2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
hic sorma valla napcam bilmiyorum annemle yapicam heralde.annem gelmeden camlari silerim esime perdeleri taktiririm.bugun sogara böregi sarip aticam.bugun gogus pompasini yikicaktim bi yemek yaptik yoruldum gozumde buyudu.neyseki yarinim yemegi hazir o yjzdem yarina biraktim onu.diger gunler de kurabiyeleri yapicam bi gun tatli bi gun tuzlu yaparim.
ama evi kaldiramicam hic gucum yok gozum de kesmiyo iki tencere yemek yaptim sanki saatlerce ayaktaydim cok asiei yoruldum uyku bastirdi.
annemle yaparim artik gaza gelirim annemle yaparsam.
bugun de kasilmam cok fazla 2 3 gundur magnezyumu almiyordum aliyim bari.
gogus kremini de bi eczaneden aldim dun ıncıa diye bi marka tamamen dogal dediler.lansinoh 10 mg 35 tldyi aldigim 30 mg 40 tlydi.30 mg bile gorunce o ne ya minicik dedim nese ilk bi deneyim de
ayva cekirdegiyle jeli ben de yapicam.
bi ates olcerimiz kaldi onu acele etmiyorum alicam ebebekten indirim gelince.
gogus kalkanini da duruma gore alicam artik simdi fiyati 100 kusur olmus.70 e pahaki derken.bakalim ne zmn indirime girerse artik.
halilari da millet bi gelsin gitsin oyle vericem yikamaya simdi gerek duymuyorum annem kaynanamlar gelcek missfirler gel git yapcak kirlencek zaten.herkes bi gidince vericem.
cnm sen de annene dedin yine de veriyo sekerli suyu bi kerelik vercek heralde.birak versin madem bi kerelik.sonra sen kafana gore buyutursun zaten.cok karismasalar keske

Bu kasilmalar bir anda 5 dakikada bir olamaz degil mi? Oncesinde yarim saatte bir falan gelmesi, sonra giderek dusmesi gerekiyor?

Hurma vermiyoruz tabiki şeker içeriyor sonuçta. Damağına tırnak ucu kadar aromasından değdiriyorsun o kadar :)

Sadece dudaklarına sürüyorlar cnm

Evet hurmayı anne çiğner parmağıyla ufacık damağına değdirilir :) bende yapıcam inşallah sünnet çünkü. Emzirmeden önce yapılıyor diye biliyorum
Çiğneme ağza koyma yok sanırım bizde canım dudaklarına sürüyorlar diye biliyorum

Reactions: 114
Evet hurmayı anne çiğner parmağıyla ufacık damağına değdirilir :) bende yapıcam inşallah sünnet çünkü. Emzirmeden önce yapılıyor diye biliyorum
Bizimkilerde şekerli su surelim sarılık olmasin diye dediler bende hurma surelim bari hem en azindan meyve şekeri olmus olur hemde sünneti uygularız diye düsundüm :)

Kızlar annem iki tane küçük soğanı soydu ocağa koydu altı en kısıkta közlüyor onları göğüs uçlarıma koyacakmışım yanmayacak kadar ılıyınca sabaha kadar duracakmış eskiden böyle yapardık biz yara görmedik hiç diyor 6 kız kardeş annemler ne varsa eskilerden var sesimi çıkarmadım kabul ettim

Ben inanıyorum bu tecrübelere :)

Kizlar bugün başka bir uygulamanın forumunda okudum göğüs ucu kremleriyle ilgili hemşireler kremlerin meme reddinin en buyük sebebi oldugunu, anne teninin kokusunu bozdugunu falan söylemişler.en iyi iyilestirici etki emdikten sonra süt damlatmak oldugunu söylemisler. Siz ne düsunüyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…