2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    247
Sabah 9 da kontrolum var, saat 3 oldu uyku yok meraktan kizcem napıyor acaba ? Biraz kuranı kerim okudum biraz TV bakalım sabah nasıl olcak?
Aynen senin gibiyim ama kontrol bugün vardı yine de uyuyamıyorum dün de 5 gibiydi uyuduğumda ilginç olan bundan 10 gün önce bile erkenden uykum gelirdi şimdi sabahlıyorum sabahta sersem oluyorum hayırlısıyla doğalım da bunlar alıştırmalar olacak ozmaan da uykumuz gelecek :)
 
cnm letgodan aldim ben.surekli bakarsan letgoya hem temiz hem uygun arabalar bulabilirsin.chicco liteway plus baston gibi tek fark puseti de var.
be 500 e aldim pazarlik payi da oluyo.
bebegi sevmemis cok kullanmamislar bize nasip oldu.ben de tum parcalarini cikardim yikadim.sadece iskeleti kaldi.ona da su tuttum kuruttum balkonda.o ozelligini cok sevdim 2.el aldigim icin tum parcalarin cikarilip yikanmasi cok cazip geldi bana.gorsen yeni gibi oldu.kumasi da cok kaliteliymis bi kac lekesi vardi hali fircasiyla citiledim banamisin demedi dikisleri.cikti leke hemen biraz citileyince.makinaya aticaktim korktum elimde yikadim.
puseti zaten tertemizdi.
evde bazen suruyorum
simdilik begendim surusu falan rahat tavsiye ederim cnm.
hem puseti olsun hem tekerlegi kucuk olsun hantal olmasin diyosan bence ideal.
cunku baston tipi arabalarda bildigim kadariyla puset olmuyo.puseti de ben evde kullanmak icin istiyordum.yslniz biraz dik oluyo pusetler malum battaniyeyle farki kapaticam
arabanin altindaki sepeti cok cok kucuk tek olumsuz yani simdilik o bana gore.ama ben onemsemedim bunu sorun degil benim icin.
bu arada saglik ocagi bana dogumdan sonra 5.gun bebegin topuk kaninin alincani soyledi.sana da boyle bisey dendi mi cok erken degilmi ya.
 
dikis atilirken izleyebildin mi ne ceesaret tövbe izleyemem
bende de bel fitigi daha cok kalcama vuruyo disarda bi 10 15 dk yurusem kalcama kramp gibi bisey giriyo yuruyemiuorum 2 dk durup gecince yuruyorum.ve egilip kalkarkennizellikle temzilik yaparken belim agriyor.ama belimden cok kalcamdan sikayetciyim.bana da fitik baslangici teshisi kondu hareket verilmisti yapiyordum ki hamile oldugumu ogrendim biraktim.
aneztezi uzmani yanlis yere igne yapar da fitigimi artirir diye cekiniyorum.
insallah emin ellerde ameliyat oluruz.
 
Topuk kanı çok önemli. Sağlık ocağında yapılanlar daha net sonuç veriyormuş.
 
Takvimde son 8 gün diyor ama gobegim aşağıya indi baya, hiç aşağıya baskı olmuyordu 2 saattir aşağıya baskı var acaba ben dogurcak miyim bugün
hadi hayirlisi cnm senden atak bekliyoruz o zmn
ben de reflüden uyuyamayangillerdenim
agzim acı acı uykum gelsin diye tele giriyorum ise yariyo
 
Takvimde son 8 gün diyor ama gobegim aşağıya indi baya, hiç aşağıya baskı olmuyordu 2 saattir aşağıya baskı var acaba ben dogurcak miyim bugün
Normal mi olacak canım. Benim de 15 gündür aşağıda karnım. Bebek kanala yerleşti baya ama gelmesin diye bir sürü ilaç kullanıyorum. Hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin kuzu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…