2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sagol canim cevabin icin simdi doktordan geldim bir sorun yokmus sukur ama bebegim sadece bir haftada 80 gr almis gerci doktor bu olcumler cokta dogru degil 500 grama kadar yanilma payi varmis sorun yok dedi gerci bende kilo almamisim
Sevindim canım iyi olmanıza. Ölçümlerde aynı senin haftada benim de düşük çıkmıştı hatta boyuna daha kısa dedi . Bebeğin duruşuna göre fark ediyor bence. Emin ol seninde daha fazladır

Onun icin sabredyrm her dkka laf sokuyr susuyrm sabir diliyrm ins dogumm gec olmaz ya yoksa kaynanam fenalik gecrcek bana

Benimkilerde dogumum da delirtti beni çıldıracaktım normalde evime gelmeye adamlar işime gücüme yardım etmeyenler evimden çıkmadı şükür ki gitti az daha kalsa çıldıracaktım kavga ettim zaten. Inan bi daha dogurmaya gözüm korktu

kendim icin olsa gitmem de cnm bebis icin sartsa mecbur gidicem.bi de hemsirem cok gıcık ters bi kadin.onunla ugrasmaktansa giderim diyorum.tabi ki nasil halde olurum bilemem kotu olursam gidemem zaten.
bizim saglik ocagindakiler sabir taştirir.aile hekimim de cok gicik.kadin isim var ilac yazamam simdi diyen bi kadin.ve ben bi daha boyle bisey yaparsa gerekli yerlere sikayetimi edicem.lohusa halimle hic ugrasmak istemiyorum cnm.
topuk kani doktoruma unutmazsam ben de soruyum o gun gelince insallah.bana da garip geldi hem hastanede akiniyo hem saglik ocaginda niye ki aradan 5 gun gecicek cok mu sey degisiyo ki.
bi de ben sordum hemsireye benim dikislerim olcak gelemezsem esim gelebiliyomu dedim yok dedi.illa benim gitmem gerekiyomus

Allah korusun cnm gelir insallah bi aksilik olmaz da.
cnm bizim kokumuzla durucak insallah bebeklerimiz.bizden baskasi susturamicak.bizim sutumuzden baska biseyle doymicak.hep bize ihtiyaclari olcak.o yuzden hersey kendiliginden geliscek merak etme.emzirdikten sonra saglikla dogduktan sonra hastalanmazlar insallah cnm.
ve bol bol nazar duasi okuyup uflicez.ben en cok nazardan korkuyorum.

aynen ya annelerin hakki odenmezmis cidden.ben hic bebek cocuk gorunce duygusallasmazdim simdi belki de hormonlarin da etkisi vardir ama bebek gorunce bi duygusallasiyorum.
insallah uslu olurlar cnm ama nedense sanmiyorum ben ve esim bebekligimizde bayagi simarikmisiz
e bi de yay burcu bebekleri olcak bizimkiler genelde.cok yaramaz olurlarmis
ama karnima cok uslu.ya bi turlu gobegimin videosunu cekemedim.cunku hic oyle dalgalanma seklinde hareketi yok.bazen korkuyorum ya saglikli degilse diye ama Allah korusun.hani diyolarya hareketli bebek sagliklidir diye o yuzden korkuyorum.hareket ediyo ama cok narin harkeet ediyo hic oyle rahat etmiyo beni.
bi de döndü sanki artik vajinada batma hissi yasamiyorum yukarlarda hareket hissediyorum

