- 8 Kasım 2018
- 1.348
- 935
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.601
Aynen kimse annen gibi olmaz ama elimden bir süreliğine ertelemek geldi daha fazlasını yapamam eşim izin vermezAman kuzum gelmesin valla hele dogurunca senin gozune iyice batar. Kim kendi annen gibi olur.
Ben annemde olsa kocam haric gogusum goruncek kadar emzirmedim emziremem mutlaka uzerini orterim cnm. Bu sana kalmis bisey ben hoslanmiyorum.Alakasiz olacak ama Kayınvalide yanında emzirdiniz mi kızlar? Ben eşim ve annem dışında çok utanırım. Ama kayinvalidem de çok rahat o konularda. Mesela annem bile göbeğime izin almadan dokunmaz şuan. Ama kayinvalidem öyle değil.
Olsun ilk zamanlarini ertele hele bi uyum sagla yeni hayatina ondan sonra gelse de olurAynen kimse annen gibi olmaz ama elimden bir süreliğine ertelemek geldi daha fazlasını yapamam eşim izin vermez
Evet haklısın ne diyeyim ya inş çok sakin huzurlu bir lohusalık geçiririzOlsun ilk zamanlarini ertele hele bi uyum sagla yeni hayatina ondan sonra gelse de olur
Annem zaten utanır. Cart diye de anneme göstermem canim. Demek istediğim bir annemin bir de eşimin yanında çekinmeden emziririm. Ama kv. Den çekindiğimde yada doğumdan sonra hastanede odada musade istesem falan yanlış anlar beni. Cunku anlayışlı değil pek. Herşeyi bilmek gormek tanik olup karışmak istiyor. Ben cikayim da rahat rahat emzir demez. Musade istesem de alınır.Ben annemde olsa kocam haric gogusum goruncek kadar emzirmedim emziremem mutlaka uzerini orterim cnm. Bu sana kalmis bisey ben hoslanmiyorum.
Alakasiz olacak ama Kayınvalide yanında emzirdiniz mi kızlar? Ben eşim ve annem dışında çok utanırım. Ama kayinvalidem de çok rahat o konularda. Mesela annem bile göbeğime izin almadan dokunmaz şuan. Ama kayinvalidem öyle değil.
Sen de kendini zorla yana çevirmeye çalış ne oluyor derse emzirecem ama çekiniyorum ben açamam kimsenin yanında de mecburen kalkıp çıkar okadar da yüzsüz değildir bunda anlıanacak birşey yokki ben birde ilk zamanlar anne eş dışında kimsenin yanında emzirme taraftarı değilim kv dahi olsa gözü değer birşey olur sütğne gerek yokAnnem zaten utanır. Cart diye de anneme göstermem canim. Demek istediğim bir annemin bir de eşimin yanında çekinmeden emziririm. Ama kv. Den çekindiğimde yada doğumdan sonra hastanede odada musade istesem falan yanlış anlar beni. Cunku anlayışlı değil pek. Herşeyi bilmek gormek tanik olup karışmak istiyor. Ben cikayim da rahat rahat emzir demez. Musade istesem de alınır.
Haklısın Canim. Kafaya taktigimdan tada aram8zda sorun olduğundan da değil ama hormonlardan midir nedir herşeyi düşünür herşeyi takar oldum bu aralar. O nasıl olacak bu nasıl olacak? Biliyorum bunların aklima bile gelmeyecegini belki ama takiyorum iste.muhim olan sağlıcakla kucağımiza almak gerisi boş tabi.Kızlar bu kadar ince düşünmeyin yoksa lohusa depresyonunuz doğum sonrası depresyon olarak kalır, tecrube olarak konuşuyorum, ilk Bebeğim de dibine kadar yaşadım dediklerinizi sonuc depresyon oldu, süt nazari gibi şeylere de inanmayın kimsenin gözü değmesiyle süt gitmez, yabanci kadinlar her yerde herkesin icinde emziriyor sütlerimi kesiliyor. K.validenize kadar bu kadar ince düşünmeyin bence. Bebekleriniz onlarin torunu istemezler herhalde sütsüz kalsın.
bende utanirim ama gördüğüm kadariyla analığın 1. Kuralı memeni tüm kadınların yanında acıp emzirmenAnnem zaten utanır. Cart diye de anneme göstermem canim. Demek istediğim bir annemin bir de eşimin yanında çekinmeden emziririm. Ama kv. Den çekindiğimde yada doğumdan sonra hastanede odada musade istesem falan yanlış anlar beni. Cunku anlayışlı değil pek. Herşeyi bilmek gormek tanik olup karışmak istiyor. Ben cikayim da rahat rahat emzir demez. Musade istesem de alınır.
