2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bebegi gormedi cuma gel dedi yolk sacida henuz olusmamis dun baktim birsz 15 mm de olusuyormus belki bu gidisimdede sadece yolk saci gorunur sonraki hafta kalp atisi 1 hafta geriden gidiyoruz cunku biz senin randevu ne zaman.

Cok sevindimmm hadi gozun aydin biseycik olmaz Allahın izniyle biz progestana devam edelim :)

Aynen cnm çok sağol eşimde bende çok rahatladk sende mi kullanysn günde iki kez iççekmişim ben sendemi ole içysn
Evet iki kere alcakmisim aksam yemekten sonra aliyorum sabah 6da esimle bırlıkte kahvaltida aliyorum sonra yatiyorum o gidince kalkincada folik asiti aliyorum

Evet iki kere alcakmisim aksam yemekten sonra aliyorum sabah 6da esimle bırlıkte kahvaltida aliyorum sonra yatiyorum o gidince kalkincada folik asiti aliyorum
Aynı o zaman cnm bende öle yapcm cnm bu folik asit. Gerçktn önemli hastanedn beklerkn bir tane abla var dedi çok önemlymş kuzeni kullanmamş bebegn beynnde sıkıntı ckmş kemklernde kullanşm aksatmayalm

Merhaba anneler bende dün gebe olduğumu öğrendim sat 13 mart dünkü değerim 172 idi yrn tekrar gidicem inş sağlıklı bir gebeliktir

Kızlar bende de lekelenme başladı sabah peceteye cıktı çok azcik pembemsi leke hemen doktorumu aradım perşembe günü gidicem ama çok tedirginim günde 3 progestan iç dedi 200 mg bi tane içtim manyağa döndüm aynı ilacı mi fitil olarak koyuyorsunuz ben bu halde çalışamam ağızdan alirsam

Cnm geçmiş olsun benmde öle oldu şükür iyi bebek cok ağır vermş benm dr 100 mg verdi ağır gelmedi dr söle cnm mg düşüreblyr mu fitil olarakta alan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…