2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende aynı meseleden tartıştım hatta ben değil kendi kendine tartıştı. Yok neymiş gelen bebeği mi görmeye geliyor yemek pasta yemeye mi. Oysa benim dediğim hani yardıma gelen olursa bi kek kurabiye yapabilir gelene ikram için . Şimdiden yapıp kaldırsam neler der bilmiyorum :/ daha hediyelik bişey yaptırmadım laf eder diye

İkram için bu arada benim esas düşüncem, hani istanbulda misin bilmiyorum ama dilim borek gibi tepsiyle borek,baklava vs yapan buyuk kurumsal firmalar var, bebek geldikten sonra birer tepsi börek ve tatlı siparişi verip böreği buzluga atmayı da düşünüyorum. Gelen olunca çıkarıp ısıtıp ikram etmek uygun olabilir yanina bir salata çay ile.

Lansinoh var ilk hamileligimden digerini kullanmadigim icin bilmiyorum lansinohtan oldukca memnun kalmistim. Yine onu kullanicam

çekmede bi sıkıntı yaşamadınız deil mi
2 si 1 arada elektirikli sağma mak indirim var ama emin olamadım almak için
sizin memnun kalmanız rahatlattı biraz

Benimki de oyalıyordu ben sen yapmıyosan ben yaparım dedim başladım işlere sonra kalktı yaptı sancilanmaya başladım çünkü sende bi blöf yapabilirsin bence yiyorlar çünkü . ben temizliği millet için değilde doğumdan sonra ben dusunmiyim diye yapıyorum ikramlikta esin hakli milletimiz sağolsun lohusa kadından çok şey bekliyor bi türk kahvesi bi çikolata nelerine yetmiyor bilmiyorum

Madem esin tarafi geliyor boyle grup grup kayinvaliden yapsin cnm sen kendini hic yorma bosver.

eşin haklı canım bizde takmıyoruz gelen gideni yok temizlikmiş yok ikrammış. gelenin amacı belli hayırlı olsun diyip 5 10 dk oturup gitmeleri en doğrusu gitmezlerse de ben yatak odama çekilip gidiyorum.

Selam kızlar. Kontrolüm vardı bugün. 34+5 im. Ama yine ileride 36+3 çıktı. 2913 grammiş. Boyu 38+0 yaziyor. Tansiyonum büyüğü 14 çıkınca idrar tahlili istedi protein varmi diye ama çok şükür çıkmadı. Heyecandan denildi. Onun dişinda 15 aralığa sezeryan günü verdi bakalım. Bi sonraki kontrol de 10 gün sonra gel dedi.

selam kızlar 34+3 günlük olduk göbeğim artık çatladı aşırı kaşınıyo burda bi arkadaşın da böyleydi ne yaptı nasıl oldu haberiniz var mı..dayanamıyorum kaşıntısına , çalışıyorum da çok zor oluyo elim hep göbeğimde..krem de fayda etmiyo..

Gebelik uygulamamda 36 gün kaldı yazıyor. 40 haftayı tamamlarsa 36 gün kalmış ne kadar az Oysa grupta en son bekleyenlerden biri benim, bana bile çok az kalmış gibi geliyor.
En son ben Doğum yapacakmışım gibi geliyor

Sezeryan canım miyom var bende birde riskli geçti hamileliğim ama yatıp kalkıp ne yapacağımı düşünür oldum.
Hassas da bir durumun var o zaman kendi doktoruna gitmen daha mantıklı zaten sezaryen için gün verecektir. Rahatlıkla gidebilirsin diye düşünüyorum. 2.5 saat çok uzun değil

Aloe vera bitkisinin jelini sürüyordu canım çatlaklarına. Kırmızılıkları hafiften gitmeye başlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…