Sen nasil rahat hissedeceksen oyle emzir o cekinmiyo diye sen istemedigin halde yaninda emzirecek degilsin birak o alincak mi su darilcak mi diye dusunmeyi herkes seni dusunsun insanin bi yapisi var yani nasil rahatsan oyle.Annem zaten utanır. Cart diye de anneme göstermem canim. Demek istediğim bir annemin bir de eşimin yanında çekinmeden emziririm. Ama kv. Den çekindiğimde yada doğumdan sonra hastanede odada musade istesem falan yanlış anlar beni. Cunku anlayışlı değil pek. Herşeyi bilmek gormek tanik olup karışmak istiyor. Ben cikayim da rahat rahat emzir demez. Musade istesem de alınır.
Ayyy sesli güldüm çok alemsin canim. Sorma şuan etrafımdaki herkesbende utanirim ama gördüğüm kadariyla analığın 1. Kuralı memeni tüm kadınların yanında acıp emzirmengaliba diğer türlü çocuğun emdigine inanmıyolar
Benim kayınvalidemde rahat. Ama kimsenin yanında emzirmeyi düşünmüyorum elimden geldiğince anneminde görmewine gerek yok emzirirken müsade isterim olmadı ben başka odaya geçerim en kötü emzirme önlüğü var onu kullanırım. Biraz çekingenim bu konulardaAlakasiz olacak ama Kayınvalide yanında emzirdiniz mi kızlar? Ben eşim ve annem dışında çok utanırım. Ama kayinvalidem de çok rahat o konularda. Mesela annem bile göbeğime izin almadan dokunmaz şuan. Ama kayinvalidem öyle değil.
Sancıların düzenli aralıklarla gelmiyorsa yalancı sancıdır canım ama yinede çok tedirgin olursan doktora git bir baksınlar için rahatlar. Ve kaçıncı haftandasınKızlar dün geceden beridir acayip kasık ağrısı yaşıyorum şimdi de karnım kasılıyor ve böbreğim ağrıyor gibi bu nedir ki yalancı sancı bu mu ?
hic sorma buzlu buzlu su icmeyi ben de cok istedim.ben de o siralar meyve suyuna maden suyuna sarmistim.dondurma da basta yedim bayagi sonra bi tiksinti gekdi kustum yiyemedim daha.Aynen ya eskiden saha dıugusal oldum herşeye gözlerim doluyor değişik bir hismiş gerçekten:)
Yok ya az hareket eden de sağlıklıdır merak etme onca yaşadıklarına rağmen seni bırakmadı hatta derler ya kusturan çocuk çok sağlıklı diye ben de bunu anlamıyorum herşey gayet yolunda cnm az kaldı bak kustuğumuz günleri unutmaya rabbim nasip edecek biliyorum ama şunu biliyorum çok isterdim hamileliğin ilk aylarının tadını çıkarmayı ne bileyim yazın herkes Deniz havuz yaparken biz evde yatıyorduk şükür tabi başka sıkıntımız olmadı en azından bizimle kaldı kuzularımız özeniyordum denize giren hamilelere su bile içemiyorduk ya o sıcaklar da nasıl canım isterdi buzlu su içmeyi ama içemezdim sürekli dondurma yedim bi onu kusmadım nedense :) geçti gitti rabbim bu günleri nasip etti bize inş bir daha gebelik istersek bu kez güzel geçer
İnsallah son günleri rahat gecirirsin canım. 2 doktor olması zorladı seni baya. Ben detaylı ultrason ve 32.haftada rapor almak dışında hiç farklı bir doktora gitmedim. Şimdi hesapladimda toplamda 10 kere falan gitmişim muaneye.Ben bu hafta kontrole gitmek istemiyordum cok sık gidiyorum diye ama dun geceden beri bir gariplik hissediyorum. Ne olur ne olmaz diye yarin gidecegim bakalim ne diyecek doktor.
Bu senin inancın o da benim inancım yani sen nazarın bu türlü olanınına inanmıyorsun diye biz de mi inanmayalım anlayamadım?elbette ki torunları öyle diyosun da kv mesela beni sürekli kızıyla kıyasladı durdu sen iyisin o yattı sen iyisin onun burnundan geldi gebeliği vs vs yani herkesin kendine göre yaşadığı bir durum var buna istinaden yazıyorum inandırmak için değilKızlar bu kadar ince düşünmeyin yoksa lohusa depresyonunuz doğum sonrası depresyon olarak kalır, tecrube olarak konuşuyorum, ilk Bebeğim de dibine kadar yaşadım dediklerinizi sonuc depresyon oldu, süt nazari gibi şeylere de inanmayın kimsenin gözü değmesiyle süt gitmez, yabanci kadinlar her yerde herkesin icinde emziriyor sütlerimi kesiliyor. K.validenize kadar bu kadar ince düşünmeyin bence. Bebekleriniz onlarin torunu istemezler herhalde sütsüz kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?