2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kilodan çok solunum hareketleri falan önemli canım takma. Doğduktan sonra sütün yararsa tombiş olur zaten. Önemli olan akcigerlerinin vs gelişmesi

Maden suyunu duymamıştım. Muz çok yiyorum ben magnezyum da var diye. Bakalım kaç kilo doğacak.

Kızlar en geç öğleye kadar doğuma gircem.nolur bize dua edin.sancim yükselince bebisin kalp atışı zayifliyirmus.riske atamam dedi doktor.baya aşağı inmiş sikisır dedi
Saglikla al kucagina canim zaten vakti de gelmis artik hic telas yapma. Dualarimiz seninle

Maden suyunu ilk kez duydum bol mineral olduğu için mi acaba. Neyse günlük bir tane içmek lazım zaten

ay niye telaş yapmış ki o kadar normal bir olay bu doğursam bile..senn hic ayırma onu hastaneye bence millet seni bırakıp onla ilgilenmek zorunda kalır

Bizde araştırdık sadece kan hastalıklarında ve 13 yıl sanırım saklanabiliyor. Tüm kan hastalıklarıda değil sitede yazıyordu. Benim içime sinmedi o yüzden. Ama tabi kiç içinden ne geliyorsa yapsın sonra pişman olmamak için

Seninde mi dikişlerinde incelme var doktorun ne dedi bu konu hakkında daha tecrubelisin sen şimdi
Evet canım. adalat, proluton iğne ve magnezyum verdi. Sancı hissedersen hemen gel dedi. İlaçları kullanınca ağrım olmuyor çok şükür. Ama unutunca baya sancım oluyor.

ay niye telaş yapmış ki o kadar normal bir olay bu doğursam bile..senn hic ayırma onu hastaneye bence millet seni bırakıp onla ilgilenmek zorunda kalır
Su an yazliktalar daha Istanbul'a gelmediler ondan telas yapiyor. Gelmek istiyor a kayinpeder islerini bitirememis ona da sinir oluyor. Zaten 1.5-2 saat uzaklikta yani cok bir mesafe de degil niye heyecan yapmis o kadar ben de anlamadim

Doktorum günde 3 litre su iç dedi ama ben fazla icemiyorum inşaallah sorun olmaz. Siz icebiliyo musunuz? Normal doğum yapacak arkadaslar hurma yiyin çok faydası var
Hurmaya başladım bende canım. Suyu elimin altında bulunduruyorum içmeye çalışıyorum zaten buaralar susuzluk hissi arttı gibi gece çok terliyorum ondan olabilir

10 gün önce bende öyle hissettim bebek tam aşağı inmiş diyince rahatladım canım kilomuz da iyi zayıflamıştır diye zannetmiştim

She- cnm masallah ne yedin ne ictin genetik mi en tombik seninki olcak heralde :))
Ay canm hiç yediklerime dikkat eden biri de değilim bende anlamadım nasıl oldu. Başta ilk gittigim doktor bu şekilde giderse 3,5 kiloyu geçmez diyordu. Son 2 aydır bebek 2 hafta önden gitmeye başladı. Dün de doktor zaten normal doğuma elverişli olmaz bu şekilde dedi. Şeker yükleme falanda yapıldı Allah tan. Yoksa aklıma takılacaktı hep acaba şeker mi var diye. Boyumuz var sayılır kilolu insanlarda değiliz eşimle. Hayırlısı bakalım:)

Selam kızlar öncelikle doğum yapanlarımıza hayırlı olsun diliyorum ... aranızda kasıklarında çürüme hissi gibi arada bi yoklayan ağrılar yaşayan varmı bende arada bi geliyo ama gün gün böyle saat başı değil bazen baya kıvrandırıyo ilk hamileliğimde yaşamamıştım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…