2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar merhaba
34 haftalıkken bebişlerinizin boyu kilosu ne kadardı acaba?
Merak bendeki, kıyaslamak filan değil
Dün gittiğimde 34+4 tük. 2300 gram 45 cm dedi. İyi dedi doktorumuz. Sizinkiler nasıl?
Dün ben 34+5 im 2913 gram 50 cm çıktı maşallah. Haftası ileri çıktı yani.

Bende bugüne kadar hep endişe kaygı korku vardı. Bugün bir heyecan bir mutluluk içimde kavuşma heyecanı geldi :) korkularım gitti. Umarım Doğuma kadar da böyle olur :) kursta da dediğiniz gibi düşünüp sakinleşmeyi tavsiye ediyorlar. Hayal kurmayı sevdiğiniz müzikleri dinlemeyi masaj

Reactions: 114
Topuk kanı için gittiğinde mi verdiler canım
yok canım ben doğum yapmadım daha =) rutin kontrol için çağırmıştı kalp atışı tansiyon kilo ilaçların hangisini kullandığımı sonra bilgiler verdi birde prima nın bezini. prima dan sağlık ocaklarına veriyorlarmış tanıtım için bana da verdi sağolsun =)

Reactions: 114
Bak sen bana bişey vermediler
Çağırdılar diye kızdım ondan galiba
yok kız belki ellerinde kalmamıştır veya gelmemiştir =) ben hiç kızmıyorum çağırdığında sağolsun benim sağlık ocağında ki hemşirem çok iyi biri seviyorum onu =)

Ay merhaba kızlar.. ben de gizli takipçiniz gibiyim.. sizi her fırsatta okuyorum ama tabletten okuduğum için yazmak çok zor oluyor, bazen de üşeniyorum.. Doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum. Merakla kendiminkini de bekliyorum. Korkuyorum. Neyse hakkımızda hayırlısı. Siz hiçbahsetmemişsiniz aMa biz kordon kanını saklayacağız bebeğin ne olur ne olmaz diye. İnşallah hiç ihtiyaç olmaz da, kocam fazla pimpirik bu konuda..
hepiniz sevgiyle kalın.. güzel Doğum hikayelerinizi bekliyorum..

yok kız belki ellerinde kalmamıştır veya gelmemiştir =) ben hiç kızmıyorum çağırdığında sağolsun benim sağlık ocağında ki hemşirem çok iyi biri seviyorum onu =)
Benimki de iyi ben de seviyorum canım da. 3 çocukla gitmesi sıkıntı. Zaten erken doğum riskim var biliyor. Soru sormak için çağırınca kızdım. Gidince doktora yeni gittik diye kalp atışı dinlemedi, kiloma bakmadı. Sordu sadece. Telefonda da söylerdim hepsini sonuçta.

anlıyorum canım hayırlısı olsun bak 37 gördün inşaAllah 39u da görürsün =) zaten birdaha çağırmıyorlar yani benimki öyle dedi sadece doğumdan 4. en geç 5. gün topuk kanı için mutlaka gel dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…