- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.461
Maşallah maşallahBen 1.72 yim. Eşim de 1.86 öyle devasa uzun değiliz ama anlamadım bende valla.
:)) tamamdır o zamanBirgün var aramızda canım 37+1 im merak etme bugünü atlat doğurma yay olacaz
her sağlık ocağı değişik o zaman canım. ama telefonda niçin çağırdıklarını söylemeleri gerekiyor. iyi olmuş bebeğini götürmediğin canım bol emişli günleriniz olsunKendim gittim goturmedim saglik ocagina. Topuk kani hatsnede 2 kere alinmisti zaten, aylik asi tarihini olustirudk iki dk surdu iyi ki goturmemisim sadcee olcusu icin.
Çok güzel bir karar almışsınız canım bununla ilgili bir seminerde bulundum önemli bir nokta. Biraz maliyeti yüksek keşke düşürselerde herkes yapabilse.Ay merhaba kızlar.. ben de gizli takipçiniz gibiyim.. sizi her fırsatta okuyorum ama tabletten okuduğum için yazmak çok zor oluyor, bazen de üşeniyorum.. Doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum. Merakla kendiminkini de bekliyorum. Korkuyorum. Neyse hakkımızda hayırlısı. Siz hiçbahsetmemişsiniz aMa biz kordon kanını saklayacağız bebeğin ne olur ne olmaz diye. İnşallah hiç ihtiyaç olmaz da, kocam fazla pimpirik bu konuda..
hepiniz sevgiyle kalın.. güzel Doğum hikayelerinizi bekliyorum..
Beni hiç çağırmıyorlar. Sadce arada arayıp ilaçlarımı soruyorlar. Düzenli kontrole gidiyormusunuz falan. Bide aşı ve topuk kanı için gelin diyorlar o kadar oda doğumdan sonra zaten.her sağlık ocağı değişik o zaman canım. ama telefonda niçin çağırdıklarını söylemeleri gerekiyor. iyi olmuş bebeğini götürmediğin canım bol emişli günleriniz olsun
Bana da 2 ay once vermislerdi, icinden 4 tane bez cikti :)
35+0 da 2540 gr dı ama 2 haftadır bebeğim kilo alamamış 37+0 da 2800 bebeğin minik dedi benim de moralim bozuldu. Yemeyi artırdım doğuma kadar artar inşallahKızlar merhaba
34 haftalıkken bebişlerinizin boyu kilosu ne kadardı acaba?
Merak bendeki, kıyaslamak filan değil
Dün gittiğimde 34+4 tük. 2300 gram 45 cm dedi. İyi dedi doktorumuz. Sizinkiler nasıl?
37. Haftamda benimde bebegim 2800gr çıktı canim bana da ince ve uzun bi bebek şuan dedi ama kafaya takacak bi durum yok dedi sonra. Bebegin kilo alimi yavasladi bence onceki haftalara gore basta taktim ama takmiyorum ben artik35+0 da 2540 gr dı ama 2 haftadır bebeğim kilo alamamış 37+0 da 2800 bebeğin minik dedi benim de moralim bozuldu. Yemeyi artırdım doğuma kadar artar inşallah
anladım canım önemsemiyorlar senin sağlık ocağın demek ki sağlık olsunBeni hiç çağırmıyorlar. Sadce arada arayıp ilaçlarımı soruyorlar. Düzenli kontrole gidiyormusunuz falan. Bide aşı ve topuk kanı için gelin diyorlar o kadar oda doğumdan sonra zaten.
aynen =) eşim diyor iki saatte biter oBana da 2 ay once vermislerdi, icinden 4 tane bez cikti :)
Hadi hayırlısı bi bebiş daha geliyor rabbim yardımcınız olsun canımKızlar en geç öğleye kadar doğuma gircem.nolur bize dua edin.sancim yükselince bebisin kalp atışı zayifliyirmus.riske atamam dedi doktor.baya aşağı inmiş sikisır dedi
33+4 de 2300dü dr güzel dedi banada zayıf geldi ama dr gelişimi normal dediKızlar merhaba
34 haftalıkken bebişlerinizin boyu kilosu ne kadardı acaba?
Merak bendeki, kıyaslamak filan değil
Dün gittiğimde 34+4 tük. 2300 gram 45 cm dedi. İyi dedi doktorumuz. Sizinkiler nasıl?
Masallah canım, hep böyle devam etsin inşallah sağlıkla kucagımıza almak nasip olsunDün ben 34+5 im 2913 gram 50 cm çıktı maşallah. Haftası ileri çıktı yani.
Masallah canım, hep böyle devam etsin inşallah sağlıkla kucagımıza almak nasip olsunDün ben 34+5 im 2913 gram 50 cm çıktı maşallah. Haftası ileri çıktı yani.
Erken değil canım 36. Haftadan sonra başlanıyor genelde tek sayı yemek sunnetmis ama 3 5 falanzinnureyn__ ben şimdiden başladım hurma yemeye günde 3 ya da 4 yiyorum erken mi başladım ki
Evet ozellikle sezeryan icin dedi. Baş donmesi falan oluyormus bazen3litre mi en fazla 1.5-2 litre içebiliyorum. Evet 39. Haftamda bol bol yemeği düşünüyorum
Bana minyon bebek genetik olabilir dedi. Tipime baktı 162 boyum 65 kıloyum heralde bebeği ancak bu kadar olur diye mı düşündü. Daha önce hep uyumlu gidiyordu. Tahin pekmez yemeye başladım ben de... uzun ince dese kafama takmazdım sanırım37. Haftamda benimde bebegim 2800gr çıktı canim bana da ince ve uzun bi bebek şuan dedi ama kafaya takacak bi durum yok dedi sonra. Bebegin kilo alimi yavasladi bence onceki haftalara gore basta taktim ama takmiyorum ben artik
Yine iyi canım masallah, sonuçta doğsalar bile küvez olayları filan olmayacak kilodalar çok şükür. Daha zamanımızda var alırlar mutlaka. Maden suyu, muz, kaşar iyi kilo aldırıyor diyorlar canım. Bende daha dikkat edicem artık.35+0 da 2540 gr dı ama 2 haftadır bebeğim kilo alamamış 37+0 da 2800 bebeğin minik dedi benim de moralim bozuldu. Yemeyi artırdım doğuma kadar artar inşallah
Aynen evet kaşarı artırdım tahin pekmeze başladım muz istisnasız her gün yiyorum başka meyveler de yiyorum. Bakalım yarın kontrolüm varYine iyi canım masallah, sonuçta doğsalar bile küvez olayları filan olmayacak kilodalar çok şükür. Daha zamanımızda var alırlar mutlaka. Maden suyu, muz, kaşar iyi kilo aldırıyor diyorlar canım. Bende daha dikkat edicem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?