- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #33.961
Sezeryan olunca niye aklina takildi ki cnm sezeryanda da hemen emziriyosun. Ben emzirdim hem sutum gelmisti hemde kizim maşallah emmesi guzeldi hic dusunecek bisey yok.Bugün sağlik ocaginda son kontrolüm vardı. Ordaki hemşire dediki bebek ilk dogdugu zaman yarım saat içinde emme refleksi cok daha fazla kuvvetliymis sonra zayiflarmis o yuzden yarım saat içinde emzirmeye calıs dedi. Peki sezeryan olursak nasıl olcak o aklima takildi
Hanımlar aranızda sezeryana gün alan var mı? Ve zorunlu sezeryan olan kilosundan veya ters olduğu için vs.
canım tebrikler gözün aydın allah analı babalı büyütsün sağsalim kavuşmuşsunuz maşallah büyür gider merak etme zor yolculuğu tamamladın darısı başımızaKızlar hepinize çok teşekkürler, inşallah Rabbim sizleri ve yavrularınızı korusun.
Canım çok zayıf ve güçsüz çocuk doktoru da mama ver dedi. Mamadan önce çabalıyoruz emzirmeye, bazen hafif çekiyor ama kolostrum olduğu için gücü yetmiyor maalesef. Ben de çay kaşığı na elimle sağıp ağzına veriyorum. Bugün de hastanede kalıyoruz çocuk doktoru takip edelim dedi. Yarın taburcu olacağız inşallah.
Kızlar hastaneye yedek kıyafet götürün mutlaka bebiş için benim sıpa kaç kıyafet kirletti . Bir de prematüre kıyafeti aldık 3 takim ekstra olarak baya bol geldi diğer kıyafetleri , kıyamıyorum tutmaya minicik ya kızlar .
Ben 4 takım aldım ikisi tulum ikisi alt üst ayrıca 2 tanede zıbın aldım. Yeter mi ki canım. Allah yardımcın olsun gücü yetince emer inşallah annesiKızlar hepinize çok teşekkürler, inşallah Rabbim sizleri ve yavrularınızı korusun.
Canım çok zayıf ve güçsüz çocuk doktoru da mama ver dedi. Mamadan önce çabalıyoruz emzirmeye, bazen hafif çekiyor ama kolostrum olduğu için gücü yetmiyor maalesef. Ben de çay kaşığı na elimle sağıp ağzına veriyorum. Bugün de hastanede kalıyoruz çocuk doktoru takip edelim dedi. Yarın taburcu olacağız inşallah.
Kızlar hastaneye yedek kıyafet götürün mutlaka bebiş için benim sıpa kaç kıyafet kirletti . Bir de prematüre kıyafeti aldık 3 takim ekstra olarak baya bol geldi diğer kıyafetleri , kıyamıyorum tutmaya minicik ya kızlar .
Okudugum kadariyla yetmeyecek bende de az var en iyisi biraz daha yenidogan alayim. Yaz olsa yika kurut giydir ama kisin kurutmasi zor. Gerci kurutma makinem var ama o da kucultuyor kiyafetleri.Ben 4 takım aldım ikisi tulum ikisi alt üst ayrıca 2 tanede zıbın aldım. Yeter mi ki canım. Allah yardımcın olsun gücü yetince emer inşallah annesi
Ben ilk dogumumda kutu kutu lansinoh bitirdim ne kremler ne anne sutu surmek avent kalkan hic bir ise yaramadi. Bunye meselesi belkide yine korkuyorum dr.da sagolsun cok moral verdi yine yara olacak diyor. Avent gogus kalkanini silikonlu kullaninca canim daha cok yanmisti sanki kullananlar hangisiyle rahat ettiniz
Kese yaptim 45 tane ama en yakinlara ozel kese yapayim dedim. Etamin kumastan uzerinde "canim dedem veya sadece dedem, halam, dayim" gibi yazilar olacak. 8-10 kisiye yapcam sadece digerlerine normal keselerden vericem.Koalina bu keselerden alıp süsleyebilirsin.
https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/poti-kareli-dokuma-kese-347944862
Bende bebek kurabiyesi mi alsam napsam düşünüyorum. Hastaneye sadece çikolata var başka hiç bir sey yok.
