2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sezeryan olunca niye aklina takildi ki cnm sezeryanda da hemen emziriyosun. Ben emzirdim hem sutum gelmisti hemde kizim maşallah emmesi guzeldi hic dusunecek bisey yok.

canım tebrikler gözün aydın allah analı babalı büyütsün sağsalim kavuşmuşsunuz maşallah büyür gider merak etme zor yolculuğu tamamladın darısı başımıza

Ben 4 takım aldım ikisi tulum ikisi alt üst ayrıca 2 tanede zıbın aldım. Yeter mi ki canım. Allah yardımcın olsun gücü yetince emer inşallah annesi

Ben 4 takım aldım ikisi tulum ikisi alt üst ayrıca 2 tanede zıbın aldım. Yeter mi ki canım. Allah yardımcın olsun gücü yetince emer inşallah annesi
Okudugum kadariyla yetmeyecek bende de az var en iyisi biraz daha yenidogan alayim. Yaz olsa yika kurut giydir ama kisin kurutmasi zor. Gerci kurutma makinem var ama o da kucultuyor kiyafetleri.

Reactions: 114

Doktor bana lansinohu şimdiden başla dedi, doğumdan önce başlamak daha cok fayda sağlıyormuş

Kese yaptim 45 tane ama en yakinlara ozel kese yapayim dedim. Etamin kumastan uzerinde "canim dedem veya sadece dedem, halam, dayim" gibi yazilar olacak. 8-10 kisiye yapcam sadece digerlerine normal keselerden vericem.

Ben pastaneden tatli tuzlu kurabiye aldircam o gun. Gelen 1-2 atistirir belki, ben arkadasa giderken kurabiye ve meyve suyu almistim bayagi yendi.

Sen sezeryan istiyorsun 38. 39. Haftada alırlar elini çabuk tut bence hazırlıklar için.

Valla benim dr.da inatla krem vermiyor naparsan yap olacak diyor sinir oluyorum. Simdilik hindistan cevizi yagi suruyorum

Ben oğlum da cok çektim çatlaklardan, o zaman da birileri demişti yanlış yapmışın doğurmadan önce başlayacaktın diye. Onu yazmıştım aklımın bir köşesine.Son hafta başlayacaktım hatta. Doktor başla deyince 3 gündür kullaniyorum.

Kac ml. Aldin bende aliyim ya nasilsa alincak gibi duruyor

Ay ne
Sezeryan olunca niye aklina takildi ki cnm sezeryanda da hemen emziriyosun. Ben emzirdim hem sutum gelmisti hemde kizim maşallah emmesi guzeldi hic dusunecek bisey yok.
ay ne güzel inşallah öyle olur bazen sezeryanda hemen süt gelmiyo falan diyolarya o yüzden tabi anladigim kadariyla süt gelmese bile emzirmemiz lazım memede tutmamız lazım bide sezeryanda çocugun dogumundan ne kadar sonra kendine geliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…