- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.880
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.161
Ah şu kadınları bir de ben bulabilsemKadın gelecek dogumdan once. 2 3 hafta sonra cagiririm onu. Halıları yıkamaya vereceğim. Kendim kolumu kıpırdatamam valla. Lekelenmem olacak diye aklım cikiyor.
Bende aynı meseleden tartıştım hatta ben değil kendi kendine tartıştı. Yok neymiş gelen bebeği mi görmeye geliyor yemek pasta yemeye mi. Oysa benim dediğim hani yardıma gelen olursa bi kek kurabiye yapabilir gelene ikram için . Şimdiden yapıp kaldırsam neler der bilmiyorum :/ daha hediyelik bişey yaptırmadım laf eder diyeBen yaparım diyor da 3 aydır diyor, ne zaman yapacak
Dün bir de kapıştık onunla, umursamazmışım, annelik öyle saldım çayıra değilmiş, fedakar olacakmışım, ben iş güç derdindeymişim. Yahu gelecek olanlar senin sülalen ayıp değil mi ne ikramlık var ne temizlik dedim, zıkkım yesinler diyorBen çocuğu mu düşüneyim milletin boğazını mı, herkes evde yiyip gelsin, odalara da girmesin bebeği görüp gitsinler falan bir coştu
İkram için bu arada benim esas düşüncem, hani istanbulda misin bilmiyorum ama dilim borek gibi tepsiyle borek,baklava vs yapan buyuk kurumsal firmalar var, bebek geldikten sonra birer tepsi börek ve tatlı siparişi verip böreği buzluga atmayı da düşünüyorum. Gelen olunca çıkarıp ısıtıp ikram etmek uygun olabilir yanina bir salata çay ile.Bizim tarafta zaten bi 40'ı çıkmadan gidilmez ama buralarda bir garip. Toplanıp 15 kişi gittiğimizi biliyorum bebek görmeye. Abartı ikramlar, kıtlıktan çıkmış gibi yemeler ve saatlerce oturmalar.
Tanıdığım bir kadın var evlere pasta börek yapıyor ona yaptırıcam artık ya da basit şeyler hazırlarım da bir tek temizliğe çözüm bulamadım. Onu da görmeyiversin gelenler...
Lansinoh var ilk hamileligimden digerini kullanmadigim icin bilmiyorum lansinohtan oldukca memnun kalmistim. Yine onu kullanicam
Benimki de oyalıyordu ben sen yapmıyosan ben yaparım dedim başladım işlere sonra kalktı yaptı sancilanmaya başladım çünkü sende bi blöf yapabilirsin benceBen yaparım diyor da 3 aydır diyor, ne zaman yapacak
Dün bir de kapıştık onunla, umursamazmışım, annelik öyle saldım çayıra değilmiş, fedakar olacakmışım, ben iş güç derdindeymişim. Yahu gelecek olanlar senin sülalen ayıp değil mi ne ikramlık var ne temizlik dedim, zıkkım yesinler diyorBen çocuğu mu düşüneyim milletin boğazını mı, herkes evde yiyip gelsin, odalara da girmesin bebeği görüp gitsinler falan bir coştu
Evlendigimden beri ayni kadin geliyor valla elim ayağım oldu. Yaşı da var çok fazla eve gidiyor. Bir gün bunalıp bırakacak diye korkuyorum. Bu devirde hic kolay degil içine sinen bi kadın bulmak cidden.Ah şu kadınları bir de ben bulabilsem
Lansinoh cok guvenilir bir markadır cekme gucu gayet guzelçekmede bi sıkıntı yaşamadınız deil mi
2 si 1 arada elektirikli sağma mak indirim var ama emin olamadım almak için
sizin memnun kalmanız rahatlattı biraz
Madem esin tarafi geliyor boyle grup grup kayinvaliden yapsin cnm sen kendini hic yorma bosver.Bizim tarafta zaten bi 40'ı çıkmadan gidilmez ama buralarda bir garip. Toplanıp 15 kişi gittiğimizi biliyorum bebek görmeye. Abartı ikramlar, kıtlıktan çıkmış gibi yemeler ve saatlerce oturmalar.
Tanıdığım bir kadın var evlere pasta börek yapıyor ona yaptırıcam artık ya da basit şeyler hazırlarım da bir tek temizliğe çözüm bulamadım. Onu da görmeyiversin gelenler...
Lansinoh cok guvenilir bir markadır cekme gucu gayet guzel
Bana 10 aralığa gün verildi canımCok sagol canim bakalim yarin belli oluvak senin bellimi
Sezeryan oldum ilkinde bunda da sezerysn olacak. Spinal istiyorum bu sefer insAa ondan dolayıdır demek ki. Senin doğum zor olmuş belli inşallah bu iyi geçer sancın açılman kendiliğinden olur
O kadar sancı serumdan sonra sezaryen olması da kötü olmuş ama hayırlısı tabi insan bilemiyor hangisinin daha iyi olacağınıSezeryan oldum ilkinde bunda da sezerysn olacak. Spinal istiyorum bu sefer ins
eşin haklı canım bizde takmıyoruz gelen gideni yok temizlikmiş yok ikrammış. gelenin amacı belli hayırlı olsun diyip 5 10 dk oturup gitmeleri en doğrusu gitmezlerse de ben yatak odama çekilip gidiyorum.Ben yaparım diyor da 3 aydır diyor, ne zaman yapacak
Sana benden daha gec gun verilmis sankiBana 10 aralığa gün verildi canım
En son ben Doğum yapacakmışım gibi geliyorGebelik uygulamamda 36 gün kaldı yazıyor. 40 haftayı tamamlarsa 36 gün kalmış ne kadar azOysa grupta en son bekleyenlerden biri benim, bana bile çok az kalmış gibi geliyor.
Hassas da bir durumun var o zaman kendi doktoruna gitmen daha mantıklı zaten sezaryen için gün verecektir. Rahatlıkla gidebilirsin diye düşünüyorum. 2.5 saat çok uzun değilSezeryan canım miyom var bende birde riskli geçti hamileliğim ama yatıp kalkıp ne yapacağımı düşünür oldum.
29 Aralıkta da doğurulmaz ama ya Ocak ayını bekler inşallah :)En son ben Doğum yapacakmışım gibi geliyor
Aloe vera bitkisinin jelini sürüyordu canım çatlaklarına. Kırmızılıkları hafiften gitmeye başlamıştıselam kızlar 34+3 günlük olduk göbeğim artık çatladı aşırı kaşınıyo burda bi arkadaşın da böyleydi ne yaptı nasıl oldu haberiniz var mı..dayanamıyorum kaşıntısına , çalışıyorum da çok zor oluyo elim hep göbeğimde..krem de fayda etmiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?