2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim spinal olmustum o yuzden kendimdeydim her zaman ondan hemen emzirdim. Bu dogumumda oyle olucak insallah.

İlk gün 1 çay kaşığı gelse yeter demişti benim doktorum. Hemen gelmişti zaten sütüm. Sonra da saat başı emzirdikçe çoğaldı gitti.

Yarin sabah saat 10 da giriyorum sezeryana bebegimin boynunda 3 tur kordon var zorunlu sezeryan.Kordon olmasada sezaryen olcakti zaten.
Canım şimdiden hayırlı olsun. Güzel kolay bir doğum, mutlu sağlıklı bir bebeğin olsun İnşallah. Fırsat bulduğunda bizede detayları yazarsin.

Bir sorum var kızlar.Hastane lohusa şerbeti veriyoruz dedi. Ama nasıl oluyor bilen var mı? Bardak sürahi falan mı göturmeliyiz?

Bir sorum var kızlar.Hastane lohusa şerbeti veriyoruz dedi. Ama nasıl oluyor bilen var mı? Bardak sürahi falan mı göturmeliyiz?
Bizimkide veriyomus da hic ayrintiya girmedim surahi ile getirirler. Ben masa kurmiycam ama siz ikram masasi yapacaksaniz musluklu sebil ve bardak goturun.

Bizimkide veriyomus da hic ayrintiya girmedim surahi ile getirirler. Ben masa kurmiycam ama siz ikram masasi yapacaksaniz musluklu sebil ve bardak goturun.

Yok canım ne masası Ben sadece çikolata goturucem yanımda. Bugün tekrar fiyat için aradım degisti mi diye o zaman söylediler. Madem veriyorlar dedim bardak falan goturmek gerek mi? Plastik bardak alırız herhalde en iyisi o olur.

Bebeğim hala dönmedi doktor gün verdi. Normal doğumu çok istiyordum. Nasip tabi. Hastanem hasta kilodu bile vermiyomuş sanırım biraz sinir oldum o kadar ödeme yapıyoruz ne bileyim.. Birde kızlar bidaha doğuma gidicem hastaneye sanırım sezeryana almadan önce son kez ultrasona falan bakiyolar mi belki döner merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…