- 26 Ağustos 2016
- 1.105
- 1.293
- 63
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.501
Canim 37de 2800 az miymis. Daha neler yaaaa 40 haftada 3000-3500 arasi olur iste o da gayet normal bence abartiyorlar 5 kilo mu dogurcaz anlamadim ki35+0 da 2540 gr dı ama 2 haftadır bebeğim kilo alamamış 37+0 da 2800 bebeğin minik dedi benim de moralim bozuldu. Yemeyi artırdım doğuma kadar artar inşallah
Canim kalp atisi 137 sancin 40daAnlayan var mı kızlar nst
Tabi canim tahin pekmez devam et toparlasın bebeğin zarar gelmez sonuçtaBana minyon bebek genetik olabilir dedi. Tipime baktı 162 boyum 65 kıloyum heralde bebeği ancak bu kadar olur diye mı düşündü. Daha önce hep uyumlu gidiyordu. Tahin pekmez yemeye başladım ben de... uzun ince dese kafama takmazdım sanırım
Sağol canim tek sayı yiyim madem :))Erken değil canım 36. Haftadan sonra başlanıyor genelde tek sayı yemek sunnetmis ama 3 5 falan
Benimde dikişlerimde incelme var benimde sancılarım oluyo diye adalat verdi günde 3 defa içiyorum içmeyince bende hemen sancılanıyorum ama korkuyorum da dikişlerim falan açılır diyeEvet canım. adalat, proluton iğne ve magnezyum verdi. Sancı hissedersen hemen gel dedi. İlaçları kullanınca ağrım olmuyor çok şükür. Ama unutunca baya sancım oluyor.
Senin daha çokmuş inşallah sorun olmadan tamamlarsın canım. Ben de sabah akşam içiyorum tansiyonumu çok düşürüyor. Senin de düşürüyor mu?Benimde dikişlerimde incelme var benimde sancılarım oluyo diye adalat verdi günde 3 defa içiyorum içmeyince bende hemen sancılanıyorum ama korkuyorum da dikişlerim falan açılır diye
Ben ilk oglumun kordon kanini saklattim. 2. Icin de dr ma sordum gerek yok dedi. Onun kani yeter dedi. Bizim ailede kanser hastaligi var. Gerci cok sukur atlattilar. Ama bilim cok ilerliyor eminim yillar gectikce hersey icin kullanilir.Ay merhaba kızlar.. ben de gizli takipçiniz gibiyim.. sizi her fırsatta okuyorum ama tabletten okuduğum için yazmak çok zor oluyor, bazen de üşeniyorum.. Doğum yapan tüm anneleri tebrik ediyorum. Merakla kendiminkini de bekliyorum. Korkuyorum. Neyse hakkımızda hayırlısı. Siz hiçbahsetmemişsiniz aMa biz kordon kanını saklayacağız bebeğin ne olur ne olmaz diye. İnşallah hiç ihtiyaç olmaz da, kocam fazla pimpirik bu konuda..
hepiniz sevgiyle kalın.. güzel Doğum hikayelerinizi bekliyorum..
Anlayan var mı kızlar nst
Sagol canim cevabin icin simdi doktordan geldim bir sorun yokmus sukur ama bebegim sadece bir haftada 80 gr almis gerci doktor bu olcumler cokta dogru degil 500 grama kadar yanilma payi varmis sorun yok dedi gerci bende kilo almamisim10 gün önce bende öyle hissettim bebek tam aşağı inmiş diyince rahatladım canım kilomuz da iyi zayıflamıştır diye zannetmiştim
2017 şubatta dogum yapmştm araya çok zaman girmedi ama dikiş agrılarım çok oldu hatta agladıgımı bile bilirim yani incelmiş dedi her gittigmde sagolsun baya ilgileniyo doktorun bakıyo adalat çok iyi geldi içmesem hep adet sancısı gibi sancılarım var 38 yada 37 de alırız bebegi.çok bekletemem demişti enson yarın kontrolüm var bakalım ne diycekSenin daha çokmuş inşallah sorun olmadan tamamlarsın canım. Ben de sabah akşam içiyorum tansiyonumu çok düşürüyor. Senin de düşürüyor mu?
