2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Merhaba arkadaşlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var iki hafta önce başka bir şehre taşındım taşındığım yerde kontrol amaçlı bir doktora gittim ama içine çok sinmedi kontrollerimi yaptırdığım baştan beri tedavimi yaptırdığım doktorum da 2.5 saatlik bir mesafede bana Doğumu eski doktorum da mı yapsam burada başka blr doktor mu bulsam işin içinden çıkamıyorum. son haftalarda doktor değiştirip memnun kalan var mı aranızda

Canim doguma girmeden 5 sise serum suni sanci verdiler o yuzden 76yla hastaneye gitmistim ama kesin bir gunde 80 olmusumdur o kadar sividan dolayi

Pazar günü annem gelecek sağolsın onunla temizlik yapacağız. Zaten tuvaletleri eşim yıkıyor son bi kaç haftadır sağolsun. Bende annem gelene kadar çamaşır ütü halletmeye çalışıyorum. Açıkçası temizliğide normalin dışında yapmayacağım duvar silmicem. süpürme toz alma yerler silinir o kadar.

Doğumun normal mi sezaryen mi canım. Sezaryen olacaksa tarih belli olduğundan memnun kaldığın eski doktoruna gidebilirsin bence

Ay canim ben ilk oglumda 16 kilo almistim doguma girdim 76 kiloyla ciktim eve geldim tartildim 76 kiloyum. Kedi burdaysa ciger nerde, ciger burdaysa kedi nerde hesabi. İnsallah bunda oyle olmaz 14 kilo aldim bakalim daha ne kadar alcam
Bende geldiğimde tartıldım ben şok sadece 2 kilo vermişim

Ben de yapamadım yapamayacağım da. Eşim yoğun çalışıyor bana uzun zamandır iş yaptırmıyor zaten. Yapsam kızıyor. Bende saldım çayıra artık. Haftasonu annem gelecek ama o da ameliyat oldu kaburga kemikleri kırıktı. Onun da ağır iş yapması yasak. Arttık ya yavaş yavaş yapcaz ya da sadece sil süpürme ile idare etcem. İki ay önce dip köşe yapmıştım zaten aşırı kirlilik yok

Okadar söyleniyorsa koluna kuvvet kocişim diyiver ben öyle yapiyorum bugün kaloriferleri temizleyecegim mesela bi mutfak dolapların kaldı haftasını eşim halleder artik onları da
Ben yaparım diyor da 3 aydır diyor, ne zaman yapacak
Dün bir de kapıştık onunla, umursamazmışım, annelik öyle saldım çayıra değilmiş, fedakar olacakmışım, ben iş güç derdindeymişim. Yahu gelecek olanlar senin sülalen ayıp değil mi ne ikramlık var ne temizlik dedim, zıkkım yesinler diyor Ben çocuğu mu düşüneyim milletin boğazını mı, herkes evde yiyip gelsin, odalara da girmesin bebeği görüp gitsinler falan bir coştu

Okuldaki öğretmen arkadaşlarına sorsan muhakkak yardimci alan vardir. Sadece büyük işler için alacağını söyle. Camlari kapilari mutfak dolaplarini sildirirsin.
Sordum onlara da ama bir kaç kişi alıyor onlar da tek seferlik iş kabul etmiyormuş, genelde hepsi haftalık gidiyor maalesef.

Halıları yolla gelince kadın çağırıp evi temizlet sererler. Yerler boş olunca daha bi kirleniyor sanki.
canım eşin sorun ediyorsa elini hiçbirşeye atma :) Bide onların lafıyla uğraşmak zor kendimkinden biliyorum.

Dogru diyo aslinda cnm lohusa kadindan ikram beklenmez zaten cok oturulmaz ki. Bilemiyorum herkesin kendi tercihi ama su hamile halinizle bide yoruyosunuz kendinizi marketler pastaneler pasta borekle dolu ugrasmaya degmez bence.

Dogru diyo aslinda cnm lohusa kadindan ikram beklenmez zaten cok oturulmaz ki. Bilemiyorum herkesin kendi tercihi ama su hamile halinizle bide yoruyosunuz kendinizi marketler pastaneler pasta borekle dolu ugrasmaya degmez bence.
Bizim tarafta zaten bi 40'ı çıkmadan gidilmez ama buralarda bir garip. Toplanıp 15 kişi gittiğimizi biliyorum bebek görmeye. Abartı ikramlar, kıtlıktan çıkmış gibi yemeler ve saatlerce oturmalar.
Tanıdığım bir kadın var evlere pasta börek yapıyor ona yaptırıcam artık ya da basit şeyler hazırlarım da bir tek temizliğe çözüm bulamadım. Onu da görmeyiversin gelenler...

Kadın gelecek dogumdan once. 2 3 hafta sonra cagiririm onu. Halıları yıkamaya vereceğim. Kendim kolumu kıpırdatamam valla. Lekelenmem olacak diye aklım cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…