- 9 Temmuz 2018
- 662
- 744
- 103
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.481
Kilodan çok solunum hareketleri falan önemli canım takma. Doğduktan sonra sütün yararsa tombiş olur zaten. Önemli olan akcigerlerinin vs gelişmesiBana minyon bebek genetik olabilir dedi. Tipime baktı 162 boyum 65 kıloyum heralde bebeği ancak bu kadar olur diye mı düşündü. Daha önce hep uyumlu gidiyordu. Tahin pekmez yemeye başladım ben de... uzun ince dese kafama takmazdım sanırım
Maden suyunu duymamıştım. Muz çok yiyorum ben magnezyum da var diye. Bakalım kaç kilo doğacak.Yine iyi canım masallah, sonuçta doğsalar bile küvez olayları filan olmayacak kilodalar çok şükür. Daha zamanımızda var alırlar mutlaka. Maden suyu, muz, kaşar iyi kilo aldırıyor diyorlar canım. Bende daha dikkat edicem artık.
Saglikla al kucagina canim zaten vakti de gelmis artik hic telas yapma. Dualarimiz seninleKızlar en geç öğleye kadar doğuma gircem.nolur bize dua edin.sancim yükselince bebisin kalp atışı zayifliyirmus.riske atamam dedi doktor.baya aşağı inmiş sikisır dedi
Maden suyunu ilk kez duydum bol mineral olduğu için mi acaba. Neyse günlük bir tane içmek lazım zatenYine iyi canım masallah, sonuçta doğsalar bile küvez olayları filan olmayacak kilodalar çok şükür. Daha zamanımızda var alırlar mutlaka. Maden suyu, muz, kaşar iyi kilo aldırıyor diyorlar canım. Bende daha dikkat edicem artık.
Seninde mi dikişlerinde incelme var doktorun ne dedi bu konu hakkında daha tecrubelisin sen şimdiMaden suyunu duymamıştım. Muz çok yiyorum ben magnezyum da var diye. Bakalım kaç kilo doğacak.
ay niye telaş yapmış ki o kadar normal bir olay bu doğursam bile..senn hic ayırma onu hastaneye bence millet seni bırakıp onla ilgilenmek zorunda kalırDunku sancilardan sonra benim sipa karnimin ortasina geldi, normalde hep sag tarafimdaydi. Simdi gobek deligimle ugrasiyor :) ve sanki kafasi biraz dhaa asagi indi gibi geldi.
Dun gece kayinvalidemi biri aramis cok gec saatte. Kadincagiz telas yapmis kesin Koalina doguruyor ona ariyorlar diye, eli ayagina dolasmis telefonu acamamis bile. Simdi hastanede tansiyonu 17ye 13 olmus, biz de ziyarete gelince hastanede bulduk. Demek ki vakitsiz saatte dogurursam aramamak lazim
Ay merhaba kızlar.. ben de gizli takipçiniz gibiyim.. sizi her fırsatta okuyorum ama tabletten okuduğum için yazmak çok zor oluyor, bazen de üşeniyorum.. Doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum. Merakla kendiminkini de bekliyorum. Korkuyorum. Neyse hakkımızda hayırlısı. Siz hiçbahsetmemişsiniz aMa biz kordon kanını saklayacağız bebeğin ne olur ne olmaz diye. İnşallah hiç ihtiyaç olmaz da, kocam fazla pimpirik bu konuda..
hepiniz sevgiyle kalın.. güzel Doğum hikayelerinizi bekliyorum..
Evet canım. adalat, proluton iğne ve magnezyum verdi. Sancı hissedersen hemen gel dedi. İlaçları kullanınca ağrım olmuyor çok şükür. Ama unutunca baya sancım oluyor.Seninde mi dikişlerinde incelme var doktorun ne dedi bu konu hakkında daha tecrubelisin sen şimdi
Su an yazliktalar daha Istanbul'a gelmediler ondan telas yapiyor. Gelmek istiyor a kayinpeder islerini bitirememis ona da sinir oluyor. Zaten 1.5-2 saat uzaklikta yani cok bir mesafe de degil niye heyecan yapmis o kadar ben de anlamadimay niye telaş yapmış ki o kadar normal bir olay bu doğursam bile..senn hic ayırma onu hastaneye bence millet seni bırakıp onla ilgilenmek zorunda kalır
Hayirli olsun simdiden canim saglikla kavusun insallah=)Kızlar en geç öğleye kadar doğuma gircem.nolur bize dua edin.sancim yükselince bebisin kalp atışı zayifliyirmus.riske atamam dedi doktor.baya aşağı inmiş sikisır dedi
Hurmaya başladım bende canım. Suyu elimin altında bulunduruyorum içmeye çalışıyorum zaten buaralar susuzluk hissi arttı gibi gece çok terliyorum ondan olabilirDoktorum günde 3 litre su iç dedi ama ben fazla icemiyorum inşaallah sorun olmaz. Siz icebiliyo musunuz? Normal doğum yapacak arkadaslar hurma yiyin çok faydası var
10 gün önce bende öyle hissettim bebek tam aşağı inmiş diyince rahatladım canım kilomuz da iyi zayıflamıştır diye zannetmiştimGunaydin kizlar ya benim karnim bayagi kuculdu bana oyle geliyor saniyordum dun esimde bana diyince bayagi kafama takmaya basladim cok sukur hareket ediyor ama nasil kuculur anlamadim aceba bebek kanalami girdi ondan mi neyseki bu gun kontrolum var bakalim ne diyecek
Sağlıkla gelsin yavrun kucağına canım ❤Gunaydin guzel anneler. Dun dr kontrolum vardi nstde yine sanci cikti drum haftaya alalim artik dedi. Haftaya persembe olsun dedim bende. İlk oğlumda 37+2de doğmuştu bu da oyle olsun istedim. Yani safak 8
Ben isim yazili tercih ettim cnm tugbakugu sayfasindan aldimKizlar hastane cikisi suslu bir seyler alan var mi? Ben sade bir seyler aldim ama boyle tasli masli da alsam mi bilemedim...
Eki Görüntüle 2208073
Kızımınki bundan canım aynı pembelisiKizlar hastane cikisi suslu bir seyler alan var mi? Ben sade bir seyler aldim ama boyle tasli masli da alsam mi bilemedim...
Eki Görüntüle 2208073
Ay canm hiç yediklerime dikkat eden biri de değilim bende anlamadım nasıl oldu. Başta ilk gittigim doktor bu şekilde giderse 3,5 kiloyu geçmez diyordu. Son 2 aydır bebek 2 hafta önden gitmeye başladı. Dün de doktor zaten normal doğuma elverişli olmaz bu şekilde dedi. Şeker yükleme falanda yapıldı Allah tan. Yoksa aklıma takılacaktı hep acaba şeker mi var diye. Boyumuz var sayılır kilolu insanlarda değiliz eşimle. Hayırlısı bakalım:)She- cnm masallah ne yedin ne ictin genetik mi en tombik seninki olcak heralde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?