2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Gebelik uygulamamda 36 gün kaldı yazıyor. 40 haftayı tamamlarsa 36 gün kalmış ne kadar az Oysa grupta en son bekleyenlerden biri benim, bana bile çok az kalmış gibi geliyor.
Bende de 19 yazıyor :) gerçekten heycan verici 40 ı dordururmuyuz bide o var. Ortalama 39. Haftada geliyor bebişler sanırım

Kızlar temizlik işini ne yapacaksınız?
Benim tanıdığım bir kadın yok ki yaptırayım, geçen aylarda şirketten almıştım ama onlara da özel istek belirtemiyorsun, kapı silme yok mesela onu yapmıyor gelenler. Büyük işler var yapılacak, dolap-duvar ve kapı silme gibi...Aslında ben yavaş yavaş yaparım ama sonra bir şey olursa vicdan azabı, eşimin de çenesinden kurtulamam.
Kimsemiz de yok yardım edecek nasıl yapsam bilemedim

Çok sevindim canım çok şükür çabucak çıktı. Allah sağlıklı ömür versin inşallah sanada bebeğinede

Saldim cayira mevlam kayira cnm dip kose temizligim olmadi maalesef. Yapcak bisey yok pislikten kokcak durumda degiliz en azindan.

Canım yaptırabildiği yaptır kendini yorma. Kalan işi de mesela kapını her gün bi tanesini sil. halıları yıkatmaya yolladın mı?

Apartman temizliği falan yapan kimse de mi yok? Belki ev temizligine de gidiyorlardir.Bende kara kara düşünuyordum 37de izne ayrıldım birini cagirmaliyim her yer almış başını gitmiş dolap içleri desen ohoooo tesadüf bu ya kayınvalidem ufak oğlumu parka çıkardığında burada bir komsuyla tanışmış evlere temizliğe giden, iki kişi gidiyolarmis böylelikle öğlene kadar bitiriyorlarmis izne cikasiya çağırdım en azından camlar perdeler dolaplar yatak dolap altları kapilar falan halloldu ben de dolap içlerini falan düzenledim eskiyenleri olmayanları ayırdım vs vs derken iyice yuva yapma moduna girdim bundan sonrası mümkün mertebe temiz tutmaya çalışmakta:) durmadan pasta börek yapma modundayim evdeyim diye,ev temizken insanın daha çok içine siniyor yaptıkları.

Ben yavaş yavaş yapıyorum kadın alicaktim bazı maddi sıkıntılarımiz çıktı cam dolap agir isler esimde yavaş yavaş hafta sonları o yapıyor kapı silme duvar silme falan onlarıda ben yapıyorum hergün ufak bi iş yapa yapa kendime yüklenmiyorum

Canım yaptırabildiği yaptır kendini yorma. Kalan işi de mesela kapını her gün bi tanesini sil. halıları yıkatmaya yolladın mı?
Daha yollamadım perşembe falan veririm herhalde, onlar gidince de yavaştan yaparım.
İşte benim eş biraz emekli amca modunda, gözü fıldır fıldır. Normalde de cam sildirmezdi bana ama kendi de sık sık silmez. Ben de çamaşır asmadan o camı , demirleri ve ipi şöyle bir siliveririm haliyle. Akşam eve gelir gelmez sen bu camı mı sildin diye başlar kavgaya Hayır ne ara gördün, neden baktın. Eşim anlamasa ben birer ikişer her yeri silerim

Doğum yapanlar varmış Rabbim bağıslasin hayırlı uğurlu olsun inşallah darısı başımıza

Merdiven silen bir kadın var ama onu çağırmam çok dedikoducu. Her gördüğünde apartmanla ilgili ya bir şeyler soruyor ya bir şeyler anlatıyor. Ben dolap içlerini düzenledim, sildirmiştim. de mutfak dolaplarının içlerini. Baza altlarını da 2 hafta önce hallettim.Ama bizim ev inanılmaz toz oluyor, 7 tane de papağan var. Evin her yerinin şöyle bir dıştan silinmesi lazım, bir de pimapenler ciflenecek; çok bir şey değil aslında.
Pasta börek buzluğa mı yapıyorsun? Ben yapmadım daha, kurabiye yapmayı düşünüyorum bu ara bakalım.

Aslında ben de maddi olarak çöküşteyim ama tek sefer için bulabilirsem veririm mecburen.
En iyisi ben de kapılardan falan başlayayım, cam sildiğimi anlar da kapı sildiğimi anlamaz herhalde

Oyyyy ben senin o profilindeki bebeği yerim ya maşallah bal bal

Ayy yok, benim evde iki kuzu daha var, abur cubur seviyorlar, ben de dışarıdan istemesinler diye evde değişik değişik tarifler deniyorum hazır boştayken, çalışırken de yapardım ara ara ama bu kadar degil. Bir de iste kahvaltıya sigara böreği vs gibi şeyler yapıyorum, büyük kuzum anasınıfına gidiyor kahvaltısını evde yapmayı tercih ettiği için hazırda bulunsun diye. Belki fırsat olursa gelecek misafirler için de atarim buzluga bir şeyler.

Benim de yarin kontrolum var sezeryan gununu belirliyecez gerci doktor 30 kasimda alalim diyor ben de bekliyelim dedim bakalim ne yapicaz bir de dogum seklinde anlasamiyoruz doktorumla ben genel istoyorum doktor da spinal diyor ben cok korkuyorum
Bence 30 kasım ve spinal Doğum için Harika karar vermiş doktorun canım benim doktorumda senin ki gibi yaptı bundan önceki doğumum içinde aynı olmuştu en güzeli 38 biter bitmez riske atmadan bebeğe kavuşmak daha fazla kalması sadece kilo alımı için iyi oluyor o haftaya kadar tüm gelişimini tamamlıyor zaten

Haftaya kadin cagiracagim insallahhh tabi bebisim erken gelmesse esimden bana hic fayda yok sabah 8 de ise gidoyor gece 1 de geliyor bende yapamiyorum bdnim hamilrlik disinda da rahatsizligim zaten var o yuzden hic yapamam bakalim hayirlisi olsun

Okadar söyleniyorsa koluna kuvvet kocişim diyiver ben öyle yapiyorum bugün kaloriferleri temizleyecegim mesela bi mutfak dolapların kaldı haftasını eşim halleder artik onları da

40 gün önce iyice temizlettim halılar yıkamadan geldi heryer pırıl pırıl bu salıda yarım gün çağırdım sadece camlarım silinecek bide dip köşe yapılacak ağır işim Yok

Ya ne bileyim anneme biletinide grc kestirdim 29 kasimda annem gelicek bakalim artik yarin belli olur insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…