- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.121
Bende de 19 yazıyor :) gerçekten heycan verici 40 ı dordururmuyuz bide o var. Ortalama 39. Haftada geliyor bebişler sanırımGebelik uygulamamda 36 gün kaldı yazıyor. 40 haftayı tamamlarsa 36 gün kalmış ne kadar azOysa grupta en son bekleyenlerden biri benim, bana bile çok az kalmış gibi geliyor.
Aynen bu süreden daha az vakit var yani, daha evim hazır değil benim yaBende de 19 yazıyor :) gerçekten heycan verici 40 ı dordururmuyuz bide o var. Ortalama 39. Haftada geliyor bebişler sanırım
Çok sevindim canım çok şükür çabucak çıktı. Allah sağlıklı ömür versin inşallah sanada bebeğinedeKızlar hastaneden aradılar. Bebeğimi küvezden çıkarıyorlarmış. Şimdi birkaç gün bebeğimle beraber hastanede anne bebek uyum servisinde kalacakmışız. Emzirme eğitimi falan vereceklermiş bana. Sonra birlikte taburcu olacağız inşallah.
Saldim cayira mevlam kayira cnm dip kose temizligim olmadi maalesef. Yapcak bisey yok pislikten kokcak durumda degiliz en azindan.Kızlar temizlik işini ne yapacaksınız?
Benim tanıdığım bir kadın yok ki yaptırayım, geçen aylarda şirketten almıştım ama onlara da özel istek belirtemiyorsun, kapı silme yok mesela onu yapmıyor gelenler. Büyük işler var yapılacak, dolap-duvar ve kapı silme gibi...Aslında ben yavaş yavaş yaparım ama sonra bir şey olursa vicdan azabı, eşimin de çenesinden kurtulamam.
Kimsemiz de yok yardım edecek nasıl yapsam bilemedim
Valla ben de saldım artık, temizlikçi yok, eşimin vakti yok, ailelerden de hayır yok. O zaman kalsın napayım artıkSaldim cayira mevlam kayira cnm dip kose temizligim olmadi maalesef. Yapcak bisey yok pislikten kokcak durumda degiliz en azindan.
Canım yaptırabildiği yaptır kendini yorma. Kalan işi de mesela kapını her gün bi tanesini sil. halıları yıkatmaya yolladın mı?Kızlar temizlik işini ne yapacaksınız?
Benim tanıdığım bir kadın yok ki yaptırayım, geçen aylarda şirketten almıştım ama onlara da özel istek belirtemiyorsun, kapı silme yok mesela onu yapmıyor gelenler. Büyük işler var yapılacak, dolap-duvar ve kapı silme gibi...Aslında ben yavaş yavaş yaparım ama sonra bir şey olursa vicdan azabı, eşimin de çenesinden kurtulamam.
Apartman temizliği falan yapan kimse de mi yok? Belki ev temizligine de gidiyorlardir.Bende kara kara düşünuyordum 37de izne ayrıldım birini cagirmaliyim her yer almış başını gitmiş dolap içleri desen ohoooo tesadüf bu ya kayınvalidem ufak oğlumu parka çıkardığında burada bir komsuyla tanışmış evlere temizliğe giden, iki kişi gidiyolarmis böylelikle öğlene kadar bitiriyorlarmis izne cikasiya çağırdım en azından camlar perdeler dolaplar yatak dolap altları kapilar falan halloldu ben de dolap içlerini falan düzenledim eskiyenleri olmayanları ayırdım vs vs derken iyice yuva yapma moduna girdim bundan sonrası mümkün mertebe temiz tutmaya çalışmakta:) durmadan pasta börek yapma modundayim evdeyim diye,ev temizken insanın daha çok içine siniyor yaptıkları.Kızlar temizlik işini ne yapacaksınız?
Ben yavaş yavaş yapıyorum kadın alicaktim bazı maddi sıkıntılarımiz çıktı cam dolap agir isler esimde yavaş yavaş hafta sonları o yapıyor kapı silme duvar silme falan onlarıda ben yapıyorum hergün ufak bi iş yapa yapa kendime yüklenmiyorumKızlar temizlik işini ne yapacaksınız?
Daha yollamadım perşembe falan veririm herhalde, onlar gidince de yavaştan yaparım.Canım yaptırabildiği yaptır kendini yorma. Kalan işi de mesela kapını her gün bi tanesini sil. halıları yıkatmaya yolladın mı?
Merdiven silen bir kadın var ama onu çağırmam çok dedikoducu. Her gördüğünde apartmanla ilgili ya bir şeyler soruyor ya bir şeyler anlatıyor. Ben dolap içlerini düzenledim, sildirmiştim. de mutfak dolaplarının içlerini. Baza altlarını da 2 hafta önce hallettim.Ama bizim ev inanılmaz toz oluyor, 7 tane de papağan var. Evin her yerinin şöyle bir dıştan silinmesi lazım, bir de pimapenler ciflenecek; çok bir şey değil aslında.Apartman temizliği falan yapan kimse de mi yok? Belki ev temizligine de gidiyorlardir.Bende kara kara düşünuyordum 37de izne ayrıldım birini cagirmaliyim her yer almış başını gitmiş dolap içleri desen ohoooo tesadüf bu ya kayınvalidem ufak oğlumu parka çıkardığında burada bir komsuyla tanışmış evlere temizliğe giden, iki kişi gidiyolarmis böylelikle öğlene kadar bitiriyorlarmis izne cikasiya çağırdım en azından camlar perdeler dolaplar yatak dolap altları kapilar falan halloldu ben de dolap içlerini falan düzenledim eskiyenleri olmayanları ayırdım vs vs derken iyice yuva yapma moduna girdim bundan sonrası mümkün mertebe temiz tutmaya çalışmakta:) durmadan pasta börek yapma modundayim evdeyim diye,ev temizken insanın daha çok içine sınıyor yaptıkları.
