2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Dogru diyo aslinda cnm lohusa kadindan ikram beklenmez zaten cok oturulmaz ki. Bilemiyorum herkesin kendi tercihi ama su hamile halinizle bide yoruyosunuz kendinizi marketler pastaneler pasta borekle dolu ugrasmaya degmez bence.
Bende hiç birşey yapmadım aylar önce kendim için fasulye mantı bamya falan attım buzluğa vaktim olmazsa pratikten yemek için. Eşime de tarhana çorbası ve pilav yapmayı öğrettim kolaydan :)) kendimizi idare etsek yeter başkalarının karnını düşünemeyeceğim üzgünüm

Masallahhh kilosu guzelmis bir sorunda yokmus gozun aydin

Bende ayni attim buzluga yemeklik seyleri kolay olur diye kocama bi sogan dogra salca at desem olacak seyler en iyisi kendimizi dusunmek

Canım merdiven silen kadınlara sor kendileri gitmese giden tanıdıkları olur. Benim eşim öyle buldu. Biliyosun geçen hafta geldi Kadin çok güzel temizledi. Ben pek anlamam ama eşim fazla titizdir pek iş beğenmez. Ama ilk defa birinin işini beğendi ozellikle banyo temizliği konusunda takintilidir

ruhum_mavi . Canım en korktuğum şey doğum sonrası ağrı olayı. Çünkü benim ağrı kesici alerjim var 4 yıldır ağrı kesici kullanmam yasak aspirin dahil hic birini icemiyorum. Grip olunca grip ilaci dahi icmem yasak içlerinde agri kesici etken madde var diye. sadece parol icebiliyorum oda zaten bir işe yaramıyor.Doktorum uygun ağrı kesiciler var hastaneye veririz bilgi falan diyor ama bakalım sonumuz nasıl olacak.

Bende isyan etmiştim burda kaşıntıdan canım. Geceleri çok ağladım uykusuz kaldım bu kaşıntı yüzünden. Aldo vera jeli iyi geldi çok. 2 hafta sürdü kaşıntı şuan geçti. Doktorun verdiği hicbir krem ise yaramadı. Geceleri buz koydum hep karnıma havluya sarıp. Kaşıntısını aliyo. Buz ve aleo vera jeli dışında bana iyi gelen bişey olmadı. Umarım bian önce geçer ( o kadar iyi anlıyorum ki seni.

Benimde oldu geçen haftalarda kaşınmaktan çatladı karnim yara oldu hep. Doktoruma söyledim gebelik kolestazindan şüphelendi kan tahlili yaptırdı bir şey çıkmadi. Alerji ilaci ve iki krem verdi geçti şükür. Kaşıntin şiddetliyse doktoruna söyle bence.

Maşallah canım bir tosun geliyor sanki hadi hayırlı olsun sıkıntı çıkmadığına sevindim darısı bana yarın kontrolüm var

çok teşekkür ederim inşallah geçer benim de. cok gergin karnım cok da büyüdü ondan oldu diye düşünüyorum ama..yarın kontrolüm var

yarın söylerim dayanılacak gibi değil zaten..çok teşekkür ederim.

10.45te aldim kucagima prensesimi.Spinal oldum operasyon esnasinda hic bir sey hissetmedim.Ameliyat ekibide cok iyiydi muzik esliginde 30dk da bitti islem.Su an uyusma etkisi gecti biraz agrim var qma dayanilmicak gibi degil.
Maşallah canım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…