- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #3.461
Kızlar gittim çok şükür çok rahatladım karında gözüktü miniğim ben gözükmez sanıyordum dr dedi güzel ilerliyor kesende iyi dedi progestan ilacını verdi bana dinlenmemi söledi çok rahatladım kızlar@Partk @zeynepnahitt Anka married_woman @sezson[/QUOTEcok sevindim cnm hiç korkma inan ben artık alistim lekeler sanirim 3 ay bitene kadar böyle devam edicem
Çok sevindim cnm korkma ins birşey olmaz ben alistim artik sanirimKızlar gittim çok şükür çok rahatladım karında gözüktü miniğim ben gözükmez sanıyordum dr dedi güzel ilerliyor kesende iyi dedi progestan ilacını verdi bana dinlenmemi söledi çok rahatladım kızlar@Partk @zeynepnahitt Anka married_woman @sezson
Çok sevindim cnm gözüm aydın ben günde 2 kullanıyordum kanamadan sonra doktor 3 çıkardıAynen cnm çok sağol eşimde bende çok rahatladk sende mi kullanysn günde iki kez iççekmişim ben sendemi ole içysn
Senin ki düşülmüş cnm Benim 200 mg hunde 3 kere ister üç istersen fitil olarak kullan defiEvet cnm ilaç verdi 100 mg cnm
Gözün aydın canım ALLAH tamamına erdirsin :)Kızlar gittim çok şükür çok rahatladım karında gözüktü miniğim ben gözükmez sanıyordum dr dedi güzel ilerliyor kesende iyi dedi progestan ilacını verdi bana dinlenmemi söledi çok rahatladım kızlar@Partk @zeynepnahitt Anka married_woman @sezson
COk sağol cnm tutundu meleğim senn gibi mucize oldu cnm kese iyi dedi korktm kötü birşey diyecek diye şükür olmadı cnm ilacı içtim uzanyrm inş faydası olrÇok sevindim cnm gözüm aydın ben günde 2 kullanıyordum kanamadan sonra doktor 3 çıkardı
Sagol kuzum aminGözün aydın canım ALLAH tamamına erdirsin :)
Bana kanamam bittik ten sonra 3 gece daha kullan bırak demistiDr öle demedi cnm kalp atışı için gittiğimde sorşm o zaman
Evet cnm az dedim diye vermiş olabilir belki zaten günde iki kere içtiğimden benmde 200 mg olmş olck cnmSen
Senin ki düşülmüş cnm Benim 200 mg hunde 3 kere ister üç istersen fitil olarak kullan defi
Bana hiçbirşey demedi ne zaman bırakcaksn dye Zaten az kaldı 1 hafta snra gitcm o zamana kadr kullanym dr sorarm tekrrdnBana kanamam bittik ten sonra 3 gece daha kullan bırak demisti
Bu cuma daha keseyi görücem inşallah bakalım ne dicek23 yada 24 nisanda cnm gidcm dr da öle dedi 10 gün snra gel demişti cuma günüde ole dedi ona göre hespladm öle sen ne zamN gitceksin
Tutunur annesi korkma bugün eczaneye demir ilacını almaya gittim onlara da sordum bazen kadınlar adet götürmüş dediler masallah bebeğin bays inatciymis dediler sana siki tutunmuş dediler bugün de nette yazı okudum kanama sebeblerinin Bazı si hamilelik döneminde adet olmasını engelleyen hormon artisi olmasa da kanama oluyormuş adet oluyormusCOk sağol cnm tutundu meleğim senn gibi mucize oldu cnm kese iyi dedi korktm kötü birşey diyecek diye şükür olmadı cnm ilacı içtim uzanyrm inş faydası olr
Alışıyorsun cnm ilk zamanlar daha çok etki yapıyor ben ilk önce fitil olarak kullandım günde 2 kere şuan günde 3 tane alıyordu.normal içiyorum eskisi kadar sersem yapmıyor bende calisiyorum ama bugün evdeyim doktor bir kaç gün gitme dediKızlar bende de lekelenme başladı sabah peceteye cıktı çok azcik pembemsi leke hemen doktorumu aradım perşembe günü gidicem ama çok tedirginim günde 3 progestan iç dedi 200 mg bi tane içtim manyağa döndüm aynı ilacı mi fitil olarak koyuyorsunuz ben bu halde çalışamam ağızdan alirsam
Görrsn cnm aynıyız ben bgn meslaa karından gördüm:)Bu cuma daha keseyi görücem inşallah bakalım ne dicek
Tabi cnm eklerim:)Sezerbusra21 rica etsem müsait zamanda benim bilgilerimi de ekler misin?
Phoenix_32 / Konya / yaş 30 / son adet 2 mart / doğum tarihi 8 aralık /
Inş tez zamanda geçer cnm ben lekelerle bütünledim aslında yoruldum artık leke ağrı olmadan rahat hamilelik geçirmek istiyorumEvet cnm az dedim diye vermiş olabilir belki zaten günde iki kere içtiğimden benmde 200 mg olmş olck cnm
Cnm dr mu verdi demir eksikliğiyle ilgili bana birşey vermedi test yapmadı daha.Aynrn cnm benegn inatçymş sana mı çekti acaba benmkide güçlü herlde o da bana çekmş galba teyzesi tutndu şükürTutunur annesi korkma bugün eczaneye demir ilacını almaya gittim onlara da sordum bazen kadınlar adet götürmüş dediler masallah bebeğin bays inatciymis dediler sana siki tutunmuş dediler bugün de nette yazı okudum kanama sebeblerinin Bazı si hamilelik döneminde adet olmasını engelleyen hormon artisi olmasa da kanama oluyormuş adet oluyormus
Senn önceki hamilrliğindedemi öleydi bugn hastanede bekledğimde bir abla vardı 37. Haftasında dedi korkma benm ikisindede oldu İlk üç ay oluyormş:)Inş tez zamanda geçer cnm ben lekelerle bütünledim aslında yoruldum artık leke ağrı olmadan rahat hamilelik geçirmek istiyorum
Ben 4 hafta 3 günlüğüm tabi adetime göre.ilk 301 ken gittiğimde acilin doktoru bana 3 haftalık demişti.çok kafam karışık.beklemek beni sabırsızlandırıyor.hiç bir belirtimde yok.sadece kasıklarım dolu okadar.mide bulantısı falan yokŞimdi kaç haftalık ben de bilmiyorum, en son 9 martta adet gördüm. Bana doktorun kendisi söyledi, içini ferah tut bebek anneden beslenmiyor hemen dedi. Sen peki?
Yok cnm ilkinde olmadi hatta ilk hamileliğinde kese aşağı yerleşmişti doktor düşük veya erken doğum olabilirdemisti allaha şükür hiç birşey olmadi bunda doktor kesen çok iyi çok güzel yere tutunmus dedi 5 haftadan beri leke görüyorum anlamadim bu isiSenn önceki hamilrliğindedemi öleydi bugn hastanede bekledğimde bir abla vardı 37. Haftasında dedi korkma benm ikisindede oldu İlk üç ay oluyormş:)
Eve cnm testler yaptırdım doktor istedi demir eksik cıktı o yüzden ilaç verdi sanirimannesi gibi inatçı olucakCnm dr mu verdi demir eksikliğiyle ilgili bana birşey vermedi test yapmadı daha.Aynrn cnm benegn inatçymş sana mı çekti acaba benmkide güçlü herlde o da bana çekmş galba teyzesi tutndu şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?