- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.301
Denerim cnm yeter ki çatlamasın benim ark yara olmuştu Doğum sonrası çiğ soğan bölüp üstüne koymuş iyi geldi yara geçti diyordu demekki soğan suyu iyi geliyo yaralaraSon ay yapardık diyor ama doğumum istediğim gibi zamanında olursa Doğumdan bir gün önce yine yapıcaz bir küçük soğan yeterli közleyip ikiye keseceksin
Zekai tahir burak doğum hastanesi canım Ankara’daruhum_mavi canım bu hizmeti hangi devlet hastanesi yapıyor merak ettim mahsuru yoksa söylermisin ?
Allah yardimcimiz olsun cnm son haftaya bisey birakmak hic istemiyorum bakalim.yapabildigim kadarini yaparim artik.Kendini yorma fazla ondan da kasılmaların oluyordur ayakta çok kalmakta etkiliyor ben bi kahvaltı hazırlıyorum onda bile yoruluyorum yemek yaparken de kaç kez otur kalk yapıyorum sen de oturarak yap çoğu işini ben siğara böreği sardım attım buzluğa ama çok değil az yaptım bizimkiler gelince yaparlar artık pasta filan neyseki yemeğe gelen pek olmayacak kimse onunla uğraşamaz şimdi temizlik için de yavaş yavaş yapmaya çalış çok yormadan kendini ben göğüs pompası almadım cnm ya ikinci el alacaktım ben de vazgeçtim şimdilik duruma göre alırım yada almam göğüs Kalkan’ı da almadım daha sadece lansinoh krem almıştım dediğin gibi çok pahallı ben aldığım zaman indirimdeydi 10 mg 20 tl almıştım minnacık birşey ya bi iki kere sürdüm şimdi vazelin sürüyorum temizliği de ben yapabilsem yavaş yavaş yapardım da yapamıyorum ya hemen yoruluyorum bugün dr gittik geldik sanki bir sürü iş yapmışım gibi yoruldum bi valizim hazır onun dışında hiç birşey hazır değil bu hafta bitse de temizlik rahat etsem artık bebeğin yatağını bile kurmadık daha temizlik bitsin onu da kuralım artık iyi ki havalar soğuk kapı pencere kapalı yoksa hemen toz oluyor sürekli sil süpür lazım oluyor temizlik gözümde öyle büyümüş ki takatim yok bir yerden başlamaya
Aynen dediğin gibi bırakacam annem verecek illa ki belki dediği gibi iyi geliyordur napalım :)
Sağol canım bende Ankara’dayım ilk kez duydum gerçi kısa süredir Ankaradayım ondandır :)Zekai tahir burak doğum hastanesi canım Ankara’da
cnm hurma ve zemzem suyunu biz de yapicaz sünnet oldugu icin.Peygamberimiz torunlarina yapmis.Anladım cnm demekki o da iyi geliyor ki veriyorlar
Denemekten bişey olmaz tabiki yap canım ne olacak soğandan göğüs uçlarını koy jelatini sar kokuda çıkmıyor hiç suyudaDenerim cnm yeter ki çatlamasın benim ark yara olmuştu Doğum sonrası çiğ soğan bölüp üstüne koymuş iyi geldi yara geçti diyordu demekki soğan suyu iyi geliyo yaralara
Memnun kalırsın en iyi markadan biri ben de alsam onu alırım avent gereksiz pahallı ben de ihtiyaca göre ikinci el var hep isterim zaten bir kaç günde gelir gerek yok yani sıfır almaya sen de iyi yapmışsın öyle alıp bebek arabası kaldı bzim bakıyorum ama çok pahallı acelesi yok diyorum Doğum sonrası da bakarım sonuçta 40 çıkana kadar çıkmam hem çıksam da evden eve giderim avm filan gitmem bebek mikrop kapar kapalı alanda çok küçükken biraz büyüsün öyle bu arada bak benim de ateş ölçer almıştım buna benzer şuan baya indirimde düşünürsen bunu da alabilirsin ben bundan kullanacamAllah yardimcimiz olsun cnm son haftaya bisey birakmak hic istemiyorum bakalim.yapabildigim kadarini yaparim artik.
ben de sardim simdi 1 kilo yufkadan.yeter o da.
gogus kremini surmeye kiyamiyorum simdiden cok minik dogum olsun emzidikten sonra surun yaziyo oyle yapicam.
ben besiginin nevresimini falan serdim ama ustunu kapattim toz olmasin diye.oturdugumuz odaya kurdum.dolabi da hazir valiz de hazir insallah.bi gogus pompasi yikancak koyulcak bavula.ben 2.el akdim elektrikli lansinoh insallah memnun kalirim.
