2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kendim gittim goturmedim saglik ocagina. Topuk kani hatsnede 2 kere alinmisti zaten, aylik asi tarihini olustirudk iki dk surdu iyi ki goturmemisim sadcee olcusu icin.
her sağlık ocağı değişik o zaman canım. ama telefonda niçin çağırdıklarını söylemeleri gerekiyor. iyi olmuş bebeğini götürmediğin canım bol emişli günleriniz olsun

Çok güzel bir karar almışsınız canım bununla ilgili bir seminerde bulundum önemli bir nokta. Biraz maliyeti yüksek keşke düşürselerde herkes yapabilse.

her sağlık ocağı değişik o zaman canım. ama telefonda niçin çağırdıklarını söylemeleri gerekiyor. iyi olmuş bebeğini götürmediğin canım bol emişli günleriniz olsun
Beni hiç çağırmıyorlar. Sadce arada arayıp ilaçlarımı soruyorlar. Düzenli kontrole gidiyormusunuz falan. Bide aşı ve topuk kanı için gelin diyorlar o kadar oda doğumdan sonra zaten.

Kızlar merhaba
34 haftalıkken bebişlerinizin boyu kilosu ne kadardı acaba?
Merak bendeki, kıyaslamak filan değil
Dün gittiğimde 34+4 tük. 2300 gram 45 cm dedi. İyi dedi doktorumuz. Sizinkiler nasıl?
35+0 da 2540 gr dı ama 2 haftadır bebeğim kilo alamamış 37+0 da 2800 bebeğin minik dedi benim de moralim bozuldu. Yemeyi artırdım doğuma kadar artar inşallah

35+0 da 2540 gr dı ama 2 haftadır bebeğim kilo alamamış 37+0 da 2800 bebeğin minik dedi benim de moralim bozuldu. Yemeyi artırdım doğuma kadar artar inşallah
37. Haftamda benimde bebegim 2800gr çıktı canim bana da ince ve uzun bi bebek şuan dedi ama kafaya takacak bi durum yok dedi sonra. Bebegin kilo alimi yavasladi bence onceki haftalara gore basta taktim ama takmiyorum ben artik

Beni hiç çağırmıyorlar. Sadce arada arayıp ilaçlarımı soruyorlar. Düzenli kontrole gidiyormusunuz falan. Bide aşı ve topuk kanı için gelin diyorlar o kadar oda doğumdan sonra zaten.
anladım canım önemsemiyorlar senin sağlık ocağın demek ki sağlık olsun

Reactions: 114
Kızlar merhaba
34 haftalıkken bebişlerinizin boyu kilosu ne kadardı acaba?
Merak bendeki, kıyaslamak filan değil
Dün gittiğimde 34+4 tük. 2300 gram 45 cm dedi. İyi dedi doktorumuz. Sizinkiler nasıl?
33+4 de 2300dü dr güzel dedi banada zayıf geldi ama dr gelişimi normal dedi

Dunku sancilardan sonra benim sipa karnimin ortasina geldi, normalde hep sag tarafimdaydi. Simdi gobek deligimle ugrasiyor :) ve sanki kafasi biraz dhaa asagi indi gibi geldi.
Dun gece kayinvalidemi biri aramis cok gec saatte. Kadincagiz telas yapmis kesin Koalina doguruyor ona ariyorlar diye, eli ayagina dolasmis telefonu acamamis bile. Simdi hastanede tansiyonu 17ye 13 olmus, biz de ziyarete gelince hastanede bulduk. Demek ki vakitsiz saatte dogurursam aramamak lazim

37. Haftamda benimde bebegim 2800gr çıktı canim bana da ince ve uzun bi bebek şuan dedi ama kafaya takacak bi durum yok dedi sonra. Bebegin kilo alimi yavasladi bence onceki haftalara gore basta taktim ama takmiyorum ben artik
Bana minyon bebek genetik olabilir dedi. Tipime baktı 162 boyum 65 kıloyum heralde bebeği ancak bu kadar olur diye mı düşündü. Daha önce hep uyumlu gidiyordu. Tahin pekmez yemeye başladım ben de... uzun ince dese kafama takmazdım sanırım

Yine iyi canım masallah, sonuçta doğsalar bile küvez olayları filan olmayacak kilodalar çok şükür. Daha zamanımızda var alırlar mutlaka. Maden suyu, muz, kaşar iyi kilo aldırıyor diyorlar canım. Bende daha dikkat edicem artık.

Aynen evet kaşarı artırdım tahin pekmeze başladım muz istisnasız her gün yiyorum başka meyveler de yiyorum. Bakalım yarın kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…