2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Lalekiran canm hayrli olsun dogum yapmissin belliydi senin minik duramadi artk aceleci ckti rabbim sifa versin bebegne ins kuvoze girmez bebwgin bol bol sutun olur ins:)

Kac gun var dogumuna cnm bende gun aldim ama doguma kadar yine kontrollerim var haftada bir gun. Seninde daha varsa mutlaka cagirmaliydi.
Hangi kremi kullanıyorsunuz arkadaşlar ben doktora söylemiştim ama o yazmayı ben hatırlatmayı unuttum. Doğumdan önce kullanmanın daha iyi olduğunu duymuştum
Lansinoh alicam cnm

Ezmu0810 cnm ben ayri yikadim boya vermezler belki de ,aliskanlik icime daha cok siniyor ayri yikamak. Mavili beyazli olanlarida hangi rengi fazlaysa ona gore attim.

Kızlar çok bakamıyorum yorgunluk uykusuzluk var maalesef. Mama ve emme ile uğraşıyoruz. Bazen çok uyuyor mamayı almıyor. Emdiği de oldu ama kolostrum u ne kadar çekebildi bilemiyorum.
Bu arada resmen lohusalık yaşıyorum . Gözlerimden uyku akıyor resmen.
İkinci gün ağrı ve sancı baya azaldı çok şükür.

Uyandir cnm cok uyumasin sarilik olur. Sutun geldi mi sagiyo musun? Yaninda biri varsa bakan o mamayi versin biraz ilgilensin sen uyu uykusuzluk da sutu azaltir iyice

Boğaz ağrısıyla uyandım ya napıcam şimdi sirkeli su yaptım inşallah geçer yoksa yine antibiyotik içcem inşallah geçer

Bebişin çıktımı canım
Yok kuzum daha çıkmadı. Doğumdan sonra biraz daha kilo kaybetti. Doktor çok normal diyor. Şuan 1870 gram. Ama sağlık sorunu yok şükür. Herşeyi gelişmiş. Öyle solunuma falan da bağlı değil. Sadece besleme yapıyorlar. Ben de gidip emziriyorum. Süt sağıp götürüyorum. Kilosu biraz toparlanınca alıcaz inşallah.

Eki Görüntüle 2207611 ön-arka almış başımızı gidiyoruz :)) bu hafta doğum olacak gibime geliyor hayırlısı olsun. Kim Görse akşama doğurursun diyor bakalım kaç akşam geçircez :))
Maşallah canım Benim karnım küçük ya hala daha da büyümicek sanırım halbu ki 37+1 im ama yapısal sanırım

Dedim canım 40. Haftayı beklesek diye ters bi şekilde doğum kanalına girerse tehlikeli olur bizim için 39. Hafta iyi herşeyi gelişmiş oluyor dedi ama bilmiyorum kimisinin doğum anında dönüyor yani

Tamam canım sağol artık kim ilgilenirse söylerim yakınlarıma da tembih ederim olmazsa onlar konuşur

Kac gun var dogumuna cnm bende gun aldim ama doguma kadar yine kontrollerim var haftada bir gun. Seninde daha varsa mutlaka cagirmaliydi.

Lansinoh alicam cnm
10 gün sonraya verdi canım ama istersen pazartesi veya salı günü gel son kontrolüne bakalım dedi. Yine ağrın sızın olursa mutlaka gel dedi. Senin kac gun var canim

Dedim canım 40. Haftayı beklesek diye ters bi şekilde doğum kanalına girerse tehlikeli olur bizim için 39. Hafta iyi herşeyi gelişmiş oluyor dedi ama bilmiyorum kimisinin doğum anında dönüyor yani
doktorun bilir tabi ama acil sezaryen alabilir sonuçta..bir de ters bebekleri döndürme hareketleri var yapsana evde belki ise yarar

Kızlar hep unutuyorum hastaneme sormayı odalarda duş vardır dimi ? Doğum öncesi sıcak duş iyi olur bildiğim kadarıyla. Siz sordunuz mu yada biliyor musunuz hastanelerinizde var mı böyle bir imkan ?
özel hastanelerde var şimdi yeni yapılan devlet hastanelerinde bile var her odada dus

Reactions: 114
Günaydın
Kızlar ya geceleri doğru dürüst uyuyamıyorum. Uyuduğum zamanlarda da hep doğumla ilgili rüyalar görüyorum. Dün gece de kendi doktorum yapamıyordu bir türlü sezaryeni, eski doktorumu çağırıyordu. O da normal olur bu çocuk deyip sezaryen yerini kapatıp normal yaptırmaya çalışıyordu iyice psikopata bağladım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…