- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.381
Hayırlısı canım her an gelebilir :)Takvimde son 8 gün diyor ama gobegim aşağıya indi baya, hiç aşağıya baskı olmuyordu 2 saattir aşağıya baskı var acaba ben dogurcak miyim bugün
Dediğin gibi yapsan olur tabi canım aşı takibini yapmaya çalışıyorlar onlar zaten.Ya kizlar siz saglik ocağı demisken, aklima bisey takildi fikir alayim.
Bizim oglan 18 gun kuvozde kaldi,simdi en az iki hafta kalabaliga girmesi yasak, misaifr bile kabul etmiyoruz.
Saglik ocagindan ebesi arayip duruyor buraya getirin diye. O hastsneden cikmadan ben kaydini yaotirdim saglik ocagina. Butun asilari tahlilleri hastanede yapıldı hepsi dosyasinda işli. Yani suan ebenin bebege yapacagi bisey yok. Esim o kadar mikrobun icine sokmam diyor, hakli da. Ben bebegi goturmesem sadece dosyasini gotursem olmaz mi, illa cocugu gorup gul yuzune mi bakacaklar anlamadm
Wc işi ben de uzun zamandır var. Uyku kalitesi denen bişey kalmadı. Su içme olayı da aynı. Geceleri bile öyle susuyorum ki ağzım dilim yapışıyor birbirine. Gece bari içmeyeyim diyorum ama olmuyorOfff bende zırt pırt wc ye kalkıyorum. Bi de sürekli su içmeye başladım tatlı tatlı.
Zaten kaldı 15 gün ilaca bence de gerek yok . Miniklerimiz her an gelebilir artık :)Normal mi olacak canım. Benim de 15 gündür aşağıda karnım. Bebek kanala yerleşti baya ama gelmesin diye bir sürü ilaç kullanıyorum. Hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin kuzu.
İlk doğduğunda hastanede topuk kanı alınıyor. Sağlık Ocağı da bana 5. 6. Ya da 7. Gün geleceksin dedi. Tekrar topuk kanı alınıp karşılaştırma yapılıyormuş sanırım. Rabbim sağlık versin doğmuş ve doğacak oluşacak tüm bebişleremecbur gidicem de ne bilim bu kadar erkn cagirildigini bilmiyodum.sogukta dikislerle gitcem mecbur artik.
Rabbim hazırlıyor canım doğumdan sonraki yaşam için :) ne kadar şükretsek az. Bu aralar Doğuma hazırlık kursuna katılıyorum. Doğumun nasıl olduğunu anlatırken hemşire bile diyor ki tıp daha açıklayamadı bu olayı mucize bu Allah ın hikmeti diye. Gerçekten de öyle her halimize binlerce şükürOğluma hamileyken de geceleri uyuyamazdım annem kızardı hep bugünleri çok ararsın uyu kızım diye oğlum doğunca anlamıştım süt sağarken bile uyuya kalırdım geceleri bebek ağlarken uykusuzluktan bende ağlardım uyuda uyucam diye şimdi onları hiç yaşamamış gibi yine geceleri ayaktayım galiba hormonlardan
Çok israrci aramaları insanın canını sıkıyor gerçekten. Bir arkadaşım gitmemiş eve gelip yapmışlar. Islerin3 glen kolaylarına gelen olduğu için ısrarla çağırıyorlar dedi. Zaten dikişlerle o halde gitmek zor üstelik kış günü. Doktoruma sorucam eğer şart değilse a il değilse cikmayi da bebeğimi çıkartmayı da istemiyorum. Beni daha g4cen hafta arayıp h3m doğumdan sonra hem de 5.gün gel kayıt yapıcaz dedi. Kayıtta da sadec3 bilgi alıyorlar. Hee tmm dedim de kötü olursam kimse kusura bakmasın . Canımın derdindeyken onları dusunememmecbur gidicem de ne bilim bu kadar erkn cagirildigini bilmiyodum.sogukta dikislerle gitcem mecbur artik.
Geldiklerini bilmiyordum o zaman bende rica ederim gelmelerini. Dediğin gibi zor olur kış günü. Bebiş daha 5 günlükkenÇok israrci aramaları insanın canını sıkıyor gerçekten. Bir arkadaşım gitmemiş eve gelip yapmışlar. Islerin3 glen kolaylarına gelen olduğu için ısrarla çağırıyorlar dedi. Zaten dikişlerle o halde gitmek zor üstelik kış günü. Doktoruma sorucam eğer şart değilse a il değilse cikmayi da bebeğimi çıkartmayı da istemiyorum. Beni daha g4cen hafta arayıp h3m doğumdan sonra hem de 5.gün gel kayıt yapıcaz dedi. Kayıtta da sadec3 bilgi alıyorlar. Hee tmm dedim de kötü olursam kimse kusura bakmasın . Canımın derdindeyken onları dusunemem
ben progestanı magnezyumu bıraktım sanki daha iyi gibiyim. kızımda hiç bu kadar ilaç kullanmamıştım bende bırakıverdim artık ne zaman gelmek isterseNormal mi olacak canım. Benim de 15 gündür aşağıda karnım. Bebek kanala yerleşti baya ama gelmesin diye bir sürü ilaç kullanıyorum. Hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin kuzu.
