- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.401
Gözün aydin canim. Vajinal muayenede mi gözüktü karindan miKızlar gittim çok şükür çok rahatladım karında gözüktü miniğim ben gözükmez sanıyordum dr dedi güzel ilerliyor kesende iyi dedi progestan ilacını verdi bana dinlenmemi söledi çok rahatladım kızlar@Partk Betulhll Anka married_woman sezson
Bebegi gormedi cuma gel dedi yolk sacida henuz olusmamis dun baktim birsz 15 mm de olusuyormus belki bu gidisimdede sadece yolk saci gorunur sonraki hafta kalp atisi 1 hafta geriden gidiyoruz cunku biz senin randevu ne zaman.Ben de diğer ölçüleri bilmiyorum ama senin haftana göre normal olan kese boyutu en alttaki ölçüdür. 0.91 olan. Çünkü benim de 0.94 tü. Zaten 6. Haftada kese 1cm olurmuş. Bizimkiler de 1 cm civarı ölçülmüş. Buarada Dr kese içinde bebeği gordumu. Benimki ultrason lafının altına embriyo izlendi yazmış.
Karında cnm şaşrdm cuma vajinada ckmştı demekki kan değerim yükselmiş şükür :)Gözün aydin canim. Vajinal muayenede mi gözüktü karindan mi
Cok sevindimmm hadi gozun aydin biseycik olmaz Allahın izniyle biz progestana devam edelim :)Kızlar gittim çok şükür çok rahatladım karında gözüktü miniğim ben gözükmez sanıyordum dr dedi güzel ilerliyor kesende iyi dedi progestan ilacını verdi bana dinlenmemi söledi çok rahatladım kızlar@Partk Betulhll Anka married_woman sezson
Aynen cnm çok sağol eşimde bende çok rahatladk sende mi kullanysn günde iki kez iççekmişim ben sendemi ole içysnCok sevindimmm hadi gozun aydin biseycik olmaz Allahın izniyle biz progestana devam edelim :)
Ohhh çok şükür gözün aydın canımKızlar gittim çok şükür çok rahatladım karında gözüktü miniğim ben gözükmez sanıyordum dr dedi güzel ilerliyor kesende iyi dedi progestan ilacını verdi bana dinlenmemi söledi çok rahatladım kızlar@Partk Betulhll Anka married_woman sezson
Evet iki kere alcakmisim aksam yemekten sonra aliyorum sabah 6da esimle bırlıkte kahvaltida aliyorum sonra yatiyorum o gidince kalkincada folik asiti aliyorumAynen cnm çok sağol eşimde bende çok rahatladk sende mi kullanysn günde iki kez iççekmişim ben sendemi ole içysn
Ben içmiyorum onu fitil olarak kullanıyorum doktor öyle dedi sana iç mi dediAynen cnm çok sağol eşimde bende çok rahatladk sende mi kullanysn günde iki kez iççekmişim ben sendemi ole içysn
Çok. Sağol kuzm ya üstümden yük kalktı sanki şükür imş darısı kalp atışlarınaOhhh çok şükür gözün aydın canım
Evet cnm ilaç verdi 100 mg cnmBen içmiyorum onu fitil olarak kullanıyorum doktor öyle dedi sana iç mi dedi
O da olur inşallah ben de bu gün 14:50 de duyacağım inşallah bakalım.Çok. Sağol kuzm ya üstümden yük kalktı sanki şükür imş darısı kalp atışlarına
Aynı o zaman cnm bende öle yapcm cnm bu folik asit. Gerçktn önemli hastanedn beklerkn bir tane abla var dedi çok önemlymş kuzeni kullanmamş bebegn beynnde sıkıntı ckmş kemklernde kullanşm aksatmayalmEvet iki kere alcakmisim aksam yemekten sonra aliyorum sabah 6da esimle bırlıkte kahvaltida aliyorum sonra yatiyorum o gidince kalkincada folik asiti aliyorum
Ayy hadi hayrlısı cnm inş duyarsn güzel haberlerni beklyrz:)O da olur inşallah ben de bu gün 14:50 de duyacağım inşallah bakalım.
Benim bugün 16.20de. çok heyecanlıyım.Bebegi gormedi cuma gel dedi yolk sacida henuz olusmamis dun baktim birsz 15 mm de olusuyormus belki bu gidisimdede sadece yolk saci gorunur sonraki hafta kalp atisi 1 hafta geriden gidiyoruz cunku biz senin randevu ne zaman.
Adeti baz alıyorlar ultrasonda 1 gün önde dedi uyumlu mu değil mi ona bakıyorlar cnm4 artı 4 nasıl görüyor acaba.adeti baz almıyorlarmı acaba ...çok meraklıyım
Cnm geçmiş olsun benmde öle oldu şükür iyi bebek cok ağır vermş benm dr 100 mg verdi ağır gelmedi dr söle cnm mg düşüreblyr mu fitil olarakta alan varKızlar bende de lekelenme başladı sabah peceteye cıktı çok azcik pembemsi leke hemen doktorumu aradım perşembe günü gidicem ama çok tedirginim günde 3 progestan iç dedi 200 mg bi tane içtim manyağa döndüm aynı ilacı mi fitil olarak koyuyorsunuz ben bu halde çalışamam ağızdan alirsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?