2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
masallah cmm peki gec hastalanan birimisindir.
ben cok emmemisim mesela narin bi yapim var hemen hasta olurum anne sutu eksikligine bagliyorum bunu kendimce.

canım bende 2 yıl emmişim ama sürekli hasta olan biriyim. bebekliğimden beri çok çabuk hasta olurum. yemem içmem falanda iyidir ama bağışıklık sistemim baya arızalı bence

Ben hala aynı kaygıları yasıyorum. iyi anne olamıcam diye korkuyorum. evet bebeğimi çok seviyorum ama o anne duygusallığı falan yok yani gelmedi bana. doğum hikayelerini okuyorum, videolarını izliyorum ama hiç oyle gözlerim dolmuyor duygulanmıyorum. yetersiz olucakmışım mutlu edemeyeceğim ailemi diye korkuyorum

Zaten normal doğum olursa yanı ansızın suyun falan gelirse arama bence hastaneye gidince duruma göre eşin arar. benim büyük ihtimal sezeryan olucak onda bile verilen saatte değilde daha gec gelmelerini hatta akşam gelmelerini falan isterim. doğuma giderken ve ilk emzirme esnasında odanın kalabalık olmasını istemiyorum. annem ve eşim yeterli.
mesela biz nişanlıyken görümcem doğum yaptı ben iş çıkışı gittim eşimle ama akşam doğurduğu için bebek ilk geldiğinde odaya herkes ordaydı 20 kişi vardı. herkeste telefon fotograf falan rahatsız edici birşey bence. bende cekmişim yani cahililk işte. hala bilgisayarımda ilk emzirme videosu var kadının daha anesteziden bile tam çıkmamış bana yani

Bende bi donem ilsc kullandim bel fitigim icin ilerlemedi ama gebelikte kalca ve bacak yanlarima hep agrilar girdi.Su an belimde agri yok insallah artmaz
Birde yapilan igne bel fitigi olusan bolhelere yapilmiyor daha asagilara dedi.
anladim cnm ben de doktoruma soruyum insallah spinal olurum.

Koalina benim çıkışı aldığım yerde böyle az parçalı var canım bir değişik giydirirsen şuan kampanyada

Eklentiler

• IMG_9121.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_9122.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 69
cnm sanirim bebek icin sartmis.artik taksi tutup gidicem esimle ya da annemle.yuruyemem o sogulta dikislerle.iyi olsam bile yurumem cok erken daha agri yapar bisey olur falan.
bizim hemskre cok gıcık hic ugrasamam eve falan da gelmez ben kapimin onume cagirir taksiyi giderim en iyisi.
bana da bi kagit verdiler emzirme teknikleri diye doldur bunu 2.gunu beni ara dedi hemsire.bu ne hız dedim icimden.
yazik yavrulara da iki kere topuk kani aliniyo.kan da hemen gelmiyomus biraz ugrasiyomus hemsireler annem anlatmisti bem kesin aglarim ya zaten cok duygusal biriyim hele o aglarken bilemiyorum aliscam artik mecbur yoksa bebek de beni gorur daha cok aglar

Aynen ben de oyle dusunuyorum. Bana da arkadas oglen doguma gidiyorum demisti, is cikisi dogurmustur diye gittim ama dogurmamis. Bir gittim herkes agliyor normal dogum olmamis sezeryana almislar, bebegi kuvoze gondermisler. Bunlar anlatilirken arkadas sedyeyle geldi daha ayilmamis, kocasi sariliyo agliyo. Ne isimiz varsa o anda orada cok sacma oldu.

Baston pusetler 6. Ay itibariyle kullaniliyor yalniz bilginiz olsun. Gerci sizin anladigim kadariyla bir de ana kucagi var uzerine ilave monte edilen?
benimki baston diye gecmiyor cnm baston gibi diyim.travellere gore rahat.puseti var evet.chicco liteway 1 2 lerde puset yok.pluslarda puset var.

cnm bizim arabamiz olmadigi icin ve asansor olmadigi icin binada o yuzden benim icin oncelik hafif olmasiydi.bi de ben koca tekerlekli arabalari suremem.
bi kac bebek magazasi gezmistim.satici da dolmusa otobuse travel sistem buyuk arabalarla binemezsin dedi.gercekten de gormedim.bi de istanbul gibi bibyerde yasiyosan araban da olsa illa ki dolmusa otobuse bincegin gun oluyo.her yere eşle de gidilmiyo araba da olsa.
yolda travel sistem bebek arabasi kullanan anneleri incelerken de fark ettim buyuk olduklari icin bazilari zor kullaniyordu.
bi yakinim da iyi yapmissin bunu alarak ben mecbur simdi baston tipi aldim hic kullanamiyorum artik traveli zor oluyo dedi.bebek buyudukce daha cok agirlascak cunlu araba.
tabi o kadar övdüm ovdum insallah memnun kalirim
bakarsan simdiden chicco liteway plus modellerine bak derim cnm puseti oldugu icin.ama 5.6 ayda kullanirim arabayi gerek yok simdilik dersen chicco liteway 1 2 si var pusetsiz onlar daha da uygun oluyo.5.6.aydan sonra pusete gerek kalmiyo
ama evde kulllanmak icin bence puset iyi bebegi oturtup kemerini takip isimk gucumu yapabilirim gibime geliyo.bi yakinim oyle yapiyo.
bana hemsire hastanede dogum yaptigin gun topuk kani aliniyo bi de biz alcaz dedi 5.gun.ben dr kesin aglarim cnm minicik topuklarindan kan almaya calisiyolarmis hemen gelmiyomus kan yeni dogan bebekten.ben zaten dikislerden ya annemle ya esimle giderim ve bakmam asla
bakarsam benim agladigimi gorur daha cok aglar
ben ki belgesele cizgi filme agkayan bi insanim aliscam artik mecbur zamanla ama.daha bi suru asilari var

cnm boyle kaygilanman bile zaten iyi anne olacaginin kaniti.hele bi kucagina al insalah.hersey kendiliginden gelecek.zamana birak kaygilarini da kenara birak cnm.
tabi ki kaygilancaz bosvermicez ama cok fazlasi da iyi degil sutumuz kesilmesin cnm

Hepinizden Allah razi olsun kizcemi kucağıma aldım henüz emismeyle cebellesiyiruz.ayakalrim açılmadı. 3330 Gr kizim
Maşallah canım mutlu sağlıklı günleriniz olsun inşallah.

Aynen ışte bu durumda kalmak istemiyorum. Benim eltim 2 yıl once doğum yaptı aksam 11 gibi hastaneye gitmişler haber geldi ama biz gece gitmedik ertesi gün oglende gittik. Iyi ki gitmemisiz kadın sabaha doğru kendine gelmiş bebek kuvoze girdi 3 gün kaldı. O yüzden kalabalık istemem. Zaten aile dışında hastaneye kimse gelmez arkadaslar falan eve gelir onlarda 1 ay sonra anca gelir. Ailelerde 2-3 saat gec görse sorun olmaz yeterki sağlıklı olaalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…