- 10 Aralık 2011
- 1.077
- 1.503
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.521
masallah cmm peki gec hastalanan birimisindir.
ben cok emmemisim mesela narin bi yapim var hemen hasta olurum anne sutu eksikligine bagliyorum bunu kendimce.
Düne kadar aşırı bir kaygım vardı doğum kaygısı endişe ve stres vardı. Nasıl bakacağım nasıl emzireceğim.. Nasıl olacak edecek diye hep olumsuz düşünceler vardı aklımda. Bugün nedense bir heyecan var içimde. Dün bir arkadaş özlediği söylemişti. Bende de şu an o his var. Onu özlediğimi ve artık ona kavuşmak istediğimi hissediyorum. Onu emzirmeyi ona sarılmayı kucağıma almayı.. Çok istiyorum şu an. Ne oldu bana anlamadımsanırım kendimi daha yeni hazır hissediyorum. Ne değişik ya Rabbim sağlıkla kavuştursun hepimizi İnşaAllah.
Dunku sancilardan sonra benim sipa karnimin ortasina geldi, normalde hep sag tarafimdaydi. Simdi gobek deligimle ugrasiyor :) ve sanki kafasi biraz dhaa asagi indi gibi geldi.
Dun gece kayinvalidemi biri aramis cok gec saatte. Kadincagiz telas yapmis kesin Koalina doguruyor ona ariyorlar diye, eli ayagina dolasmis telefonu acamamis bile. Simdi hastanede tansiyonu 17ye 13 olmus, biz de ziyarete gelince hastanede bulduk. Demek ki vakitsiz saatte dogurursam aramamak lazim
anladim cnm ben de doktoruma soruyum insallah spinal olurum.Bende bi donem ilsc kullandim bel fitigim icin ilerlemedi ama gebelikte kalca ve bacak yanlarima hep agrilar girdi.Su an belimde agri yok insallah artmaz
Birde yapilan igne bel fitigi olusan bolhelere yapilmiyor daha asagilara dedi.
Maşallah canım gözün aydın allahım size bagışlasın analı babalı büyütün inşallahHepinizden Allah razi olsun kizcemi kucağıma aldım henüz emismeyle cebellesiyiruz.ayakalrim açılmadı. 3330 Gr kizim
maşaAllah Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin inşaAllah bol sütün olsun inşaAllahHepinizden Allah razi olsun kizcemi kucağıma aldım henüz emismeyle cebellesiyiruz.ayakalrim açılmadı. 3330 Gr kizim
cnm sanirim bebek icin sartmis.artik taksi tutup gidicem esimle ya da annemle.yuruyemem o sogulta dikislerle.iyi olsam bile yurumem cok erken daha agri yapar bisey olur falan.Çok israrci aramaları insanın canını sıkıyor gerçekten. Bir arkadaşım gitmemiş eve gelip yapmışlar. Islerin3 glen kolaylarına gelen olduğu için ısrarla çağırıyorlar dedi. Zaten dikişlerle o halde gitmek zor üstelik kış günü. Doktoruma sorucam eğer şart değilse a il değilse cikmayi da bebeğimi çıkartmayı da istemiyorum. Beni daha g4cen hafta arayıp h3m doğumdan sonra hem de 5.gün gel kayıt yapıcaz dedi. Kayıtta da sadec3 bilgi alıyorlar. Hee tmm dedim de kötü olursam kimse kusura bakmasın . Canımın derdindeyken onları dusunemem
Aynen ben de oyle dusunuyorum. Bana da arkadas oglen doguma gidiyorum demisti, is cikisi dogurmustur diye gittim ama dogurmamis. Bir gittim herkes agliyor normal dogum olmamis sezeryana almislar, bebegi kuvoze gondermisler. Bunlar anlatilirken arkadas sedyeyle geldi daha ayilmamis, kocasi sariliyo agliyo. Ne isimiz varsa o anda orada cok sacma oldu.canım bende 2 yıl emmişim ama sürekli hasta olan biriyim. bebekliğimden beri çok çabuk hasta olurum. yemem içmem falanda iyidir ama bağışıklık sistemim baya arızalı bence
Ben hala aynı kaygıları yasıyorum. iyi anne olamıcam diye korkuyorum. evet bebeğimi çok seviyorum ama o anne duygusallığı falan yok yani gelmedi bana. doğum hikayelerini okuyorum, videolarını izliyorum ama hiç oyle gözlerim dolmuyor duygulanmıyorum. yetersiz olucakmışım mutlu edemeyeceğim ailemi diye korkuyorum
Zaten normal doğum olursa yanı ansızın suyun falan gelirse arama bence hastaneye gidince duruma göre eşin arar. benim büyük ihtimal sezeryan olucak onda bile verilen saatte değilde daha gec gelmelerini hatta akşam gelmelerini falan isterim. doğuma giderken ve ilk emzirme esnasında odanın kalabalık olmasını istemiyorum. annem ve eşim yeterli.
mesela biz nişanlıyken görümcem doğum yaptı ben iş çıkışı gittim eşimle ama akşam doğurduğu için bebek ilk geldiğinde odaya herkes ordaydı 20 kişi vardı. herkeste telefon fotograf falan rahatsız edici birşey bence. bende cekmişim yanicahililk işte. hala bilgisayarımda ilk emzirme videosu var kadının daha anesteziden bile tam çıkmamış bana yani
Maşallah canım hayırlı olsunHepinizden Allah razi olsun kizcemi kucağıma aldım henüz emismeyle cebellesiyiruz.ayakalrim açılmadı. 3330 Gr kizim
3 parca 25 miymis ya cok uygunmus gercekten bi bakayim sagol canim.Koalina benim çıkışı aldığım yerde böyle az parçalı var canım bir değişik giydirirsen şuan kampanyada
Maşallah canım benim Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinHepinizden Allah razi olsun kizcemi kucağıma aldım henüz emismeyle cebellesiyiruz.ayakalrim açılmadı. 3330 Gr kizim
benimki baston diye gecmiyor cnm baston gibi diyim.travellere gore rahat.puseti var evet.chicco liteway 1 2 lerde puset yok.pluslarda puset var.Baston pusetler 6. Ay itibariyle kullaniliyor yalniz bilginiz olsun. Gerci sizin anladigim kadariyla bir de ana kucagi var uzerine ilave monte edilen?
