2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
35+0 da 2540 gr dı ama 2 haftadır bebeğim kilo alamamış 37+0 da 2800 bebeğin minik dedi benim de moralim bozuldu. Yemeyi artırdım doğuma kadar artar inşallah
Canim 37de 2800 az miymis. Daha neler yaaaa 40 haftada 3000-3500 arasi olur iste o da gayet normal bence abartiyorlar 5 kilo mu dogurcaz anlamadim ki

Tabi canim tahin pekmez devam et toparlasın bebeğin zarar gelmez sonuçta

Evet canım. adalat, proluton iğne ve magnezyum verdi. Sancı hissedersen hemen gel dedi. İlaçları kullanınca ağrım olmuyor çok şükür. Ama unutunca baya sancım oluyor.
Benimde dikişlerimde incelme var benimde sancılarım oluyo diye adalat verdi günde 3 defa içiyorum içmeyince bende hemen sancılanıyorum ama korkuyorum da dikişlerim falan açılır diye

Benimde dikişlerimde incelme var benimde sancılarım oluyo diye adalat verdi günde 3 defa içiyorum içmeyince bende hemen sancılanıyorum ama korkuyorum da dikişlerim falan açılır diye
Senin daha çokmuş inşallah sorun olmadan tamamlarsın canım. Ben de sabah akşam içiyorum tansiyonumu çok düşürüyor. Senin de düşürüyor mu?

Ben ilk oglumun kordon kanini saklattim. 2. Icin de dr ma sordum gerek yok dedi. Onun kani yeter dedi. Bizim ailede kanser hastaligi var. Gerci cok sukur atlattilar. Ama bilim cok ilerliyor eminim yillar gectikce hersey icin kullanilir.

10 gün önce bende öyle hissettim bebek tam aşağı inmiş diyince rahatladım canım kilomuz da iyi zayıflamıştır diye zannetmiştim
Sagol canim cevabin icin simdi doktordan geldim bir sorun yokmus sukur ama bebegim sadece bir haftada 80 gr almis gerci doktor bu olcumler cokta dogru degil 500 grama kadar yanilma payi varmis sorun yok dedi gerci bende kilo almamisim

Senin daha çokmuş inşallah sorun olmadan tamamlarsın canım. Ben de sabah akşam içiyorum tansiyonumu çok düşürüyor. Senin de düşürüyor mu?
2017 şubatta dogum yapmştm araya çok zaman girmedi ama dikiş agrılarım çok oldu hatta agladıgımı bile bilirim yani incelmiş dedi her gittigmde sagolsun baya ilgileniyo doktorun bakıyo adalat çok iyi geldi içmesem hep adet sancısı gibi sancılarım var 38 yada 37 de alırız bebegi.çok bekletemem demişti enson yarın kontrolüm var bakalım ne diycek
Adalatı ilk içtigimde 1 hafta aralıksız başım agırdı hep baygın gibiydim tansiyonumu düşürüyodu aonra bünye alıştı galiba baygın gibi hissetmiyorum ama tansiyonum genelde 10 6 çıkıyor ama 1 hafta önce falan 13 8 çıkmıştı tuzlu birşeylerde yemiyorum hiç doguma kadar kullancakmşm hiç aksatma dedi doktorum allahım yardımcımız olsun

Kızlar dogum icin istanbula geldim kaynanamlaym allah sabir versin kadina birsey demiyorum istedigin gbi olsun diyorum susuyrm evmi istedegi dosedi sagolsun halen konusuyor ya cildrcam dogumdan sonra evi tasyacm suan esim izmirde ben istanblda dogumu beklyrm dogum olsada dogurup gtsem vallahi cekilmiyor biraz anlatymde rahatlym dedim kizlar

Ahh b3nimde gunum belli olsa rahatlasam bari arrk:) masallh kuzucuguna bende yarn hastaneye gitcem bakalm bizimki kac kilo almis:)

Benim de 2016 ekim son doğum. Öncesinde 2 tane daha var. Dediğin gibi benim de çok ağrım oluyordu adalat magnezyum falan iyi geliyor çok şükür.

Ahh b3nimde gunum belli olsa rahatlasam bari arrk:) masallh kuzucuguna bende yarn hastaneye gitcem bakalm bizimki kac kilo almis:)
Gün belli bile olsa hep tedirgin oluyorsun canım yinede gününde gelmezse diye artık gün aşırı banyo yapıyorum hep hazır bekliyorum sende hayırlı haberler al canım inşallah

Canim 37de 2800 az miymis. Daha neler yaaaa 40 haftada 3000-3500 arasi olur iste o da gayet normal bence abartiyorlar 5 kilo mu dogurcaz anlamadim ki
Ayy aynen eşim de aynısını söyledi 5 kilo mu doğuracak herkes şaşırmış bu doktor dedi. Benim moral hemen çökünce dışardan bakamıyorum tabi. Doktorumu da değiştirdim ilk defa gitmiştim ona. Bebeğinin içimde olmasını seviyorum ama sırf hastane ve doktorlardan kurtulmak için doğurmak istiyorum artık. Sağlıklı bir şekilde doğrulalım inşallah bakar büyütürüm bebeğimi

Allah korusun insallah temiz cikar hepimizinki

amiiiiin amiiiiiin cnm oyle ictem dedim ki hic hamileligi ozlemicem eminim
bebisi aliyim da saglikla kucagima unutuyum bu gunleri artik
benim de 2.5 haftam kaldi sayilir artik cok sukur.
insallah hamilelik biter reflü de biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…