- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.321
Gerek duymadım canım neden lazım olsun ki ?Kızlar hastane çantanıza bebek için havlu koyucakmısınız gerek var mı
Yalancıdır muhtemelen canım ama sen yinede kendini dinle tabiİyi geceler kızlar yaklaşık 2 saattir ara ara belime sancı giriyor sızı gibi ve bacağıma da vuruyor sanki hayırdır inşallah şuan 36. Haftanın içindeyim ilk gebeliğim de hiç böyle olmamıştı 41. Hafta da nişan su sancı hepsi bir arada gelmişti bu biraz erken ama bilemedim yazmak istedim Muhtemelen yalancı sancı
Sagol canim❤Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun=)
Sagol canim insallah hepimiz kucagimiz dolu evlerimize gidelim.selen86 gule gule buyut canim. Mis gibi kokusunu kokla mevlam bi an once saglik sihhat versin evinize gecin insallah
Amin canimselen86 sağlıkla büyüt canim Allah size bağışlasın
Evet canim cok korkuyordum son dkya kadar beceremicem.ben bu isi dedim ama islem baslayinca bana zaman resmen su gibi akti.Daralirim saniyordum ama daralmaya hic vaktim olmadi☺Harika müzik falan :) allah analı babalı büyütsün
Yok canim asla bende nette sacma sapan bu yorumlari okuyup kafami bulandirmistim yok bebegi cikartirken baski uygulaniyor yok kaburgalarina bastiriyorlar hic ama hicbir sekilde hissetmedim sadece sanki sedye sallandi ben hic dokunma hissetmedim ve bebegimde 3 tur boyunda 1 tur bacaklarda kordon vardi.Buna ragmen gulerek ciktim ameliyattan zaten igne yapildigi andan itibaren bacaklarin senin olmaktam cikiyor guzel bir his☺Yeni dogum yapmış arkadaşlar
Spinal anestezili sezeryan olunca agrı hissi degil de doktorun eli çekiştirmw falan hissediliyormuş bu dogrumu hala ben buna kafayı takıyorum ya bundan dolayı dogumdan korkuyorum
masallah cnm insallah biz de 2 yasinankadar emziririz cok istiyorum ya insallahEvet pek hasta olmam olsamda ayakta atlatırım. Hafif geliyor hastalık çok şükür. Anne sütünün çok etkisi vardır muhakkak
Dikis atma bolumunu anlamiuorsun bile bende oyle dedim dr bayiltin beni dedim girerken baktim sorun yok devam edelim dedim uyutmaya gerek yokBebek çıkana kadar dayanmaya çalışırım ama dikiş atma bölümü gelince sakinleştirsinler öyle derim konuşurm artık çok sagol
Allah analı babalı buyutsun cnm insallah geride kalanlarimizin da rahat gecer bebisinle mis kokulu hayirli uzun omurler nasip etsin Rabbim10.45te aldim kucagima prensesimi.Spinal oldum operasyon esnasinda hic bir sey hissetmedim.Ameliyat ekibide cok iyiydi muzik esliginde 30dk da bitti islem.Su an uyusma etkisi gecti biraz agrim var qma dayanilmicak gibi degil.
Amin hepimize canim hayirlisiyla.Allah analı babalı buyutsun cnm insallah geride kalanlarimizin da rahat gecer bebisinle mis kokulu hayirli uzun omurler nasip etsin Rabbim
cnm zaten dikis atarken de bisey hissetmedin dimi uyusukluk hissi gitmiyo zaten hemen sanirim.Dikis atma bolumunu anlamiuorsun bile bende oyle dedim dr bayiltin beni dedim girerken baktim sorun yok devam edelim dedim uyutmaya gerek yok
İnşallah canımmasallah cnm insallah biz de 2 yasinankadar emziririz cok istiyorum ya insallah
Bende genel oldum hemen ameliyathaneden çıkarırken ayıldım odaya gelincede kızımı emzirdim yani taş çatlasın yarım saattir bütün olayKızlar aranızda genel anesteziyle sezeryan olan var mı?kaç saat sürdü ayılmanız ve sonrasında bebeği emzirmek için hemen ayılabildiniz mi?
Ben koydum cnm mini mini havlular yaptım ona bir tanesini de koydum hastaneye.Kızlar hastane çantanıza bebek için havlu koyucakmısınız gerek var mı
Ozmaan sen kullan ateş ölçerli baktın olmuyor ona göre kulaktan ölçer alırsın bende bundan var ben de deneyecem olmazsa ben de alırım ikinci el araba baktım ama çok pahallı ya sen aldığında demekki uygunmuş neredeyse sıfır fiyatına yakın satıyorlar o nedenle vazgeçtim bi model var onu beğendim oda 750 tl filan artık onu alırım herhalde ben kullanırım ya yürüyüş yapmak istiyorum nasipse ilk bahar gibi işime yarar gibi geliyor bakalım ama baston tipi alacam ben diğerleri çok ağır hiç uğraşamamcnm bu civali klasik ates olcer bundan bizde var baska markanin.ama bebekler bunda durmuyo beklemiyo agliyo diye hemen olcen atesolcerlerden almak istiyorum.kulaktan alindam olcenlerden.onlar da 100 200 arasi.o yuzden onu da dogumdan sonraya alcaz artik.
cnm hic biseyin fiyati dusmuyo valla bebek arabasi marka olsun iyisi olsun diyosan 1500 dan asagi yok.indirim olsa bile eski fiyatini one surup indirim diye kakaliyolar.
ben mecbur 2.el aldim.chicco liteway plus aldim.memnun kalirim bence ya cunku hic koca tekerlekli arabalari istemedim cok hantal geliyo bana.tek basima asla kullanamam.basima bela olur.zaten araban yoksa asla alinmaz.ben travel sistem arabayls otobuse dolmusa binen birini hic gotmedim mesela.cok yer kapliyor cidden.
bi de kanguru aldim.zaten ben de baslarda kangiruyu kullanirim bebek agarlasana kadar galiba.ama iste dikislerim izin verir mi bilmiyorum yasayip gorcem
hic araba kullanmak istemiyorum aslinda sevmiyorum yük gbi.ama mecbur aldim tabi.
Hadi ya ozaman sıkıntı olmaz inş çabuk ayılırım da ben de hemen emzirebilirimBende genel oldum hemen ameliyathaneden çıkarırken ayıldım odaya gelincede kızımı emzirdim yani taş çatlasın yarım saattir bütün olay
Evet canim dikis atarken hicbirsey hissetmiyorsun caktirmadan isiklarin icindeki aynanin yansimasindan ne yaptiklarina bakabiliyorsun☺ben odaya ciktim 3 saat sonra ayaklar acildi.ben gecen yil boyunfitigindan ameliyat oldum 2 protezim var bel fitigi ileri derecede degildi ona ragmen hic risk gormedilercnm zaten dikis atarken de bisey hissetmedin dimi uyusukluk hissi gitmiyo zaten hemen sanirim.
zaten artik bi cok ameliyat lokal anestezi seklinde oluyor. nerenden ameliyat olcaksan orasi uyusturuluyor.artik bu sekil ameliyatistiyor herkes aninda mudahele edilebildigi icin o yuzden korkmayin spinalden derim.
ve en guzeli bebegimizle temas kurcaz insallah cikar cikmaz
cnm ben de bel fitigi var insallah sorun olmaz sen de varmiydi fitigimi artirir diye korkuyorum ben de.
Ohh çok şükür iyisin yani6-7 sanci 5 dakikada bir geldi ve 1 dakika surdu de, bir an endiselendim. Simdi ara uzadi ama neyse ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?