- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.401
Rahimde çok incelme var canım. Kendiliğinden başlarsa dikişlerim yırtılabilirmiş. 4. Sezaryen olacak benim. 39. haftaya kadar tutmaya çalışıyoruz.Niye hala ilaç kullanıyorsun canım gelirse gelir artık doktorlar 36 bitince ilaçları kesiyor aslında
Magnezyumu içmediğim zaman çok sancım oluyor benim. Lohusalıklarımda da kullanıyorum ben magnezyumu adet sancısı gibi sancı oluyor ya onu kesiyor.ben progestanı magnezyumu bıraktım sanki daha iyi gibiyim. kızımda hiç bu kadar ilaç kullanmamıştım bende bırakıverdim artık ne zaman gelmek isterse
Kilosu falan iyiyse zaten gununu doldurmus artik hayirlisi olsunGunaydin guzel anneler. Dun dr kontrolum vardi nstde yine sanci cikti drum haftaya alalim artik dedi. Haftaya persembe olsun dedim bende. İlk oğlumda 37+2de doğmuştu bu da oyle olsun istedim. Yani safak 8
Benim de sancım çıkıyor ama hafif doktorum hiç alalım demedi erken değil mi canım? En azından 39'u bekliyorlar diye biliyorum. Benim ters olduğu için bana da haftaya perşembe gün verildi. Eğer dönmezse aynı gün doğuma gidicez seninleGunaydin guzel anneler. Dun dr kontrolum vardi nstde yine sanci cikti drum haftaya alalim artik dedi. Haftaya persembe olsun dedim bende. İlk oğlumda 37+2de doğmuştu bu da oyle olsun istedim. Yani safak 8
Ben ilk dogumdan sonra dr a kontrole gittigimde bir garip olmustum. Onceden kosa kosa bebegi gormeye giderken dogumdan sonra kontrole giderken bir garip hissediyorsun. Artik karninda degil, orda hamile anneler vs. Evet bebegine kavusuyorsun ama ne bileyimiste garip oluyor insanDüne kadar aşırı bir kaygım vardı doğum kaygısı endişe ve stres vardı. Nasıl bakacağım nasıl emzireceğim.. Nasıl olacak edecek diye hep olumsuz düşünceler vardı aklımda. Bugün nedense bir heyecan var içimde. Dün bir arkadaş özlediği söylemişti. Bende de şu an o his var. Onu özlediğimi ve artık ona kavuşmak istediğimi hissediyorum. Onu emzirmeyi ona sarılmayı kucağıma almayı.. Çok istiyorum şu an. Ne oldu bana anlamadımsanırım kendimi daha yeni hazır hissediyorum. Ne değişik ya Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi İnşaAllah.
Canim benim 33ten beri sancim var. Bu sekilde devam ederse sancilarin dikis yerin acilabilir dedi. Simdilik bbi sorun yok ama sezeryan olmus birinde bu sancilari hos karsilamayiz dedi. Ben de tamam dedim. Cok yoruldum zaten hamilleigimin tadını ilk bebegimde de hic ccikaramamistim bunda da oyle. Her gun 5 kez kus gece uyuyama yok suyu fazla yok amniyotik bant var yok plesenta previa bir de sancilar odemler yeter valla artik dayanacak gucum kalmadi. Haftaya insallah saglikli bi sekilde bebegime kavusur su sikintilardan da kurtulurumBenim de sancım çıkıyor ama hafif doktorum hiç alalım demedi erken değil mi canım? En azından 39'u bekliyorlar diye biliyorum. Benim ters olduğu için bana da haftaya perşembe gün verildi. Eğer dönmezse aynı gün doğuma gidicez seninle
Anladım canım geçmiş olsun. Ben normal hafif sancılar zannettim. Doktorun daha iyi bilir seni. Inşaallah sağlıkla kavusursun bebisineCanim benim 33ten beri sancim var. Bu sekilde devam ederse sancilarin dikis yerin acilabilir dedi. Simdilik bbi sorun yok ama sezeryan olmus birinde bu sancilari hos karsilamayiz dedi. Ben de tamam dedim. Cok yoruldum zaten hamilleigimin tadını ilk bebegimde de hic ccikaramamistim bunda da oyle. Her gun 5 kez kus gece uyuyama yok suyu fazla yok amniyotik bant var yok plesenta previa bir de sancilar odemler yeter valla artik dayanacak gucum kalmadi. Haftaya insallah saglikli bi sekilde bebegime kavusur su sikintilardan da kurtulurum
Duamız seninle canım Rabbim yardımcın olsun sağ salim al kucağına bebeğini inşallahKızlar en geç öğleye kadar doğuma gircem.nolur bize dua edin.sancim yükselince bebisin kalp atışı zayifliyirmus.riske atamam dedi doktor.baya aşağı inmiş sikisır dedi
Aaaaa hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Sağlıkla kavuşun inşallahKızlar en geç öğleye kadar doğuma gircem.nolur bize dua edin.sancim yükselince bebisin kalp atışı zayifliyirmus.riske atamam dedi doktor.baya aşağı inmiş sikisır dedi
Nasaya göre yıldızlar kaymış burç günleri değişmiş 29a kadar akrep olunuyormuş artıkBugün ve öncesinde yay burcu olarak beklenen minnaklar hep Akrep oldu bugünde biterse yırttık
Bende akrep burcuyum am yay olsun istiyorum kuzumun
Benimde taktığım şeyeinanıyorum burçlara napim birebir taşıyorum özelliklerini inanmamak mümkünmü
HahahaNasaya göre yıldızlar kaymış burç günleri değişmiş 29a kadar akrep olunuyormuş artık
Sağlıkla kucağına al inşallah canımKızlar en geç öğleye kadar doğuma gircem.nolur bize dua edin.sancim yükselince bebisin kalp atışı zayifliyirmus.riske atamam dedi doktor.baya aşağı inmiş sikisır dedi
Bilmiyorum doğru muHahahaduymadım öyle bişey doğrumuki
Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla al bebeğini kucağına.Kızlar en geç öğleye kadar doğuma gircem.nolur bize dua edin.sancim yükselince bebisin kalp atışı zayifliyirmus.riske atamam dedi doktor.baya aşağı inmiş sikisır dedi
Bunu düzenleyeni dövmek lazımBilmiyorum doğru mu
Ama 365 günden 6 gün ayırmışlar akrebeherkes akrebe takmış ben de akrebim
Rabbim yar ve yardimcin olsunKızlar en geç öğleye kadar doğuma gircem.nolur bize dua edin.sancim yükselince bebisin kalp atışı zayifliyirmus.riske atamam dedi doktor.baya aşağı inmiş sikisır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?