2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynen cnm çok sağol eşimde bende çok rahatladk sende mi kullanysn günde iki kez iççekmişim ben sendemi ole içysn
Oh çok sevindim canım, çok şükür
Progestan da şifa olsun, ben günde 600mg kullanıyorum. Hiçbir şey olmaz 200mgdan korkma sakın, pozitif düşünmeye devam

Canım öncelikle geçmiş olsun. Fitil olarak alınca da uzanmak gerekiyor... Yoksa gerisin geri geliyor ilaç zaten... Fitil olarak alınca da sersemleştiriyor, kötü etki ediyor bu arada. Geri gelince ilaç işe de yaramaz... Yutman daha sağlıklı olabilir. Ben de bir aydır günde 200mglık 3 tane kullanıyorum. Zor ama bebişi riske sokmamak için kullanmamız lazım...

Oh çok sevindim canım, çok şükür
Progestan da şifa olsun, ben günde 600mg kullanıyorum. Hiçbir şey olmaz 200mgdan korkma sakın, pozitif düşünmeye devam
Cnm pozitif oluyorum inanyrmdum birşey olmadgna gittim dr da dedi kese iyi dedi:) çoksağol cnm inş halen kahverengi akıntı var inş keselir bunilaç işe yaryr deme:)

Cnm pozitif oluyorum inanyrmdum birşey olmadgna gittim dr da dedi kese iyi dedi:) çoksağol cnm inş halen kahverengi akıntı var inş keselir bunilaç işe yaryr deme:)
Gozun aydin cnm benim bende alttan aliorum o ilaci son 4 adet kaldi bazen bas dönmesi uyku yapio hazirlikli ol korkma ama alisiosun aldikca etki etmiyor artik.

merhabalar kızlar....mide bulantılarınız basladı mı? benım 3 gündür sabah aksam sürekli bi bulantı var ne yesem içsem gecmiyor

Benim de 4 gündür başladı canım aç tok farketmiyor sürekli bulanıyor.Sürekli kuru ekmek yiyorum o biraz geçiriyor bulantıyı .Gece bulantıdan uyuyamıyorm,sabah bulantıya uyanıyorum.Kusma yok ama sürekli bulantı ve öğürme var.

Sana az kalmis canim kac haftalık oldunuz insallah guzel haberlerle gelirsin insanin kalbi duracak gibi oluyor heycandan.
Tahmini olarak söyleyin 6+6. Ama bugün daha net olur heralde. Dediğim gibi son adet tarihi hatırlamıyorum çünkü. Sen ne zaman gidiyorsun kalp atışı için ?

Hic bir farki yok canim benimki alttan dedi oyle yaptim iki türlüde aliniyor cok etkili bir ilac hemen ise yarar.
Ayy inş cnm uzanyrm bende dinlenyrm inş düzelr gidrr bu kahverengi akıntı:)birde kalp atşlarnı duysak rabbimin izniylr inş iyice rahatlarız dr 5 haftalk dedi uyumlu herlde kesem adet günmle

Hoşbulduk :) daha kese falan görmedim bu cuma gidicem . Benim ki zor elde edilmiş bir hamilelik. Tüp bebek ile bulduk bir sürü ilaç kullanıyorum mide yanmasından başka belirtim yok bazen korkuyorum
Senn adna sevndm cnm inş sağlıklı hamileliğin olur inş görrsn karnda görnmezse vajnadan söle kesn görrsn ben öle yaptm gördm bgnde karndan gördm yükselmş değerm şükür:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…