- 26 Eylül 2010
- 17.562
- 32.880
- 798
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.581
Allah boylelerine muhtac etmesin ne diyeyim ama dogumda da mi kalacak? Lohisa halinle cinnet gecirirsinOo sen tanimiyon evi istedgi gbi duzeltti hersyme birsy bulur hic takdr etmez ckartyr birsyler sussamda konsyr
Cok sagol canim icimi rahatlattin insallah bir sorun yoktur en onemlisi saglikla ku agimiza alalim insallahhhSevindim canım iyi olmanıza. Ölçümlerde aynı senin haftada benim de düşük çıkmıştı hatta boyuna daha kısa dedi . Bebeğin duruşuna göre fark ediyor bence. Emin ol seninde daha fazladır
Wvet cnm o zaman yine tek o durmaz halasi felan kalkck o iyi o zaman dusunmemeye calscm bebegmle ilglincm zaten cok durmcm en gec 2 hafta uckla doncemAllah boylelerine muhtac etmesin ne diyeyim ama dogumda da mi kalacak? Lohisa halinle cinnet gecirirsin
Ben anlamadım sen mi kayınvalidendesin, kayınvaliden mi sendeOo sen tanimiyon evi istedgi gbi duzeltti hersyme birsy bulur hic takdr etmez ckartyr birsyler sussamda konsyr
Demek çokta farketmiyor :)Dogum yapmadan 2 saat once 2275ti, 2300 dogdu:)
Aynen ya eskiden saha dıugusal oldum herşeye gözlerim doluyor değişik bir hismiş gerçekten:)aynen ya annelerin hakki odenmezmis cidden.ben hic bebek cocuk gorunce duygusallasmazdim simdi belki de hormonlarin da etkisi vardir ama bebek gorunce bi duygusallasiyorum.
insallah uslu olurlar cnm ama nedense sanmiyorum ben ve esim bebekligimizde bayagi simarikmisiz
e bi de yay burcu bebekleri olcak bizimkiler genelde.cok yaramaz olurlarmis
ama karnima cok uslu.ya bi turlu gobegimin videosunu cekemedim.cunku hic oyle dalgalanma seklinde hareketi yok.bazen korkuyorum ya saglikli degilse diye ama Allah korusun.hani diyolarya hareketli bebek sagliklidir diye o yuzden korkuyorum.hareket ediyo ama cok narin harkeet ediyo hic oyle rahat etmiyo beni.
bi de döndü sanki artik vajinada batma hissi yasamiyorum yukarlarda hareket hissediyorum
Masallah canım Allah bağışlasın :)Hepinizden Allah razi olsun kizcemi kucağıma aldım henüz emismeyle cebellesiyiruz.ayakalrim açılmadı. 3330 Gr kizim
Nasip olursa ben de sezeryan olacağım kv gelmek için can atıyor yardım için olsa ona yanmam gelip kışı geçirmenin peşindeydi tabi ben müsade etmedim söyledim defalarca eşime normalde eşim bu konuda anlayışlı değildir ama mecbur kaldı tmm dedi senin de kötü olmuş onların gelmesi hayır yani anlamıyorum kp düşünemez tamam kv niye düşünmemiş bu kız yeni Doğum yapmış rahat edemez kp yanında diye ayıp etmişler anlayışsız insanlar işte bu Doğumun da müsade etme bari küserlersede küssünlerBenim ilk dogumda 3.gun falan kaynana kayinbaba geldiler sehir disindan guya yanimda kalmaya halbuki ben annemin yanımda olmasini istiyordum canim cok sikilmisti. Hadi kaynana geliyor kayinbabanin ne isi var sezeryan olmusum onun acisi meme yarasi olmusum onun acisi nerdeyse gogus fora geziyorum evde. Birazda ilk cocuk rahata alismisim girdim lohusa depresyonuna onlarin yuzunden daha cok kotu oldum istemedim evimde belki ayip ettim ama yapcak bisey yoktu cikmadim odamdan yanlarina gidip sohbet falan etmedim anladilar heraldeki 3 4 gun sonra gittiler. Zaten kaynana guya bana bakmaya geldide noldu ne yemek yapti ne isimi gordu o gunleri düşündükçe hala canim sıkilir en guzel zamanlarimi depresyonla gecirdim onlarin yuzunden. Kaynana konulari acilinca bende dertlendim size azicik. demem o ki lohusa depresyonu diye bisey var arkadaslar hele ilk bebegi olacaklar neyi kimi istemiyosaniz oyle yapin insan bebegine alisma yeni hayat derken en ufak olumsuzluk onu yipratiyor operim hepinizi.
