2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Sevindim canım iyi olmanıza. Ölçümlerde aynı senin haftada benim de düşük çıkmıştı hatta boyuna daha kısa dedi . Bebeğin duruşuna göre fark ediyor bence. Emin ol seninde daha fazladır
Cok sagol canim icimi rahatlattin insallah bir sorun yoktur en onemlisi saglikla ku agimiza alalim insallahhh

Ben bu hafta kontrole gitmek istemiyordum cok sık gidiyorum diye ama dun geceden beri bir gariplik hissediyorum. Ne olur ne olmaz diye yarin gidecegim bakalim ne diyecek doktor.

Benim ilk dogumda 3.gun falan kaynana kayinbaba geldiler sehir disindan guya yanimda kalmaya halbuki ben annemin yanımda olmasini istiyordum canim cok sikilmisti. Hadi kaynana geliyor kayinbabanin ne isi var sezeryan olmusum onun acisi meme yarasi olmusum onun acisi nerdeyse gogus fora geziyorum evde. Birazda ilk cocuk rahata alismisim girdim lohusa depresyonuna onlarin yuzunden daha cok kotu oldum istemedim evimde belki ayip ettim ama yapcak bisey yoktu cikmadim odamdan yanlarina gidip sohbet falan etmedim anladilar heraldeki 3 4 gun sonra gittiler. Zaten kaynana guya bana bakmaya geldide noldu ne yemek yapti ne isimi gordu o gunleri düşündükçe hala canim sıkilir en guzel zamanlarimi depresyonla gecirdim onlarin yuzunden. Kaynana konulari acilinca bende dertlendim size azicik. demem o ki lohusa depresyonu diye bisey var arkadaslar hele ilk bebegi olacaklar neyi kimi istemiyosaniz oyle yapin insan bebegine alisma yeni hayat derken en ufak olumsuzluk onu yipratiyor operim hepinizi.

Aynen ya eskiden saha dıugusal oldum herşeye gözlerim doluyor değişik bir hismiş gerçekten:)
Yok ya az hareket eden de sağlıklıdır merak etme onca yaşadıklarına rağmen seni bırakmadı hatta derler ya kusturan çocuk çok sağlıklı diye ben de bunu anlamıyorum herşey gayet yolunda cnm az kaldı bak kustuğumuz günleri unutmaya rabbim nasip edecek biliyorum ama şunu biliyorum çok isterdim hamileliğin ilk aylarının tadını çıkarmayı ne bileyim yazın herkes Deniz havuz yaparken biz evde yatıyorduk şükür tabi başka sıkıntımız olmadı en azından bizimle kaldı kuzularımız özeniyordum denize giren hamilelere su bile içemiyorduk ya o sıcaklar da nasıl canım isterdi buzlu su içmeyi ama içemezdim sürekli dondurma yedim bi onu kusmadım nedense :) geçti gitti rabbim bu günleri nasip etti bize inş bir daha gebelik istersek bu kez güzel geçer

Nasip olursa ben de sezeryan olacağım kv gelmek için can atıyor yardım için olsa ona yanmam gelip kışı geçirmenin peşindeydi tabi ben müsade etmedim söyledim defalarca eşime normalde eşim bu konuda anlayışlı değildir ama mecbur kaldı tmm dedi senin de kötü olmuş onların gelmesi hayır yani anlamıyorum kp düşünemez tamam kv niye düşünmemiş bu kız yeni Doğum yapmış rahat edemez kp yanında diye ayıp etmişler anlayışsız insanlar işte bu Doğumun da müsade etme bari küserlersede küssünler

Ay canim o olaydan sonra bizim baska olaylarimiz oldu zaten cok da iyi degildikde ben kus kaldim bunlara 3 sene kadar neyse deyip yine ben baristim kocam icin goturdum torun sevsinler diye ama senede bir gitmekten baska gorusmuyorum yuzsuzluk yapip gelirlerse artik dahada istemem desin kocam annesinde kalacak o diye bi zahmet sonra gelsinler.

