- 17 Ocak 2018
- 4.776
- 8.370
- 88
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.081
maşallah size..normal doğumu mu bekliyorsun canım..sağlıkla gelsin inşallahEki Görüntüle 2207611 ön-arka almış başımızı gidiyoruz :)) bu hafta doğum olacak gibime geliyor hayırlısı olsun. Kim Görse akşama doğurursun diyor bakalım kaç akşam geçircez :))
geçmiş olsun bu hamilelikte sana çok çektirdi boğaz ve öksürükBoğaz ağrısıyla uyandım ya napıcam şimdi sirkeli su yaptım inşallah geçer yoksa yine antibiyotik içcem inşallah geçer
ben de öyleyim.ilk defa bugün güzel uyumuşum nasıl mutlu oldum anlatamam..ama rüyamda yine doğurmuştum emzirmeye çalışıyorum ama çocuğu emzirmeyi unutuyorum yavrum aç aç bekliyorGünaydın
Kızlar ya geceleri doğru dürüst uyuyamıyorum. Uyuduğum zamanlarda da hep doğumla ilgili rüyalar görüyorum. Dün gece de kendi doktorum yapamıyordu bir türlü sezaryeni, eski doktorumu çağırıyordu. O da normal olur bu çocuk deyip sezaryen yerini kapatıp normal yaptırmaya çalışıyorduiyice psikopata bağladım sanırım
Bazen kocaman oluyor bazen 6 aylığa dönüyor benim karnım da :) ama ben 16 kilo aldım onun etkisi de olabilir canım heryerim dolduMaşallah canımBenim karnım küçük ya hala daha da büyümicek sanırım halbu ki 37+1 im ama yapısal sanırım
Bana ebeler eliyle bakiyor gogus altina, daha yukarida diyorlar. 4 parmak falan aciklik oluyormus gogusle gobek altinda ki dogumun yaklastigini anliyormusuz.Eki Görüntüle 2207611 ön-arka almış başımızı gidiyoruz :)) bu hafta doğum olacak gibime geliyor hayırlısı olsun. Kim Görse akşama doğurursun diyor bakalım kaç akşam geçircez :))
Ben de 5e dogru uyabiliyorum onun disinda saat basi kesin uyaniyorum. Geri uykuya dalmak da zor oluyor. Keyfini cikar, bol bol uyu diyenleri de dovesim geliyorGünaydın
Kızlar ya geceleri doğru dürüst uyuyamıyorum. Uyuduğum zamanlarda da hep doğumla ilgili rüyalar görüyorum. Dün gece de kendi doktorum yapamıyordu bir türlü sezaryeni, eski doktorumu çağırıyordu. O da normal olur bu çocuk deyip sezaryen yerini kapatıp normal yaptırmaya çalışıyorduiyice psikopata bağladım sanırım
Ilık ballı limonlu su iç canım yumuşatır boğazını. İnşallah ilerlemez geçerBoğaz ağrısıyla uyandım ya napıcam şimdi sirkeli su yaptım inşallah geçer yoksa yine antibiyotik içcem inşallah geçer
Evet canım normal doğum bebeğin kafası tam yerleşmiş dedi doktorum dün akşam. Her an gelebilirmiş :) amin cümlemizin inşallahmaşallah size..normal doğumu mu bekliyorsun canım..sağlıkla gelsin inşallah
Yazık kuzumamaşallah size..normal doğumu mu bekliyorsun canım..sağlıkla gelsin inşallah
geçmiş olsun bu hamilelikte sana çok çektirdi boğaz ve öksürük
ben de öyleyim.ilk defa bugün güzel uyumuşum nasıl mutlu oldum anlatamam..ama rüyamda yine doğurmuştum emzirmeye çalışıyorum ama çocuğu emzirmeyi unutuyorum yavrum aç aç bekliyor
Bebekten sonra bi anda uykusuzlukla tanışmayalım diye hazırlık yapıyor galiba vücut. Gerçi benimki alışık zaten kızımdan çok yadırgamazBen de 5e dogru uyabiliyorum onun disinda saat basi kesin uyaniyorum. Geri uykuya dalmak da zor oluyor. Keyfini cikar, bol bol uyu diyenleri de dovesim geliyorneyin keyfi acaba koca gobekle, saga yatsam tekme, sirt ustu yatsam nefes alamiyorum, donmek zaten iskence, bacagim terliyor sirtim usuyor, surekli susuyorum ve tuvaletim geliyor
Bende bazen bu kadar kiloyu nereme aldım diyorum :)) bakalım doğumdan sonra kaç Kilom gidecek. Bu günlerde aslında tam indi gibi bebeğin ayağını daha aşağıda hissediyorum önceden hemen kaburgamın altındaydı. Sağlıkla büyüsünler inşallahBana ebeler eliyle bakiyor gogus altina, daha yukarida diyorlar. 4 parmak falan aciklik oluyormus gogusle gobek altinda ki dogumun yaklastigini anliyormusuz.