Yarin sabah saat 10 da giriyorum sezeryana bebegimin boynunda 3 tur kordon var zorunlu sezeryan.Kordon olmasada sezaryen olcakti zaten.Hanımlar aranızda sezeryana gün alan var mı? Ve zorunlu sezeryan olan kilosundan veya ters olduğu için vs.
aynen ya daha gogus pombasi yikanacak perdeler yikancak zift gibi.borek sarilip buzkuga atilacak kurabiye yapilacak.gelen olur kesin bana esimin akrabalari yakin bana.kuafore gidilcek.off hic yaoasim yok valla benim de.annem doguma 1 hafta kala gelcek kuafore annemle gitmek istiyorum gec kalmam umarim ya.
ben de annem gelmeden evi kaldiriyim temizleyim diyorum ama hic canım istemiyo ya.ev supurmek silmek beni cok zorluyo egilip kalkarken dizlerim cok agriyo benim.esimden yardim alcam artik.annem gelince temizlik yapmak istemiyorum.o 1 hafta dinlenmek istiyorum
cnm metpamid bende hic ise yaramiyoki insallah baska ilac koyarlar o seruma.ya inanamiyorum gece 12 den beri hic bisey yemicez oyle mi.ben de ac karnjna kusuyorum reflü cosuyo benim ac kalinca cnm.9 ay katlandim 1 gun daha katlanirim napiyim.ama ac kaldigim zmn direk safra kusuyorum.ve dogum yaparken de kuscam diye korkuyorum :-( bana da dedi doktor mide bulantisi icin serum veriyolarmis ama metpamidse hic etki etmiyor bende.ben zoferi 4 mg yarim yarim aliyorum cnm.
ac karnina alinan ilaclar beni de kusturuyo cnm.gecen vitamin ikacini alir almaz kustum.bugun kan deger sonucumu aldim 11 kusur cok dusuk degilmis ama kansizlik varmis.ben de baska bi ilac istedim.kucuk olsun dedim.bakalim bugun alicam kücük vermis icebilirim gibi geliyo.zaten sabah her halukarda midem bulaniyo ama ictigim vitamin hapini geri kusmakhem ise yaramiyo hem tadi igrenc geliyo.
cnm dogumdan once mi sonra mi su iccez
Valla benim dr.da inatla krem vermiyor naparsan yap olacak diyor sinir oluyorum. Simdilik hindistan cevizi yagi suruyorumDoktor bana lansinohu şimdiden başla dedi, doğumdan önce başlamak daha cok fayda sağlıyormuş
Hayirli saglikli dogumun olsun canim.Yarin sabah saat 10 da giriyorum sezeryana bebegimin boynunda 3 tur kordon var zorunlu sezeryan.Kordon olmasada sezaryen olcakti zaten.
Valla benim dr.da inatla krem vermiyor naparsan yap olacak diyor sinir oluyorum. Simdilik hindistan cevizi yagi suruyorum
Kac ml. Aldin bende aliyim ya nasilsa alincak gibi duruyorBen oğlum da cok çektim çatlaklardan, o zaman da birileri demişti yanlış yapmışın doğurmadan önce başlayacaktın diye. Onu yazmıştım aklımın bir köşesine.Son hafta başlayacaktım hatta. Doktor başla deyince 3 gündür kullaniyorum.
ay ne güzel inşallah öyle olur bazen sezeryanda hemen süt gelmiyo falan diyolarya o yüzden tabi anladigim kadariyla süt gelmese bile emzirmemiz lazım memede tutmamız lazım bide sezeryanda çocugun dogumundan ne kadar sonra kendine geliyosunSezeryan olunca niye aklina takildi ki cnm sezeryanda da hemen emziriyosun. Ben emzirdim hem sutum gelmisti hemde kizim maşallah emmesi guzeldi hic dusunecek bisey yok.
Kışın daha kolay kuruyor canım peteklerin üstünde iki saat içinde kuruyorOkudugum kadariyla yetmeyecek bende de az var en iyisi biraz daha yenidogan alayim. Yaz olsa yika kurut giydir ama kisin kurutmasi zor. Gerci kurutma makinem var ama o da kucultuyor kiyafetleri.
Benim doktorumda 32 haftalıkken başlattıDoktor bana lansinohu şimdiden başla dedi, doğumdan önce başlamak daha cok fayda sağlıyormuş
Bende kucuk sisede kolonya aldım dagitmalik cikolata var hastanede lohusa şerbeti veriyo daha ne olsun yemeyemi gelcekler bebegi gormeyemi :)Koalina bu keselerden alıp süsleyebilirsin.
https://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/poti-kareli-dokuma-kese-347944862
Bende bebek kurabiyesi mi alsam napsam düşünüyorum. Hastaneye sadece çikolata var başka hiç bir sey yok.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımYarin sabah saat 10 da giriyorum sezeryana bebegimin boynunda 3 tur kordon var zorunlu sezeryan.Kordon olmasada sezaryen olcakti zaten.
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuşursun inşallahYarin sabah saat 10 da giriyorum sezeryana bebegimin boynunda 3 tur kordon var zorunlu sezeryan.Kordon olmasada sezaryen olcakti zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?