2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
ben progestanı magnezyumu bıraktım sanki daha iyi gibiyim. kızımda hiç bu kadar ilaç kullanmamıştım bende bırakıverdim artık ne zaman gelmek isterse
Magnezyumu içmediğim zaman çok sancım oluyor benim. Lohusalıklarımda da kullanıyorum ben magnezyumu adet sancısı gibi sancı oluyor ya onu kesiyor.

Gunaydin guzel anneler. Dun dr kontrolum vardi nstde yine sanci cikti drum haftaya alalim artik dedi. Haftaya persembe olsun dedim bende. İlk oğlumda 37+2de doğmuştu bu da oyle olsun istedim. Yani safak 8
Kilosu falan iyiyse zaten gununu doldurmus artik hayirlisi olsun

Gunaydin guzel anneler. Dun dr kontrolum vardi nstde yine sanci cikti drum haftaya alalim artik dedi. Haftaya persembe olsun dedim bende. İlk oğlumda 37+2de doğmuştu bu da oyle olsun istedim. Yani safak 8
Benim de sancım çıkıyor ama hafif doktorum hiç alalım demedi erken değil mi canım? En azından 39'u bekliyorlar diye biliyorum. Benim ters olduğu için bana da haftaya perşembe gün verildi. Eğer dönmezse aynı gün doğuma gidicez seninle

Ben ilk dogumdan sonra dr a kontrole gittigimde bir garip olmustum. Onceden kosa kosa bebegi gormeye giderken dogumdan sonra kontrole giderken bir garip hissediyorsun. Artik karninda degil, orda hamile anneler vs. Evet bebegine kavusuyorsun ama ne bileyimiste garip oluyor insan

Günaydın herkese. Cok.garip bi rüya gordum daha eşime bile anlatmadım dalga geçecek zaten rüyamda dogum yapiyorum esmer cok saçlı bi kızım oluyor .normalde esim de ben de sarısınız ve oğlumuz olacak üstelik dogumu da Hindistan da yapiyorum ahh diyorum kesin karıştırdılar bebekleri. Bu bebegin altını degistiriyorum emziriyorum. Küçücük bi bebek hic bize benzemiyor .Ama bana gülümsüyor onu seviyorum
Oğlumuz nerde vs arıyoruz esimle ama hastaneden hayır bu sizin bebeğimiz karışma vs yok diyorlar. Allah hayır etsin garip bi rüyaydı .

Canim benim 33ten beri sancim var. Bu sekilde devam ederse sancilarin dikis yerin acilabilir dedi. Simdilik bbi sorun yok ama sezeryan olmus birinde bu sancilari hos karsilamayiz dedi. Ben de tamam dedim. Cok yoruldum zaten hamilleigimin tadını ilk bebegimde de hic ccikaramamistim bunda da oyle. Her gun 5 kez kus gece uyuyama yok suyu fazla yok amniyotik bant var yok plesenta previa bir de sancilar odemler yeter valla artik dayanacak gucum kalmadi. Haftaya insallah saglikli bi sekilde bebegime kavusur su sikintilardan da kurtulurum

Anladım canım geçmiş olsun. Ben normal hafif sancılar zannettim. Doktorun daha iyi bilir seni. Inşaallah sağlıkla kavusursun bebisine

Kızlar en geç öğleye kadar doğuma gircem.nolur bize dua edin.sancim yükselince bebisin kalp atışı zayifliyirmus.riske atamam dedi doktor.baya aşağı inmiş sikisır dedi
Duamız seninle canım Rabbim yardımcın olsun sağ salim al kucağına bebeğini inşallah

Bugün ve öncesinde yay burcu olarak beklenen minnaklar hep Akrep oldu bugünde biterse yırttık
Bende akrep burcuyum am yay olsun istiyorum kuzumun
Benimde taktığım şeye inanıyorum burçlara napim birebir taşıyorum özelliklerini inanmamak mümkünmü

Nasaya göre yıldızlar kaymış burç günleri değişmiş 29a kadar akrep olunuyormuş artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…