- 16 Aralık 2017
- 4.074
- 5.277
- 158
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.561
Sevindim canım iyi olmanıza. Ölçümlerde aynı senin haftada benim de düşük çıkmıştı hatta boyuna daha kısa dedi . Bebeğin duruşuna göre fark ediyor bence. Emin ol seninde daha fazladırSagol canim cevabin icin simdi doktordan geldim bir sorun yokmus sukur ama bebegim sadece bir haftada 80 gr almis gerci doktor bu olcumler cokta dogru degil 500 grama kadar yanilma payi varmis sorun yok dedi gerci bende kilo almamisim
Maşallah size bol sütlü günleriniz olsun inşallah. Darısı başımıza artıkHepinizden Allah razi olsun kizcemi kucağıma aldım henüz emismeyle cebellesiyiruz.ayakalrim açılmadı. 3330 Gr kizim
Onun icin sabredyrm her dkka laf sokuyr susuyrm sabir diliyrm ins dogumm gec olmaz ya yoksa kaynanam fenalik gecrcek bana
kendim icin olsa gitmem de cnm bebis icin sartsa mecbur gidicem.bi de hemsirem cok gıcık ters bi kadin.onunla ugrasmaktansa giderim diyorum.tabi ki nasil halde olurum bilemem kotu olursam gidemem zaten.Çok haklısın canim. B3n bu konuyu cidd3n merak ediyorum doktoruma da sorucam. Topuk kanı neden 2 kere alınıyor acaba? Ve şart mı gitmek? Adi kartı verilecekmiş onu baba da alabiliyormuş. Boyuna kilosuna bakıyorlarmış onlar da. Hastane dosyasında bunlar oluyor zaten. Dosyayı götürmek de yeterli oluyormuş. Sıkma canını s3n d3. Düşünme bile. Benim hemşire arkadaşım saglik ocaginda çok yoğun olmadıkları için ve kayıt aksarsa ceza alacakları için, eve gelmek de islerine gelmediği için ısrarla arıyorlar, gitme bak nasıl geliyorlar evd ceza almamak için dedi.
Ne diyor ki ya daha ilk gunlerden soyleyecek ne bulabilir bi insanOnun icin sabredyrm her dkka laf sokuyr susuyrm sabir diliyrm ins dogumm gec olmaz ya yoksa kaynanam fenalik gecrcek bana
Allah korusun cnm gelir insallah bi aksilik olmaz da.Ya bilemiyorum canım insallah dediğin gibi stres falan yaşamam. Lohusa depresyonu yasicam diye korkuyorum valla. Ya bebege bakamazsam, hasta edersem diye annem 40 gün bende kalsın istiyorum. Anneme hergun arayıp sakın hasta olma iyi bak kendine falan diyorum yaşı var baya çünkü hasta olur kalamazsa ne yaparım bilmiyorum.
aynen ya annelerin hakki odenmezmis cidden.ben hic bebek cocuk gorunce duygusallasmazdim simdi belki de hormonlarin da etkisi vardir ama bebek gorunce bi duygusallasiyorum.Bakacam dediğin modelede inş uygun bulurum denk gelirim ben de çok araştırdım en iyisi baston tipi kullanan herkes ondan memnun onedenle tercihim o olacak arabayı ne kadar kullanırız bilmiyorum yanı ben çıkarım gezdiririm diyorum ama uslu bir çocuk olacak mı içinde duracak mı belli değil yaşayıp öğrenecez artık inş uslu çocuklarımız olur ya :)
Dediğin gibi alışmamız lazım daha aşıları var bunların anne olmak böyle birşeymiş annemi şimdi anlıyorum
bunu bende merak ediyorum çünkü ben hep 50 beden koydum çantaya =) sanırım 56 da koymam gerekir :/Doğum yapanlar bebeklerinizin kilolarıç ok farkettimi karnınızdaki ölçümlerle bize yazsanız olur mu :)
Hiç endişen olmasın anne karnında da doğduğumda da çok usluymuşum. Özellikle anne karnında pek hareket etmezdin der annem ama çok sağlıklı bir bebektim. Kemik ve diş gelişimim özellikle çok iyiymişaynen ya annelerin hakki odenmezmis cidden.ben hic bebek cocuk gorunce duygusallasmazdim simdi belki de hormonlarin da etkisi vardir ama bebek gorunce bi duygusallasiyorum.
insallah uslu olurlar cnm ama nedense sanmiyorum ben ve esim bebekligimizde bayagi simarikmisiz
e bi de yay burcu bebekleri olcak bizimkiler genelde.cok yaramaz olurlarmis
ama karnima cok uslu.ya bi turlu gobegimin videosunu cekemedim.cunku hic oyle dalgalanma seklinde hareketi yok.bazen korkuyorum ya saglikli degilse diye ama Allah korusun.hani diyolarya hareketli bebek sagliklidir diye o yuzden korkuyorum.hareket ediyo ama cok narin harkeet ediyo hic oyle rahat etmiyo beni.
