- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.181
Bende hiç birşey yapmadım aylar önce kendim için fasulye mantı bamya falan attım buzluğa vaktim olmazsa pratikten yemek için. Eşime de tarhana çorbası ve pilav yapmayı öğrettim kolaydan :)) kendimizi idare etsek yeter başkalarının karnını düşünemeyeceğim üzgünümDogru diyo aslinda cnm lohusa kadindan ikram beklenmez zaten cok oturulmaz ki. Bilemiyorum herkesin kendi tercihi ama su hamile halinizle bide yoruyosunuz kendinizi marketler pastaneler pasta borekle dolu ugrasmaya degmez bence.
Masallahhh kilosu guzelmis bir sorunda yokmus gozun aydinSelam kızlar. Kontrolüm vardı bugün. 34+5 im. Ama yine ileride 36+3 çıktı. 2913 grammiş. Boyu 38+0 yaziyor. Tansiyonum büyüğü 14 çıkınca idrar tahlili istedi protein varmi diye ama çok şükür çıkmadı. Heyecandan denildi. Onun dişinda 15 aralığa sezeryan günü verdi bakalım. Bi sonraki kontrol de 10 gün sonra gel dedi.
çok sağol canım hemen deniycem , çiçeğimiz var Allahtan işyerindeAloe vera bitkisinin jelini sürüyordu canım çatlaklarına. Kırmızılıkları hafiften gitmeye başlamıştı
Sağol canım. Hayirlisi inşallah cümlemiz için.Masallahhh kilosu guzelmis bir sorunda yokmus gozun aydin
Bende ayni attim buzluga yemeklik seyleri kolay olur diye kocama bi sogan dogra salca at desem olacak seyler en iyisi kendimizi dusunmekBende hiç birşey yapmadım aylar önce kendim için fasulye mantı bamya falan attım buzluğa vaktim olmazsa pratikten yemek için. Eşime de tarhana çorbası ve pilav yapmayı öğrettim kolaydan :)) kendimizi idare etsek yeter başkalarının karnını düşünemeyeceğim üzgünüm
Bayıldım çok güzel olmuş ellerine saglıkKeseler için bir ön çalışma geldi, minik de bir kalp olacak. Ben beğendim, tamamlanınca daha güzel olur herhalde
Eki Görüntüle 2207685
Kızlar temizlik işini ne yapacaksınız?
Benim tanıdığım bir kadın yok ki yaptırayım, geçen aylarda şirketten almıştım ama onlara da özel istek belirtemiyorsun, kapı silme yok mesela onu yapmıyor gelenler. Büyük işler var yapılacak, dolap-duvar ve kapı silme gibi...Aslında ben yavaş yavaş yaparım ama sonra bir şey olursa vicdan azabı, eşimin de çenesinden kurtulamam.
Kimsemiz de yok yardım edecek nasıl yapsam bilemedim
Bende isyan etmiştim burda kaşıntıdan canım. Geceleri çok ağladım uykusuz kaldım bu kaşıntı yüzünden. Aldo vera jeli iyi geldi çok. 2 hafta sürdü kaşıntı şuan geçti. Doktorun verdiği hicbir krem ise yaramadı. Geceleri buz koydum hep karnıma havluya sarıp. Kaşıntısını aliyo. Buz ve aleo vera jeli dışında bana iyi gelen bişey olmadı. Umarım bian önce geçerselam kızlar 34+3 günlük olduk göbeğim artık çatladı aşırı kaşınıyo burda bi arkadaşın da böyleydi ne yaptı nasıl oldu haberiniz var mı..dayanamıyorum kaşıntısına , çalışıyorum da çok zor oluyo elim hep göbeğimde..krem de fayda etmiyo..
selam kızlar 34+3 günlük olduk göbeğim artık çatladı aşırı kaşınıyo burda bi arkadaşın da böyleydi ne yaptı nasıl oldu haberiniz var mı..dayanamıyorum kaşıntısına , çalışıyorum da çok zor oluyo elim hep göbeğimde..krem de fayda etmiyo..
Maşallah canım bir tosun geliyor sanki hadi hayırlı olsun sıkıntı çıkmadığına sevindim darısı bana yarın kontrolüm varSelam kızlar. Kontrolüm vardı bugün. 34+5 im. Ama yine ileride 36+3 çıktı. 2913 grammiş. Boyu 38+0 yaziyor. Tansiyonum büyüğü 14 çıkınca idrar tahlili istedi protein varmi diye ama çok şükür çıkmadı. Heyecandan denildi. Onun dişinda 15 aralığa sezeryan günü verdi bakalım. Bi sonraki kontrol de 10 gün sonra gel dedi.
Valla evet canm tosuncuk sanirim. Maşallah diiym bende:) inşallahh sende iyi haberler alırsın yarın.Maşallah canım bir tosun geliyor sanki hadi hayırlı olsun sıkıntı çıkmadığına sevindim darısı bana yarın kontrolüm var
İnşallah canımValla evet canm tosuncuk sanirim. Maşallah diiym bende:) inşallahh sende iyi haberler alırsın yarın.
çok teşekkür ederim inşallah geçer benim de. cok gergin karnım cok da büyüdü ondan oldu diye düşünüyorum ama..yarın kontrolüm varBende isyan etmiştim burda kaşıntıdan canım. Geceleri çok ağladım uykusuz kaldım bu kaşıntı yüzünden. Aldo vera jeli iyi geldi çok. 2 hafta sürdü kaşıntı şuan geçti. Doktorun verdiği hicbir krem ise yaramadı. Geceleri buz koydum hep karnıma havluya sarıp. Kaşıntısını aliyo. Buz ve aleo vera jeli dışında bana iyi gelen bişey olmadı. Umarım bian önce geçer( o kadar iyi anlıyorum ki seni.
yarın söylerim dayanılacak gibi değil zaten..çok teşekkür ederim.Benimde oldu geçen haftalarda kaşınmaktan çatladı karnim yara oldu hep. Doktoruma söyledim gebelik kolestazindan şüphelendi kan tahlili yaptırdı bir şey çıkmadi. Alerji ilaci ve iki krem verdi geçti şükür. Kaşıntin şiddetliyse doktoruna söyle bence.
selam canım benim de 2 hafta önde cıkıyo su an 35 in içindeyim..sezeryan günü gelişim önde diye mi verdi?Valla evet canm tosuncuk sanirim. Maşallah diiym bende:) inşallahh sende iyi haberler alırsın yarın.
10.45te aldim kucagima prensesimi.Spinal oldum operasyon esnasinda hic bir sey hissetmedim.Ameliyat ekibide cok iyiydi muzik esliginde 30dk da bitti islem.Su an uyusma etkisi gecti biraz agrim var qma dayanilmicak gibi degil.
Maşallah canım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin10.45te aldim kucagima prensesimi.Spinal oldum operasyon esnasinda hic bir sey hissetmedim.Ameliyat ekibide cok iyiydi muzik esliginde 30dk da bitti islem.Su an uyusma etkisi gecti biraz agrim var qma dayanilmicak gibi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?