2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Eki Görüntüle 2207611 ön-arka almış başımızı gidiyoruz :)) bu hafta doğum olacak gibime geliyor hayırlısı olsun. Kim Görse akşama doğurursun diyor bakalım kaç akşam geçircez :))
maşallah size..normal doğumu mu bekliyorsun canım..sağlıkla gelsin inşallah
Boğaz ağrısıyla uyandım ya napıcam şimdi sirkeli su yaptım inşallah geçer yoksa yine antibiyotik içcem inşallah geçer
geçmiş olsun bu hamilelikte sana çok çektirdi boğaz ve öksürük

ben de öyleyim.ilk defa bugün güzel uyumuşum nasıl mutlu oldum anlatamam..ama rüyamda yine doğurmuştum emzirmeye çalışıyorum ama çocuğu emzirmeyi unutuyorum yavrum aç aç bekliyor

Maşallah canım Benim karnım küçük ya hala daha da büyümicek sanırım halbu ki 37+1 im ama yapısal sanırım
Bazen kocaman oluyor bazen 6 aylığa dönüyor benim karnım da :) ama ben 16 kilo aldım onun etkisi de olabilir canım heryerim doldu

Eki Görüntüle 2207611 ön-arka almış başımızı gidiyoruz :)) bu hafta doğum olacak gibime geliyor hayırlısı olsun. Kim Görse akşama doğurursun diyor bakalım kaç akşam geçircez :))
Bana ebeler eliyle bakiyor gogus altina, daha yukarida diyorlar. 4 parmak falan aciklik oluyormus gogusle gobek altinda ki dogumun yaklastigini anliyormusuz.
Masallah ama sende de sadece gobek var baska bisey yok

Ben de 5e dogru uyabiliyorum onun disinda saat basi kesin uyaniyorum. Geri uykuya dalmak da zor oluyor. Keyfini cikar, bol bol uyu diyenleri de dovesim geliyor neyin keyfi acaba koca gobekle, saga yatsam tekme, sirt ustu yatsam nefes alamiyorum, donmek zaten iskence, bacagim terliyor sirtim usuyor, surekli susuyorum ve tuvaletim geliyor

Ezmu0810 . Ve gulgun45 .Sagolun kizlar, dun instagramdan biriyle anlastim, tanesini 6 liraya isleyecek ici bos yollayacak. Evde diger keseleri doldurmakicin aldigim epeyce lavanta var icini ben doldurcam. Benim kumas, ip, gupur alip diktirmem; ipleri falan almam ve ugrasmam zor olacakti. Insallah yetisir bari :)

Yazık kuzuma
Bebekten sonra bi anda uykusuzlukla tanışmayalım diye hazırlık yapıyor galiba vücut. Gerçi benimki alışık zaten kızımdan çok yadırgamaz

Bana ebeler eliyle bakiyor gogus altina, daha yukarida diyorlar. 4 parmak falan aciklik oluyormus gogusle gobek altinda ki dogumun yaklastigini anliyormusuz.
Masallah ama sende de sadece gobek var baska bisey yok
Bende bazen bu kadar kiloyu nereme aldım diyorum :)) bakalım doğumdan sonra kaç Kilom gidecek. Bu günlerde aslında tam indi gibi bebeğin ayağını daha aşağıda hissediyorum önceden hemen kaburgamın altındaydı. Sağlıkla büyüsünler inşallah

Aynen cnm doktorumla epidural alsam mi diye konusurken hic gerek yok biz zaten igne yapiyoruz ayni sey demisti

Insan hissediyor ya. Ben de kafa asagi dondugunu ve daha asagi gittigini hissetmistim. Esime bu cocuk asagi indi galiba bacak bacak uzerine atamiyorum demistim de gulmustu, o haftaki kontrolde doktor cok asagida kafasi diyince bakakaldi.

süt sağma makinasını lansinoh mu aldınız mamajo mu
çok farklılık varmıdır arada
hangisini önerirsiniz

Benim göbeğim hala yukarda. Geceleri bende çok sık uyanır oldum neyseki gündüz uyuyabiliyorum en azından

Insan hissediyor ya. Ben de kafa asagi dondugunu ve daha asagi gittigini hissetmistim. Esime bu cocuk asagi indi galiba bacak bacak uzerine atamiyorum demistim de gulmustu, o haftaki kontrolde doktor cok asagida kafasi diyince bakakaldi.
Bende eşime sağ tarafımda poposu solda ayakları var baskı yapınca ayağı çıkacak gibi oluyor diyordum oda pipisidir belki diyordu :)) doktora sordum dediğim doğruymuş

Göbek düşene kadar önerilmiyo pek ondan ve kendisi zaten 1 hafta kadar korunuyormuş o yüzden sadece silinmesini istiyorum
O zman bende izin vermiyim banyo yaptırmalarına ben hastane yaptırmasa bile eve gelince yıkarız diye düşünmüştüm en iyisi beklemek o zman

Halletmene çok sevindim iyi oldu senin için ugraşmamış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…