- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.061
Kac gun var dogumuna cnm bende gun aldim ama doguma kadar yine kontrollerim var haftada bir gun. Seninde daha varsa mutlaka cagirmaliydi.Bebeğim hala dönmedi doktor gün verdi. Normal doğumu çok istiyordum. Nasip tabi. Hastanem hasta kilodu bile vermiyomuş sanırım biraz sinir oldum o kadar ödeme yapıyoruz ne bileyim.. Birde kızlar bidaha doğuma gidicem hastaneye sanırım sezeryana almadan önce son kez ultrasona falan bakiyolar mi belki döner merak ediyorum
Lansinoh alicam cnmHangi kremi kullanıyorsunuz arkadaşlar ben doktora söylemiştim ama o yazmayı ben hatırlatmayı unuttum. Doğumdan önce kullanmanın daha iyi olduğunu duymuştum
Genel icin bir fikrim yok cnm ama artik cok gerekli olmadikca genel yapmiyolardir daha guc olur senin icin. Bence olacaksan spinal ol.Hmm genelde nasıl oluyor acaba. Çunku şu an nasil doğum yapcagim konusunda hic fikrim yok :)
Benimde en korktugum seydi kordon olayi ama drlar bu konuda rahat icerde ona sıkınti yapmaz diyor.Anladım canım benimkide öyle inanılmaz hareketli dönüp duruyor sürekli bende korkuyorum
Evet uyuyamiyorum zaman akmiyor gibiAllah kolay bir doğum nasip etsin, sağlıkla alırsın insallah kucağına
Sen şimdi heyecandan uyuyamazsın
Uyandir cnm cok uyumasin sarilik olur. Sutun geldi mi sagiyo musun? Yaninda biri varsa bakan o mamayi versin biraz ilgilensin sen uyu uykusuzluk da sutu azaltir iyiceKızlar çok bakamıyorum yorgunluk uykusuzluk var maalesef. Mama ve emme ile uğraşıyoruz. Bazen çok uyuyor mamayı almıyor. Emdiği de oldu ama kolostrum u ne kadar çekebildi bilemiyorum.
Bu arada resmen lohusalık yaşıyorum . Gözlerimden uyku akıyor resmen.
İkinci gün ağrı ve sancı baya azaldı çok şükür.
Yok kuzum daha çıkmadı. Doğumdan sonra biraz daha kilo kaybetti. Doktor çok normal diyor. Şuan 1870 gram. Ama sağlık sorunu yok şükür. Herşeyi gelişmiş. Öyle solunuma falan da bağlı değil. Sadece besleme yapıyorlar. Ben de gidip emziriyorum. Süt sağıp götürüyorum. Kilosu biraz toparlanınca alıcaz inşallah.Bebişin çıktımı canım
Maşallah canımEki Görüntüle 2207611 ön-arka almış başımızı gidiyoruz :)) bu hafta doğum olacak gibime geliyor hayırlısı olsun. Kim Görse akşama doğurursun diyor bakalım kaç akşam geçircez :))
cnm gecmis olsun insallah dogumuna gecer. Dogum zamani bide grip hic cekilmezBoğaz ağrısıyla uyandım ya napıcam şimdi sirkeli su yaptım inşallah geçer yoksa yine antibiyotik içcem inşallah geçer
Göbek düşene kadar önerilmiyo pek ondan ve kendisi zaten 1 hafta kadar korunuyormuş o yüzden sadece silinmesini istiyorumNeden banyo yaptırmalarını istemiyorsun
Dedim canım 40. Haftayı beklesek diye ters bi şekilde doğum kanalına girerse tehlikeli olur bizim için 39. Hafta iyi herşeyi gelişmiş oluyor dedi ama bilmiyorum kimisinin doğum anında dönüyor yanibakıyorlar ama sen kendin sancini da bekleyebilirsin..sancin başlayınca bebek hemen doğmuyor ki belki döner o zamana kadar..sancılar başlayınca baktınız dönmemiş sezaryen olursun nasılsa..aceleye gerek yokki..belki bebeğin hazır değil doğmaya
Tamam canım sağol artık kim ilgilenirse söylerim yakınlarıma da tembih ederim olmazsa onlar konuşurAman keşke vermesede 3 kuruş az odesek. Doktor hariç sezeryan icin 3800 vericem bide diyo özel bir işitme testi varmış yaptırırsak ekstra 250tl, kan uyuşmazlığı cikarsa iğnesi ekstra 500tl. Bakalım biz kaça cikicaz toplamda
Canım o konuları doktoruna değilde hastane yani ameliyat ekibine falan bildirmen lazım. Benim doktorum demişti özel talepler için hastaneye yazılı sözleşme gibi birsey verilebilir diye. Işte lavman yapılmasın, bebek yikanmasin yada yikansin, mama falan gibi. Sen bir hastane ile görüş yani.
10 gün sonraya verdi canım ama istersen pazartesi veya salı günü gel son kontrolüne bakalım dedi. Yine ağrın sızın olursa mutlaka gel dedi. Senin kac gun var canimKac gun var dogumuna cnm bende gun aldim ama doguma kadar yine kontrollerim var haftada bir gun. Seninde daha varsa mutlaka cagirmaliydi.
Lansinoh alicam cnm
doktorun bilir tabi ama acil sezaryen alabilir sonuçta..bir de ters bebekleri döndürme hareketleri var yapsana evde belki ise yararDedim canım 40. Haftayı beklesek diye ters bi şekilde doğum kanalına girerse tehlikeli olur bizim için 39. Hafta iyi herşeyi gelişmiş oluyor dedi ama bilmiyorum kimisinin doğum anında dönüyor yani
özel hastanelerde var şimdi yeni yapılan devlet hastanelerinde bile var her odada dusKızlar hep unutuyorum hastaneme sormayı odalarda duş vardır dimi ? Doğum öncesi sıcak duş iyi olur bildiğim kadarıyla. Siz sordunuz mu yada biliyor musunuz hastanelerinizde var mı böyle bir imkan ?
aynen canım doktor ve ebeler de düş tavsiye ediyor hem açılmayı hizlandiriyirmus hem de rahatlama sağlıyormuşDoğuma yardımcı oluyormuş kaslar gevşeyip rahatladığı için annem muhakkak yap ben yaptım çok rahatlatıyor diyor. Bu kontrolde sorayım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?