2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ya kizlar siz saglik ocağı demisken, aklima bisey takildi fikir alayim.
Bizim oglan 18 gun kuvozde kaldi,simdi en az iki hafta kalabaliga girmesi yasak, misaifr bile kabul etmiyoruz.
Saglik ocagindan ebesi arayip duruyor buraya getirin diye. O hastsneden cikmadan ben kaydini yaotirdim saglik ocagina. Butun asilari tahlilleri hastanede yapıldı hepsi dosyasinda işli. Yani suan ebenin bebege yapacagi bisey yok. Esim o kadar mikrobun icine sokmam diyor, hakli da. Ben bebegi goturmesem sadece dosyasini gotursem olmaz mi, illa cocugu gorup gul yuzune mi bakacaklar anlamadm

mecbur gidicem de ne bilim bu kadar erkn cagirildigini bilmiyodum.sogukta dikislerle gitcem mecbur artik.
Evet çünkü bebekte sorun çıkarsa diyete başlaman gerekiyor. Tedaviye ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi. Genelde akraba evliliğinde risk oluyormuş daha hiç sorun çıkanla karşılaşmadım çok şükür. İnşallah bizimkilerde temiz çıkar

Normal mi olacak canım. Benim de 15 gündür aşağıda karnım. Bebek kanala yerleşti baya ama gelmesin diye bir sürü ilaç kullanıyorum. Hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin kuzu.
26 Sina kadar bekliycez normali bir terslik olmazsa.6 yıl beklenen bir bebek olduğu için riske atmayalim diyor doktor sezeryana meyilli sanki.nst de sancı çıkmıyordu bakalım yarın çıkacak mı?sağlıkla gelsinler insallah

hadi hayirlisi cnm senden atak bekliyoruz o zmn
ben de reflüden uyuyamayangillerdenim
agzim acı acı uykum gelsin diye tele giriyorum ise yariyo
Ben de bir atak bekliyorum canım kucağıma almak için sabırsızlanıyorum.hakkimizda hayırlısı inş sağlıkla kucağımiza alalim.bulantidan refluden çok çektin canım ya ins bundan sonrasi senin icin cok rahat olur.rabbime binlerce şükür çalışarak rahat bir hamilelik geçirdim.kipir kipirdim Allahım herkese böyle rahat hamilelikler göstersin inş.

Senin ve bebeğin için en sağlıklı en hayırlı nasılsa öyle olur inşallah canım

Ne yapacaklarını söylemiyorlar mı canım. Bazen çok geriyorlar gerçekten. Benim de yürümeye mecalim yok son kontrole ısrarla çağırdı. Sadece sorular sordu. Eee dedim bunları telde de söylerdim niye çağırdın dedim. Mecburen bana söyleneni yapıyorum işim bu dedi. Ne diyim Allah kolaylık versin dedim :) tamam işleri bu ama işlem yapılmayacaksa soru sormak için de çağrılmaz ki.

Gitmeyenlere ev ziyareti yapiyorlar belirli gunler. Riskliyse hic goturmeyin derim ben onlar gelirler.

Gerek duymadım canım neden lazım olsun ki ?
Dün akşam bir video izledim de bayanın biri havluda koymuştu bebek dogunca o havluyla temizlesin silsinler diye bende hiç götürmeyi düşünmedim sizlere de sorayım dedim

Beni nasıl rahatlattın anlatamam allah razı olsun böyle güzel şeyler okumaya ihtiyacım var her gece rüyalarımda kabuslar görüyorum artık

Bende bi donem ilsc kullandim bel fitigim icin ilerlemedi ama gebelikte kalca ve bacak yanlarima hep agrilar girdi.Su an belimde agri yok insallah artmaz
Birde yapilan igne bel fitigi olusan bolhelere yapilmiyor daha asagilara dedi.

Normal mi olacak canım. Benim de 15 gündür aşağıda karnım. Bebek kanala yerleşti baya ama gelmesin diye bir sürü ilaç kullanıyorum. Hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin kuzu.
Niye hala ilaç kullanıyorsun canım gelirse gelir artık doktorlar 36 bitince ilaçları kesiyor aslında

Gercekten benimde her dk gozumun onunde o ameliyat masasi yesil onlukler vardi hep aglayip duruyordum yapamam edemem diye.Gercekten bu nete yapilan uorumlar oyle acimasizki ve hep aklimiza nedense kotu hikayeler isleniyor.Yani gram aci hissetmedim sonrasinda biraz var ama o kadarda katlaniriz o masadan kalkinca hersey viz geliyor hele birde o pembe teni opuyorsun iste o zaman seni dikiyorlar falan hic dusunmuyorsun Allaha sukrediyorsun sadece.Insallah yuzun guler canim bebegin saglikla kollarina gelsin.

Bencede götürme kafa çevresi karın çevresi boyu ve kilosu için çağırıyorlar bide aşı kartı verecekler size nezaman aşı olacağını yazacak içinde tarih var içinde hep ordan takip edeceksin götüreceksin eşin konuşsun gidip yasak desin erken Doğum oldu haftalardır küvezde dışarı çıkması yasak diye aşı kartını mutlaka alsın diğer aşı olacağı tarihler size çok lazım

Takvimde son 8 gün diyor ama gobegim aşağıya indi baya, hiç aşağıya baskı olmuyordu 2 saattir aşağıya baskı var acaba ben dogurcak miyim bugün
hadi hayırlısı günü gelmiş sayılır seninkinin..ama benim karnım da inmiş 1 haftadır ve aşağıya çok baskı var ..ultrasonda da doktor inmiş dedi ..hayırlısıyla al inşallah kucağına

benim doktorum neden hiç ilaç vermesi sadece fazla ayakta kalma dedi ..çok önemli boyutta değil ama yerleşmiş dedi ..üstelik çalışıyorum hala ve isim ayakta.ona da bir şey demedi

benim doktorum neden hiç ilaç vermesi sadece fazla ayakta kalma dedi ..çok önemli boyutta değil ama yerleşmiş dedi ..üstelik çalışıyorum hala ve isim ayakta.ona da bir şey demedi
Canım 35 hafta dolunca pek ilaca gerek duyulmuyor 35 ten sonra doğanlar erken Doğum sayılmıyor çünkü İstirahat ile bir iki hafta daha dursa yeterli görüyorlar

Canım 35 hafta dolunca pek ilaca gerek duyulmuyor 35 ten sonra doğanlar erken Doğum sayılmıyor çünkü İstirahat ile bir iki hafta daha dursa yeterli görüyorlar
büyük ihtimal ondandir canım ..gelişimi de 1 hafta önden gidiyor zaten hep adet tarihine göre 35+3 ama ultrasonda 36+3 hep böyle ilk baştan beri 1 hafta önde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…