Bende tahmin ettiğimden aylar önce işlemeye başladım herkesi kimseyi istemiyorum falan diye neyseki eşimde kendi ailesine ifade etti güzelce. Doktoru falanda öne sürdük biraz hallettik. Sadece annem gelecek yanıma

Bende tahmin ettiğimden aylar önce işlemeye başladım herkesi kimseyi istemiyorum falan diye neyseki eşimde kendi ailesine ifade etti güzelce. Doktoru falanda öne sürdük biraz hallettik. Sadece annem gelecek yanıma
Oh iyi yapmisin cnm en guzeli onceden soylemek gercekten dogum degil sonrasi asil sorun. evinde rahat hissetmek istiyosun en cok yaninda anneni istiyorsun baska kimseyi degil

Reactions: 114
İyi ki de uzaktalarmış güzel öyle de kalsınlar gelirlerse de sen çok hürmet etmezsen kalmazlar zaten bana göre kv kp gelin Doğum yaptığında hemen koşa koşa gitmemeli tamam onlarında torunu ama gelinin rahatı için iyi olmasını beklemeliler özellikle kp gitmemeli ama bazıları işte dayanamayıp kocasını da alıp gidiyor benim kv şimdi arasam yarın çıkar gelir öyle meraklı gelmeye bana bakacağı da yok yani okadar şey yaşadım hamilelikte aylarca yatakta kaldım gelip bakmayı bırak doğru düzgün aramadı bile şimdi de pislik yapmanın peşinde annem fazla kalmasın diye gelecem gelecem diyo hepsi aynı yanı

Aman kuzum gelmesin valla hele dogurunca senin gozune iyice batar. Kim kendi annen gibi olur.

Oh iyi yapmisin cnm en guzeli onceden soylemek gercekten dogum degil sonrasi asil sorun. evinde rahat hissetmek istiyosun en cok yaninda anneni istiyorsun baska kimseyi degil
Tecrübem olsa inanki tek bile kalmak isterdim ama ilk bebeğim halim sıhatim nasıl olur güvenemiyorum kendime. Gerçekten doğum sonrası önemli dediğin gibi

Ben anlamadım sen mi kayınvalidendesin, kayınvaliden mi sende
Cnm benim esimin isi nedyle izmire gittik izmrde esyali evde otryrm burdaki evdede esyalarm var istanbldaki evde tasnmadk kirasi500 dye esim dedi dogma kadr burda kal sonra esyalarimi kaynanamn evne koycm orda kalcak simdi kaynanm burda bende en basndan beei beri evi istedgi gbi yapmak istyrdu esyalari kendi istedgi gbi aldi kactm ben bu arada o yuzdn icimden gecenleri alamadm wnlcn bussru sey

insallah cnm bulanti hapi kullandigim icin ister istemez acaba o yuzden mi boyle hareketi belli belirsiz diyorum.Allah korusun.
Her bebek aynı olmuyor. Az yada çok mühim olan hareket ediyor olmasi. Ama aklına sakin kötü şeyler getirme. Beb3gini de k4ndini de strese sokma. Büyüdükçe yeri daralıyor da olabilir. G3cenlerde bende olmuştu uzun sure hareket etmedi. Ustun3 bulantı kusma baş dönmesi karın ağrısı titreme terleme ishal hepsini yaşadım. Nasil korktum nasil ağladım nasil stres yaptim anlatamam. Esim isten izin alip geldi sakinlestiremedi beni. doktoru aradik doktor normal 3 saat uyuyabilir dedi. Megerse ishalden vücudum su kaybetmiş ve yorgun düşüp uyumuş uzun süre bebeğim.
Getirme kötü şeyler aklına. Rabbim hepimizin bebeğini korusun sağlıcakla ucaklatimiza almayı nasip etsin insallah.

Alakasiz olacak ama Kayınvalide yanında emzirdiniz mi kızlar? Ben eşim ve annem dışında çok utanırım. Ama kayinvalidem de çok rahat o konularda. Mesela annem bile göbeğime izin almadan dokunmaz şuan. Ama kayinvalidem öyle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…