Benim de dodex iğne vardı bu hafta vurulmadım çok ağrıyor zaten. Doktorum doğumdan sonra da devam et demişti ama bilemedim. Kan degerlerim iyi olunca kendi kendime bıraktım biraz pekmez yicem en azindan dengelerben progestanı magnezyumu bıraktım sanki daha iyi gibiyim. kızımda hiç bu kadar ilaç kullanmamıştım bende bırakıverdim artık ne zaman gelmek isterse
canım ben git derim. kızımda topuk kanı alınmıştı ve guatr değeri yüksek çıkmıştı sonra tekrar aldılar kan normal çıktı erken doğduğu içinmiş ama hemen önlem alınıyor.Ya kizlar siz saglik ocağı demisken, aklima bisey takildi fikir alayim.
Bizim oglan 18 gun kuvozde kaldi,simdi en az iki hafta kalabaliga girmesi yasak, misaifr bile kabul etmiyoruz.
Saglik ocagindan ebesi arayip duruyor buraya getirin diye. O hastsneden cikmadan ben kaydini yaotirdim saglik ocagina. Butun asilari tahlilleri hastanede yapıldı hepsi dosyasinda işli. Yani suan ebenin bebege yapacagi bisey yok. Esim o kadar mikrobun icine sokmam diyor, hakli da. Ben bebegi goturmesem sadece dosyasini gotursem olmaz mi, illa cocugu gorup gul yuzune mi bakacaklar anlamadm
aynen annem her zaman der kendi doktorun kendin ol diye. çünkü biz kendi vücudumuzu iyi biliyoruz.Benim de dodex iğne vardı bu hafta vurulmadım çok ağrıyor zaten. Doktorum doğumdan sonra da devam et demişti ama bilemedim. Kan degerlerim iyi olunca kendi kendime bıraktım biraz pekmez yicem en azindan dengeler
Bende öyle küçüldü diye hissettim eşimde fark etti pztsi kontrolde hep bir hafta önde giden bebek bir hafta geride çıktı ama benim şekerim yüksek çıkmıştı diyet yapmam istendi yaptım ona bağlıyorum üzüldümde hani,ama sağlıklı olsunda ben başka bir şey istemiyorum, inşallah seninki iyidir canım..Gunaydin kizlar ya benim karnim bayagi kuculdu bana oyle geliyor saniyordum dun esimde bana diyince bayagi kafama takmaya basladim cok sukur hareket ediyor ama nasil kuculur anlamadim aceba bebek kanalami girdi ondan mi neyseki bu gun kontrolum var bakalim ne diyecek
Aynıyız canım Bir gün ara ileCok sagol canim brnin de hep iyi gidiyordu kilosu gecdn hafta 3 kiloyu gecmisti yzni bebek herhalde zayiglamaz bence ay bilmiyorum insallah bir sorun yoktur seninde az kalmis csnim rabbim yardimcin olsun
Amin canim cok sagol hepimiz insallah saglikla aliriz kucagimiza tamam canim yazarim ne dediginiAynıyız canım Bir gün ara ileRabbim sağlıkla kucağına aldırsın,alalımmm yanii yaz bakalım drun dediklerini merak ettim
Sağlıkla kucağına al canım inşallah benim oğlumda öyle doğmuştu sıkıntı olmaz merak etme Allah a emanetGunaydin guzel anneler. Dun dr kontrolum vardi nstde yine sanci cikti drum haftaya alalim artik dedi. Haftaya persembe olsun dedim bende. İlk oğlumda 37+2de doğmuştu bu da oyle olsun istedim. Yani safak 8
Baston pusetler 6. Ay itibariyle kullaniliyor yalniz bilginiz olsun. Gerci sizin anladigim kadariyla bir de ana kucagi var uzerine ilave monte edilen?cnm letgodan aldim ben.surekli bakarsan letgoya hem temiz hem uygun arabalar bulabilirsin.chicco liteway plus baston gibi tek fark puseti de var.
be 500 e aldim pazarlik payi da oluyo.
bebegi sevmemis cok kullanmamislar bize nasip oldu.ben de tum parcalarini cikardim yikadim.sadece iskeleti kaldi.ona da su tuttum kuruttum balkonda.o ozelligini cok sevdim 2.el aldigim icin tum parcalarin cikarilip yikanmasi cok cazip geldi bana.gorsen yeni gibi oldu.kumasi da cok kaliteliymis bi kac lekesi vardi hali fircasiyla citiledim banamisin demedi dikisleri.cikti leke hemen biraz citileyince.makinaya aticaktim korktum elimde yikadim.
puseti zaten tertemizdi.
evde bazen suruyorum
simdilik begendim surusu falan rahat tavsiye ederim cnm.
hem puseti olsun hem tekerlegi kucuk olsun hantal olmasin diyosan bence ideal.
cunku baston tipi arabalarda bildigim kadariyla puset olmuyo.puseti de ben evde kullanmak icin istiyordum.yslniz biraz dik oluyo pusetler malum battaniyeyle farki kapaticam
arabanin altindaki sepeti cok cok kucuk tek olumsuz yani simdilik o bana gore.ama ben onemsemedim bunu sorun degil benim icin.
bu arada saglik ocagi bana dogumdan sonra 5.gun bebegin topuk kaninin alincani soyledi.sana da boyle bisey dendi mi cok erken degilmi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?