağrılarin insallah

Canım aventin iyileştirici özelliği yok, sadece göğsü temastan koruyor ama gümüşlerin iyileştirici özelliği olduğu iddia ediliyor. Yani baştan avent kullanıp, kremleyip yara oluşmasına izin verilmezse gerek olmayabilir gümüşlere. Ben hiç kalkan almadım bakalım, avent bile pahalı geldi ilk gün belli olur zaten yara olup olmayacağı ona göre bir koşu gidip alırım.

gümüş tabıkı iyileştirir canım ama ablam da kullandı aventi kızı 1.5yasında şuan gecen yıl ne yaraları olustu yaa ozaman gumus varmydı bılmıyrm yanı o da duymamıs ztn ben de bıkac ay önce duydum. avent aldı bana da o tavsıye etti de aldım. cokcabuk ıyılestı ıkısı de mantık aynı diye duydum yani hava ıle temas engelledıgı ıcın ıyılestırıyor cok cabuk ıyilestı ablam ınsallah engeller benim de hic olmadan. ben de oyüzden aldım baştan kullanrsam engeller belkı dıye inş bakalım hıc yasamayız❤

Alakası Yok canım avent plastik diğeri gümüş gümüşün yarayı iyileştirme özelliği var hatta bazı kremlerde gümüş vardır avent sadece yaralı meme ucunun kıyafete değmesini ve sürülen kremin daha çok kalıp iyileşmesini sağlıyor yara olmasını engellemiyor yani

Tamam canım teşekkürler :) göğüs pişik kremi vs koymuş muydun sen kullandın mı? Ben almadım zaten gerek olursa alırım diye ama içim de rahat değil açıkcası sen de ihtiyaç oldu mu

Benim ki biraz acil oldu dogumum hazırlıgım tam degildi 3 hafta önce oldu dogum onları almamıştım. Ama zaten doktor hem bebek için hem gögüs için krem yazmış bana aldım ama kullanmadım pişik için bepantol kullanıyorum ama gögsümü henüz bişey sürmedim çatlamada olmadı çok şükür

Reactions: 114
Kızlar bebek emdikten sonra son sütü sıkıp göğüs ucunuza sürün. Benim hiç yara olmadı şimdiye kadar inşallah siz de sorun yaşamazsınız.
genelde yara bebeğe memeyı yanlıs vermekten kaynaklı olıyor diye duydum ben
valla bızzat kullananlar referansm benm. şahıt olmasam neyse ıyılestıricı ozellıgı olmasa bunu satamazlardı dıye düşünyrm vaad edemezlerdı. kaldı ki silveretteyle ıyılesmeyen arkdaşm var bizzat yakın arkadasım. ıyılestırıcı ozellıgı ve engelleme ozellıgı mevcut yanı aventin de aksi oldugunu sanmıyorum yaraya bişey degmeynce ztn cabuk ıyılesır ve olmaz bu da mantık kısmı. araştırırsanız anlarsınız nedenli iyi bi ürün oldugunh

Ben ilk dogumumda kutu kutu lansinoh bitirdim ne kremler ne anne sutu surmek avent kalkan hic bir ise yaramadi. Bunye meselesi belkide yine korkuyorum dr.da sagolsun cok moral verdi yine yara olacak diyor. Avent gogus kalkanini silikonlu kullaninca canim daha cok yanmisti sanki kullananlar hangisiyle rahat ettiniz

merhaba lactamilden sipariş vermek istiyorum bende, şekerli mi şekersiz mi? Şekersiz bi şey almak istiyorum da.

Maşallah canım. Herkeste farklılık gösteriyor demekki yapıya bağlı olabilir. Hassasiyeti çok olanlar daha dikkat etmeli demekki

Annemde onlara hiç gerek yok krem sür gazlı bez koy diyor o hep öyle yapmış. Daha steril olduğunu düşünüyor. Başta öyle yapacağım yara falan olursa kalkanları düşünürüm

Aylardır bu topikte beni herkes tanıyor ilk bebeğimde göğüs ucu yaram yüzünden emziremedim oğlum 6 yaşında hala vicdan azabı çekiyorum oyüzden araştırmanın kralını yaptım canım herkesede anlattım başıma gelenleri avent kapak aldım çünkü 2 aydır göğüs uçlarıma bakım yapıp onu kullanıyorum sürdüğüm kremleri iyice emsin diye bu ön hazırlığa rağmen aynı şeyler başıma gelirse hemen gümüş kapak isticem görüştüm en geç 2 günde geliyor muş

Kızlar keselere kanaviçe işleyen kimdi ya aklımda kalmış da...Kolay mı işlemesi 10 tane falan yapıcam sadece aile büyükleri için özel lavanta keesesi ama bitirebilir miyim

geçmiş olsun dogrudur tabıkı zordur cok ama ablam ve arkadaslarım ıyılestırdı dye ben de umutlandım baya ondan aldım aksı olursa silverette aklımdaydı ben de onu demek ıstedım once onu deneyıp gözlemlıcem bıde herkesın farklı mı oluyor bilmiyorum nisanda dogum yaptı arkadasım silveretteden memnun kalmadı nasıl kullandın dedım gayet herkes gb anlatıldıgı gb kullanmış. belkı de memeyle alakalı bidurum Geçmişolsun cok. hatta bans al ıstersen sen kullan dedı ama kullanılmış ürün dıye nekadar arkadaşım olsa da tmaam dıyemedım sterılıze edıleblır aslnda dmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…