2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bu kasilmalar bir anda 5 dakikada bir olamaz degil mi? Oncesinde yarim saatte bir falan gelmesi, sonra giderek dusmesi gerekiyor?
Duyduklarimda evet once 10-15 dkda bi oluyor ama düzenli bi sancıysa kesinlikle ihmale gelmemeli derim. zaten senin nstde sancı çıkıyordu yerinde olsam giderdim doktora yada arayip sor

Duyduklarimda evet once 10-15 dkda bi oluyor ama düzenli bi sancıysa kesinlikle ihmale gelmemeli derim. zaten senin nstde sancı çıkıyordu yerinde olsam giderdim doktora yada arayip sor
Simdi duzensize dondu neyse ki. Gunluk zaten surekli bir kasilma ve sanci halindeyim de ilk defa boyle guclu ve pes pese hissettim. Dogumlar oldukca da kendimi daha bi dinler oldum

Buda çok mantıklı geldi ama kremlerle emziren bir sürü anne var. Başta benim annem iki çocuğunuda 2 yıl emzirdi. Bence genelleme yapmak yanlış oluyor böyle şeylerde. Arkadaşım krem kullanmadı hiç tutmadı memeyi iki ay zorla emzirdi sonra tamamen bıraktı bebeği

Bende o yüzden doğumdan sonra almayı düşündüm kremi eger başedemezsem yaralarla mecbur alcam ama süt işe yararsa almam dedim

Reactions: 114
Benim annemin yontem bu. Her seye sut diyor. Yaraya sutunu sur, bebegin burnu tikanirsa sutunu damlat. Ne mubarek seymis bu sut

Kendini yorma fazla ondan da kasılmaların oluyordur ayakta çok kalmakta etkiliyor ben bi kahvaltı hazırlıyorum onda bile yoruluyorum yemek yaparken de kaç kez otur kalk yapıyorum sen de oturarak yap çoğu işini ben siğara böreği sardım attım buzluğa ama çok değil az yaptım bizimkiler gelince yaparlar artık pasta filan neyseki yemeğe gelen pek olmayacak kimse onunla uğraşamaz şimdi temizlik için de yavaş yavaş yapmaya çalış çok yormadan kendini ben göğüs pompası almadım cnm ya ikinci el alacaktım ben de vazgeçtim şimdilik duruma göre alırım yada almam göğüs Kalkan’ı da almadım daha sadece lansinoh krem almıştım dediğin gibi çok pahallı ben aldığım zaman indirimdeydi 10 mg 20 tl almıştım minnacık birşey ya bi iki kere sürdüm şimdi vazelin sürüyorum temizliği de ben yapabilsem yavaş yavaş yapardım da yapamıyorum ya hemen yoruluyorum bugün dr gittik geldik sanki bir sürü iş yapmışım gibi yoruldum bi valizim hazır onun dışında hiç birşey hazır değil bu hafta bitse de temizlik rahat etsem artık bebeğin yatağını bile kurmadık daha temizlik bitsin onu da kuralım artık iyi ki havalar soğuk kapı pencere kapalı yoksa hemen toz oluyor sürekli sil süpür lazım oluyor temizlik gözümde öyle büyümüş ki takatim yok bir yerden başlamaya
Aynen dediğin gibi bırakacam annem verecek illa ki belki dediği gibi iyi geliyordur napalım :)

Ah kızlar ah hiçbirşey onun bunun demesiyle olmuyor başına gelince o acıyı çekmemek için herşeyi sürüyorsun bebeyi falan düşünmüyorsun koyduk soğanlarımı jelatini sardık oh mis :))))

Evet kasik agrisi vardi hafiften ve nefesim daraldi, cok sancili diyemem ama cok rahatsiz edici oldugu icin yerimden kalkamadim bile
Bende doğum sancısını ayırt ederbilirmiyim diye düşünüyorumda herkes anlarsın tabi nefesini keser hareket edemezsin falan diyorlar. Ama şuan ben yalancı kasılmalarımda falan hareket edebiliyorum acı eşiğim yüksektir ağrılı şeylerde çünkü. Neyse yaşayıp görücez artık

Cnm şimdiden mi yapılıyor yoksa Doğum yapacağın gün mü ben de yapayım

Anne sütü her derde deva deniyor da kazın ayağı her zaman öyle değil, oğlum yeni doğduğunda gözünde çapaklanma oluyordu anne sütü ile sil dediler yaptık daha beter oldu doktor anne sütü mü sürdünüz demişti. Meme ucu çatlağına hep sürdüm hiç fayda göremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…