2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Son ay yapardık diyor ama doğumum istediğim gibi zamanında olursa Doğumdan bir gün önce yine yapıcaz bir küçük soğan yeterli közleyip ikiye keseceksin
Denerim cnm yeter ki çatlamasın benim ark yara olmuştu Doğum sonrası çiğ soğan bölüp üstüne koymuş iyi geldi yara geçti diyordu demekki soğan suyu iyi geliyo yaralara

Allah yardimcimiz olsun cnm son haftaya bisey birakmak hic istemiyorum bakalim.yapabildigim kadarini yaparim artik.
ben de sardim simdi 1 kilo yufkadan.yeter o da.
gogus kremini surmeye kiyamiyorum simdiden cok minik dogum olsun emzidikten sonra surun yaziyo oyle yapicam.
ben besiginin nevresimini falan serdim ama ustunu kapattim toz olmasin diye.oturdugumuz odaya kurdum.dolabi da hazir valiz de hazir insallah.bi gogus pompasi yikancak koyulcak bavula.ben 2.el akdim elektrikli lansinoh insallah memnun kalirim.

Denerim cnm yeter ki çatlamasın benim ark yara olmuştu Doğum sonrası çiğ soğan bölüp üstüne koymuş iyi geldi yara geçti diyordu demekki soğan suyu iyi geliyo yaralara
Denemekten bişey olmaz tabiki yap canım ne olacak soğandan göğüs uçlarını koy jelatini sar kokuda çıkmıyor hiç suyuda

Memnun kalırsın en iyi markadan biri ben de alsam onu alırım avent gereksiz pahallı ben de ihtiyaca göre ikinci el var hep isterim zaten bir kaç günde gelir gerek yok yani sıfır almaya sen de iyi yapmışsın öyle alıp bebek arabası kaldı bzim bakıyorum ama çok pahallı acelesi yok diyorum Doğum sonrası da bakarım sonuçta 40 çıkana kadar çıkmam hem çıksam da evden eve giderim avm filan gitmem bebek mikrop kapar kapalı alanda çok küçükken biraz büyüsün öyle bu arada bak benim de ateş ölçer almıştım buna benzer şuan baya indirimde düşünürsen bunu da alabilirsin ben bundan kullanacam

cnm bu civali klasik ates olcer bundan bizde var baska markanin.ama bebekler bunda durmuyo beklemiyo agliyo diye hemen olcen atesolcerlerden almak istiyorum.kulaktan alindam olcenlerden.onlar da 100 200 arasi.o yuzden onu da dogumdan sonraya alcaz artik.
cnm hic biseyin fiyati dusmuyo valla bebek arabasi marka olsun iyisi olsun diyosan 1500 dan asagi yok.indirim olsa bile eski fiyatini one surup indirim diye kakaliyolar.
ben mecbur 2.el aldim.chicco liteway plus aldim.memnun kalirim bence ya cunku hic koca tekerlekli arabalari istemedim cok hantal geliyo bana.tek basima asla kullanamam.basima bela olur.zaten araban yoksa asla alinmaz.ben travel sistem arabayls otobuse dolmusa binen birini hic gotmedim mesela.cok yer kapliyor cidden.
bi de kanguru aldim.zaten ben de baslarda kangiruyu kullanirim bebek agarlasana kadar galiba.ama iste dikislerim izin verir mi bilmiyorum yasayip gorcem
hic araba kullanmak istemiyorum aslinda sevmiyorum yük gbi.ama mecbur aldim tabi.

İnşallah Bende iki yıl emmişim zor bırakmışım devam etsem hala varmış demekki :))
masallah cmm peki gec hastalanan birimisindir.
ben cok emmemisim mesela narin bi yapim var hemen hasta olurum anne sutu eksikligine bagliyorum bunu kendimce.

İnşallah Bende iki yıl emmişim zor bırakmışım devam etsem hala varmış demekki :))
Ben ne kadar emdim acaba hiç sormadım ;-) ama eşim ve 4 kardeşinin arasında 3 er yaş var ve tam 3 er yaş emmisler yani süt korumuş ;-) benim bebeğim babası kadar 3 yaş emmez sanırım çünkü biz çok geçmeden rabbim nasip ederse 2. Yi istiyoruz

Iyi geceler kızlar, gece gece aklıma takılan bir şey var. Göğüs ucunuzda pütürlü bir şeyler var mı? Bende var da acaba emzirmeme engel bir durum mu? Doktoruma sormalı mıyım?

İyi geceler kızlar yaklaşık 2 saattir ara ara belime sancı giriyor sızı gibi ve bacağıma da vuruyor sanki hayırdır inşallah şuan 36. Haftanın içindeyim ilk gebeliğim de hiç böyle olmamıştı 41. Hafta da nişan su sancı hepsi bir arada gelmişti bu biraz erken ama bilemedim yazmak istedim Muhtemelen yalancı sancı

Bende öyle istiyorum. İki yıl emzirmeye çalışıcam bırakınca 2. Yi istiyorum tabi kısmetse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…