2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Neden illa olacak diyor ki. Ben 3 çocuk emzirdim 1 kere bile yara olmadı. Olmaz inşallah canım.
Aman masallah ben ilkinde cok cektim belki ondandir yine tekrarlarsa valla dogum acisi falan bisey degil bu meme ucu yarasinin yaninda

Hangi kremi kullanıyorsunuz arkadaşlar ben doktora söylemiştim ama o yazmayı ben hatırlatmayı unuttum. Doğumdan önce kullanmanın daha iyi olduğunu duymuştum

Birde bebeğime kesinlikle mama verilmesini istemiyorum en azından bana sorulmadan verilmesine karşıyım. Ve banyo da yapılmasını istemiyorum bunu sezeryana girmeden bi saat önce doktorumla konussam olur demi gerçi o heyecanla unutmam inşaallah

Ben de sezeryan oldum hem de 34.haftada. Hemen de sütüm geldi. Spinal epidural sezeryandan 2 saat sonra ayaklarımdaki uyuşukluk geçti ayağa kalktım. Çok çok rahat bir sezeryan geçirdim. Sonrasını da rahat geçiriyorum. Ağrım sızım çok çok az.

Maşaallah canım ne güzel umarım herkes rahat bi doğum geçirir normal veya sezeryan

Neden banyo yaptırmalarını istemiyorsun

Masallah canim ne güzel darısı başımıza. Inşallah bizimde hemen gelir sütümüz :)

Bizim hastane niye vermiyor ya bir ton para veriyoruz
Aman keşke vermesede 3 kuruş az odesek. Doktor hariç sezeryan icin 3800 vericem bide diyo özel bir işitme testi varmış yaptırırsak ekstra 250tl, kan uyuşmazlığı cikarsa iğnesi ekstra 500tl. Bakalım biz kaça cikicaz toplamda

Canım o konuları doktoruna değilde hastane yani ameliyat ekibine falan bildirmen lazım. Benim doktorum demişti özel talepler için hastaneye yazılı sözleşme gibi birsey verilebilir diye. Işte lavman yapılmasın, bebek yikanmasin yada yikansin, mama falan gibi. Sen bir hastane ile görüş yani.

Allah yardımcın olsun canım sağlıcakla kavuşun birbirinize inşallah herhangi bir belirti verdimi yoksa kontroldemi gördünüz
Cok hareketli bir bebek son donem surekli donmeye baslamisti kafasi bir yukardaydi bir asagida elime geliyordu.36.haftaya kadar hep bas gelisliydi 37.haftada makat gelise dondu 3 gun sonra yine bas gelise dondu o esnada doladi da doladi kordonlari iste☺

Kızlar oglumun kıyafetlerini yıkıycam da mavi beyaz pijaması var mesela renklilerle mi beyazlarla mı yıkıycam renkler karışmasında kafam karıştı sizler nasıl renkleri ayırıp yıkadınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…