- 5 Aralık 2015
- 5.125
- 2.976
- 173
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #34.621
kiyamam yorgun dusup uyumus demek kuzucuk.Allah korusun Allah saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin cnm.Her bebek aynı olmuyor. Az yada çok mühim olan hareket ediyor olmasi. Ama aklına sakin kötü şeyler getirme. Beb3gini de k4ndini de strese sokma. Büyüdükçe yeri daralıyor da olabilir. G3cenlerde bende olmuştu uzun sure hareket etmedi. Ustun3 bulantı kusma baş dönmesi karın ağrısı titreme terleme ishal hepsini yaşadım. Nasil korktum nasil ağladım nasil stres yaptim anlatamam. Esim isten izin alip geldi sakinlestiremedi beni. doktoru aradik doktor normal 3 saat uyuyabilir dedi. Megerse ishalden vücudum su kaybetmiş ve yorgun düşüp uyumuş uzun süre bebeğim.
Getirme kötü şeyler aklına. Rabbim hepimizin bebeğini korusun sağlıcakla ucaklatimiza almayı nasip etsin insallah.
Evet ya hamdolsun ki az kaldı rabbim sağlıkla nasip etsin bize yavrularımızıhic sorma buzlu buzlu su icmeyi ben de cok istedim.ben de o siralar meyve suyuna maden suyuna sarmistim.dondurma da basta yedim bayagi sonra bi tiksinti gekdi kustum yiyemedim daha.
ben 1 ay banyoya girmedim su yuzunden koktum resmen
sacimi yikardim mecbur lavaboda
insallah 2.yi dusunursek rahat gecer cnm ya.valla ilk 3 ay kusmaya sonra rahat gecirmeye de raziyim.insallah bu hamileligimizden cok cok rahat gecer.
benim de hep rahat gecenlere ozenerek geciyo cnm.insallah saglikli bi sekilde kucagimiza alalim hemen unuticam hic aklima getirmicem o ilk aylarimi anlatmicam kimseye anlattikca aklima gekiyo.su an bile yazarken o gubler geliyo aklima bi kotu oluyorum psikolijkmen midem bulaniyo.
cok sukur bizimle bebisler ve 2.5 haftam kaldi bu gunlere hamd olsun
Herhangi bi ücret aldılar mı bi de kendiniz için mi sakladınız yoksa bağışladınız mıBen ilk oglumun kordon kanini saklattim. 2. Icin de dr ma sordum gerek yok dedi. Onun kani yeter dedi. Bizim ailede kanser hastaligi var. Gerci cok sukur atlattilar. Ama bilim cok ilerliyor eminim yillar gectikce hersey icin kullanilir.
Yok cnm mesela dün gece oldu bir saat sürmedi geçti gündüz oldu yine geçti şimdi sağ yanıma bir sancı girdi yarım saat oldu düzenli değil kasılmalar da var bu mudur yalancı sancı?37+1 cnmSancıların düzenli aralıklarla gelmiyorsa yalancı sancıdır canım ama yinede çok tedirgin olursan doktora git bir baksınlar için rahatlar. Ve kaçıncı haftandasın
Benim mesela kasıklarımın karnımın altına bir ağrı giriyor karnım sertleşiyor ara ara oluyor. Yalancı sancılarının başlaması gayet normal seninde hayırlısıyla gelsin bebişlerimizzzzYok cnm mesela dün gece oldu bir saat sürmedi geçti gündüz oldu yine geçti şimdi sağ yanıma bir sancı girdi yarım saat oldu düzenli değil kasılmalar da var bu mudur yalancı sancı?37+1 cnm
Ya ben ilk doktorumu cok sevmistim ama biri bana hastaneyi cok kotuledi. Anne olumleri olmus, yenidogan bakimi yokmus. Biz de arastirdik ve civardaki yenidogan bakimi en iyi olan hastaneyi tercih ettik. Oyle olunca oradaki bir doktora gitmem gerekti ama cok da sevemedim ve guvenemedim. Bu sefer ikinci bir fikir olsun diye tanidigimiz bir doktora da arada gorunmeye basladim.İnsallah son günleri rahat gecirirsin canım. 2 doktor olması zorladı seni baya. Ben detaylı ultrason ve 32.haftada rapor almak dışında hiç farklı bir doktora gitmedim. Şimdi hesapladimda toplamda 10 kere falan gitmişim muaneye.
Bendede var o acıyı çekmek hissetmek istiyorum eger normal olursa bide ne yalan söyliyim belden iğne vurulma durumu beni korkutuyo hani kımıldamamak gerekiyomuş falanyaKızlar çok değişik bir hisler içindeyim normalde doğumum epidural olacaktı normal doğum şeklinde. İki gündür epidural istemiyorum o anı yaşayıp sonra o mutluluğu tatmak istiyorum. Sizce psikopatça mı :)) o acıyı hissetmek isteği var resmen
Ben çok korkuyorum ya sancıdan yalancı bile olsa :) demekki aynı şeyi yaşıyoruz hayırlısı dediğin gibi sağlıkla gelsinler sen kaç haftalıksın normal mı yapacaksın DoğumuBenim mesela kasıklarımın karnımın altına bir ağrı giriyor karnım sertleşiyor ara ara oluyor. Yalancı sancılarının başlaması gayet normal seninde hayırlısıyla gelsin bebişlerimizzzz
Canim ben de gebelik zehirlenmesi ile doğum yaptim. Doktorum Alfamed diye bir hap verdi en az 3 ay kullan tansiyonun kontrol altinda olsjn ki tansiyon hastasi olma dedi. Sana verdiler mis tansiyona ilgili ilac?
