2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar keselere kanaviçe işleyen kimdi ya aklımda kalmış da...Kolay mı işlemesi 10 tane falan yapıcam sadece aile büyükleri için özel lavanta keesesi ama bitirebilir miyim
Bendim canım etamin işledim 35 tane keseye
Yapacagın modele baglı ben bebek arabası yapmıştım biraz ugraştıcı olmasına ragmen hemen yaptım yani eger 10 tane yapıcaksan daha öncede yapmadıysan 2 güne rahat bitirirsin canım

Daha once hic yapmadim ama yazi isleyecegim canim, dedem-anneannem gibi... O zaman elimdeki orguleri bitirip vakit kalirsa onlara geceyim ama keseyi biraz buyuk almam lazim sanirim yazi icin...

İnş dediğin gibi doğru emziririzde yara filan olmaz saol cnm dediğin sayfaya bakacam

Daha once hic yapmadim ama yazi isleyecegim canim, dedem-anneannem gibi... O zaman elimdeki orguleri bitirip vakit kalirsa onlara geceyim ama keseyi biraz buyuk almam lazim sanirim yazi icin...
Keseyi hazır mı alıcaksın?
Benim etamin bezim büyüktü şablondan sayarak ona göre genişligini kestim ismi küçük şablondan bakarak yaparsan kese küçük olur daha iyi olur lavanta keseleri büyük çok güzel durmuyor orta boylarda iyi olur senin için sadece isim yazılıcaksa 1 güne bile yaparsın benim bezim büyük oldugu için kese boyutunu kendim ayarlayıp kesmiştim
Çok zevkli işlemesi sana kolay gelsin bitincw resim atarsın bakarız :)

Hazir keselere isleyebilir miyim acaba yer yeter mi bilemedim. Olmadi etamin alip keserim ama dikis makinem yok onu da elde diksem hos durmaz sanki. Havlu yapayim dedim once ama pahali geldi onlar da bana.
Elimdeki amigurumi orguleri bitirirsem onlara da sira gelecek insallah:)

Evet havlular pahalı gerçekten kese daha iyi fikir hemde uygun
Hazır satılan kese ben görmedim hiç bilmiyorum onu canım hazır satılan kese dikili olur o zman ona nasıl işleme yapıcaksın zor olmaz mı
Ben 1 kese için terziden fiyat aldım dikimi için 1 kese 1 tl dedi ama benim hem iki yan dikilicek hemde kesenin agzına ince güpür dikilicek o şekilde 1 tl dedi senin güpür yoksa daha uyguna yapabilir 1 tl den yaptırsan bile yinede uygun olur 10 kese az zaten öylede yapabilirsin

Evet mantikli ben bi kumas falan bakayim o zaman.
Instagramda belki vardir yapan ama tanesini 10 liradan asagi yapmazlar sanki, daha uygun olsa direk yaptirabilirdim de

Evet mantikli ben bi kumas falan bakayim o zaman.
Instagramda belki vardir yapan ama tanesini 10 liradan asagi yapmazlar sanki, daha uygun olsa direk yaptirabilirdim de
Evet orda uyguna bulamazsın en iyisi kendin yap hemde senin el emegin olmuş olur
Ben mesela oglum için kendim birşeyler yapınca daha da mutlu oluyorum bayada birşeyler yaptım.

Ayy masallah yaninda ve saglikli olmasina cokk sevindim canim gozun aydin rabbim size bagislasin insallah en kisa surede agrilarin da gecer toparlarsin

Kızlar annem 4 çocuk emzirmis kayinvalidem 8 tane hiç birinde yara falan olmamis. Cevremdede ben hiç yara olan görmedim. Ama nette cok okuduğum için hazırlıklı olmak adına lansinoh krem ve Avent kapak aldim hepsiburada indiriminden almıştım 50 lira civariydi. İnsallah hic gerek kalmaz. Ama şimdiden eğer eskiden yasamadiysaniz korkutmayin gözünüzü. Hele o yavrumuzu kucagimiza alıp emzirecegimiz günler gelsin

Cnm bende pek yara yüzünden çekeni duymadım ama burda başka yerdeki yazılar yüzünden korkar oldum birde benim daha ilk aylarda çatladı ucu sürekli vazelin sürdüm parça filan da koptu o nedenle tırsıyorum yoksa ben de düşünmem herşey olacağına varır henüz kalkan almadım sadece lansinoh aldım onu da sürdüm vazelinle aynı etkiyi gösterdi öyle geçirmedi ağrıyı kuruluğu bilemedim bir sürü de para verip alıyoruz o kremi bakalım Doğumda nasıl olacak inş hiç birimizin gerek kalmaz Kalkan’a merheme

Gözünüzü korkutmak istemem ama ben ilk bebişte baya acı çekmiştim göğüs ucumdan.kanıyordu resmen havlu falan osırıyordum emzirirken 40 çıktıktan sonra geçti.kantaron yağı bulup sürmüştüm o iyi geldi diye düşünüyorum.denemediğim krem kalmamıştı.aventin kalkanını da kullandım ama nafile

Kantaron yağı ben de var bir ara sürdüm yumuşattı ama emzirme sonrası nasıl olur bilmiyorum işin en kötü yanı zaten meme ucu yarası öyle olunca anne emzirmek istemiyor be mastit oluyor sonrası daha feci bir hal alıyor inş bu sefer güzel geçer

Aynen öyle oldum maalesef.inşallah emzirebilirim rahat rahat çünkü cidden soğuyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…