bi de döndü sanki artik vajinada batma hissi yasamiyorum yukarlarda hareket hissediyorum
Merhaba guzel anneler
Ben sizi takip ediyorum ama evde bir de 3 yasinda bir kizim oldugu icin pek yazamiyorum
Tecrubelerimi sizinle de paylasmak istedim
Ilk kizim 34+2 de epidural sezeryanla dunyaya geldi.Gebelik zehirlenmesi oldugundan erken dogdu 2440 gram 43 cm.Ama sezeryandan hic korkmayin evet benim agri esigim cok yuksektir.17.36 da dogum yaptim o gece kalkip yuruttuler beni sonra da hastane de fikdir fildir dolasiyorduk.Kizim 1 hafta kaldi hastanede sarilk dolayisiyla ben de cikmadim birlikte kaldik babasi kizim ve ben
Anestezi uzmani bu konuda cok onemli benimki cok cok.iyi genc bir doktordu muhabbet ede ede dogum yaptim anlamadim bile.Agri zaten yok sadece dokunma hissi var bir de bebek ciktiktan sonra biraz bastiriyorlar ama dayanilmayacak gibi degil.
Bu arada bebek dogduktan sonra ilk asisi hastanede yapiliyor topuk kani da aliniyor.
Benim kizim tup bebekle oldu.Aile hekimimiz tedavi ilaclarimin bir kismini devketin karsilamasina ragmen yazmadi cok buyuk tartisma cikti hakaret felan etti ben de sikayet ettim.saglik bakanligina ama hicbir yaptirimi olmadi.Sinirlerimin bizuldugu ve agladigimla kaldim o zor gunlerimde
Ben de yemin ettim ve de ayagimi basmadim daha saglik ocagina.Kizim dogdugunda cok aradi hemsireler yok asi icin gelin yok takio icin gelin yok hamileyken gelin.Ceza aliriz dediler.Hicbirine de gitmedim takiplerimiz asilarimizin hepsi cocuk doktorumuz tarafindan yapildi zaten.
Yani oyle bir zorunlulugunuz yok onlarin size kotu davranmasina asla izin vermeyin.
Sormak istediginiz baska konular varsa elimden geldigince yardimci olmaya calisirim
Ikinci kizimda 34 haftalik su an.Allah hepimize saglikli dogumlar nasip etsin insallah.Dogum yapan annelere de rabbim bol sütlü huzurlu gunler nasip etsin hayirli olsun
Bende bunu merak ediyorumDoğum yapanlar bebeklerinizin kilolarıç ok farkettimi karnınızdaki ölçümlerle bize yazsanız olur mu :)
Dogum yapmadan 2 saat once 2275ti, 2300 dogdu:)Doğum yapanlar bebeklerinizin kilolarıç ok farkettimi karnınızdaki ölçümlerle bize yazsanız olur mu :)
Canim ben de gebelik zehirlenmesi ile doğum yaptim. Doktorum Alfamed diye bir hap verdi en az 3 ay kullan tansiyonun kontrol altinda olsjn ki tansiyon hastasi olma dedi. Sana verdiler mis tansiyona ilgili ilac?Tansiyon yüksekligi nyaşadınız mı bende 9 kasımda 35 haftalık dogum yaptım gebelik zehirlenmesinden dolayı küveze girmedi bebegim eve çıktık ama tansiyondan çok korkuyorum
insallah cnm bulanti hapi kullandigim icin ister istemez acaba o yuzden mi boyle hareketi belli belirsiz diyorum.Allah korusun.Hiç endişen olmasın anne karnında da doğduğumda da çok usluymuşum. Özellikle anne karnında pek hareket etmezdin der annem ama çok sağlıklı bir bebektim. Kemik ve diş gelişimim özellikle çok iyiymiş
Ahh bu kaynanalr yok mu allahtan sonra izmire doncem baya uzaga ins ama boleyken cekilmiyor kiz h3rsye kulp buluyor ya daralyrm iyi sevndm cnm gitmisler senin benim kaynana en basndan beri benim yanma gelmek istyrdu ama plna ters teptiBenimkilerde dogumum da delirtti beni çıldıracaktım normalde evime gelmeye adamlar işime gücüme yardım etmeyenler evimden çıkmadı şükür ki gitti az daha kalsa çıldıracaktım kavga ettim zaten. Inan bi daha dogurmaya gözüm korktu
Tansiyon yüksekligi nyaşadınız mı bende 9 kasımda 35 haftalık dogum yaptım gebelik zehirlenmesinden dolayı küveze girmedi bebegim eve çıktık ama tansiyondan çok korkuyorum
Oo sen tanimiyon evi istedgi gbi duzeltti hersyme birsy bulur hic takdr etmez ckartyr birsyler sussamda konsyrNe diyor ki ya daha ilk gunlerden soyleyecek ne bulabilir bi insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?