2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
hanımlar cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim ozaman sadece folik asite devam edeyim birde herkes kanamadan bahsetmis benimde iki hamileligimde de adet olacagim gun lekelenme oldu adet gunum boyunca hep leke oldu kahve rrngi sonra gecti

Senşnl

Seninle aramızda 2 gün var doktora gittin mi canım ben henüz erken diye bekliyorum
Sadece ilk gebeliğimi öğrendiğimde gittim bakmadı gözükmez diye .25 nisana gün verdi.ama çok sabırsızım.senin değerlerin neydi gülüm.benim ilk 301 iki gün sonrü 750 ydi.çoğul gebelik olübilirmi diye düşünüyorum

Tahmini olarak söyleyin 6+6. Ama bugün daha net olur heralde. Dediğim gibi son adet tarihi hatırlamıyorum çünkü. Sen ne zaman gidiyorsun kalp atışı için ?
Cuma gittgimde 5+4 dedi 10 gun sonra gel dedi sonra haftasonuna denk geldigi icin muayene ucretin yanmasin diye cuma bir bakalim dedi canm bem adete gore 7 haftaligim suan ama 1 hafta geriden gelioruz ama kese gelisimime iyi dedi insallah kalp atislarinida duyarz.

O kadar önemli değil canım, 35 gün bebek anneden anneden beslenmiyor. Ben de öğrendiğim güne kadar 1000 lik antibiyotik içiyordum
. Peki canım şimdi kaç haftalıksın iki ve 3 lü taramada belli olur diyorlar.heralde ozamana kadar ölürüm meraktan.

. Peki canım şimdi kaç haftalıksın iki ve 3 lü taramada belli olur diyorlar.heralde ozamana kadar ölürüm meraktan.
Şimdi kaç haftalık ben de bilmiyorum, en son 9 martta adet gördüm. Bana doktorun kendisi söyledi, içini ferah tut bebek anneden beslenmiyor hemen dedi. Sen peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…