- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.001
Neden illa olacak diyor ki. Ben 3 çocuk emzirdim 1 kere bile yara olmadı. Olmaz inşallah canım.
Aman masallah ben ilkinde cok cektim belki ondandir yine tekrarlarsa valla dogum acisi falan bisey degil bu meme ucu yarasinin yaninda
Ben de sezeryan oldum hem de 34.haftada. Hemen de sütüm geldi. Spinal epidural sezeryandan 2 saat sonra ayaklarımdaki uyuşukluk geçti ayağa kalktım. Çok çok rahat bir sezeryan geçirdim. Sonrasını da rahat geçiriyorum. Ağrım sızım çok çok az.Ay ne
ay ne güzel inşallah öyle olur bazen sezeryanda hemen süt gelmiyo falan diyolarya o yüzden tabi anladigim kadariyla süt gelmese bile emzirmemiz lazım memede tutmamız lazım bide sezeryanda çocugun dogumundan ne kadar sonra kendine geliyosun
Maşaallah canım ne güzel umarım herkes rahat bi doğum geçirir normal veya sezeryanBen de sezeryan oldum hem de 34.haftada. Hemen de sütüm geldi. Spinal epidural sezeryandan 2 saat sonra ayaklarımdaki uyuşukluk geçti ayağa kalktım. Çok çok rahat bir sezeryan geçirdim. Sonrasını da rahat geçiriyorum. Ağrım sızım çok çok az.
Neden banyo yaptırmalarını istemiyorsunBirde bebeğime kesinlikle mama verilmesini istemiyorum en azından bana sorulmadan verilmesine karşıyım. Ve banyo da yapılmasını istemiyorum bunu sezeryana girmeden bi saat önce doktorumla konussam olur demi gerçi o heyecanla unutmam inşaallah
Masallah canim ne güzel darısı başımıza. Inşallah bizimde hemen gelir sütümüz :)Ben de sezeryan oldum hem de 34.haftada. Hemen de sütüm geldi. Spinal epidural sezeryandan 2 saat sonra ayaklarımdaki uyuşukluk geçti ayağa kalktım. Çok çok rahat bir sezeryan geçirdim. Sonrasını da rahat geçiriyorum. Ağrım sızım çok çok az.
Hmm genelde nasıl oluyor acaba. Çunku şu an nasil doğum yapcagim konusunda hic fikrim yok :)Canim spinal olmustum o yuzden kendimdeydim her zaman ondan hemen emzirdim. Bu dogumumda oyle olucak insallah.
Hadi inşallah :)İlk gün 1 çay kaşığı gelse yeter demişti benim doktorum. Hemen gelmişti zaten sütüm. Sonra da saat başı emzirdikçe çoğaldı gitti.
Böyle canımKolonyayı nerden aldın canım nasıl bişey
Bebişin çıktımı canımBen de sezeryan oldum hem de 34.haftada. Hemen de sütüm geldi. Spinal epidural sezeryandan 2 saat sonra ayaklarımdaki uyuşukluk geçti ayağa kalktım. Çok çok rahat bir sezeryan geçirdim. Sonrasını da rahat geçiriyorum. Ağrım sızım çok çok az.
Çok güzelmiş ya bende alıyım diyorum ama çok mu masraflı acabaBöyle canım
Bursadan aldım ben bi çok yer 4 tl falan dedi tanesine bi yer 2 buçuğa düşürdü aldım hemen bendeÇok güzelmiş ya bende alıyım diyorum ama çok mu masraflı acaba
Aman keşke vermesede 3 kuruş az odesek. Doktor hariç sezeryan icin 3800 vericem bide diyo özel bir işitme testi varmış yaptırırsak ekstra 250tl, kan uyuşmazlığı cikarsa iğnesi ekstra 500tl. Bakalım biz kaça cikicaz toplamdaBizim hastane niye vermiyor ya bir ton para veriyoruz
Birde bebeğime kesinlikle mama verilmesini istemiyorum en azından bana sorulmadan verilmesine karşıyım. Ve banyo da yapılmasını istemiyorum bunu sezeryana girmeden bi saat önce doktorumla konussam olur demi gerçi o heyecanla unutmam inşaallah
Amin canim insallahSimdiden hayirli olsun, saglikla kavusun insallah canim
Cok hareketli bir bebek son donem surekli donmeye baslamisti kafasi bir yukardaydi bir asagida elime geliyordu.36.haftaya kadar hep bas gelisliydi 37.haftada makat gelise dondu 3 gun sonra yine bas gelise dondu o esnada doladi da doladi kordonlari iste☺Allah yardımcın olsun canım sağlıcakla kavuşun birbirinize inşallah herhangi bir belirti verdimi yoksa kontroldemi gördünüz
Amin canim gercekten cok tuhaf bi duyguymus bakalim kucagimiza almakta nasip olur insallah.Ay cok heyecanli rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin
Aminnn insallahhhhAmin canim gercekten cok tuhaf bi duyguymus bakalim kucagimiza almakta nasip olur insallah.
Bende baktım şimdi gitti gidiyor da 25 cc ilk şişelerde çok güzel 1.30 kuruş tanesiBursadan aldım ben bi çok yer 4 tl falan dedi tanesine bi yer 2 buçuğa düşürdü aldım hemen bende
Burda biri vardı hediye kutusu vermiş hastane nasıl özendim :) aynen öyle o kadar para veriyoruz hiç bişey olmadığı gibi ekstra bişey olmasa diye bakıyoruz yaniBizim hastane niye vermiyor ya bir ton para veriyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?