Ahh b3nimde gunum belli olsa rahatlasam bari arrk:) masallh kuzucuguna bende yarn hastaneye gitcem bakalm bizimki kac kilo almis:)Geldim kızlar 36+2 çıktı 2.750 kilo 48 cm maşallah doktor normal dedi nstde ağrın çıkmış birkaç yerde ama korkulacak gibi değil dedi haftaya yine gel sonra 2 günde 1 dedi 10 aralık alırız bir aksilik olmazsa inşallah dedi
Benim de 2016 ekim son doğum. Öncesinde 2 tane daha var. Dediğin gibi benim de çok ağrım oluyordu adalat magnezyum falan iyi geliyor çok şükür.2017 şubatta dogum yapmştm araya çok zaman girmedi ama dikiş agrılarım çok oldu hatta agladıgımı bile bilirim yani incelmiş dedi her gittigmde sagolsun baya ilgileniyo doktorun bakıyo adalat çok iyi geldi içmesem hep adet sancısı gibi sancılarım var 38 yada 37 de alırız bebegi.çok bekletemem demişti enson yarın kontrolüm var bakalım ne diycek
Adalatı ilk içtigimde 1 hafta aralıksız başım agırdı hep baygın gibiydim tansiyonumu düşürüyodu aonra bünye alıştı galiba baygın gibi hissetmiyorum ama tansiyonum genelde 10 6 çıkıyor ama 1 hafta önce falan 13 8 çıkmıştı tuzlu birşeylerde yemiyorum hiç doguma kadar kullancakmşm hiç aksatma dedi doktorum allahım yardımcımız olsun
Inşallah sorun olmazKilodan çok solunum hareketleri falan önemli canım takma. Doğduktan sonra sütün yararsa tombiş olur zaten. Önemli olan akcigerlerinin vs gelişmesi
Gün belli bile olsa hep tedirgin oluyorsun canım yinede gününde gelmezse diye artık gün aşırı banyo yapıyorum hep hazır bekliyorum sende hayırlı haberler al canım inşallahAhh b3nimde gunum belli olsa rahatlasam bari arrk:) masallh kuzucuguna bende yarn hastaneye gitcem bakalm bizimki kac kilo almis:)
Ayy aynen eşim de aynısını söyledi 5 kilo mu doğuracak herkes şaşırmış bu doktor dedi. Benim moral hemen çökünce dışardan bakamıyorum tabi. Doktorumu da değiştirdim ilk defa gitmiştim ona. Bebeğinin içimde olmasını seviyorum ama sırf hastane ve doktorlardan kurtulmak için doğurmak istiyorum artık. Sağlıklı bir şekilde doğrulalım inşallah bakar büyütürüm bebeğimiCanim 37de 2800 az miymis. Daha neler yaaaa 40 haftada 3000-3500 arasi olur iste o da gayet normal bence abartiyorlar 5 kilo mu dogurcaz anlamadim ki
Allah korusun insallah temiz cikar hepimizinkiEvet çünkü bebekte sorun çıkarsa diyete başlaman gerekiyor. Tedaviye ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi. Genelde akraba evliliğinde risk oluyormuş daha hiç sorun çıkanla karşılaşmadım çok şükür. İnşallah bizimkilerde temiz çıkar
amiiiiin amiiiiiin cnm oyle ictem dedim ki hic hamileligi ozlemicem eminimBen de bir atak bekliyorum canım kucağıma almak için sabırsızlanıyorum.hakkimizda hayırlısı inş sağlıkla kucağımiza alalim.bulantidan refluden çok çektin canım ya ins bundan sonrasi senin icin cok rahat olur.rabbime binlerce şükür çalışarak rahat bir hamilelik geçirdim.kipir kipirdim Allahım herkese böyle rahat hamilelikler göstersin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?