- 7 Haziran 2012
- 2.106
- 2.369
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.421
Kalp atışınıda duyman içindir belkideİnşallah ya benim doktor çok ileri zamana verdi daha 10 gün var meraktan çatlıyorum.hergün içim içimi yiyor.çünkü antibiyotikte kullanmıştım gebeliğimi bilmeden
Sana az kalmis canim kac haftalık oldunuz insallah guzel haberlerle gelirsin insanin kalbi duracak gibi oluyor heycandan.Benim bugün 16.20de. çok heyecanlıyım.
Oh çok sevindim canım, çok şükürAynen cnm çok sağol eşimde bende çok rahatladk sende mi kullanysn günde iki kez iççekmişim ben sendemi ole içysn
Canım öncelikle geçmiş olsun. Fitil olarak alınca da uzanmak gerekiyor... Yoksa gerisin geri geliyor ilaç zaten... Fitil olarak alınca da sersemleştiriyor, kötü etki ediyor bu arada. Geri gelince ilaç işe de yaramaz... Yutman daha sağlıklı olabilir. Ben de bir aydır günde 200mglık 3 tane kullanıyorum. Zor ama bebişi riske sokmamak için kullanmamız lazım...Kızlar bende de lekelenme başladı sabah peceteye cıktı çok azcik pembemsi leke hemen doktorumu aradım perşembe günü gidicem ama çok tedirginim günde 3 progestan iç dedi 200 mg bi tane içtim manyağa döndüm aynı ilacı mi fitil olarak koyuyorsunuz ben bu halde çalışamam ağızdan alirsam
Cnm pozitif oluyorum inanyrmdum birşey olmadgna gittim dr da dedi kese iyi dedi:) çoksağol cnm inş halen kahverengi akıntı var inş keselir bunilaç işe yaryr deme:)Oh çok sevindim canım, çok şükür
Progestan da şifa olsun, ben günde 600mg kullanıyorum. Hiçbir şey olmaz 200mgdan korkma sakın, pozitif düşünmeye devam
İşe yarıyor yarıyor. Hatta beni sersemlettiğinde diyorum, işe yaradığını anlıyorum en azından diyeCnm pozitif oluyorum inanyrmdum birşey olmadgna gittim dr da dedi kese iyi dedi:) çoksağol cnm inş halen kahverengi akıntı var inş keselir bunilaç işe yaryr deme:)
Gozun aydin cnm benim bende alttan aliorum o ilaci son 4 adet kaldi bazen bas dönmesi uyku yapio hazirlikli ol korkma ama alisiosun aldikca etki etmiyor artik.Cnm pozitif oluyorum inanyrmdum birşey olmadgna gittim dr da dedi kese iyi dedi:) çoksağol cnm inş halen kahverengi akıntı var inş keselir bunilaç işe yaryr deme:)
He iyiymiş o zamanİşe yarıyor yarıyor. Hatta beni sersemlettiğinde diyorum, işe yaradığını anlıyorum en azından diye
merhabalar kızlar....mide bulantılarınız basladı mı? benım 3 gündür sabah aksam sürekli bi bulantı var ne yesem içsem gecmiyor
Alla alla ilaç olarak kullanmk iyi değil mi cnm ?Gozun aydin cnm benim bende alttan aliorum o ilaci son 4 adet kaldi bazen bas dönmesi uyku yapio hazirlikli ol korkma ama alisiosun aldikca etki etmiyor artik.
Hoşgeldn cnm doğumumuz aynı gün:)Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım
Hic bir farki yok canim benimki alttan dedi oyle yaptim iki türlüde aliniyor cok etkili bir ilac hemen ise yarar.Alla alla ilaç olarak kullanmk iyi değil mi cnm ?
Tahmini olarak söyleyin 6+6. Ama bugün daha net olur heralde. Dediğim gibi son adet tarihi hatırlamıyorum çünkü. Sen ne zaman gidiyorsun kalp atışı için ?Sana az kalmis canim kac haftalık oldunuz insallah guzel haberlerle gelirsin insanin kalbi duracak gibi oluyor heycandan.
Cok sevindim canim gozun aydin insallah hayirlisi ile kalp atisini da duyarsinKızlar gittim çok şükür çok rahatladım karında gözüktü miniğim ben gözükmez sanıyordum dr dedi güzel ilerliyor kesende iyi dedi progestan ilacını verdi bana dinlenmemi söledi çok rahatladım kızlar@Partk @zeynepnahitt @Phoenix_32 @married_woman @sezson
Ayy inş cnm uzanyrm bende dinlenyrm inş düzelr gidrr bu kahverengi akıntı:)birde kalp atşlarnı duysak rabbimin izniylr inş iyice rahatlarız dr 5 haftalk dedi uyumlu herlde kesem adet günmleHic bir farki yok canim benimki alttan dedi oyle yaptim iki türlüde aliniyor cok etkili bir ilac hemen ise yarar.
Sağol kuzum inşCok sevindim canim gozun aydin insallah hayirlisi ile kalp atisini da duyarsin
Hoşbulduk :) daha kese falan görmedim bu cuma gidicem . Benim ki zor elde edilmiş bir hamilelik. Tüp bebek ile bulduk bir sürü ilaç kullanıyorum mide yanmasından başka belirtim yok bazen korkuyorumHoşgeldn cnm doğumumuz aynı gün:)
Senn adna sevndm cnm inş sağlıklı hamileliğin olur inş görrsn karnda görnmezse vajnadan söle kesn görrsn ben öle yaptm gördm bgnde karndan gördm yükselmş değerm şükür:)Hoşbulduk :) daha kese falan görmedim bu cuma gidicem . Benim ki zor elde edilmiş bir hamilelik. Tüp bebek ile bulduk bir sürü ilaç kullanıyorum mide yanmasından başka belirtim yok bazen korkuyorum
Olsunda canm sıkıntı değil daha önümde bir ay var şimdiden sabredemyrm napcm bilmyrm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?