2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok haklısın canim. B3n bu konuyu cidd3n merak ediyorum doktoruma da sorucam. Topuk kanı neden 2 kere alınıyor acaba? Ve şart mı gitmek? Adi kartı verilecekmiş onu baba da alabiliyormuş. Boyuna kilosuna bakıyorlarmış onlar da. Hastane dosyasında bunlar oluyor zaten. Dosyayı götürmek de yeterli oluyormuş. Sıkma canını s3n d3. Düşünme bile. Benim hemşire arkadaşım saglik ocaginda çok yoğun olmadıkları için ve kayıt aksarsa ceza alacakları için, eve gelmek de islerine gelmediği için ısrarla arıyorlar, gitme bak nasıl geliyorlar evd ceza almamak için dedi.

cnm boyle kaygilanman bile zaten iyi anne olacaginin kaniti.hele bi kucagina al insalah.hersey kendiliginden gelecek.zamana birak kaygilarini da kenara birak cnm.
tabi ki kaygilancaz bosvermicez ama cok fazlasi da iyi degil sutumuz kesilmesin cnm
Ya bilemiyorum canım insallah dediğin gibi stres falan yaşamam. Lohusa depresyonu yasicam diye korkuyorum valla. Ya bebege bakamazsam, hasta edersem diye annem 40 gün bende kalsın istiyorum. Anneme hergun arayıp sakın hasta olma iyi bak kendine falan diyorum yaşı var baya çünkü hasta olur kalamazsa ne yaparım bilmiyorum.

Ayy ben daha sunnet olayini konusmadim, fiyat aldim kaldi oylece. Haftaya bir de onu ayarlamam lazim.
Haftaya bizim hastanede gebe egitimi varmis ona cagirdilar, bakalim neler anlatacaklar. Tabi o zamana kadar dogurmazsam

Ayy ben daha sunnet olayini konusmadim, fiyat aldim kaldi oylece. Haftaya bir de onu ayarlamam lazim.
Haftaya bizim hastanede gebe egitimi varmis ona cagirdilar, bakalim neler anlatacaklar. Tabi o zamana kadar dogurmazsam
Evimin yakınında bi devlet hastanesi var ordaki eğitime katıldım ben de. Bayagi da kapsamlı bir sey 5 modülden olusuyo kaldi 4 hafta sen doğurursun diyo ama herkes bitiremem gibi.

Bakacam dediğin modelede inş uygun bulurum denk gelirim ben de çok araştırdım en iyisi baston tipi kullanan herkes ondan memnun onedenle tercihim o olacak arabayı ne kadar kullanırız bilmiyorum yanı ben çıkarım gezdiririm diyorum ama uslu bir çocuk olacak mı içinde duracak mı belli değil yaşayıp öğrenecez artık inş uslu çocuklarımız olur ya :)
Dediğin gibi alışmamız lazım daha aşıları var bunların anne olmak böyle birşeymiş annemi şimdi anlıyorum

Yaa ne guzel benim hiç haberim olmadi böyle şeylerden. Kendi hastanem de güya özel hiç öyle bir faliyeti olmadi. Zat3n surda kalmış kaç günüm doğuma alsam da birşey farketmeyecek.

Kaç dediler canim fiyata?En azından piyasayı öğrenelim. Biz de istiyoruz y3nidogan sünneti ama aileler en azından 40 i çıksın diyorlar.

Yaa ne guzel benim hiç haberim olmadi böyle şeylerden. Kendi hastanem de güya özel hiç öyle bir faliyeti olmadi. Zat3n surda kalmış kaç günüm doğuma alsam da birşey farketmeyecek.
Bana da sms geldi ama oyle deme 1 gunluk ve 5 saatlik bir egitimmis benimki. Bugun gitsem yarimdogursam bile faydasi olur diye dusundum.
Kaç dediler canim fiyata?En azından piyasayı öğrenelim. Biz de istiyoruz y3nidogan sünneti ama aileler en azından 40 i çıksın diyorlar.
Yenidogan sunneti 1250 dediler canim, 2 aya kadar yenidogan sayiliyormus. Ondan sonrasi da 1.5 mus.

Gün belli bile olsa hep tedirgin oluyorsun canım yinede gününde gelmezse diye artık gün aşırı banyo yapıyorum hep hazır bekliyorum sende hayırlı haberler al canım inşallah
Ins cnm benim kaynanamlaaym dogum ivin geldim anlasmyrz evmde dyrm istedgin gbi yap kendi duzeni gibi yapti halen konusyr rabbim sabr versn bana

Kizlar bu arada utuyle yapisan su taclardan buldum. Belki bunlardan alir yapistiririm.

Eklentiler

• Screenshot_2018-11-21-18-22-13.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_2018-11-21-18-21-56.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…