Amin canım inşallahCok sagol canim icimi rahatlattin insallah bir sorun yoktur en onemlisi saglikla ku agimiza alalim insallahhh
Ay canim o olaydan sonra bizim baska olaylarimiz oldu zaten cok da iyi degildikde ben kus kaldim bunlara 3 sene kadar neyse deyip yine ben baristim kocam icin goturdum torun sevsinler diye ama senede bir gitmekten baska gorusmuyorum yuzsuzluk yapip gelirlerse artik dahada istemem desin kocam annesinde kalacak o diye bi zahmet sonra gelsinler.Nasip olursa ben de sezeryan olacağım kv gelmek için can atıyor yardım için olsa ona yanmam gelip kışı geçirmenin peşindeydi tabi ben müsade etmedim söyledim defalarca eşime normalde eşim bu konuda anlayışlı değildir ama mecbur kaldı tmm dedi senin de kötü olmuş onların gelmesi hayır yani anlamıyorum kp düşünemez tamam kv niye düşünmemiş bu kız yeni Doğum yapmış rahat edemez kp yanında diye ayıp etmişler anlayışsız insanlar işte bu Doğumun da müsade etme bari küserlersede küssünler
Bende tahmin ettiğimden aylar önce işlemeye başladım herkesi kimseyi istemiyorum falan diye neyseki eşimde kendi ailesine ifade etti güzelce. Doktoru falanda öne sürdük biraz hallettik. Sadece annem gelecek yanımaBenim ilk dogumda 3.gun falan kaynana kayinbaba geldiler sehir disindan guya yanimda kalmaya halbuki ben annemin yanımda olmasini istiyordum canim cok sikilmisti. Hadi kaynana geliyor kayinbabanin ne isi var sezeryan olmusum onun acisi meme yarasi olmusum onun acisi nerdeyse gogus fora geziyorum evde. Birazda ilk cocuk rahata alismisim girdim lohusa depresyonuna onlarin yuzunden daha cok kotu oldum istemedim evimde belki ayip ettim ama yapcak bisey yoktu cikmadim odamdan yanlarina gidip sohbet falan etmedim anladilar heraldeki 3 4 gun sonra gittiler. Zaten kaynana guya bana bakmaya geldide noldu ne yemek yapti ne isimi gordu o gunleri düşündükçe hala canim sıkilir en guzel zamanlarimi depresyonla gecirdim onlarin yuzunden. Kaynana konulari acilinca bende dertlendim size azicik. demem o ki lohusa depresyonu diye bisey var arkadaslar hele ilk bebegi olacaklar neyi kimi istemiyosaniz oyle yapin insan bebegine alisma yeni hayat derken en ufak olumsuzluk onu yipratiyor operim hepinizi.
Oh iyi yapmisin cnm en guzeli onceden soylemek gercekten dogum degil sonrasi asil sorun. evinde rahat hissetmek istiyosun en cok yaninda anneni istiyorsun baska kimseyi degilBende tahmin ettiğimden aylar önce işlemeye başladım herkesi kimseyi istemiyorum falan diye neyseki eşimde kendi ailesine ifade etti güzelce. Doktoru falanda öne sürdük biraz hallettik. Sadece annem gelecek yanıma
İyi ki de uzaktalarmış güzel öyle de kalsınlar gelirlerse de sen çok hürmet etmezsen kalmazlar zaten bana göre kv kp gelin Doğum yaptığında hemen koşa koşa gitmemeli tamam onlarında torunu ama gelinin rahatı için iyi olmasını beklemeliler özellikle kp gitmemeli ama bazıları işte dayanamayıp kocasını da alıp gidiyor benim kv şimdi arasam yarın çıkar gelir öyle meraklı gelmeye bana bakacağı da yok yani okadar şey yaşadım hamilelikte aylarca yatakta kaldım gelip bakmayı bırak doğru düzgün aramadı bile şimdi de pislik yapmanın peşinde annem fazla kalmasın diye gelecem gelecem diyo hepsi aynı yanıAy canim o olaydan sonra bizim baska olaylarimiz oldu zaten cok da iyi degildikde ben kus kaldim bunlara 3 sene kadar neyse deyip yine ben baristim kocam icin goturdum torun sevsinler diye ama senede bir gitmekten baska gorusmuyorum yuzsuzluk yapip gelirlerse artik dahada istemem desin kocam annesinde kalacak o diye bi zahmet sonra gelsinler.