Ozman ben de yapayım yarın deneyeyimDenemekten bişey olmaz tabiki yap canım ne olacak soğandan göğüs uçlarını koy jelatini sar kokuda çıkmıyor hiç suyuda
Onu duymuştum ama zemzem suyunu duymuştum hurmayı bilmiyordum bizde yaparız ozamancnm hurma ve zemzem suyunu biz de yapicaz sünnet oldugu icin.Peygamberimiz torunlarina yapmis.
Benim annemin yontem bu. Her seye sut diyor. Yaraya sutunu sur, bebegin burnu tikanirsa sutunu damlat. Ne mubarek seymis bu sut
İnşallahAynı annemoda hep der gözüne, kulağına, kendi memesine her yere süt surermis. Ne bol sutmus arkadaş insallah analarimiza cekmisizdir.
Her derde deva kök hücre gibi bişey :)Aynı annemoda hep der gözüne, kulağına, kendi memesine her yere süt surermis. Ne bol sutmus arkadaş insallah analarimiza cekmisizdir.
cnm bu civali klasik ates olcer bundan bizde var baska markanin.ama bebekler bunda durmuyo beklemiyo agliyo diye hemen olcen atesolcerlerden almak istiyorum.kulaktan alindam olcenlerden.onlar da 100 200 arasi.o yuzden onu da dogumdan sonraya alcaz artik.Eki Görüntüle 2207935
Memnun kalırsın en iyi markadan biri ben de alsam onu alırım avent gereksiz pahallı ben de ihtiyaca göre ikinci el var hep isterim zaten bir kaç günde gelir gerek yok yani sıfır almaya sen de iyi yapmışsın öyle alıp bebek arabası kaldı bzim bakıyorum ama çok pahallı acelesi yok diyorum Doğum sonrası da bakarım sonuçta 40 çıkana kadar çıkmam hem çıksam da evden eve giderim avm filan gitmem bebek mikrop kapar kapalı alanda çok küçükken biraz büyüsün öyle bu arada bak benim de ateş ölçer almıştım buna benzer şuan baya indirimde düşünürsen bunu da alabilirsin ben bundan kullanacam
masallah cmm peki gec hastalanan birimisindir.İnşallahBende iki yıl emmişim zor bırakmışım devam etsem hala varmış demekki :))
Ben ne kadar emdim acaba hiç sormadım ;-) ama eşim ve 4 kardeşinin arasında 3 er yaş var ve tam 3 er yaş emmisler yani süt korumuş ;-) benim bebeğim babası kadar 3 yaş emmez sanırım çünkü biz çok geçmeden rabbim nasip ederse 2. Yi istiyoruzİnşallahBende iki yıl emmişim zor bırakmışım devam etsem hala varmış demekki :))
Evet pek hasta olmam olsamda ayakta atlatırım. Hafif geliyor hastalık çok şükür. Anne sütünün çok etkisi vardır muhakkakmasallah cmm peki gec hastalanan birimisindir.
ben cok emmemisim mesela narin bi yapim var hemen hasta olurum anne sutu eksikligine bagliyorum bunu kendimce.
Bende öyle istiyorum. İki yıl emzirmeye çalışıcam bırakınca 2. Yi istiyorum tabi kısmetse:)Ben ne kadar emdim acaba hiç sormadım ;-) ama eşim ve 4 kardeşinin arasında 3 er yaş var ve tam 3 er yaş emmisler yani süt korumuş ;-) benim bebeğim babası kadar 3 yaş emmez sanırım çünkü biz çok geçmeden rabbim nasip ederse 2. Yi istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?