cnm letgodan aldim ben.surekli bakarsan letgoya hem temiz hem uygun arabalar bulabilirsin.chicco liteway plus baston gibi tek fark puseti de var.
be 500 e aldim pazarlik payi da oluyo.
bebegi sevmemis cok kullanmamislar bize nasip oldu.ben de tum parcalarini cikardim yikadim.sadece iskeleti kaldi.ona da su tuttum kuruttum balkonda.o ozelligini cok sevdim 2.el aldigim icin tum parcalarin cikarilip yikanmasi cok cazip geldi bana.gorsen yeni gibi oldu.kumasi da cok kaliteliymis bi kac lekesi vardi hali fircasiyla citiledim banamisin demedi dikisleri.cikti leke hemen biraz citileyince.makinaya aticaktim korktum elimde yikadim.
puseti zaten tertemizdi.
evde bazen suruyorum
simdilik begendim surusu falan rahat tavsiye ederim cnm.
hem puseti olsun hem tekerlegi kucuk olsun hantal olmasin diyosan bence ideal.
cunku baston tipi arabalarda bildigim kadariyla puset olmuyo.puseti de ben evde kullanmak icin istiyordum.yslniz biraz dik oluyo pusetler malum battaniyeyle farki kapaticam
arabanin altindaki sepeti cok cok kucuk tek olumsuz yani simdilik o bana gore.ama ben onemsemedim bunu sorun degil benim icin.
bu arada saglik ocagi bana dogumdan sonra 5.gun bebegin topuk kaninin alincani soyledi.sana da boyle bisey dendi mi cok erken degilmi ya.