2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
10.45te aldim kucagima prensesimi.Spinal oldum operasyon esnasinda hic bir sey hissetmedim.Ameliyat ekibide cok iyiydi muzik esliginde 30dk da bitti islem.Su an uyusma etkisi gecti biraz agrim var qma dayanilmicak gibi degil.
Masallah Allah bağışlasın canım ❤

O kadar sancı serumdan sonra sezaryen olması da kötü olmuş ama hayırlısı tabi insan bilemiyor hangisinin daha iyi olacağını
Canim hic sanci cekmedim desem. Suni sanci verdiler ama agri falan hissetmedim. Suni sanciyi hissetmeyen insan olarak tarihe gectim. Acilmam da olmadi 1 gun bekledik baktik tik yok aldilar

Canim hic sanci cekmedim desem. Suni sanci verdiler ama agri falan hissetmedim. Suni sanciyi hissetmeyen insan olarak tarihe gectim. Acilmam da olmadi 1 gun bekledik baktik tik yok aldilar
Senin doğum maceran çok ilginç yaa bunu da öğrenmiş oldum anlatırım artık :))

çok teşekkür ederim inşallah geçer benim de. cok gergin karnım cok da büyüdü ondan oldu diye düşünüyorum ama..yarın kontrolüm var
Sen yine doktoruna söyle bi kan testi yaptır nolur nolmaz. Ama büyük ihtimal gerilmekten oluyo. Aldo verayi ortadan kes sür karnına hemen kuruyo zaten sonra da üzerine nemlendirici sürersin gerdiriyo çünkü. Ben göbeğim açık gezdim hep üzerine tişört değdiğinde deli gibi kaşınıyodu. Gece de kasindiginda buz torbası öneririm yoksa kötü oluyo

Kızlar aranızda genel anesteziyle sezeryan olan var mı?kaç saat sürdü ayılmanız ve sonrasında bebeği emzirmek için hemen ayılabildiniz mi?

10.45te aldim kucagima prensesimi.Spinal oldum operasyon esnasinda hic bir sey hissetmedim.Ameliyat ekibide cok iyiydi muzik esliginde 30dk da bitti islem.Su an uyusma etkisi gecti biraz agrim var qma dayanilmicak gibi degil.
Gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini.

Kızlar aranızda genel anesteziyle sezeryan olan var mı?kaç saat sürdü ayılmanız ve sonrasında bebeği emzirmek için hemen ayılabildiniz mi?
Canım ben sabah 6.30da girdim 6.50de yavrum doğdu 7de ben ciktim ben çabuk ayildim odaya geçtim 10dakikaya bebeğimi getirdiler ve hemen emzirdim

Yeni dogum yapmış arkadaşlar
Spinal anestezili sezeryan olunca agrı hissi degil de doktorun eli çekiştirmw falan hissediliyormuş bu dogrumu hala ben buna kafayı takıyorum ya bundan dolayı dogumdan korkuyorum

Canım ben sabah 6.30da girdim 6.50de yavrum doğdu 7de ben ciktim ben çabuk ayildim odaya geçtim 10dakikaya bebeğimi getirdiler ve hemen emzirdim
Anladım cnm isterdim ilk ben göreyim ama sanırım ilk bebeği odaya götürüyorlar inş sıkıntı olmadan geçer de pek önemli değil artık hemen görmemek

Anladım cnm isterdim ilk ben göreyim ama sanırım ilk bebeği odaya götürüyorlar inş sıkıntı olmadan geçer de pek önemli değil artık hemen görmemek
Sanırım hepimiz bu konuya takılıyoruz bende ilk görmek istiyorum bebegimi benden önce götürmesinler odaya rica edicem hemşirelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…