- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.281
Duyduklarimda evet once 10-15 dkda bi oluyor ama düzenli bi sancıysa kesinlikle ihmale gelmemeli derim. zaten senin nstde sancı çıkıyordu yerinde olsam giderdim doktora yada arayip sorBu kasilmalar bir anda 5 dakikada bir olamaz degil mi? Oncesinde yarim saatte bir falan gelmesi, sonra giderek dusmesi gerekiyor?
Simdi duzensize dondu neyse ki. Gunluk zaten surekli bir kasilma ve sanci halindeyim de ilk defa boyle guclu ve pes pese hissettim. Dogumlar oldukca da kendimi daha bi dinler oldumDuyduklarimda evet once 10-15 dkda bi oluyor ama düzenli bi sancıysa kesinlikle ihmale gelmemeli derim. zaten senin nstde sancı çıkıyordu yerinde olsam giderdim doktora yada arayip sor
Buda çok mantıklı geldi ama kremlerle emziren bir sürü anne var. Başta benim annem iki çocuğunuda 2 yıl emzirdi. Bence genelleme yapmak yanlış oluyor böyle şeylerde. Arkadaşım krem kullanmadı hiç tutmadı memeyi iki ay zorla emzirdi sonra tamamen bıraktı bebeğiKizlar bugün başka bir uygulamanın forumunda okudum göğüs ucu kremleriyle ilgili hemşireler kremlerin meme reddinin en buyük sebebi oldugunu, anne teninin kokusunu bozdugunu falan söylemişler.en iyi iyilestirici etki emdikten sonra süt damlatmak oldugunu söylemisler. Siz ne düsunüyosunuz
Canım sancılar nefes kesen şekildemiydi ?Simdi duzensize dondu neyse ki. Gunluk zaten surekli bir kasilma ve sanci halindeyim de ilk defa boyle guclu ve pes pese hissettim. Dogumlar oldukca da kendimi daha bi dinler oldum
Iyi bari sevindim bende öyle her sancım oldugunda saate bakiyorum :)Simdi duzensize dondu neyse ki. Gunluk zaten surekli bir kasilma ve sanci halindeyim de ilk defa boyle guclu ve pes pese hissettim. Dogumlar oldukca da kendimi daha bi dinler oldum
Evet kasik agrisi vardi hafiften ve nefesim daraldi, cok sancili diyemem ama cok rahatsiz edici oldugu icin yerimden kalkamadim bileCanım sancılar nefes kesen şekildemiydi ?
Bende o yüzden doğumdan sonra almayı düşündüm kremi eger başedemezsem yaralarla mecbur alcam ama süt işe yararsa almam dedimBuda çok mantıklı geldi ama kremlerle emziren bir sürü anne var. Başta benim annem iki çocuğunuda 2 yıl emzirdi. Bence genelleme yapmak yanlış oluyor böyle şeylerde. Arkadaşım krem kullanmadı hiç tutmadı memeyi iki ay zorla emzirdi sonra tamamen bıraktı bebeği
Örgüyü fazlamı kaçırdın yoksaEvet kasik agrisi vardi hafiften ve nefesim daraldi, cok sancili diyemem ama cok rahatsiz edici oldugu icin yerimden kalkamadim bile
Benim annemin yontem bu. Her seye sut diyor. Yaraya sutunu sur, bebegin burnu tikanirsa sutunu damlat. Ne mubarek seymis bu sutKizlar bugün başka bir uygulamanın forumunda okudum göğüs ucu kremleriyle ilgili hemşireler kremlerin meme reddinin en buyük sebebi oldugunu, anne teninin kokusunu bozdugunu falan söylemişler.en iyi iyilestirici etki emdikten sonra süt damlatmak oldugunu söylemisler. Siz ne düsunüyosunuz
Aslinda cok bos bir gundu nerdeyse hicbisey yapmadim :) bir ara cikip bi yarim saat yurudum o kadarÖrgüyü fazlamı kaçırdın yoksa
Kendini yorma fazla ondan da kasılmaların oluyordur ayakta çok kalmakta etkiliyor ben bi kahvaltı hazırlıyorum onda bile yoruluyorum yemek yaparken de kaç kez otur kalk yapıyorum sen de oturarak yap çoğu işini ben siğara böreği sardım attım buzluğa ama çok değil az yaptım bizimkiler gelince yaparlar artık pasta filan neyseki yemeğe gelen pek olmayacak kimse onunla uğraşamaz şimdi temizlik için de yavaş yavaş yapmaya çalış çok yormadan kendini ben göğüs pompası almadım cnm ya ikinci el alacaktım ben de vazgeçtim şimdilik duruma göre alırım yada almam göğüs Kalkan’ı da almadım daha sadece lansinoh krem almıştım dediğin gibi çok pahallı ben aldığım zaman indirimdeydi 10 mg 20 tl almıştım minnacık birşey ya bi iki kere sürdüm şimdi vazelin sürüyorum temizliği de ben yapabilsem yavaş yavaş yapardım da yapamıyorum ya hemen yoruluyorum bugün dr gittik geldik sanki bir sürü iş yapmışım gibi yoruldum bi valizim hazır onun dışında hiç birşey hazır değil bu hafta bitse de temizlik rahat etsem artık bebeğin yatağını bile kurmadık daha temizlik bitsin onu da kuralım artık iyi ki havalar soğuk kapı pencere kapalı yoksa hemen toz oluyor sürekli sil süpür lazım oluyor temizlik gözümde öyle büyümüş ki takatim yok bir yerden başlamayahic sorma valla napcam bilmiyorum annemle yapicam heralde.annem gelmeden camlari silerim esime perdeleri taktiririm.bugun sogara böregi sarip aticam.bugun gogus pompasini yikicaktim bi yemek yaptik yoruldum gozumde buyudu.neyseki yarinim yemegi hazir o yjzdem yarina biraktim onu.diger gunler de kurabiyeleri yapicam bi gun tatli bi gun tuzlu yaparim.