cnm bizim arabamiz olmadigi icin ve asansor olmadigi icin binada o yuzden benim icin oncelik hafif olmasiydi.bi de ben koca tekerlekli arabalari suremem.İyi yapmışsın cnm iyi günlerle kullanmayı nasip etsin rabbim ben pek anlamıyorum araba modellerinden işte yorumlara bakıyorum ikinci el bulursam ben de alırım en mantıklısı o gibi senin dediğin modele bakayım denk gelirim inş iyi birşeye temizlemişsen sıkıntı değil lekesi ya çok uğraşma lekeyle zaten bebiş kullanınca yine lekelenecek..
Bana sağlık ocağı sadece kendim için aşıya çağırdı 2 doz yapmıştı bana 3 için de Doğum sonrası dedi ama bebek için birşey demedi gitmem lazım benim de gidip bi sorayım çünkü hastane alacak birde onlar almasın yazık bebeklere dün hastanede bebekten topuk kanı aldırıyordu bir kadın bebeği görsen nasıl ağlıyor ay ben dayanamam dedim nasıl duracam o ağlarken hiç susmadı bebek ya canı çok yanıyor sanırım koyamam yaaaama mecburuz en iyisi biz görmeden olsun bitsin
Hayırlı olsun canım rabbim analı babalı büyütmek nasip etsinHepinizden Allah razi olsun kizcemi kucağıma aldım henüz emismeyle cebellesiyiruz.ayakalrim açılmadı. 3330 Gr kizim
Masallah Allah bagislasin:)Hepinizden Allah razi olsun kizcemi kucağıma aldım henüz emismeyle cebellesiyiruz.ayakalrim açılmadı. 3330 Gr kizim
cnm boyle kaygilanman bile zaten iyi anne olacaginin kaniti.hele bi kucagina al insalah.hersey kendiliginden gelecek.zamana birak kaygilarini da kenara birak cnm.canım bende 2 yıl emmişim ama sürekli hasta olan biriyim. bebekliğimden beri çok çabuk hasta olurum. yemem içmem falanda iyidir ama bağışıklık sistemim baya arızalı bence
Ben hala aynı kaygıları yasıyorum. iyi anne olamıcam diye korkuyorum. evet bebeğimi çok seviyorum ama o anne duygusallığı falan yok yani gelmedi bana. doğum hikayelerini okuyorum, videolarını izliyorum ama hiç oyle gözlerim dolmuyor duygulanmıyorum. yetersiz olucakmışım mutlu edemeyeceğim ailemi diye korkuyorum
Zaten normal doğum olursa yanı ansızın suyun falan gelirse arama bence hastaneye gidince duruma göre eşin arar. benim büyük ihtimal sezeryan olucak onda bile verilen saatte değilde daha gec gelmelerini hatta akşam gelmelerini falan isterim. doğuma giderken ve ilk emzirme esnasında odanın kalabalık olmasını istemiyorum. annem ve eşim yeterli.
mesela biz nişanlıyken görümcem doğum yaptı ben iş çıkışı gittim eşimle ama akşam doğurduğu için bebek ilk geldiğinde odaya herkes ordaydı 20 kişi vardı. herkeste telefon fotograf falan rahatsız edici birşey bence. bende cekmişim yanicahililk işte. hala bilgisayarımda ilk emzirme videosu var kadının daha anesteziden bile tam çıkmamış bana yani
masallah cnm sana ve bebise darisi bize inslalah.Hepinizden Allah razi olsun kizcemi kucağıma aldım henüz emismeyle cebellesiyiruz.ayakalrim açılmadı. 3330 Gr kizim
Maşallah canım mutlu sağlıklı günleriniz olsun inşallah.Hepinizden Allah razi olsun kizcemi kucağıma aldım henüz emismeyle cebellesiyiruz.ayakalrim açılmadı. 3330 Gr kizim
Aynen ışte bu durumda kalmak istemiyorum. Benim eltim 2 yıl once doğum yaptı aksam 11 gibi hastaneye gitmişler haber geldi ama biz gece gitmedik ertesi gün oglende gittik. Iyi ki gitmemisiz kadın sabaha doğru kendine gelmiş bebek kuvoze girdi 3 gün kaldı. O yüzden kalabalık istemem. Zaten aile dışında hastaneye kimse gelmez arkadaslar falan eve gelir onlarda 1 ay sonra anca gelir. Ailelerde 2-3 saat gec görse sorun olmaz yeterki sağlıklı olaalim.Aynen ben de oyle dusunuyorum. Bana da arkadas oglen doguma gidiyorum demisti, is cikisi dogurmustur diye gittim ama dogurmamis. Bir gittim herkes agliyor normal dogum olmamis sezeryana almislar, bebegi kuvoze gondermisler. Bunlar anlatilirken arkadas sedyeyle geldi daha ayilmamis, kocasi sariliyo agliyo. Ne isimiz varsa o anda orada cok sacma oldu.
Canim gozun aydin rabbim sana bagidlasin darisi basimiza insallahhhHepinizden Allah razi olsun kizcemi kucağıma aldım henüz emismeyle cebellesiyiruz.ayakalrim açılmadı. 3330 Gr kizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?