- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.261
Benimki bayılır galiba sanmıyorum durabileceğiniÇektiğimiz acıyı görmeleri iyi olurdu soracağım doktoruma inşallah alırlar eşimi.
Bende istiyordum esim girsin diye de doktor artik yasaklamis bayilan cok olmus bide onlarla ugrasiyoruz diyoÇektiğimiz acıyı görmeleri iyi olurdu soracağım doktoruma inşallah alırlar eşimi.
Anladım olsun şimdi iyisinizdir inş
Benimki bayılır galiba sanmıyorum durabileceğini
Bende istiyordum esim girsin diye de doktor artik yasaklamis bayilan cok olmus bide onlarla ugrasiyoruz diyo
İyi ozman rabbim sağlık versin bebişine sanaÇok şükür evimizdeyiz bakalım yiyoruz içiyoruz yatıyoruz hayırlısıyla darısı sizleri olsun ☺
Amin cnm bizde minikleri bekliyoruz artk fotoda ne kadr tatli masallh ona opuyrm bebeginiÇok şükür evimizdeyiz bakalım yiyoruz içiyoruz yatıyoruz hayırlısıyla darısı sizleri olsun ☺
hic sorma valla napcam bilmiyorum annemle yapicam heralde.annem gelmeden camlari silerim esime perdeleri taktiririm.bugun sogara böregi sarip aticam.bugun gogus pompasini yikicaktim bi yemek yaptik yoruldum gozumde buyudu.neyseki yarinim yemegi hazir o yjzdem yarina biraktim onu.diger gunler de kurabiyeleri yapicam bi gun tatli bi gun tuzlu yaparim.Cnm kesin ben den gizli verecektir kundak işini ben hallederim de ama şekerli suyu görmeden verirse birşey diyemem kv olsa anne karışma ben istemiyorum desem karışmazdı herhalde ama annem öyle değil kendi bildiğini yapıyor napalım artık verirse de yapacak birşey yok bu arada cnm bugün kontrolüm vardı dr genel alacam dedi ben de tamam dedim ben temizlik için de kadını çağırdım ama ev çok dağınık bir toparlayabilsem tam gün alayım dedim kadını ne pahallı olmuş ya 170 istiyordu zar zor 150 indirdim ama şimdilik bir daha gelirse 170 isteyecekmiş ben kimsenin işini de beğenmeyen biriyim arkasından yapmam inş zaten oturup zor kalkıyorum dolabımı bile yapamadım bir ay önce ne güzel evi sil süpür yapıyordum şimdi bir süpürge yaptım belim çatladı valla iyice ağırlaştık demekki sen de aşırı ağır olmadan bitir bütün işini benim gibi sona bırakma cnm
Hurma vermiyoruz tabiki şeker içeriyor sonuçta. Damağına tırnak ucu kadar aromasından değdiriyorsun o kadar :)Hurmayı bebeğe nasıl veriyorsunuz herhalde ağzına sürüyorsunuzdur benim annem de kabızlık olmasın ilk kakasını rahat atsın gaz olmasın diye veriyormuş tutturmuş bu bebeğe de verecem diye ben vermem dedikçe verecem diyo kesin ben görmeden verecektir annem baya inat
15 dk 10 dk sonra 5 en son 4 diye biliyorum. 15 dk da birinde öncesi vardır muhakkakBu kasilmalar bir anda 5 dakikada bir olamaz degil mi? Oncesinde yarim saatte bir falan gelmesi, sonra giderek dusmesi gerekiyor?
Sadece dudaklarına sürüyorlar cnmHurmayı bebeğe nasıl veriyorsunuz herhalde ağzına sürüyorsunuzdur benim annem de kabızlık olmasın ilk kakasını rahat atsın gaz olmasın diye veriyormuş tutturmuş bu bebeğe de verecem diye ben vermem dedikçe verecem diyo kesin ben görmeden verecektir annem baya inat
Çiğneme ağza koyma yok sanırım bizde canım dudaklarına sürüyorlar diye biliyorumEvet hurmayı anne çiğner parmağıyla ufacık damağına değdirilir :) bende yapıcam inşallah sünnet çünkü. Emzirmeden önce yapılıyor diye biliyorum
Bizimkilerde şekerli su surelim sarılık olmasin diye dediler bende hurma surelim bari hem en azindan meyve şekeri olmus olur hemde sünneti uygularız diye düsundüm :)Evet hurmayı anne çiğner parmağıyla ufacık damağına değdirilir :) bende yapıcam inşallah sünnet çünkü. Emzirmeden önce yapılıyor diye biliyorum
Hayırdır canımBu kasilmalar bir anda 5 dakikada bir olamaz degil mi? Oncesinde yarim saatte bir falan gelmesi, sonra giderek dusmesi gerekiyor?
Ben inanıyorum bu tecrübelere :)Kızlar annem iki tane küçük soğanı soydu ocağa koydu altı en kısıkta közlüyor onları göğüs uçlarıma koyacakmışım yanmayacak kadar ılıyınca sabaha kadar duracakmış eskiden böyle yapardık biz yara görmedik hiç diyor 6 kız kardeş annemler ne varsa eskilerden var sesimi çıkarmadım kabul ettim
Sancın mı varBu kasilmalar bir anda 5 dakikada bir olamaz degil mi? Oncesinde yarim saatte bir falan gelmesi, sonra giderek dusmesi gerekiyor?
Hayırdır canım
6-7 sanci 5 dakikada bir geldi ve 1 dakika surdu de, bir an endiselendim. Simdi ara uzadi ama neyse kiSancın mı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?