ama evi kaldiramicam hic gucum yok gozum de kesmiyo iki tencere yemek yaptim sanki saatlerce ayaktaydim cok asiei yoruldum uyku bastirdi.
annemle yaparim artik gaza gelirim annemle yaparsam.
bugun de kasilmam cok fazla 2 3 gundur magnezyumu almiyordum aliyim bari.
gogus kremini de bi eczaneden aldim dun ıncıa diye bi marka tamamen dogal dediler.lansinoh 10 mg 35 tldyi aldigim 30 mg 40 tlydi.30 mg bile gorunce o ne ya minicik dedimnese ilk bi deneyim de
ayva cekirdegiyle jeli ben de yapicam.
bi ates olcerimiz kaldi onu acele etmiyorum alicam ebebekten indirim gelince.
gogus kalkanini da duruma gore alicam artik simdi fiyati 100 kusur olmus.70 e pahaki derken.bakalim ne zmn indirime girerse artik.
halilari da millet bi gelsin gitsin oyle vericem yikamaya simdi gerek duymuyorum annem kaynanamlar gelcek missfirler gel git yapcak kirlencek zaten.herkes bi gidince vericem.
cnm sen de annene dedin yine de veriyo sekerli suyu bi kerelik vercek heralde.birak versin madem bi kerelik.sonra sen kafana gore buyutursun zaten.cok karismasalar keske
Bende doğum sancısını ayırt ederbilirmiyim diye düşünüyorumda herkes anlarsın tabi nefesini keser hareket edemezsin falan diyorlar. Ama şuan ben yalancı kasılmalarımda falan hareket edebiliyorum acı eşiğim yüksektir ağrılı şeylerde çünkü. Neyse yaşayıp görücez artıkEvet kasik agrisi vardi hafiften ve nefesim daraldi, cok sancili diyemem ama cok rahatsiz edici oldugu icin yerimden kalkamadim bile
Sanırım siz de sarılık olmasın diye veriyorsunuz belki de mantıklıdır bakalım verecek annem inş hepimizin sağlıklı olur yavrularıHurma vermiyoruz tabiki şeker içeriyor sonuçta. Damağına tırnak ucu kadar aromasından değdiriyorsun o kadar :)
Anladım cnm demekki o da iyi geliyor ki veriyorlarSadece dudaklarına sürüyorlar cnm
Tıp ta artık süt olarak değil doku olarak kabul ediliyor zaten :)) çok önem taşıyorBenim annemin yontem bu. Her seye sut diyor. Yaraya sutunu sur, bebegin burnu tikanirsa sutunu damlat. Ne mubarek seymis bu sut
Yok ben tamamen sünnet diye değdireceğim :) amin canım inşallahSanırım siz de sarılık olmasın diye veriyorsunuz belki de mantıklıdır bakalım verecek annem inş hepimizin sağlıklı olur yavruları
Cnm şimdiden mi yapılıyor yoksa Doğum yapacağın gün mü ben de yapayımKızlar annem iki tane küçük soğanı soydu ocağa koydu altı en kısıkta közlüyor onları göğüs uçlarıma koyacakmışım yanmayacak kadar ılıyınca sabaha kadar duracakmış eskiden böyle yapardık biz yara görmedik hiç diyor 6 kız kardeş annemler ne varsa eskilerden var sesimi çıkarmadım kabul ettim
Son ay yapardık diyor ama doğumum istediğim gibi zamanında olursa Doğumdan bir gün önce yine yapıcaz bir küçük soğan yeterli közleyip ikiye keseceksinCnm şimdiden mi yapılıyor yoksa Doğum yapacağın gün mü ben de yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?