2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aynen cnm çok sağol eşimde bende çok rahatladk sende mi kullanysn günde iki kez iççekmişim ben sendemi ole içysn
Çok sevindim cnm gözüm aydın ben günde 2 kullanıyordum kanamadan sonra doktor 3 çıkardı

Çok sevindim cnm gözüm aydın ben günde 2 kullanıyordum kanamadan sonra doktor 3 çıkardı
COk sağol cnm tutundu meleğim senn gibi mucize oldu cnm kese iyi dedi korktm kötü birşey diyecek diye şükür olmadı cnm ilacı içtim uzanyrm inş faydası olr

COk sağol cnm tutundu meleğim senn gibi mucize oldu cnm kese iyi dedi korktm kötü birşey diyecek diye şükür olmadı cnm ilacı içtim uzanyrm inş faydası olr
Tutunur annesi korkma bugün eczaneye demir ilacını almaya gittim onlara da sordum bazen kadınlar adet götürmüş dediler masallah bebeğin bays inatciymis dediler sana siki tutunmuş dediler bugün de nette yazı okudum kanama sebeblerinin Bazı si hamilelik döneminde adet olmasını engelleyen hormon artisi olmasa da kanama oluyormuş adet oluyormus

Alışıyorsun cnm ilk zamanlar daha çok etki yapıyor ben ilk önce fitil olarak kullandım günde 2 kere şuan günde 3 tane alıyordu.normal içiyorum eskisi kadar sersem yapmıyor bende calisiyorum ama bugün evdeyim doktor bir kaç gün gitme dedi

Cnm dr mu verdi demir eksikliğiyle ilgili bana birşey vermedi test yapmadı daha.Aynrn cnm benegn inatçymş sana mı çekti acaba benmkide güçlü herlde o da bana çekmş galba teyzesi tutndu şükür

Inş tez zamanda geçer cnm ben lekelerle bütünledim aslında yoruldum artık leke ağrı olmadan rahat hamilelik geçirmek istiyorum
Senn önceki hamilrliğindedemi öleydi bugn hastanede bekledğimde bir abla vardı 37. Haftasında dedi korkma benm ikisindede oldu İlk üç ay oluyormş:)

Şimdi kaç haftalık ben de bilmiyorum, en son 9 martta adet gördüm. Bana doktorun kendisi söyledi, içini ferah tut bebek anneden beslenmiyor hemen dedi. Sen peki?
Ben 4 hafta 3 günlüğüm tabi adetime göre.ilk 301 ken gittiğimde acilin doktoru bana 3 haftalık demişti.çok kafam karışık.beklemek beni sabırsızlandırıyor.hiç bir belirtimde yok.sadece kasıklarım dolu okadar.mide bulantısı falan yok

Senn önceki hamilrliğindedemi öleydi bugn hastanede bekledğimde bir abla vardı 37. Haftasında dedi korkma benm ikisindede oldu İlk üç ay oluyormş:)
Yok cnm ilkinde olmadi hatta ilk hamileliğinde kese aşağı yerleşmişti doktor düşük veya erken doğum olabilirdemisti allaha şükür hiç birşey olmadi bunda doktor kesen çok iyi çok güzel yere tutunmus dedi 5 haftadan beri leke görüyorum anlamadim bu isi

Cnm dr mu verdi demir eksikliğiyle ilgili bana birşey vermedi test yapmadı daha.Aynrn cnm benegn inatçymş sana mı çekti acaba benmkide güçlü herlde o da bana çekmş galba teyzesi tutndu şükür
Eve cnm testler yaptırdım doktor istedi demir eksik cıktı o yüzden ilaç verdi sanirimannesi gibi inatçı olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…