Aman kuzum gelmesin valla hele dogurunca senin gozune iyice batar. Kim kendi annen gibi olur.İyi ki de uzaktalarmış güzel öyle de kalsınlar gelirlerse de sen çok hürmet etmezsen kalmazlar zaten bana göre kv kp gelin Doğum yaptığında hemen koşa koşa gitmemeli tamam onlarında torunu ama gelinin rahatı için iyi olmasını beklemeliler özellikle kp gitmemeli ama bazıları işte dayanamayıp kocasını da alıp gidiyor benim kv şimdi arasam yarın çıkar gelir öyle meraklı gelmeye bana bakacağı da yok yani okadar şey yaşadım hamilelikte aylarca yatakta kaldım gelip bakmayı bırak doğru düzgün aramadı bile şimdi de pislik yapmanın peşinde annem fazla kalmasın diye gelecem gelecem diyo hepsi aynı yanı
Tecrübem olsa inanki tek bile kalmak isterdim ama ilk bebeğim halim sıhatim nasıl olur güvenemiyorum kendime. Gerçekten doğum sonrası önemli dediğin gibiOh iyi yapmisin cnm en guzeli onceden soylemek gercekten dogum degil sonrasi asil sorun. evinde rahat hissetmek istiyosun en cok yaninda anneni istiyorsun baska kimseyi degil
Cnm benim esimin isi nedyle izmire gittik izmrde esyali evde otryrm burdaki evdede esyalarm var istanbldaki evde tasnmadk kirasi500 dye esim dedi dogma kadr burda kal sonra esyalarimi kaynanamn evne koycm orda kalcak simdi kaynanm burda bende en basndan beei beri evi istedgi gbi yapmak istyrdu esyalari kendi istedgi gbi aldi kactm ben bu arada o yuzdn icimden gecenleri alamadm wnlcn bussru seyBen anlamadım sen mi kayınvalidendesin, kayınvaliden mi sende
Her bebek aynı olmuyor. Az yada çok mühim olan hareket ediyor olmasi. Ama aklına sakin kötü şeyler getirme. Beb3gini de k4ndini de strese sokma. Büyüdükçe yeri daralıyor da olabilir. G3cenlerde bende olmuştu uzun sure hareket etmedi. Ustun3 bulantı kusma baş dönmesi karın ağrısı titreme terleme ishal hepsini yaşadım. Nasil korktum nasil ağladım nasil stres yaptim anlatamam. Esim isten izin alip geldi sakinlestiremedi beni. doktoru aradik doktor normal 3 saat uyuyabilir dedi. Megerse ishalden vücudum su kaybetmiş ve yorgun düşüp uyumuş uzun süre bebeğim.insallah cnm bulanti hapi kullandigim icin ister istemez acaba o yuzden mi boyle hareketi belli belirsiz diyorum.Allah korusun.
Alakasiz olacak ama Kayınvalide yanında emzirdiniz mi kızlar? Ben eşim ve annem dışında çok utanırım. Ama kayinvalidem de çok rahat o konularda. Mesela annem bile göbeğime izin almadan dokunmaz şuan. Ama kayinvalidem öyle değil.Benim ilk dogumda 3.gun falan kaynana kayinbaba geldiler sehir disindan guya yanimda kalmaya halbuki ben annemin yanımda olmasini istiyordum canim cok sikilmisti. Hadi kaynana geliyor kayinbabanin ne isi var sezeryan olmusum onun acisi meme yarasi olmusum onun acisi nerdeyse gogus fora geziyorum evde. Birazda ilk cocuk rahata alismisim girdim lohusa depresyonuna onlarin yuzunden daha cok kotu oldum istemedim evimde belki ayip ettim ama yapcak bisey yoktu cikmadim odamdan yanlarina gidip sohbet falan etmedim anladilar heraldeki 3 4 gun sonra gittiler. Zaten kaynana guya bana bakmaya geldide noldu ne yemek yapti ne isimi gordu o gunleri düşündükçe hala canim sıkilir en guzel zamanlarimi depresyonla gecirdim onlarin yuzunden. Kaynana konulari acilinca bende dertlendim size azicik. demem o ki lohusa depresyonu diye bisey var arkadaslar hele ilk bebegi olacaklar neyi kimi istemiyosaniz oyle yapin insan bebegine alisma yeni hayat derken en ufak olumsuzluk onu yipratiyor operim hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?