2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yalancıdır muhtemelen canım ama sen yinede kendini dinle tabi

Yeni dogum yapmış arkadaşlar
Spinal anestezili sezeryan olunca agrı hissi degil de doktorun eli çekiştirmw falan hissediliyormuş bu dogrumu hala ben buna kafayı takıyorum ya bundan dolayı dogumdan korkuyorum
Yok canim asla bende nette sacma sapan bu yorumlari okuyup kafami bulandirmistim yok bebegi cikartirken baski uygulaniyor yok kaburgalarina bastiriyorlar hic ama hicbir sekilde hissetmedim sadece sanki sedye sallandi ben hic dokunma hissetmedim ve bebegimde 3 tur boyunda 1 tur bacaklarda kordon vardi.Buna ragmen gulerek ciktim ameliyattan zaten igne yapildigi andan itibaren bacaklarin senin olmaktam cikiyor guzel bir his☺

10.45te aldim kucagima prensesimi.Spinal oldum operasyon esnasinda hic bir sey hissetmedim.Ameliyat ekibide cok iyiydi muzik esliginde 30dk da bitti islem.Su an uyusma etkisi gecti biraz agrim var qma dayanilmicak gibi degil.
Allah analı babalı buyutsun cnm insallah geride kalanlarimizin da rahat gecer bebisinle mis kokulu hayirli uzun omurler nasip etsin Rabbim

Dikis atma bolumunu anlamiuorsun bile bende oyle dedim dr bayiltin beni dedim girerken baktim sorun yok devam edelim dedim uyutmaya gerek yok
cnm zaten dikis atarken de bisey hissetmedin dimi uyusukluk hissi gitmiyo zaten hemen sanirim.
zaten artik bi cok ameliyat lokal anestezi seklinde oluyor. nerenden ameliyat olcaksan orasi uyusturuluyor.artik bu sekil ameliyatistiyor herkes aninda mudahele edilebildigi icin o yuzden korkmayin spinalden derim.
ve en guzeli bebegimizle temas kurcaz insallah cikar cikmaz
cnm ben de bel fitigi var insallah sorun olmaz sen de varmiydi fitigimi artirir diye korkuyorum ben de.

Kızlar aranızda genel anesteziyle sezeryan olan var mı?kaç saat sürdü ayılmanız ve sonrasında bebeği emzirmek için hemen ayılabildiniz mi?
Bende genel oldum hemen ameliyathaneden çıkarırken ayıldım odaya gelincede kızımı emzirdim yani taş çatlasın yarım saattir bütün olay

Ozmaan sen kullan ateş ölçerli baktın olmuyor ona göre kulaktan ölçer alırsın bende bundan var ben de deneyecem olmazsa ben de alırım ikinci el araba baktım ama çok pahallı ya sen aldığında demekki uygunmuş neredeyse sıfır fiyatına yakın satıyorlar o nedenle vazgeçtim bi model var onu beğendim oda 750 tl filan artık onu alırım herhalde ben kullanırım ya yürüyüş yapmak istiyorum nasipse ilk bahar gibi işime yarar gibi geliyor bakalım ama baston tipi alacam ben diğerleri çok ağır hiç uğraşamam

Evet canim dikis atarken hicbirsey hissetmiyorsun caktirmadan isiklarin icindeki aynanin yansimasindan ne yaptiklarina bakabiliyorsun☺ben odaya ciktim 3 saat sonra ayaklar acildi.ben gecen yil boyunfitigindan ameliyat oldum 2 protezim var bel fitigi ileri derecede degildi ona ragmen hic risk gormediler

Sabah 9 da kontrolum var, saat 3 oldu uyku yok meraktan kizcem napıyor acaba ? Biraz kuranı kerim okudum biraz TV bakalım sabah nasıl olcak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…