- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.541
Çok haklısın canim. B3n bu konuyu cidd3n merak ediyorum doktoruma da sorucam. Topuk kanı neden 2 kere alınıyor acaba? Ve şart mı gitmek? Adi kartı verilecekmiş onu baba da alabiliyormuş. Boyuna kilosuna bakıyorlarmış onlar da. Hastane dosyasında bunlar oluyor zaten. Dosyayı götürmek de yeterli oluyormuş. Sıkma canını s3n d3. Düşünme bile. Benim hemşire arkadaşım saglik ocaginda çok yoğun olmadıkları için ve kayıt aksarsa ceza alacakları için, eve gelmek de islerine gelmediği için ısrarla arıyorlar, gitme bak nasıl geliyorlar evd ceza almamak için dedi.cnm sanirim bebek icin sartmis.artik taksi tutup gidicem esimle ya da annemle.yuruyemem o sogulta dikislerle.iyi olsam bile yurumem cok erken daha agri yapar bisey olur falan.
bizim hemskre cok gıcık hic ugrasamam eve falan da gelmez ben kapimin onume cagirir taksiyi giderim en iyisi.
bana da bi kagit verdiler emzirme teknikleri diye doldur bunu 2.gunu beni ara dedi hemsire.bu ne hız dedim icimden.
yazik yavrulara da iki kere topuk kani aliniyo.kan da hemen gelmiyomus biraz ugrasiyomus hemsireler annem anlatmisti bem kesin aglarim yazaten cok duygusal biriyim hele o aglarken bilemiyorum aliscam artik mecbur yoksa bebek de beni gorur daha cok aglar
Ya bilemiyorum canım insallah dediğin gibi stres falan yaşamam. Lohusa depresyonu yasicam diye korkuyorum valla. Ya bebege bakamazsam, hasta edersem diye annem 40 gün bende kalsın istiyorum. Anneme hergun arayıp sakın hasta olma iyi bak kendine falan diyorum yaşı var baya çünkü hasta olur kalamazsa ne yaparım bilmiyorum.cnm boyle kaygilanman bile zaten iyi anne olacaginin kaniti.hele bi kucagina al insalah.hersey kendiliginden gelecek.zamana birak kaygilarini da kenara birak cnm.
tabi ki kaygilancaz bosvermicez ama cok fazlasi da iyi degil sutumuz kesilmesin cnm
Doktorumla da konuşup sorucam bu konuyu. Bibrimizi bilgilendiririz csnim burdan da.Geldiklerini bilmiyordum o zaman bende rica ederim gelmelerini. Dediğin gibi zor olur kış günü. Bebiş daha 5 günlükken
Oy maasallah ikinizedeHepinizden Allah razi olsun kizcemi kucağıma aldım henüz emismeyle cebellesiyiruz.ayakalrim açılmadı. 3330 Gr kizim
Evimin yakınında bi devlet hastanesi var ordaki eğitime katıldım ben de. Bayagi da kapsamlı bir sey 5 modülden olusuyo kaldi 4 haftaAyy ben daha sunnet olayini konusmadim, fiyat aldim kaldi oylece. Haftaya bir de onu ayarlamam lazim.
Haftaya bizim hastanede gebe egitimi varmis ona cagirdilar, bakalim neler anlatacaklar. Tabi o zamana kadar dogurmazsam
Bakacam dediğin modelede inş uygun bulurum denk gelirim ben de çok araştırdım en iyisi baston tipi kullanan herkes ondan memnun onedenle tercihim o olacak arabayı ne kadar kullanırız bilmiyorum yanı ben çıkarım gezdiririm diyorum ama uslu bir çocuk olacak mı içinde duracak mı belli değil yaşayıp öğrenecez artık inş uslu çocuklarımız olur ya :)cnm bizim arabamiz olmadigi icin ve asansor olmadigi icin binada o yuzden benim icin oncelik hafif olmasiydi.bi de ben koca tekerlekli arabalari suremem.
bi kac bebek magazasi gezmistim.satici da dolmusa otobuse travel sistem buyuk arabalarla binemezsin dedi.gercekten de gormedim.bi de istanbul gibi bibyerde yasiyosan araban da olsa illa ki dolmusa otobuse bincegin gun oluyo.her yere eşle de gidilmiyo araba da olsa.
yolda travel sistem bebek arabasi kullanan anneleri incelerken de fark ettim buyuk olduklari icin bazilari zor kullaniyordu.
bi yakinim da iyi yapmissin bunu alarak ben mecbur simdi baston tipi aldim hic kullanamiyorum artik traveli zor oluyo dedi.bebek buyudukce daha cok agirlascak cunlu araba.
