2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ayy çok sevindim hadi gözün aydın canım

Canim cokk sevindimm gozunuzaydin taburcuya da az kaldi

Cok sevindim gozun aydin rabbim birdaha ayirmasin insallahhh

Ayyy canım benim gözünüz aydın bu son ayrılığın olur inşallah hep birlikte mutlu olun

bende nasıpse 2. defa anne olucam ve cok cok korkuyorum nasıl yapcam nasıl bakcam nasıl basetcem dıye cok zor olucak

ruhum_mavi hadı bakalım gozun aydın cok mutlu oldum :) ozel astanede mı dogum yaptın ne guzel egıtım verıyolarmıs bazı astaneler canta hazırlayıp verıyormus cok guzel bısey hastalarıyla bukadr ılgılenmeelerı :)

Ya Evet kesinlikle banada kalçamdan yaptılar bi igne anında kestü agrımı ilk ameliyata çıkarken sedye bi yerlere girdikçe agrıyordu odaya geldim tabi tansiyondan dolayı beni monitöre bagladılar titreme oldu üşüdüm epey sonra igne yapıldı hepsi geçti

Ay canim ben ilk oglumda 16 kilo almistim doguma girdim 76 kiloyla ciktim eve geldim tartildim 76 kiloyum. Kedi burdaysa ciger nerde, ciger burdaysa kedi nerde hesabi. İnsallah bunda oyle olmaz 14 kilo aldim bakalim daha ne kadar alcam

Ay canim ben ilk oglumda 16 kilo almistim doguma girdim 76 kiloyla ciktim eve geldim tartildim 76 kiloyum. Kedi burdaysa ciger nerde, ciger burdaysa kedi nerde hesabi. İnsallah bunda oyle olmaz 14 kilo aldim bakalim daha ne kadar alcam
Ayy aynen girdigim kiloyla hastane cikisi kilom ayniydi nasi ya dedim. Allahtan 2 ay icinde tum kilolarim hatta daha fazla gitti

Hayır canım acil ve riskli doğum olunca devlette yaptım. Kendi doktorum bile gelemedi. Ama ben de çok beğendim uygulamalarını ilgilerini falan.

:))) hadi yaa hiç gitmedi yani çok şaşırdım. Hani bebek ve bebeğin eşi suyu vs doğurduğuna da eminsin :)) bakalım canım kaç kiloyla doğuma gidecez kaçla çıkacaz. Gerçi ben 16 kilo diye iki hafta önceki kilomu söylüyorum daha tartılmadım

Çok sevindim canım gözün aydın

Gebelik uygulamamda 36 gün kaldı yazıyor. 40 haftayı tamamlarsa 36 gün kalmış ne kadar az Oysa grupta en son bekleyenlerden biri benim, bana bile çok az kalmış gibi geliyor.

Benim de yarin kontrolum var sezeryan gununu belirliyecez gerci doktor 30 kasimda alalim diyor ben de bekliyelim dedim bakalim ne yapicaz bir de dogum seklinde anlasamiyoruz doktorumla ben genel istoyorum doktor da spinal diyor ben cok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…