2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben kızımı emzirirken lansinoh falan fayda etmemişti ayva jölesini yapıp sürdüm ve iyileşti göğüs uçlarım bepantholün onarıcı kremleride işe yarıyor bu arada..

Bebek çıkana kadar dayanmaya çalışırım ama dikiş atma bölümü gelince sakinleştirsinler öyle derim konuşurm artık çok sagol

bizim de bugün kontrolümüz vardı çok şükür her şey yolunda 2700gr olmuş 48cm de boyu var..ama daha ultrasonla bakmadan doktor uzanırken aa bu aşağıda dedi eliyle üstten muayene etti evet dedi aşağıda.ultrasonla da teyit etti durumu..ayakta kalma fazla sakın 2 haftadan önce doğurmaya çalışma bulunduğumuz yerde yeni doğan yoğun bakımı yok dedi sıkıntı olur dedi..eşim diyordu karnın aşağıda diye de inanmıyordum doğruymuş meğer

Bizde de doğunca zemzem suyu ve hurma verilir bebeğe.sdece dudaklarını islatiyorlar.ben de umreden getirmistim hastane cantama koydum ;-)
Evet hurmayı anne çiğner parmağıyla ufacık damağına değdirilir :) bende yapıcam inşallah sünnet çünkü. Emzirmeden önce yapılıyor diye biliyorum

Dikkat et o zaman canım hareketlerine gelmesin erkenden. Ama kilosu boyu maşallah büyümüş

Yapma sakin canim. Bu kadar getirdin sonunu da getir sağlıcakla al kucağına. Ayrıca gelenler de bir zahmet temizliğine pisliğine bakacaksa hiç gelmesin misafir falan. Durumun ortada. Al birini genel yaptır olduğu kadar. Strese de girme şu son günlerinde. T3mizlijten daha önemli değil bebislerimiz

Saldim cayira mevlam kayira cnm dip kose temizligim olmadi maalesef. Yapcak bisey yok pislikten kokcak durumda degiliz en azindan.
Ben detaya girmeden silme süpürme toz alma işleri dışında ekstraya girmiyorum. Halılarımı yıkatmiştım. Boya badana yaptırdım. Evi de derli toplu tutmaya çalışıyorum aniden bisey olursa diye uyarıyorum eşimi de. Daha ne olsun ki

Bizde de doğunca zemzem suyu ve hurma verilir bebeğe.sdece dudaklarını islatiyorlar.ben de umreden getirmistim hastane cantama koydum ;-)
Hurmayı bebeğe nasıl veriyorsunuz herhalde ağzına sürüyorsunuzdur benim annem de kabızlık olmasın ilk kakasını rahat atsın gaz olmasın diye veriyormuş tutturmuş bu bebeğe de verecem diye ben vermem dedikçe verecem diyo kesin ben görmeden verecektir annem baya inat

oo hem de bebege senden gizli vermesin de cnm dikka et.
Cnm kesin ben den gizli verecektir kundak işini ben hallederim de ama şekerli suyu görmeden verirse birşey diyemem kv olsa anne karışma ben istemiyorum desem karışmazdı herhalde ama annem öyle değil kendi bildiğini yapıyor napalım artık verirse de yapacak birşey yok bu arada cnm bugün kontrolüm vardı dr genel alacam dedi ben de tamam dedim ben temizlik için de kadını çağırdım ama ev çok dağınık bir toparlayabilsem tam gün alayım dedim kadını ne pahallı olmuş ya 170 istiyordu zar zor 150 indirdim ama şimdilik bir daha gelirse 170 isteyecekmiş ben kimsenin işini de beğenmeyen biriyim arkasından yapmam inş zaten oturup zor kalkıyorum dolabımı bile yapamadım bir ay önce ne güzel evi sil süpür yapıyordum şimdi bir süpürge yaptım belim çatladı valla iyice ağırlaştık demekki sen de aşırı ağır olmadan bitir bütün işini benim gibi sona bırakma cnm

Yeni dogum yapmış arkadaşlar
Spinal anestezili sezeryan olunca agrı hissi degil de doktorun eli çekiştirmw falan hissediliyormuş bu dogrumu hala ben buna kafayı takıyorum ya bundan dolayı dogumdan korkuyorum
Canım bana iğne vuruldu uyuştu. Sonra karnımda kıpırtı hissettim. ben tentürdiyot sürülüyor sandım bebek sesi geldi:) bebeğimi yanıma verdiler dikişleri falan hissetmedim bebekğe bakıcam diye. Sonra aldılar temizlediler giydirdiler eşime verdiler bebeği. Ben de arkasından çıktım.

Canım spinalde eşin girebildi mi Doğuma bende eşim yanımda olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…