2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar merhaba
34 haftalıkken bebişlerinizin boyu kilosu ne kadardı acaba?
Merak bendeki, kıyaslamak filan değil
Dün gittiğimde 34+4 tük. 2300 gram 45 cm dedi. İyi dedi doktorumuz. Sizinkiler nasıl?

Magnezyumu içmediğim zaman çok sancım oluyor benim. Lohusalıklarımda da kullanıyorum ben magnezyumu adet sancısı gibi sancı oluyor ya onu kesiyor.
evet benim magnezyum bitti ve burdakinleri içemiyoum malesef olmazsa hapını alacam bakalım

Kızlar en geç öğleye kadar doğuma gircem.nolur bize dua edin.sancim yükselince bebisin kalp atışı zayifliyirmus.riske atamam dedi doktor.baya aşağı inmiş sikisır dedi
Mevlam kolaylik versin canim. Saglikli bi sekilde mis kokulu bebegini kucagina almayi nasip etsin kolaylik saglasin ins. Dualarimiz seninle

Doktorum günde 3 litre su iç dedi ama ben fazla icemiyorum inşaallah sorun olmaz. Siz icebiliyo musunuz? Normal doğum yapacak arkadaslar hurma yiyin çok faydası var
3litre mi en fazla 1.5-2 litre içebiliyorum. Evet 39. Haftamda bol bol yemeği düşünüyorum

İyi yapmışsın cnm iyi günlerle kullanmayı nasip etsin rabbim ben pek anlamıyorum araba modellerinden işte yorumlara bakıyorum ikinci el bulursam ben de alırım en mantıklısı o gibi senin dediğin modele bakayım denk gelirim inş iyi birşeye temizlemişsen sıkıntı değil lekesi ya çok uğraşma lekeyle zaten bebiş kullanınca yine lekelenecek..
Bana sağlık ocağı sadece kendim için aşıya çağırdı 2 doz yapmıştı bana 3 için de Doğum sonrası dedi ama bebek için birşey demedi gitmem lazım benim de gidip bi sorayım çünkü hastane alacak birde onlar almasın yazık bebeklere dün hastanede bebekten topuk kanı aldırıyordu bir kadın bebeği görsen nasıl ağlıyor ay ben dayanamam dedim nasıl duracam o ağlarken hiç susmadı bebek ya canı çok yanıyor sanırım koyamam yaaa ama mecburuz en iyisi biz görmeden olsun bitsin

Ben çok özlediğimi söylemiştim :) gerçekten öyle ama ona kavuşacağımız o minik ayaklarını ellerini yüzünü seveceğimi kokusunu içime çekeceğimi düşündükçe artık doğursam diyorum resmen :) çok heycan veriyor. Doğum yapacağım günde bunlara odaklanıp endişelerimden uzak kalmak istiyorum

Bende yay istiyorum :) sizinle mi aynı gündük biz 37+2 yim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…