Aslında ben de maddi olarak çöküşteyim ama tek sefer için bulabilirsem veririm mecburen.Ben yavaş yavaş yapıyorum kadın alicaktim bazı maddi sıkıntılarımiz çıktı cam dolap agir isler esimde yavaş yavaş hafta sonları o yapıyor kapı silme duvar silme falan onlarıda ben yapıyorum hergün ufak bi iş yapa yapa kendime yüklenmiyorum
Normal değil evet 3. Kıştır böyleyim ben galiba astım oldum garip bir öksürükalerjık falan mı oksurugun 2 ay cok uzun bır sue gıbı . cok cok gecmıs olsun
Oyyyy ben senin o profilindeki bebeği yerim ya maşallah bal balYa Evet kesinlikle banada kalçamdan yaptılar bi igne anında kestü agrımı ilk ameliyata çıkarken sedye bi yerlere girdikçe agrıyordu odaya geldim tabi tansiyondan dolayı beni monitöre bagladılar titreme oldu üşüdüm epey sonra igne yapıldı hepsi geçti
Merdiven silen bir kadın var ama onu çağırmam çok dedikoducu. Her gördüğünde apartmanla ilgili ya bir şeyler soruyor ya bir şeyler anlatıyor. Ben dolap içlerini düzenledim, sildirmiştim. de mutfak dolaplarının içlerini. Baza altlarını da 2 hafta önce hallettim.Ama bizim ev inanılmaz toz oluyor, 7 tane de papağan var. Evin her yerinin şöyle bir dıştan silinmesi lazım, bir de pimapenler ciflenecek; çok bir şey değil aslında.
Pasta börek buzluğa mı yapıyorsun? Ben yapmadım daha, kurabiye yapmayı düşünüyorum bu ara bakalım.
Aslında ben de maddi olarak çöküşteyim ama tek sefer için bulabilirsem veririm mecburen.
En iyisi ben de kapılardan falan başlayayım, cam sildiğimi anlar da kapı sildiğimi anlamaz herhalde
Bence 30 kasım ve spinal Doğum için Harika karar vermiş doktorun canım benim doktorumda senin ki gibi yaptı bundan önceki doğumum içinde aynı olmuştu en güzeli 38 biter bitmez riske atmadan bebeğe kavuşmak daha fazla kalması sadece kilo alımı için iyi oluyor o haftaya kadar tüm gelişimini tamamlıyor zatenBenim de yarin kontrolum var sezeryan gununu belirliyecez gerci doktor 30 kasimda alalim diyor ben de bekliyelim dedim bakalim ne yapicaz bir de dogum seklinde anlasamiyoruz doktorumla ben genel istoyorum doktor da spinal diyor ben cok korkuyorum
Haftaya kadin cagiracagim insallahhh tabi bebisim erken gelmesse esimden bana hic fayda yok sabah 8 de ise gidoyor gece 1 de geliyor bende yapamiyorum bdnim hamilrlik disinda da rahatsizligim zaten var o yuzden hic yapamam bakalim hayirlisi olsunKızlar temizlik işini ne yapacaksınız?
Okadar söyleniyorsa koluna kuvvet kocişim diyiverMerdiven silen bir kadın var ama onu çağırmam çok dedikoducu. Her gördüğünde apartmanla ilgili ya bir şeyler soruyor ya bir şeyler anlatıyor. Ben dolap içlerini düzenledim, sildirmiştim. de mutfak dolaplarının içlerini. Baza altlarını da 2 hafta önce hallettim.Ama bizim ev inanılmaz toz oluyor, 7 tane de papağan var. Evin her yerinin şöyle bir dıştan silinmesi lazım, bir de pimapenler ciflenecek; çok bir şey değil aslında.
Pasta börek buzluğa mı yapıyorsun? Ben yapmadım daha, kurabiye yapmayı düşünüyorum bu ara bakalım.
Aslında ben de maddi olarak çöküşteyim ama tek sefer için bulabilirsem veririm mecburen.
En iyisi ben de kapılardan falan başlayayım, cam sildiğimi anlar da kapı sildiğimi anlamaz herhalde
40 gün önce iyice temizlettim halılar yıkamadan geldi heryer pırıl pırıl bu salıda yarım gün çağırdım sadece camlarım silinecek bide dip köşe yapılacak ağır işim YokKızlar temizlik işini ne yapacaksınız?
Ya ne bileyim anneme biletinide grc kestirdim 29 kasimda annem gelicek bakalim artik yarin belli olur insallahhhBence 30 kasım ve spinal Doğum için Harika karar vermiş doktorun canım benim doktorumda senin ki gibi yaptı bundan önceki doğumum içinde aynı olmuştu en güzeli 38 biter bitmez riske atmadan bebeğe kavuşmak daha fazla kalması sadece kilo alımı için iyi oluyor o haftaya kadar tüm gelişimini tamamlıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?