Merhaba guzel anneler
Ben sizi takip ediyorum ama evde bir de 3 yasinda bir kizim oldugu icin pek yazamiyorum
Tecrubelerimi sizinle de paylasmak istedim
Ilk kizim 34+2 de epidural sezeryanla dunyaya geldi.Gebelik zehirlenmesi oldugundan erken dogdu 2440 gram 43 cm.Ama sezeryandan hic korkmayin evet benim agri esigim cok yuksektir.17.36 da dogum yaptim o gece kalkip yuruttuler beni sonra da hastane de fikdir fildir dolasiyorduk.Kizim 1 hafta kaldi hastanede sarilk dolayisiyla ben de cikmadim birlikte kaldik babasi kizim ve ben
Anestezi uzmani bu konuda cok onemli benimki cok cok.iyi genc bir doktordu muhabbet ede ede dogum yaptim anlamadim bile.Agri zaten yok sadece dokunma hissi var bir de bebek ciktiktan sonra biraz bastiriyorlar ama dayanilmayacak gibi degil.
Bu arada bebek dogduktan sonra ilk asisi hastanede yapiliyor topuk kani da aliniyor.
Benim kizim tup bebekle oldu.Aile hekimimiz tedavi ilaclarimin bir kismini devketin karsilamasina ragmen yazmadi cok buyuk tartisma cikti hakaret felan etti ben de sikayet ettim.saglik bakanligina ama hicbir yaptirimi olmadi.Sinirlerimin bizuldugu ve agladigimla kaldim o zor gunlerimde
Ben de yemin ettim ve de ayagimi basmadim daha saglik ocagina.Kizim dogdugunda cok aradi hemsireler yok asi icin gelin yok takio icin gelin yok hamileyken gelin.Ceza aliriz dediler.Hicbirine de gitmedim takiplerimiz asilarimizin hepsi cocuk doktorumuz tarafindan yapildi zaten.
Yani oyle bir zorunlulugunuz yok onlarin size kotu davranmasina asla izin vermeyin.
Sormak istediginiz baska konular varsa elimden geldigince yardimci olmaya calisirim
Ikinci kizimda 34 haftalik su an.Allah hepimize saglikli dogumlar nasip etsin insallah.Dogum yapan annelere de rabbim bol sütlü huzurlu gunler nasip etsin hayirli olsun

Hiç endişen olmasın anne karnında da doğduğumda da çok usluymuşum. Özellikle anne karnında pek hareket etmezdin der annem ama çok sağlıklı bir bebektim. Kemik ve diş gelişimim özellikle çok iyiymiş

Tansiyon yüksekligi nyaşadınız mı bende 9 kasımda 35 haftalık dogum yaptım gebelik zehirlenmesinden dolayı küveze girmedi bebegim eve çıktık ama tansiyondan çok korkuyorum

Tansiyon yüksekligi nyaşadınız mı bende 9 kasımda 35 haftalık dogum yaptım gebelik zehirlenmesinden dolayı küveze girmedi bebegim eve çıktık ama tansiyondan çok korkuyorum
Canim ben de gebelik zehirlenmesi ile doğum yaptim. Doktorum Alfamed diye bir hap verdi en az 3 ay kullan tansiyonun kontrol altinda olsjn ki tansiyon hastasi olma dedi. Sana verdiler mis tansiyona ilgili ilac?

insallah cnm bulanti hapi kullandigim icin ister istemez acaba o yuzden mi boyle hareketi belli belirsiz diyorum.Allah korusun.

Kızlar sol göğsümün altında bişey batıyor 2 gündür ya.ağrı değil de acı şeklinde.

Ahh bu kaynanalr yok mu allahtan sonra izmire doncem baya uzaga ins ama boleyken cekilmiyor kiz h3rsye kulp buluyor ya daralyrm iyi sevndm cnm gitmisler senin benim kaynana en basndan beri benim yanma gelmek istyrdu ama plna ters tepti

Evet 17 ye yukselmisti tansiyonum ama gun icinde 14 e dustu.Ama tansiyon ikaci adalat kullaniyirdum zaten kasilma olmasin diye.Doktorum riske atmak istemedi.Idrarda protein kacagu gorulmedi ama karaciger enzimlerim yuksekti.Dogum sonrasi hastanede tedavi oldum tansiyonum normale döndü sonra da hicbir rahatsizlik yasamadim sukurler olsun.Su an ikinci kizima hamileyim tansiyonum en fazla 11 12 oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…