- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.441
Maşallah cnm çok sevindim belirtiler var mı sende?Senn adna sevndm cnm inş sağlıklı hamileliğin olur inş görrsn karnda görnmezse vajnadan söle kesn görrsn ben öle yaptm gördm bgnde karndan gördm yükselmş değerm şükür:)
Hos geldin canim hayirli olsun saglikla kucagina almayida nasip etsin rabbimMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımTüp bebek yöntemiyle gebelik elde etmiş var mı aramızda?
İnş cnm sıkıntı yapma ben ilk öğrendgmde 146 iki gğn dnra 522 ydi iki katı güzel arttı sennde öle artar stres yapma cnmMerhaba anneler ben dün öğrendim gebe oldugumu 172 çıktı hcg yrn tekrar gideceğim inş değerler yükselir
Sadece ilk gebeliğimi öğrendiğimde gittim bakmadı gözükmez diye .25 nisana gün verdi.ama çok sabırsızım.senin değerlerin neydi gülüm.benim ilk 301 iki gün sonrü 750 ydi.çoğul gebelik olübilirmi diye düşünüyorumSenşnl
Seninle aramızda 2 gün var doktora gittin mi canım ben henüz erken diye bekliyorum
Kask agrı gögslerm şişti biraz arada ağrıyr ve en çok gaz problemi yaşyrm o :)Maşallah cnm çok sevindim belirtiler var mı sende?
Cuma gittgimde 5+4 dedi 10 gun sonra gel dedi sonra haftasonuna denk geldigi icin muayene ucretin yanmasin diye cuma bir bakalim dedi canm bem adete gore 7 haftaligim suan ama 1 hafta geriden gelioruz ama kese gelisimime iyi dedi insallah kalp atislarinida duyarz.Tahmini olarak söyleyin 6+6. Ama bugün daha net olur heralde. Dediğim gibi son adet tarihi hatırlamıyorum çünkü. Sen ne zaman gidiyorsun kalp atışı için ?
. Peki canım şimdi kaç haftalıksın iki ve 3 lü taramada belli olur diyorlar.heralde ozamana kadar ölürüm meraktan.O kadar önemli değil canım, 35 gün bebek anneden anneden beslenmiyor. Ben de öğrendiğim güne kadar 1000 lik antibiyotik içiyordum
Uyumludur cnm yoksa derdi merak etme onuda duycaz insallah.Ayy inş cnm uzanyrm bende dinlenyrm inş düzelr gidrr bu kahverengi akıntı:)birde kalp atşlarnı duysak rabbimin izniylr inş iyice rahatlarız dr 5 haftalk dedi uyumlu herlde kesem adet günmle
Gozun aydin hos geldin aramiza yukselir canim merak etmeMerhaba anneler ben dün öğrendim gebe oldugumu 172 çıktı hcg yrn tekrar gideceğim inş değerler yükselir
Aynen cnm iyi dedi kesen kalp atşını duydktan snra rahatlarm artk:)Uyumludur cnm yoksa derdi merak etme onuda duycaz insallah.
Benzer demek bazen hiç hissetmiyorum ben mide yanmasıda yaşıyorumKask agrı gögslerm şişti biraz arada ağrıyr ve en çok gaz problemi yaşyrm o :)
Insallah cnm.Aynen cnm iyi dedi kesen kalp atşını duydktan snra rahatlarm artk:)
Bende şimdi gidiyorum kesinleşir inşallah daha ne olduğunu bilmiyrm6+6 sanırım. Ama daha fazla da olabilir. Son adet tarihinden emin degilim. Geriden de geliyor.
Kalp atışı için nezmn gidiceksin?Aynen cnm iyi dedi kesen kalp atşını duydktan snra rahatlarm artk:)
Doktora sorarsın canım. Ben 13.-14. haftaya kadar kullanacakmışımHe iyiymiş o zamanalla alla bende nye öle etki yapmadı anlamadım ne zamana kadr kullanmam gerekiyor canm hap bitrne kdar mı
Bende folik asiti kullandgmda midem yanıyor cnm yaBenzer demek bazen hiç hissetmiyorum ben mide yanmasıda yaşıyorum
23 yada 24 nisanda cnm gidcm dr da öle dedi 10 gün snra gel demişti cuma günüde ole dedi ona göre hespladm öle sen ne zamN gitceksinKalp atışı için nezmn gidiceksin?
Şimdi kaç haftalık ben de bilmiyorum, en son 9 martta adet gördüm. Bana doktorun kendisi söyledi, içini ferah tut bebek anneden beslenmiyor hemen dedi. Sen peki?. Peki canım şimdi kaç haftalıksın iki ve 3 lü taramada belli olur diyorlar.heralde ozamana kadar ölürüm meraktan.
Dr öle demedi cnm kalp atışı için gittiğimde sorşm o zamanDoktora sorarsın canım. Ben 13.-14. haftaya kadar kullanacakmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?