tabi o kadar övdüm ovdum insallah memnun kalirim
bakarsan simdiden chicco liteway plus modellerine bak derim cnm puseti oldugu icin.ama 5.6 ayda kullanirim arabayi gerek yok simdilik dersen chicco liteway 1 2 si var pusetsiz onlar daha da uygun oluyo.5.6.aydan sonra pusete gerek kalmiyo
ama evde kulllanmak icin bence puset iyi bebegi oturtup kemerini takip isimk gucumu yapabilirim gibime geliyo.bi yakinim oyle yapiyo.
bana hemsire hastanede dogum yaptigin gun topuk kani aliniyo bi de biz alcaz dedi 5.gun.ben dr kesin aglarim cnm minicik topuklarindan kan almaya calisiyolarmis hemen gelmiyomus kan yeni dogan bebekten.ben zaten dikislerden ya annemle ya esimle giderim ve bakmam asla
bakarsam benim agladigimi gorur daha cok aglar
ben ki belgesele cizgi filme agkayan bi insanim aliscam artik mecbur zamanla ama.daha bi suru asilari var
Hayirli olsun canm Allah anali babali buyutsun, darisi basimiza=)Hepinizden Allah razi olsun kizcemi kucağıma aldım henüz emismeyle cebellesiyiruz.ayakalrim açılmadı. 3330 Gr kizim
Kaç dediler canim fiyata?En azından piyasayı öğrenelim. Biz de istiyoruz y3nidogan sünneti ama aileler en azından 40 i çıksın diyorlar.Ayy ben daha sunnet olayini konusmadim, fiyat aldim kaldi oylece. Haftaya bir de onu ayarlamam lazim.
Haftaya bizim hastanede gebe egitimi varmis ona cagirdilar, bakalim neler anlatacaklar. Tabi o zamana kadar dogurmazsam
Bana da sms geldi ama oyle deme 1 gunluk ve 5 saatlik bir egitimmis benimki. Bugun gitsem yarimdogursam bile faydasi olur diye dusundum.Yaa ne guzel benim hiç haberim olmadi böyle şeylerden. Kendi hastanem de güya özel hiç öyle bir faliyeti olmadi. Zat3n surda kalmış kaç günüm doğuma alsam da birşey farketmeyecek.
Yenidogan sunneti 1250 dediler canim, 2 aya kadar yenidogan sayiliyormus. Ondan sonrasi da 1.5 mus.Kaç dediler canim fiyata?En azından piyasayı öğrenelim. Biz de istiyoruz y3nidogan sünneti ama aileler en azından 40 i çıksın diyorlar.
Ins cnm benim kaynanamlaaym dogum ivin geldim anlasmyrz evmde dyrm istedgin gbi yap kendi duzeni gibi yapti halen konusyr rabbim sabr versn banaGün belli bile olsa hep tedirgin oluyorsun canım yinede gününde gelmezse diye artık gün aşırı banyo yapıyorum hep hazır bekliyorum sende hayırlı haberler al canım inşallah
Hayirli olsun cnm kontroldeki kilosuyla uyumlu mu dogdu?Hepinizden Allah razi olsun kizcemi kucağıma aldım henüz emismeyle cebellesiyiruz.ayakalrim açılmadı. 3330 Gr kizim
Takma kafana canım duymayı ver bebeğinde üzülür azıcık sabretIns cnm benim kaynanamlaaym dogum ivin geldim anlasmyrz evmde dyrm istedgin gbi yap kendi duzeni gibi yapti halen konusyr rabbim sabr versn bana
Onun icin sabredyrm her dkka laf sokuyr susuyrm sabir diliyrm ins dogumm gec olmaz ya yoksa kaynanam fenalik gecrcek banaTakma kafana canım duymayı ver bebeğinde üzülür azıcık sabret
Oyy maşallah . İnşallah bol bol emer seninkide bizimkilerde . Sen nasılsın ? Günümüz aynıydı aceleci cıktı senin fıstık:)Hepinizden Allah razi olsun kizcemi kucağıma aldım henüz emismeyle cebellesiyiruz.ayakalrim açılmadı. 3330 Gr kizim
Emmiyi yAa :-(Oyy maşallah . İnşallah bol bol emer seninkide bizimkilerde . Sen nasılsın ? Günümüz aynıydı aceleci cıktı senin fıstık:)
3450 dedi sabah 3330 doğdu uyumlu cnmHayirli olsun cnm kontroldeki kilosuyla uyumlu mu dogdu?
Canm hayrli olsun sende mi dogum yaptin kimse kalmadi herkes dogum yapti ya ne aceleci ckti bebekler:)Emmiyi yAa :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?