Aynı aynı eşim işten geliyo süt gelmezse şöyle olmalıymış falan diye her gün degisik biseyle çevremdekiler aynı bak şoyle yap bak böyle yap falan tüm dünya analığı haketmişte bi ben yapamicam gibi :) çığlık atasim geliyorAyyy sesli güldüm çok alemsin canim. Sorma şuan etrafımdaki herkes
, hatta hemcinslerimi geçtim,eşimin iş yerindeki erkek arkadaşları bile ki onlara noluyosa?
; kadın doğum uzmanı kesilmiş durumda. Heee deyip geçiyorum.
merhaba hanımlar bir şey sormak istiyorum daha çok yeni hamileliğim çerkezköyde oturuyorum iyi bir doktor onerebilirmisinizYok cnm mesela dün gece oldu bir saat sürmedi geçti gündüz oldu yine geçti şimdi sağ yanıma bir sancı girdi yarım saat oldu düzenli değil kasılmalar da var bu mudur yalancı sancı?37+1 cnm
Kilosu nasıl peki? Benimki maşallah irice olduğu için daha çok hissediyormuşum doktorumun demesiyle. Öyle dalgalanma bende de yok .kiyamam yorgun dusup uyumus demek kuzucuk.Allah korusun Allah saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin cnm.
doktorum bisey olmaz bi cok hastam kullaniyo diyo ama hem kulkaniyorum hem korkuyorum aklima getirmiyorum.
gecen hemsire saglik ocaginda kalp atislarini dinledi.nerde bebek su an dedi.valla gun icinde pek hareket etmiyo bilmiyorum su an nerde o yuzden dedim.mesela benim karnimda hic dalgalanma olmadi oyle netteki videolardaki gibi dedim.aaa dedi sasirdi.o sasirinca acaba bi anormallik mi var diye de icimden gecirdim.doktorum 10 u geciyosa sıkıntı yok dedi.mesela bugun gun icinde bi kac kez hareket etti sadece.hep sabaha karsi yani uyanmama yakin harkeet ediyo.cok aheste nazlı benim minik
Sorun olduğunu sanmıyorum benim kızda dün hiç abartmıyorum on dk hareketsiz kalmadı gece bile. Sürekli bişeyler hareketler dalgalanmalar. Bugün daha sakin meselaKizlar fazla hareket normal mi?
Yani yerinindaralip hareketlerin azalmasi gerekmiyor mu? Dunden beri neredeyse halay cekiyor acaba bir sey rahatsiz ediyor olabilir mi? Hic duymadim gerci cok hareket ediyor diye bir sorun oldugunu ama...
Onu düşünmüyorumda ne bileyim sanki o acıyı yaşamam gerekiyormuş gibi geliyor içimden. Erken daha tabi sancılar bi başlasın bakalım nasıl düşünücez :))Bendede var o acıyı çekmek hissetmek istiyorum eger normal olursa bide ne yalan söyliyim belden iğne vurulma durumu beni korkutuyo hani kımıldamamak gerekiyomuş falanya
Her kafadan bir ses çıkınca gel de düşünmeden stressiz oluruna biraktigin bir gebelik geçir. He de gec sen de. Sonunda da bildigini okuAynı aynı eşim işten geliyo süt gelmezse şöyle olmalıymış falan diye her gün degisik biseyle çevremdekiler aynı bak şoyle yap bak böyle yap falan tüm dünya analığı haketmişte bi ben yapamicam gibi :) çığlık atasim geliyor
Ben epidural düşünmüyorum o süreci en doğal haliyle yaşamak istiyorum kısmet olursa benimde bugün sancılarım yoğundu şuan geçti bakalım yarın nasıl olacakKızlar çok değişik bir hisler içindeyim normalde doğumum epidural olacaktı normal doğum şeklinde. İki gündür epidural istemiyorum o anı yaşayıp sonra o mutluluğu tatmak istiyorum. Sizce psikopatça mı :)) o acıyı hissetmek isteği var resmen
Benim oglumunda maşallahı var çok haraketli bazen canım bile yanıyo hiç uyumuyo galibaKizlar fazla hareket normal mi?
Yani yerinindaralip hareketlerin azalmasi gerekmiyor mu? Dunden beri neredeyse halay cekiyor acaba bir sey rahatsiz ediyor olabilir mi? Hic duymadim gerci cok hareket ediyor diye bir sorun oldugunu ama...
Bir sorun yoktur hiç belli olmuyor bazen çok sakin bazen çok hareketli olabiliyorlarKizlar fazla hareket normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?