Masallah ama sende de sadece gobek var baska bisey yok
10 gunse kesinlikle gitmelisin daha varmis. Benimde 5 aralik 2 hafta var10 gün sonraya verdi canım ama istersen pazartesi veya salı günü gel son kontrolüne bakalım dedi. Yine ağrın sızın olursa mutlaka gel dedi. Senin kac gun var canim
Zaten iki aydır öksürüyorum bide bu çıktı şimdi çok sağol canım sıcak bişeyler içiyorum akşama kadar geçmezse antibiyotik başlıcam yacnm gecmis olsun insallah dogumuna gecer. Dogum zamani bide grip hic cekilmez
Aynen cnm doktorumla epidural alsam mi diye konusurken hic gerek yok biz zaten igne yapiyoruz ayni sey demistiKızlar sezeryan olacaklara yine bir tavsiye vereceğim:) doğumdan sonra ağrı kesici olarak mutlaka iğne isteyin. Bana başta hap yazmış doktor ama kuzenim iğneyle değiştirdi ve ağrıları çok hafif atlatıyorum. Hep ayaktayım.
Insan hissediyor ya. Ben de kafa asagi dondugunu ve daha asagi gittigini hissetmistim. Esime bu cocuk asagi indi galiba bacak bacak uzerine atamiyorum demistim de gulmustu, o haftaki kontrolde doktor cok asagida kafasi diyince bakakaldi.Bende bazen bu kadar kiloyu nereme aldım diyorum :)) bakalım doğumdan sonra kaç Kilom gidecek. Bu günlerde aslında tam indi gibi bebeğin ayağını daha aşağıda hissediyorum önceden hemen kaburgamın altındaydı. Sağlıkla büyüsünler inşallah
Lansinoh var ilk hamileligimden digerini kullanmadigim icin bilmiyorum lansinohtan oldukca memnun kalmistim. Yine onu kullanicamsüt sağma makinasını lansinoh mu aldınız mamajo mu
çok farklılık varmıdır arada
hangisini önerirsiniz
Öksürük zaten hiç geçmedi canım 2 ayı geçti napıcam bende anlamadımMinik bebis cok gecmis olsun ne cektin hastaliktan ya. Insallah hemen atlatirsin da oksuruge cevirmez bu sefer
Bende eşime sağ tarafımda poposu solda ayakları var baskı yapınca ayağı çıkacak gibi oluyor diyordum oda pipisidir belki diyordu :)) doktora sordum dediğim doğruymuşInsan hissediyor ya. Ben de kafa asagi dondugunu ve daha asagi gittigini hissetmistim. Esime bu cocuk asagi indi galiba bacak bacak uzerine atamiyorum demistim de gulmustu, o haftaki kontrolde doktor cok asagida kafasi diyince bakakaldi.
O zman bende izin vermiyim banyo yaptırmalarına ben hastane yaptırmasa bile eve gelince yıkarız diye düşünmüştüm en iyisi beklemek o zmanGöbek düşene kadar önerilmiyo pek ondan ve kendisi zaten 1 hafta kadar korunuyormuş o yüzden sadece silinmesini istiyorum
Halletmene çok sevindim iyi oldu senin için ugraşmamış olursunEzmu0810 . Ve gulgun45 .Sagolun kizlar, dun instagramdan biriyle anlastim, tanesini 6 liraya isleyecek ici bos yollayacak. Evde diger keseleri doldurmakicin aldigim epeyce lavanta var icini ben doldurcam. Benim kumas, ip, gupur alip diktirmem; ipleri falan almam ve ugrasmam zor olacakti. Insallah yetisir bari :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?